PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivaslı arkadaşlar yardım ??

Murat Özcan
20-04-2011, 17:18
Önümüzdeki günlerde cuma veya cumartesi hem gezmeye ayrıcada bir araç bakmak için sivas merkeze gelicez inşallah,esasında sivasıda hiç bilmem uçakla geleceğimiz için havalimanından sonra ne tarafta uygun yollu bir otel veya temiz kalınabilecek pansiyonlar vardır,bakıcagımız aracın yeri ise merkes/esentepe mahallesi mevkii buralarda olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim gelmişken kısmet olursa onlarlada tanımış oluruz,şimdiden teşekkür ediyorum.

Anıl E.
20-04-2011, 17:24
0541 58 58 106 Adım anıl.Bu numaram..Pazartesi günü kıl dönmesinden ameliyat oldugum için evimde yatıyorum.Ama sizinle ilgilenmeye çalışırım yüz yüze görüşüp faydalı olmak için elimden geleni yaparım.Ben olmasam bile arkadaşlarım var..Temiz ve uygun otel ayarlarız kaç kişi geleceksiniz?

Murat Özcan
20-04-2011, 17:28
0541 58 58 106 Adım anıl.Bu numaram..Pazartesi günü kıl dönmesinden ameliyat oldugum için evimde yatıyorum.Ama sizinle ilgilenmeye çalışırım yüz yüze görüşüp faydalı olmak için elimden geleni yaparım.Ben olmasam bile arkadaşlarım var..Temiz ve uygun otel ayarlarız kaç kişi geleceksiniz?

öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım kıl dönmesi olayını iyi bilirim bende olmustum,aslında tek gelicektim de arkadaş olarak babamda gelicek numaranı aldım ama yatıyorsan kesinlikle rahatını bozmak istemem

Anıl E.
20-04-2011, 17:33
Estafurullah lafı olmaz,ben şimdiden bizim çocuklara söyledim onlar en yakından ilgilenecek ,uygun fiyatlı temiz otelde ayarlarız bakacagınız aracın servis dışında sanayi ustalarına göstermek isterseniz onuda ayarlarım .Otel konusunda fiyat aralıgınıda bildirirsen iyi olur.1 Gece kalırsınız sanırım.Numaram 7/24 açık.

Murat Özcan
20-04-2011, 17:43
Estafurullah lafı olmaz,ben şimdiden bizim çocuklara söyledim onlar en yakından ilgilenecek ,uygun fiyatlı temiz otelde ayarlarız bakacagınız aracın servis dışında sanayi ustalarına göstermek isterseniz onuda ayarlarım .Otel konusunda fiyat aralıgınıda bildirirsen iyi olur.1 Gece kalırsınız sanırım.Numaram 7/24 açık.

saolasın allah razı olsun dostum,evet kısmetse 1 gece kalıcaz duruma göre ustayada gösterebılırız aracı özelden pm atıyorum sımdı

pcvirus
20-04-2011, 20:36
dostum sanayine kaportayı yüce oto kaportaya
motoruda as oto ya goster
ben şu an sivasta değilim ama anılında dedigi gibi arkadaslar yardımcı olur

SekoLive
20-04-2011, 21:57
murat bizim içinde esaya bakın :D eğer kendiniz için bakmıyorsanz

Murat Özcan
21-04-2011, 00:08
dostum sanayine kaportayı yüce oto kaportaya
motoruda as oto ya goster
ben şu an sivasta değilim ama anılında dedigi gibi arkadaslar yardımcı olur

tesekkurler dostum saolasın kısmetse cuma 9 15 ucagıyla ataturk havalımanından bınıcez kısmetse

Murat Özcan
21-04-2011, 00:09
murat bizim içinde esaya bakın :D eğer kendiniz için bakmıyorsanz

valla serkan nerde ne var biliyorsun he :) bir honda için gidiyorum ama esay değil ama istersen onada bakarım numaramı pm atıyorum bana bilgilerini ulastırırsın

SekoLive
21-04-2011, 08:42
valla serkan nerde ne var biliyorsun he :) bir honda için gidiyorum ama esay değil ama istersen onada bakarım numaramı pm atıyorum bana bilgilerini ulastırırsın
saolasn murat :)

siz sanrım kırmızı ek için gidiyorsunz çok hoşuma gitti ama bi türlü ayağm gitmedi... inş hayırlısı olur sizin için

