PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cupra Sorgusu

FakirAli
21-04-2011, 09:08
Seat Leon 2.0 TFSI Cupra 2007 Model 42.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-arac-sinifinin-endolusudur-1-siniftir-47459420/detay/)

gören duyan eden bilen warmı evveliyatı hakkında bilgisi olan warmı fiyatı uygun geldi korkutuyor insanı bilen biri warsa çok makbule geçer teşekkürler.

gakko
21-04-2011, 09:24
ben 1 ay önce direkt sahibinin verdiği ilanı görmüştüm. o zaman 36 - 37 gibi birşeyler yazmıştı. galeriye geçince hemen 42 olmuş :) onun dışında bildiğim birşey yok...

elpadre
21-04-2011, 09:39
aracın triger bakımı gelmiş , fren disklerine bakmak lazım ayrıca lastiklerde ömrünü doldurmuştur.

aracın teybi zaten yalan vs

bu durumda arac temizse bile alır almaz 5-6 lira masrafı var anında ayrıca şunuda unutmamak lazım 60 bin yapmış turbo ömrünü doldurmaya yakındır çünkü turboyu nasıl kullanacağını bilen adam azdır piyasada.

bu araçtan bir tanede pert var piyasada aman dikkat derim.

elpadre
21-04-2011, 09:44
Seat Leon 2.0 TFSI Cupra 2008 Model 41.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-49-000-hiz-ve-sport-tutkunlarina-gore-bir-arac-46939933/detay/)

buda pert olan makina...tongaya düşmeyin.

e.mustu
21-04-2011, 09:47
Seat Leon 2.0 TFSI Cupra 2008 Model 41.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-49-000-hiz-ve-sport-tutkunlarina-gore-bir-arac-46939933/detay/)

ufak bir kaza ve çizikten ötürü boyalıymış sadece :)

Bulut Y.
21-04-2011, 09:49

farlar çanaklı zaten benım bildiğim çupraların hepsi mercekli değil mi ?

__FrK__
21-04-2011, 09:55

ne kadar güzel toplandığı hakkında küçük bi ip ucu işte :D:D

elpadre
21-04-2011, 09:56
fr ve cupralar adaptif xenonlu mercek farla gelir , doğrudur.

omercanilica
21-04-2011, 10:07

vıtesı dıreksıyonu panjuru farları ayakdayama pedalı bıle yok standart olan aracta goze batanlar ılk basta

VoodooRush
21-04-2011, 10:34
İkincisi bariz ufak kazadan boyalı.

İlki zaten sadece "1000 WOLT LUK" sistemi için alınır :S

FakirAli
21-04-2011, 11:31
evt pert olan rezalet ya normal leon farı var mercekli değil.. bide 1000 volt fln araba tam kötü tiplerin elinde belli.. ama bu araba gene bi nebze boyasızsa bu paraya düşünebilir gibime geliyor bilmiyorum bu paralara mantıklı değilmi sizcede? boya değişen kaporta durumu hakkında bilgisi olan varmı? şimdi arıcam araba sahibini boyasız dicekler delircem hataya gidicem 2 camurluk kaput değişik çıkmasın :D

fatihyılmaz
21-04-2011, 11:55
kıllığına pert olanı aradım 2 çamurluk kaput değişik komple boyalı dedi farlar vites kolu pedal grubu hep normal leonun orjinal değil önden büyük kazasımı var diyom abi bilmiyorum ben böyle aldım diyo :D bu arada 38e düştü 35 liraya kadar düşer daha bana göre

aybarsdnr
21-04-2011, 12:09
benim ki daha cupra o pert olandan :)

FakirAli
21-04-2011, 20:36
güncelllopaaa

Bulut Y.
24-04-2011, 01:39
güncel beyler bilen eden yokmu boya değişen druumunu ya

Jam da Joker
24-04-2011, 12:31
O paralara alicaginiz arabalar size temiz Cupra fiyatina gelir.. Boyasinin bir onemi yok o paraya zaten kimse saf degil boyasiz araba satmaz :) Motorunun turbosunun debriyajinin veya sase ve kulelerinin ne alemde oldugu daha onemli..

HaKo
24-04-2011, 12:38
hataydaki halojen farlı araç çok kez el değiştirdi istanbula geldi tekrar hataya gitti kesinlikle uzak durulması gereken bir araba. 2. araç ise iyi bir pazarlıkla 35-36 ya alınırsa masrafı olsa nolur olmasa nolur yolda yan gitmiyosa alınır her türlü.

