Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum Savaşları Nasioc.com vs Evolutionm.net
YouTube - Mitsubishi EVO X vs Subaru Impreza WRX STI Episode 3 TheForumWars.tv (http://www.youtube.com/watch?v=BIH0w-zq8Qk)
BIH0w-zq8Qk
Nasioc'u epey duymuştum.Peki bu tr'de olsa
techturkey versus ??
Paylaşım için teşekkürler..
Evoda seviyorum ama ortaokuldan beri tek hayalim subaru mersoyuda anca yenı bir merso yada subi için satarım gecsede gecilsede wınner is the scooby :)
Antalyalogy
19-04-2011, 21:08
hıııı evo gas ... Subaru forever... :P
hakotech
19-04-2011, 21:10
Türkiye'de olsa tech ile baş edebilecek baska bir forumun olduğunu sanmıyorum.. :) :) ki zaten kesin onlarında buraya üyeliği vardır zaten :D
Biraz sürücü faktörüde var sanki? Özellikle 3. testte çok rahat anlaşılmıyor mu ben mi yanlış düşünüyorum?
Türkiye'de olsa tech ile baş edebilecek baska bir forumun olduğunu sanmıyorum.. :) :) ki zaten kesin onlarında buraya üyeliği vardır zaten :D
Tech ile kim başa çıkabilir ya. Zaten Civic piyasasını arttıran da hep bu techturkey :D
İyide bunlardaki marka savaşları. Tech kominite gibi bişi, herkes başka forumada üye iken mutlaka buraya üye. Burası diğer kümeleride kapsayan küme yani.
VTec_king
19-04-2011, 21:43
rakip forum nerde hani..
::ZaFeR::
19-04-2011, 23:20
Evo gönüllerin birincisi :D