Orijinalini görmek için tıklayınız : TR gti & UHT saxo
UHT : beyin,filtre,egzoz,gaz kelebegi işlenmiş,silindir kapagı taslanmıs
TR : filtre,egzoz
güzel bi deneme oldu.teşekkür ederm arkadslara..
http://www.youtube.com/watch?v=XGQtmnitYP0
http://www.youtube.com/watch?v=lE2YNEYaf2g
http://www.youtube.com/watch?v=dMN3HYbSIvY
M///maniac
19-04-2011, 23:00
gizlilik ayarlarından dolayı görünmüyor
ben ismail yalan dolan konuşmayın bnm uht de sadece chıp var başkada bişey yok
arakdaşlar speclerde bı sallama mı var bızemı öyle geliyo iyice efsane yaptınız bu tr yi dıger aracta bu dedıklerınız gercekten varmı yoksa arkadasın dedıgı gıbı sadece chıpmı var?
abi kısada var o aracta
13.59 du.ferhat abide oldugunu söledi.
videoların linki düzenlenmiştir
arakdaşlar speclerde bı sallama mı var bızemı öyle geliyo iyice efsane yaptınız bu tr yi dıger aracta bu dedıklerınız gercekten varmı yoksa arkadasın dedıgı gıbı sadece chıpmı var?
speclerde bi sallama yok kardeş!
zaten aracın giderni biliyolar.videoları koymuyoduk.şimdi neşesine birktrdigmz videoların bazılarını koyuyrz.
TR fenalarda ama daha aydınlık videolar olsa daha güzel olur :D
Aynen reiz araç içi yada güzel bi cam car lı videolar beklıyoruz
bunlar adi yalan oldugunu farz edelim.siz yazın neler oldugunu.size bırakıyrm specleri.
atar giden yapan sizdinz.sonuc gene ortada
ama ben ferhat ustayla daha 1 hafta olmadı konustuk.aracta kısa,beyin,gaz kelebegnn işlenik oldugunu söledi.aracı oraya yaptrysnz sonucta.tamrci bilicek herhalde aracı!!! sizdende aynı lafları duydum.arac kısalı chipli diodunz.bi dereceli takamadık onuda halledicez diodunz!
farketmez istedignzi yazın.TR nin yürürünü bilen biliyo.videoların dewamı gelicek..
Aynen reiz araç içi yada güzel bi cam car lı videolar beklıyoruz
arac içinden istedm cekmek.karsı taraf denedkten sonra istemedi bi daha denemek.onun kararıdr.saygı duymak lazım:icon_tup:
Ahh böyle denemelerde bay karatopa söylesende cam car olsa size hep diyorum ben sana :) yada araca bi camera sabitliceksin böyle uzaktan pek bellı olmuyo daha net videolar ve denemeler beklıyoruz reiz
ozgur_6260
20-04-2011, 13:36
maşallah arabanın giderini zaten bilioruz daha net videolarda beklioruz kardeşim :D
CorsaGSI
20-04-2011, 13:37
herkes videoda hangi arabanın geçtiğini görmüş bi ben göremedim sanırım kimse sormamış :)
kim geçio :D
arabayı efsane yaptım, gelene çomak gidene çomak. bi sorunmu var ?
arkadaşlar spec lerde bi düzeltme yapıyorum. UHT plakalı aracın önceki sahibinle şimdi konuştum. arabada işlenik gaz kelebeği,yazılım ve silindir kapağının haddinden fazla taşlı olduğunu söyledi. specler bunlardır.
o zaman speclerı düzeltelim lutfen :)
tmmdır.değiştrdim.ii seyirler!
life is life
20-04-2011, 14:54
maşallah araçlara...
tr fabrıkadan cıkarken başka çıkmıs sanırım 2 aracada masallah
sanırım tr yi yapan içine sevgi katmış aşkla yoğurmuş hamurunu :D
bazıları doğuştan ciğerli oluyor maşallah araçlara :)
teşekkrler :) arada ara gazı ihmal etmedim ;)
teşekkrler :) arada ara gazı ihmal etmedim ;)
hımmmm stock = stock denerdık ama uzağız iyi olurdu
hımmmm stock = stock denerdık ama uzağız iyi olurdu
keske :) gun gelr arabalar karsılasr inş.ozaman nasip olursa denerz
mesafeler mesafeler
Kısa+chip+filtre (eksozum bıle orj) speclerim bursaya yolun düşerse bende denemek ısterım kardeşim ;)
Kısa+chip+filtre (eksozum bıle orj) speclerim bursaya yolun düşerse bende denemek ısterım kardeşim ;)
inşallah geçen ay bursadaydım keşke haberleşme şansımız olsaymış
inşallah geçen ay bursadaydım keşke haberleşme şansımız olsaymış
yolun düşerse pm atman yeterli hem tanışmış oluruz ;)
yolun düşerse pm atman yeterli hem tanışmış oluruz ;)
inşallah kısmet olursa tanışırızz
by serçe
21-04-2011, 19:41
maşallah araçlara..........
Cglrgncl
21-04-2011, 20:12
maşallah abi,daha aydınlık videolar olsaymıs daha iyi olurmuş:D
sanırım tr yi yapan içine sevgi katmış aşkla yoğurmuş hamurunu :D
hahah bu güzeldi ya :D