Jam da Joker
24-04-2011, 12:47

fr ve cupralar adaptif xenonlu mercek farla gelir , doğrudur.

Yanlış bilgi..
Cupralarda mercekli xenon far ve far yıkama opsiyondur.
Yurt dışındada birsürü merceksiz Cupra vardır.
Türkiyeye gelen araçların nerdeyse hepsi mercekli xenon far ve far yıkama ile geliyor.
Buda Türkiyedeki 2006 fuarına gelen ilk Cupranın fotoğrafı..
Ozaman panjuruda kromdu.

http://img62.imageshack.us/img62/9519/img3920t.jpg

HaKo
24-04-2011, 12:51
Yanlış bilgi..
Türkiyeye gelen araçların nerdeyse hepsi mercekli xenon far ve far yıkama ile geliyor.
Buda Türkiyedeki 2006 fuarına gelen ilk Cupranın fotoğrafı..
Ozaman panjuruda kromdu.

http://img62.imageshack.us/img62/9519/img3920t.jpg

TR ye bu fuar aracı dışında merceksiz cupra geldiğini sanmıyorum. Tr paketinde cupralarda adaptif xenon standart olarak geldi. FR larda öyle idi ama şu an yeni FR larda mercek far opsiyonel olarak geliyor. Yurt dışında halojen farlı satıldığı doğrudur. TR ye gelen araçların neredeyse hepsi değil ''hepsi'' mercek farlı geldi.

Jam da Joker
24-04-2011, 13:00
TR ye bu fuar aracı dışında merceksiz cupra geldiğini sanmıyorum. Tr paketinde cupralarda adaptif xenon standart olarak geldi. FR larda öyle idi ama şu an yeni FR larda mercek far opsiyonel olarak geliyor. Yurt dışında halojen farlı satıldığı doğrudur. TR ye gelen araçların neredeyse hepsi değil ''hepsi'' mercek farlı geldi.

O ''hepsi'' lafını kullanman için Türkiyedeki bütün Cupraları görmüş olman gerekiyor..
Benim bildiğim orjinalinden krom panjurlu ve merceksiz Cupra var, pertten toplama falanda değil onu napıcaz ? Yada bu fuar aracı Türkiyedeki fuara katılıp Amerikayamı satıldı ? Demekki ''hepsi'' değilmiş. TR paketinde standart sunulduğundan değil Cuprada mercek farın opsiyon olup olmadığından bahsediyorum yazımı iyi oku.

HaKo
24-04-2011, 13:17
O ''hepsi'' lafını kullanman için Türkiyedeki bütün Cupraları görmüş olman gerekiyor..
Benim bildiğim orjinalinden krom panjurlu ve merceksiz Cupra var, pertten toplama falanda değil onu napıcaz ? Yada bu fuar aracı Türkiyedeki fuara katılıp Amerikayamı satıldı ? Demekki ''hepsi'' değilmiş. TR paketinde standart sunulduğundan değil Cuprada mercek farın opsiyon olup olmadığından bahsediyorum yazımı iyi oku.

Bana iyi oku demişsin ama sen hiç okumadan yazmışsın sanki. Tekrar bakarsan fuardaki araç dışında öyle cupra yoktur yazmışım. 2007 yılında leon sahibiydim ve Seat forumunda yöneticiydim haliyle çok içli dışlıydık bu araçlarla, tr ye gelen ilk cupraları dahi hatırlıyorum, gidip bakıp gördüğümü ilk satılan cupraları dahi biliyorduk. Gelen cupralar hep mercek farlıydı ondan sonrakilerde hep öyle oldu. Bende babamın hayrına konuşmuyorum görüp bildiğim şeyi söylüyorum. Doğuş oto bu aracı hep mercek farlı getirdi başkası başka türlü ithal ettiyse tabiki bilemem ben bayiden nasıl satıldığından bahsediyorum.

kurtbil
24-04-2011, 17:01
merceklı farsız fuar aracından baska cupra gırmemıstır,ıstanbuldakıb cok cupranın fotosunu cektım ve hepsı mercek farklıydı,bızım foruma da uye cupra sahıplerı var ve hıc bırınde mercek far olmadıgını gormedım bende

Jam da Joker
24-04-2011, 17:09
Bana iyi oku demişsin ama sen hiç okumadan yazmışsın sanki. Tekrar bakarsan fuardaki araç dışında öyle cupra yoktur yazmışım. 2007 yılında leon sahibiydim ve Seat forumunda yöneticiydim haliyle çok içli dışlıydık bu araçlarla, tr ye gelen ilk cupraları dahi hatırlıyorum, gidip bakıp gördüğümü ilk satılan cupraları dahi biliyorduk. Gelen cupralar hep mercek farlıydı ondan sonrakilerde hep öyle oldu. Bende babamın hayrına konuşmuyorum görüp bildiğim şeyi söylüyorum. Doğuş oto bu aracı hep mercek farlı getirdi başkası başka türlü ithal ettiyse tabiki bilemem ben bayiden nasıl satıldığından bahsediyorum.

