Orijinalini görmek için tıklayınız : Morette far sıkıntısı...
Anıl_Kuru
19-04-2011, 18:50
Artık sıfırı gelmiyor bildiğim kadarı ile tutulmadığından dolayıı....
Çok aradm ama bulamadım bulsamda sıfırı epey bi pahalı...
Asıl sorum şu elle toros yada farklı merceklerden yapan arkadaşlar var die duymuştum...Bilen yapan yada nasıl yapılıor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim araç 106
multispace
19-04-2011, 20:36
amaç fara mercek takmak midir? Mercek takacaksaniz el beceriniz varsa yapılabilir. Bilgi verebilirim
berkay_aydin
19-04-2011, 21:03
Morette modası bence çoktan geçti artık herkes oem far kullanıyor :) hiç olmadı farlarını karartın amerikan parkla çok harika ikili olabiliyor :)
Anıl_Kuru
19-04-2011, 22:33
El becerisi yokta:) el yapimi yapanlar var die duydum sitede belki yapan birisi yada tanidigi olan varsa yardimci olur die yazdm yoksa ben pek yapilisindan anlamam
Bu morette yi çözemedim gitti yılbaşından önce yine bizim forumdan birisi satıyordu.1000 lira mı neydi.(yanlış anlaşılmasın kendisiyle bir alıp veremediğim yok) Yani neden bu kadar pahallı çözemedim.Normal farın etrafı fiberle yuvarlak kaplanmış o kadar.
Bu morette yi çözemedim gitti yılbaşından önce yine bizim forumdan birisi satıyordu.1000 lira mı neydi.(yanlış anlaşılmasın kendisiyle bir alıp veremediğim yok) Yani neden bu kadar pahallı çözemedim.Normal farın etrafı fiberle yuvarlak kaplanmış o kadar.
Orj morette marka far fiber değil:)
Sıfırı yok gibi 2. eli ise dünyanın neresinde olursa olsun bulunması zor olan her malın 2. eli para eder yeterki meraklısı olsun.
Yoksa 206cc jantıda o kadar para edecek bir jant değil.Oem jant+gülle gibi.Arz talep olayları yani
ben fiberden olanı almıştım, sana diyeceğim UZAK DUR..
orjinal morette ise o paralar zaten, 400 pound civarı bişey
ben fiberden olanı almıştım, sana diyeceğim UZAK DUR..
Ne gibi sıkıntılar oldu farda? Gerçi arabam 106 değil ama aklımın bir köşesinde var fiber morette
Arz-talep meselesinden ziyade modası geçti demek de doğru değil.Sonuçta kullanıcı o parçayı seviyorsa;aracında o parçayı gördüğünde mutlu oluyorsa iş bitmiştir.
sefaköyde kuru yapar :D
kurutuning =)
sefaköyde kuru yapar :D
kurutuning =)
Kim yapar sizin oralarda? Varmı adamın?
307 me far bakarken 307 morette gördüm bir yerde Türkiye'de sonra gidip angel aldım hala aklımda acaba morettemi alsaydım diye :)
Ne gibi sıkıntılar oldu farda? Gerçi arabam 106 değil ama aklımın bir köşesinde var fiber morette
orjinalden kopya güya ama tampon ile çamurluk arasında açıklık var, önden baktıgında güzel duruyor ama çamurluk tampon hiza yerlerinde arabanın hattını gösterecek yerlerde kötü, ama bu fiber için geçerli, benim aldıgım ürün sefa da onun altında imkan varken bile ugraşmadı :) oda acı gerçeği anladı adam olmaz bunlardan diye :D giden para oldu anlıcagın :)
paraya kıyıp orjinal alıcaksanız o ayrı, benim içimde kalmıştır bigün mutlaka alıcam.. ne olursa olsun işçilik süperin ötesinde olsa bile orjinal gibi olmuyor kesinlikle...
orjinalden kopya güya ama tampon ile çamurluk arasında açıklık var, önden baktıgında güzel duruyor ama çamurluk tampon hiza yerlerinde arabanın hattını gösterecek yerlerde kötü, ama bu fiber için geçerli, benim aldıgım ürün sefa da onun altında imkan varken bile ugraşmadı :) oda acı gerçeği anladı adam olmaz bunlardan diye :D giden para oldu anlıcagın :)
paraya kıyıp orjinal alıcaksanız o ayrı, benim içimde kalmıştır bigün mutlaka alıcam.. ne olursa olsun işçilik süperin ötesinde olsa bile orjinal gibi olmuyor kesinlikle...
Tahmin edilen yamukluklar yani:) Megane 1 far 106 farı gibi değil ama onca parayı çöpe atma riskide yemiyor yani ne yalan söyliyeyim şimdi:)
Bilgilendirme için thx
Anıl_Kuru
19-04-2011, 22:54
Sifir orjinali tl olarak ne kadar su anda tam olarak heralde sifira yonelcez dediklerine bakarsak:s
Ankara dan bi arkadaş satıyordu bi ara orjinal 1000 lira gibi para istiyordu.
eBay - one of the UK's largest shopping destinations (http://www.ebay.co.uk) adresine bi bak orda ne fiyatlar diye
ers10weys91
20-04-2011, 10:17
moretteyi orjinal alacaksın
çakma aldınmı sıkıntı yaşabilirsin .
morettenin normalleri süründürür uzunları öldürür.
otobanda giderken uzunları çaktımmı direk kaçıyorlar :)
alfonso4474
20-04-2011, 10:52
valla aradım bulamadım demısınız ama sahıbınden comda komple hazır halde var fıber olark bunu alıp arka kısmını kalıp olarak yaptırıp kulanabılırsınız okdr zor degıl yanı
Peugeot Modifikasyon -2 300 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-peugeot-106-morette-tarzi-far/detay/?keyword=morette#)
vall aradım bulamadım demısınız ama sahıbınden comda komple hazır halde var fıber olark bunu alıp arka kısmını kalıp olarak yaptırıp kulanabılırsınız okdr zor degıl yanı
Peugeot Modifikasyon -2 300 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-peugeot-106-morette-tarzi-far/detay/?keyword=morette#)
bunu sana 200 tl ye vericem alıcakmısın :) bende bu adamdan aldım ama nasıl oldugunu üstteki postta yazdım :)
Anıl_Kuru
20-04-2011, 12:34
görüntü olarak güzel aslında=)
106 İçin Orjinal Moretta kullanmış biri olarak,
Fıberden zamanında kalbını cıkartıp arakadasa yapmaya kalışmıstık
e guzl on tarafını bıre bır kalıpladık
ama sıra arka kısıma gelınce ısler degıstı
cunku farların oturacagı yuva ve far ayarlarının yapılacagı ayaklar olmuyor
kısa fara toros farı oluyor kucuk olan uzun farlarada olcusunde hella far bulabılıyorsun
yan sınayalı uydurmak cok zor
plastıkcıde kestırırsınız ıgrenc olur
yanı işin özu eger guzl sekıl bı araba yapmak ıstıyorsan moretta yı orjınal alacaksın..
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.650741874954640.1073741849.624468650915296&type=1
Emre Ekrem
25-11-2013, 10:36
http://www.techturkey.com/forum/aksesuar/168341-106-moretta-far.html