TolgaEsentepe
21-04-2011, 08:46
Kirli Ahmet'te köfte yemelisiniz gidince Anıl halleder :)

Murat Özcan
21-04-2011, 09:18
saolasn murat :)

siz sanrım kırmızı ek için gidiyorsunz çok hoşuma gitti ama bi türlü ayağm gitmedi... inş hayırlısı olur sizin için

evet serkan ek kovalıyoruz biz benımde cok hosuma gitti şu anda piyasada başka düzgün göremiyorum onun için opsiyonladık aracı bakalım insallah hersey istediğimiz gibi olur,ayrıcada esay da var orda bir ara onada nıyetlendım ama vazgectım onuda sana alıcaz :D

Kirli Ahmet'te köfte yemelisiniz gidince Anıl halleder :)

anıl ameliyat olmuş kalkıp yürümesi falan zor olur şimdi istirahat etmeli,varınca arıycam sagolsun arkadaslarını falan devreye sokmus numarasını verdi bize gıdınce bir alo diyeceğim kendılerıne

|| CaNeR ||
21-04-2011, 09:52
Konuyu yeni gördüm bende, elimizden gelen bişey olursa seve seve yardım ederiz .

Caner - 0554 944 19 45 7/24 :)

Bir de hangi Honda'ya niyetlendiniz bi pm alıyım :)

JOCCO
21-04-2011, 13:14
Onurhan ÇELEBİ - 532.382 68 00

Her konuda yardımcı olurum.. :)

Bu arada araç hangisi, bir görsek de ön araştırma yapsak ?

Anıl E.
21-04-2011, 14:04
Ne misafirperver adamlarız yahu :D

multispace
21-04-2011, 15:02
bu sitenin dayanışma sistemine hasta oluyorum helal olsun :)

Murat Özcan
21-04-2011, 15:47
Konuyu yeni gördüm bende, elimizden gelen bişey olursa seve seve yardım ederiz .

Caner - 0554 944 19 45 7/24 :)

Bir de hangi Honda'ya niyetlendiniz bi pm alıyım :)

teşekkürler arkadaşım saolasınız hayırlısıyla gelelim yarın sabah arıycam

Onurhan ÇELEBİ - 532.382 68 00

Her konuda yardımcı olurum.. :)

Bu arada araç hangisi, bir görsek de ön araştırma yapsak ?

aynı şekilde sanada tesekkurler onurhan anıl arkadasımız yardımcı olacak sagolsun

Ne misafirperver adamlarız yahu :D

misafir perverliğinize şimdiden tesekkur edıyorum

bu sitenin dayanışma sistemine hasta oluyorum helal olsun :)

evet bu sitedeki dayanışma başka bir yerde yok gerçekten çok güzel

pcvirus
21-04-2011, 22:49
sivastayken buluşma yapmak için milleti mumla arardım
:D
şimdi herkes ortaya çıktı :D:D:D

Murat Özcan
23-04-2011, 23:23
tüm arkadaslarıma başta anıl ve arkadasına burdan çok tesekkur edıyorum her ne kadar yakından görüşemediysekte telden de olsa yardımcı olmaya calıstılar esasında zamanımız olmadıgı ıcın vede yolumuz uzun oldugu ıcın arkadaşlarımıza zaman ayıramadım kendilerinin misafir etmek ve yakından ilgilenmek ıcın ellerınden gelen yardımı yaptıklarını ve samimiyetlerini biliyordum,ama dediğim gibi zamanım olmadıgı ıcın onlarla görüşemedim eğerki olsaydı tabiki kalıp sizlerle tanışmak isterdim,ama yardım etmiş ve yakından ilgilenmiş olarak kabul ettiği mi soylemelıyım tekrardan çok teşekkür edip kendilerinide işleri olsun olmasın tekirdağa bekleyip misafir etmek isterim,saygılar..

not:bu arada serkan arkadasımın dedıgı honda si yede baktım kendısını benımle ırtıbat kurarsa sevınırım :D

Anıl E.
23-04-2011, 23:40
Hayırlı ugurlu olsun kardeşim,yalnız böyle olmadı telefonda söyledigim gibi arabayı aldınız yola çıktınız,tekrardan yolun düşerse birkaç gün misafir ederiz bu kez anlaştık mı?Serkan abinin bana yolladıgı kırmızı si hakkında biraz bilgi edindim onunlada konuşmam lazım iyi hatırlattın,inşallah onada buralardan araba buluruzda gelir ..O gelirse kalır kesin :D