Bu konu Türkiyedeki Doğuş çıkışlı Cupralarda, Türkiye paketinde mercek olup olmadığından mı çıktı ? Yoksa benim Cupralarda mercek, far yıkama opsiyondur yurt dışındada birçok Cupra böyledir Türkiyeyede nerdeyse hepsi dememdenmi açıldı ? Sen benim mesajımı alıntı yapıp bilmiş bilmiş HEPSİ diye üstüne basa basa söylersen yanlış söylemiş olursun. Benim gördüğüm o fuar aracı dışında orjinalden krom panjurlu ve merceksiz Cupra var diyorum hala daha kalkıp Seat forumundaki yönetiliceğinden bahsediyorsun bana. Başka türlü ithal edilip edilmediğini bilmiyorsan ''hepsi'' diye ahkam kesmiceksin demekki ''hepsi'' mercekli değilmiş.
Ben buraya mesaj yazarken Cupralarda merceklerin opsiyon olduğundan yurt dışındada orjinalinden merceksiz farla Cupra olduğundan bahsettim. Türkiyede mercekli var yokun sidiğini yarıştırmaya gerek yok.

vtec41
24-04-2011, 17:44
hataydaki aracın ilk sahibi arkadaşım. mersinden fuardan almıştık arabayı o zaman bende hatayda uni okuyordum.. bi arkadaşta s2000 vardı noslu sırf onu geçen araç yok diye bu arabayı almıştı mersinden hatay seat bayisinde yoktu çünkü :)

araca adanada şuayipte komple egsoz yapıldı bide yazılım yapılmıştı araç çok deli gidiyodu ayaklarımın yerden kesildiğini biliyorum gaza yüklendiğinde.bir sürü videolarımız var o araçla.. çok iyi bi araçtı ama kaza yapmış ben o zaman askerdeydim fotoğraflarını yollamıştı bana ama pc de bulamadım.
sol arkadan kazalı airbagler açıktı yanlar dahil sol arka çamurluk rezaletti sol arka jant sanırım kazada yok oldu :) arka kapıdada hasar vardı diğer taraflarda bişey yoktu
arac perte çıktı o kazadan sonra çok fazla km si yoktu kaza yaptında.. nerde tamir edildi bilmiyorum ama kazadan sonra o şekilde sattı arabayı
ama sonrasını bilmiyorum..

umarım yardımcı olmuşumdur :)

HaKo
24-04-2011, 17:52
Bu konu Türkiyedeki Doğuş çıkışlı Cupralarda, Türkiye paketinde mercek olup olmadığından mı çıktı ? Yoksa benim Cupralarda mercek, far yıkama opsiyondur yurt dışındada birçok Cupra böyledir Türkiyeyede nerdeyse hepsi dememdenmi açıldı ? Sen benim mesajımı alıntı yapıp bilmiş bilmiş HEPSİ diye üstüne basa basa söylersen yanlış söylemiş olursun. Benim gördüğüm o fuar aracı dışında orjinalden krom panjurlu ve merceksiz Cupra var diyorum hala daha kalkıp Seat forumundaki yönetiliceğinden bahsediyorsun bana. Başka türlü ithal edilip edilmediğini bilmiyorsan ''hepsi'' diye ahkam kesmiceksin demekki ''hepsi'' mercekli değilmiş.
Ben buraya mesaj yazarken Cupralarda merceklerin opsiyon olduğundan yurt dışındada orjinalinden merceksiz farla Cupra olduğundan bahsettim. Türkiyede mercekli var yokun sidiğini yarıştırmaya gerek yok.

konu senin doğru bilgiyi '' yanlış bilgi '' diye yazmandan başladı. Tabiki kimse bilemez ama sen 2 tane gördün diye yada 2 tane var diye trde kalkıp yanlış bilgi diye sende ahkam kesme o zaman... Benim tek derdim doğrusu neyse onu söylemek ahkam kesseydim bende bilip bilmeden ''yanlış bilgi'' yazardım. uzun lafın kısası cuprada mercek far hiçbir zaman opsiyon olmadı, hala da değil. 1 yada 2 aracın öyle giriş yapmış olması cuprada farın opsiyon olduğunu göstermez. Sıfır cupra alan arkadaşlarda buraya yazar zaten öyle olmadığını.. yanlış bilmek bu kadar ayıp değil ama yanlışı kabul etmeyip sidik yarışına çeviren sensin.

