Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alışveriş Edilmemesi Gereken Kişiler Başlığı Hakkında

Jackson
21-04-2011, 15:13
Caesar isimli üyeden alıntıdır

Listemizi güncelleyelim;
"EGETURBO" firma ismi, şahıs adı "arda" izmirde bir firma ve forumada üye. Kesinlikle hiç birşekilde alışveriş yapılmamasını öneriyoruz.

Yukarıda yer alan yazının her neye istinaden yazıldığını bilmeksizin bir cevap verme hakkım bulunduğunu varsayıyorum zira şirket sahibi sayılabilecek bir konumdayım.

Biz Ege Turbo olarak küçük bir aile şirketiyiz ve geçimimizi tamamen bu şirket üzerinden sağlıyoruz. Tüm çalışanlarımız çekirdek aile üyelerimizden oluşiuyor ve emeğimizle alnımızın hakkıyla tek tek kuruş kuruş para kazanıyoruz. Henüz haram ve hile yollardan para kazandığımız olmamıştır ve olmayacaktır.

Temin ettiğimiz her türlü parça Orjinal Garrett, Orjinal KKK, Orjinal Mitsubishi, Orjinal IHI ve Melett parka ingiliz yan sanayi ürünleridir. Sıktığımız her bir egsoz mili somunu dahi fabrikaların belirttiği standart ve tork ölçülerindedir.

Müşterilerimize sunduğumuz her bir modifiye turboyu ben şahsen tek tek Trim, Exducer, Inducer, A/R ve kompresör hesaplarını yaparak müşterilere sunuyoruz. Bu saydığım terimler ile matematiksel hesaplarını yaparak bir tek turbo modifiye eden varsa ben bu işi bırakırım!

Takmış olduğumuz herhangi bir parçayı yan sanayi, ölçü dışı, belirttiğiniz ötesinde gerçek dışı şeklinde kimse kötüleme, yerme, aşağılama hakkına kimse sahip değildir; hele hele bir şirketin adını aşağılayacak şekilde Web Sayfanız olan Tech Turkey üzerinden olumsuz bir şekilde reklam edemezsiniz, etmemelisiniz.

Yaptığımız her iş kul yapısıdır ve gözden kaçan hatalar mutlaka olacaktır. Mükemmel olduğumuz şeklinde bir iddamız yok fakat elimizden gelenin en iyisini yaptığımız ve her gece sabahlara kadar acaba Arjantin' de ki turbo şirketleri ne yapıyorlar diyerek tek tek binlerce sayfa google dan araştırmışlığımız var ve her gece bunu yapıyoruz.

Ülkede kimsenin yüzüne bile bakmaya cesaret edemediği ekipmanlar ile çalışıyoruz ve prensibimiz şu dur;

a. Kusur bizdedir ve düzeltiyoruz
b. Kusur sizdedir ve düzeltilmesi için gereken ücret şu kadardır.
c. Kusur sizdedir fakat herhangi bir ücret talep etmiyoruz çünkü esnafsınız

Kişisel arkadaşlıklar, dostluklar bir ticari firmayı bu şekilde yermemelidir. Bu yazıyı okuduğumda Arda'ya son derece sert çıkarak bir daha ilgili web sayfasına yazı yazmayacaksın dedim fakat bu yazıyı yazma ihtiyacı duyuyorum çünkü biz işini hakkını vererek yapan bir firmayız. Bizle aynı işi yapan farklı firmaların yaptığı işleri burada ifşa etmek isteseydik veya araçlarda yapılan hataları ifşa etmek isteseydik emin olunuz yanlışları bile bile farkında olarak yapan firmalardan hiçbir farkımız kalmazdı

Emre Bentürk / Ege Turbo
0505 633 54 92

srdralc
21-04-2011, 15:28
Arda isimli arkadaş sizin neyiniz bilmem ama , keskin ve sert cevapları insanları asıl sıkan konudur.

Bizden iyi mi bileceksiniz ?
Biz yaptık oldu vs. gibi yorumalarına rastladım ne alış-veriş yaptım , ne de tanırım ama genel kanı böyle bir rahatsızlıkta var.

gfb01
21-04-2011, 16:25
Arda isimli arkadaş sizin neyiniz bilmem ama , keskin ve sert cevapları insanları asıl sıkan konudur.

Bizden iyi mi bileceksiniz ?
Biz yaptık oldu vs. gibi yorumalarına rastladım ne alış-veriş yaptım , ne de tanırım ama genel kanı böyle bir rahatsızlıkta var.

