Orijinalini görmek için tıklayınız : TR gti & AR saxo
Specler:
AR : Yazılım,filtre,egzoz
TR : filtre,egzoz
dosthane bi deneme olmustr.teşekkrler
YouTube - TR gti & AR saxo (http://www.youtube.com/watch?v=JmlrJPslh14)
kanka iş yerıdneyım facebook vıdeosu olarakta yuklesene ızlıyım ya youtube dan ızlıyemıyorum :(
olum ben sizden korkmaya başladım len, siz yakında bana bile gelirsiniz. naptınız olum gizli nos mu bağladınız arabaya :D
olum ben sizden korkmaya başladım len, siz yakında bana bile gelirsiniz. naptınız olum gizli nos mu bağladınız arabaya :D
olum deme böle :D şimdi millet harbi öle anlıycak.nos falan yok :D
acıklıyorum tr nin geçme sebebını okunmuş benzın var bornova camıdekı hoca benzını koyulmadan önce okuyor :D bay karatop :D sen bekle gelıyoz gümbür gümbür :D
ben şüphelenmeye başladım du gideyim garajada koltuğun altına bakayım tüp warmı :D kaputu bi açayım bakayım nos selenoidlerini nereye gizlediniz :D
arkadaşım herkezin youtub u yok facebook ada yüklede bende ızlıyım merak ettım olum :D kac boy gecıyon saxoyu?
acıklıyorum tr nin geçme sebebını okunmuş benzın var bornova camıdekı hoca benzını koyulmadan önce okuyor :D bay karatop :D sen bekle gelıyoz gümbür gümbür :D
yakıtta üflenmişlik yada katılmalıkta bişi yok. sadece dogustan gelen bi kabiliyet sanırım ;)
zaten jubilemi yaptım ben :D
yakıtta üflenmişlik yada katılmalıkta bişi yok. sadece dogustan gelen bi kabiliyet sanırım ;)
zaten jubilemi yaptım ben :D
dur ben gelmeden jubileni yapamazsın sen :D son mohikan ben olucam kanka :D
hıı.bide senle konusmustuk demi :P peki peki.ayarlarız kanka.niyetmz gönüller bir olsun :)
Koşarak rolling yaparız panpa :D ama benım cinsel tercihim farklı gönüller nasıl bir olucak :D
olum lafın gelişi :D
videoyu b..etmeyelim :)
Maşşallah TR ye :)
http://i55.tinypic.com/168ehko.jpg
Koşarak rolling yaparız panpa :D ama benım cinsel tercihim farklı gönüller nasıl bir olucak :D
anlamadım dediğini istersen dizel power konusmaya baslasın demi ama:icon_tup:
başlasın tabi ya reiz :)
adamsın lennn bursalıı:):icon_tup:
Cglrgncl
21-04-2011, 20:17
maşallah TR'ye,AR saxo ksk'daki (kenan çelik) ait saxomu?
maşallah TR'ye,AR saxo ksk'daki (kenan çelik) ait saxomu?
evt onun arac
PaSSerBy...
22-04-2011, 16:04
maşallah cengom TR ye...
KingoAtmo
22-04-2011, 16:44
maşallah araçalara.
dostane denemelerin hastasıyız