Jam da Joker
24-04-2011, 18:14
konu senin doğru bilgiyi '' yanlış bilgi '' diye yazmandan başladı. Tabiki kimse bilemez ama sen 2 tane gördün diye yada 2 tane var diye trde kalkıp yanlış bilgi diye sende ahkam kesme o zaman... Benim tek derdim doğrusu neyse onu söylemek ahkam kesseydim bende bilip bilmeden ''yanlış bilgi'' yazardım. uzun lafın kısası cuprada mercek far hiçbir zaman opsiyon olmadı, hala da değil. 1 yada 2 aracın öyle giriş yapmış olması cuprada farın opsiyon olduğunu göstermez. Sıfır cupra alan arkadaşlarda buraya yazar zaten öyle olmadığını.. yanlış bilmek bu kadar ayıp değil ama yanlışı kabul etmeyip sidik yarışına çeviren sensin.

Cuprada mercek far opsiyon değil öylemi ? Yurtdışındaki araçlar Cupra değil öyleyse yada ordaki merceksizler pertten dönme. Yada fuarda fotoğrafını çektiğim araç Cupra değil Leonmu? Bak hala daha boş konuşuyorsun farkındamısın?
İyi oku :
Yanlış bilgi..

Varmı bu cümlede bir hata? Yok.
Nerdeyse hepsi dersem o merceksiz 1-2 aracıda içine katmış olurum senin gibi ''hepsi'' dersem götümden sallamış olurum.
11 kişilik takımda 2 yabancı 9 Türk oyuncu varsa çıkıpta :
Bu takımdaki oyuncuların ''hepsi'' Türk diyebilirmisin?
Yoksa nerdeyse hepsi Türk dersen dahamı doğru olur?
Ve hala daha Cuprada mercek far hiçbirzaman opsiyon olmadı yazarakta yanlış yazıyorsun. Hala daha yurt dışında yeni kasada merceksiz Cupra var.
Yanına Türkiyedeki kelimesini ekle ki doğru bilgi olsun.
Benim yanlış bildiğim birşey yok?
Sıfır almadımda 2 seneden fazladır biniyorum yetermi Seat forum admini?

HaKo
24-04-2011, 18:25
ya güzel kardeşim bizene yurt dışındaki opsiyonundan ? Biraz daha konuşsam afrikadaki cupralardan falan bahsediceksin heralde. istersen 20 sene bin cupraya bu seni exper mi yapıyo bu aracın satışı hakkında ? Biniyosan allah kaza bela vermesin bunun konuyla ne alakası var? . Ben tr den bahsediyorum beni ne ilgilendirir Yurt dışında nasıl satıldığı ? Git doğuş otoya cupra alıcam de sana opsiyonlu fatura çıkartsınlar bakalım mercek fara ekstra para isteyecekler mi yada opsiyon listesinde yazıyor mu. Ben Türkçe yazıyorum ama senin aklın yurt dışında kalmış istersen bide ingilizce yazıym belki o zaman anlarsın. İngilterede Almanyada satılan cupradan bahsetmiyoruz. Ona bakarsan yurt dışında bir çok standart olan aksesuar ve özellik tr ye opsiyon olarak geliyor. Doğuş otonun her zaman yaptığı birşey bu. O kadar hırs yaptıysan git sor bu dediklerimden bitane farklı birşey duyarsan anlarsın kimin Götünden salladığını.

