PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Egzos seçimi

BarBo
19-04-2011, 17:31
Aracima egzos alicam kafamda otto spec vardi. Gecen arkadasim aracina carub marka takmis. Kullanan yada bilen varmi. Aralarinda performans olarak cok fark varmidir ?

halilkarakas
19-04-2011, 17:39
carub marka bizim burda bakkalda satılıyor....doğru düzgün marka alırsanız yada replika v.s daha iyi olur

BarBo
19-04-2011, 18:03
Orjinal ottolar ne kadar peki ? 250 civari demi

derece43
19-04-2011, 18:05
Orjinal ottolar ne kadar peki ? 250 civari demi

o kadar 200-250 civarı

maskaran
19-04-2011, 18:11
doğan marka aracınıza takacaksanız sanayi birşey almanızı tavisye ederim. Ben headers komple düz boru ve eksozu 220 tlye yaptırmıstım. performansıda var seside süper :D

BarBo
19-04-2011, 18:15
doğan marka aracınıza takacaksanız sanayi birşey almanızı tavisye ederim. Ben headers komple düz boru ve eksozu 220 tlye yaptırmıstım. performansıda var seside süper :D

4-1 headers 51" düz boru yapıcam zaten ama son susturucuda kararsızım.eğer fark olmayacaksa çok Carub takayım.Eğer olacaksa performans olarak yada ses olarak verip parayı otto alayım.

emretorlak
19-04-2011, 18:44
son susturucunun performansa bir katkısı olmaz zaten. son susturucuda gidip yüksek paralar vermek bence anlamsız hepsi aynı işi görüyor zaten

redlinemst
19-04-2011, 20:26
son susturucunun performansa bir katkısı olmaz zaten. son susturucuda gidip yüksek paralar vermek bence anlamsız hepsi aynı işi görüyor zaten

katılıyorum.performans aranıyorsa direk sanayi işi bişe olsun :)

BarBo
20-04-2011, 11:19

o zaman carub takar önüme bakarım aga :)

mar1lyn
20-04-2011, 11:45
tüp tipi susturucular içinde bir sıkışma veya bişi yoksa aralarında bi fark olmuyor sadece tüp kısmının grnişliği (kimisi daha geniş) sesini tok veya daha cırtlak yapıyor ama berformansta bi farkı yok forumda çok marka deniyenler war herkesin de dediği tüp susturucuda marka farketmiyor fiyata bakın:) en hesaplısı ve iç çapı istediğiniz olanı alın derim

Cihan Çizmeci
20-04-2011, 11:53
Sanayi işi diye arkadaşlar abartmış o kadarda değil :) Kalite önemlidir parformansta tabiki harikalar yaratmaz ama kalite herzaman karşılığını verir bi şekilde.

Sesini beğendiğiniz ucuz bir eksoz alın 2 el temiz bişey tercih edin derim

BarBo
20-04-2011, 18:13
Saolun yardim icin ben bitceme uygun alayim bitane :)

CGR328
20-04-2011, 23:28
son susturucudan hiç bi şekilde güç alınmaz hangi eksozu takarsan hemen hemen birbirlerine benzerler araban eger enejktorluyse kataltik konvektoru iptal ettir onun yerine küçük bi susturucu ve sona bi susturucu çok tatminkar olur eğer enjektorlu degılse sona normal bi eksoz abartı kaçmayacak şekilde senın işini çözecektir

BarBo
21-04-2011, 11:19
son susturucudan hiç bi şekilde güç alınmaz hangi eksozu takarsan hemen hemen birbirlerine benzerler araban eger enejktorluyse kataltik konvektoru iptal ettir onun yerine küçük bi susturucu ve sona bi susturucu çok tatminkar olur eğer enjektorlu degılse sona normal bi eksoz abartı kaçmayacak şekilde senın işini çözecektir

karbüratörlü benim aracın motoru.yukarıda da yazdım.4-1 headers takıcam orta susturucu iptal edicem düz boru sonada sesi hoşuma giden bi egzos takarım o zaman.

zaten filtre hazır onuda takarım.bişiler alırız herhalde :)

16EC813
21-04-2011, 13:28
karbüratörlü benim aracın motoru.yukarıda da yazdım.4-1 headers takıcam orta susturucu iptal edicem düz boru sonada sesi hoşuma giden bi egzos takarım o zaman.

zaten filtre hazır onuda takarım.bişiler alırız herhalde :)

sen taylan eksoz onura git o gerekeni yapar ;) ama yok illada otto diyosan gel ben sana benim ottoyu verem :D