Jam da Joker
24-04-2011, 18:43
ya güzel kardeşim bizene yurt dışındaki opsiyonundan ? Biraz daha konuşsam afrikadaki cupralardan falan bahsediceksin heralde. istersen 20 sene bin cupraya bu seni exper mi yapıyo bu aracın satışı hakkında ? Biniyosan allah kaza bela vermesin bunun konuyla ne alakası var? . Ben tr den bahsediyorum beni ne ilgilendirir Yurt dışında nasıl satıldığı ? Git doğuş otoya cupra alıcam de sana opsiyonlu fatura çıkartsınlar bakalım mercek fara ekstra para isteyecekler mi yada opsiyon listesinde yazıyor mu. Ben Türkçe yazıyorum ama senin aklın yurt dışında kalmış istersen bide ingilizce yazıym belki o zaman anlarsın. İngilterede Almanyada satılan cupradan bahsetmiyoruz. Ona bakarsan yurt dışında bir çok standart olan aksesuar ve özellik tr ye opsiyon olarak geliyor. Doğuş otonun her zaman yaptığı birşey bu. O kadar hırs yaptıysan git sor bu dediklerimden bitane farklı birşey duyarsan anlarsın kimin Götünden salladığını.

En başta o güzel kardeşim lafını sen bana kullanmada canımız sıkılmasın.
Cupraya kaç sene binmenin konuyla alakası, senin 2007 de Leona binip Seat forumunda adminlik yapmanla aynı oranda alakalı anlayabildinmi?
Sen TR'den bahsediyorsan cümlelerinde Türkiyedeki Cupralarda mercek vs opsiyon değil standarttır diceksin ama kalkıpta benim nerdeyse hepsi cümleme atlayıp ''hepsi'' diye düzeltmiceksin. Ben mesajı attığımda CUPRA (Dünya çapında Cupra olarak alki anlayabil) da opsiyondur dedim. Dikkat edersen Türkiyedeki Cupralarda demedim. Merceksiz arabalarıda bildiğim için nerdeyse hepsi lafını kullandım. Benim mesajımı alıntı yapıp ukalalık yapmasaydın sıkıntı çıkmicaktı bu konuda bukadar uzamicaktı. Benim Doğuşa gidip opsiyon listesine bakmama falan gerek yok.. Farzetki o satılıklardaki araçlardan birtanesi merceksiz farla satılıyor burdanda biri kalktı o araba pertten toplama sonradan takıldı dedi, senin gibi biride atlayıp evet öyle bir opsiyon yok Doğuş getirmedi diye ukalalık yaptı. Şimdi o araç benim bahsettiğim 2 araçtan biriyse kimin bilgisi doğru çıkıyor bu durumda?

HaKo
24-04-2011, 19:07
En başta o güzel kardeşim lafını sen bana kullanmada canımız sıkılmasın.
Cupraya kaç sene binmenin konuyla alakası, senin 2007 de Leona binip Seat forumunda adminlik yapmanla aynı oranda alakalı anlayabildinmi?
Sen TR'den bahsediyorsan cümlelerinde Türkiyedeki Cupralarda mercek vs opsiyon değil standarttır diceksin ama kalkıpta benim nerdeyse hepsi cümleme atlayıp ''hepsi'' diye düzeltmiceksin. Ben mesajı attığımda CUPRA (Dünya çapında Cupra olarak alki anlayabil) da opsiyondur dedim. Dikkat edersen Türkiyedeki Cupralarda demedim. Merceksiz arabalarıda bildiğim için nerdeyse hepsi lafını kullandım. Benim mesajımı alıntı yapıp ukalalık yapmasaydın sıkıntı çıkmicaktı bu konuda bukadar uzamicaktı. Benim Doğuşa gidip opsiyon listesine bakmama falan gerek yok.. Farzetki o satılıklardaki araçlardan birtanesi merceksiz farla satılıyor burdanda biri kalktı o araba pertten toplama sonradan takıldı dedi, senin gibi biride atlayıp evet öyle bir opsiyon yok Doğuş getirmedi diye ukalalık yaptı. Şimdi o araç benim bahsettiğim 2 araçtan biriyse kimin bilgisi doğru çıkıyor bu durumda?

Can sıkıcak bişey yok.. Şahsi algılama, Laf salatası yapıcak değilim gerek yok.

Ben zaten fuardaki arac hariç dedim cümlemde. 2.si o aracın farı hakkında bi söylemimde olmadı.Dediğin gibi o araçlardan biri olabilir. Aksini idda etmedim. Dediğim gibi benimde orda hepsinden kastım bayinin getirip sattığı araçlardır. Kusura bakma dünyadaki cupraları düşünmedim buranın TR forumu olduğunu ve bahsi geçen araçlarında TRde olduğunu düşünerek. Kaldıki Tr ye gelen ilk cupralara gidip baktığımızı biliyorum. İlk satılanlardan hala aracına binen tanıdığım abimde var. Onların hepsinde mercek vardı. Neyse arkadaşın konusunu hiç ettik. selametle..