Yazıyı yazan Arda'nın abisi emredir

senna
21-04-2011, 19:33
ya sorması ayıp neyin hesabını yapıyorsun trimin exducerın inducerın? pal işliyormusunuz siz yoksa direk pal değişikliğimi yapıyorsunuz? tamam kombinasyon vs yapabilirsinde trim hesabı falan yazma gülerler

öyle ben bu işi bırakırım falan diye yazma iş bıraktırırlar sana bilmiş bilmiş gelipte şu sitede yazmayın Allah aşkına

siz yokken bu işi tekniğiyle layıkıyla yapanlar da vardı siz varkende olacak

eğer neler dönmüş bitmiş bilmiyorsan bir sorarsın ondan sonra yazarsın

evvelki sene msnde özgünle bana gider yapan senmiydin?

Kadyr
21-04-2011, 19:45
Her dukkan acan isini hakkiyla yapiyor kimse diyemez herkez rakip dukkan sahiplerinin nasil is yaptiklarini blir biri guler gecer nasil is diye digeri cekemez nasil is der cok az kisi vardir o iyi is yapiyor diyen gerci ayni sektorde kimse demez ben telefon sektoru icin konusayim cok
Kazma gordum tel tamir etmeye calisan ama musteri nerden bilcek bunu bugun kicina girer yarin senin kicina sokar ne ekersen onu bicersin misali burda sadece sana lafim yok isini duzgun yapan yapmayan herkez bilsin
Cok adam gordum isini hakkiyla yapan buna turbocusuda dahil chipciside iyi yapanlara helal olsun allah helalindan daha cok versin ama
Yapmayanlarsa beter olsun:)

Low-Rider
21-04-2011, 19:56
Takmış olduğumuz herhangi bir parçayı yan sanayi, ölçü dışı, belirttiğiniz ötesinde gerçek dışı şeklinde kimse kötüleme, yerme, aşağılama hakkına kimse sahip değildir; hele hele bir şirketin adını aşağılayacak şekilde Web Sayfanız olan Tech Turkey üzerinden olumsuz bir şekilde reklam edemezsiniz, etmemelisiniz.

Arda senelerdir bu sitede reklamını satışını yaparken de bu çıkışı yapsaydın keşke..

senna
21-04-2011, 20:00
Arda uyarmamıza rağmen reklam yaptığı için kaç kez banlandı bundan söz ettimi hiç?

Caesar
21-04-2011, 22:08
Konuya bişey yazmayın ya gereksiz son yakarışlarını yapıyorlar. Yaptığınız işi gelen şikayetlerden herkes anladı. Forumda kaç kişi hakkınızda şikayetlerini belirtti. Madem firmanızın ismini çok düşünüyorsunuz ya ardayı firmadan uzak tutacaktınız yada arda egeturbo değil kendi ismi ile bu işi yapacaktı.

Elimizde kanıtlar mevcut ve tutmaktayız. Dilerseniz yasal yollardan arayın hakkınızı "firmamızın adını asılsız karalamaktadırlar" diğe. Bizde cevabımızı yasal yoldan verelim yada kontrol ettirelim ne kadar yaptığınız işe fatura kesiyorsunuz görelim.

Konu kilitlenmiştir.

ef186
25-05-2012, 16:03
http://c1205.hizliresim.com/x/r/6ldrv.jpg

Bana Bak Emremisin ne haltsin 3 tane ne oldugu belirsiz herif dedigin uc adam sana bi sakayapar izmirde 5 ay oturamazsin. Adamin asabini bozma senide turbonuda alir ic ice monte ederim .

Low-Rider
25-05-2012, 16:05
Sen gel bu siteden yaptığın satışlarla ekmek ye , konu açıp bir ton derdini anlat sonra bu sitede ki adamlara söv.

Ucuz forum dediğiniz yerde ürün satabilmek için 50takla atıpta utanmadan bunları yazmak komik.

Evrenoz
25-05-2012, 16:08
Öyle bir yorum yazılmış ki forumdaki herkes söz hakkına sahip olmuş...

Emre midir her ne haltsa.. Varsa yüreği, varsa billuru, varsa erkekliği buyursun gelsin, ne olduğumu itina ile öğretirim. Ayrıca varsa o denli büyük billuru kapattırsın veya kapatsın siteyi...

SOMEONESPECIAL
25-05-2012, 16:09
Gene mi arda konusu ?

turbo&quattro
25-05-2012, 16:10
Reklamin iyisi kotusu olmaz. Konuyu acik tutarak dahada prim vermemek gerek.

coder
25-05-2012, 16:13
http://c1205.hizliresim.com/x/r/6ldrv.jpg

Bana Bak Emremisin ne haltsin 3 tane ne oldugu belirsiz herif dedigin uc adam sana bi sakayapar izmirde 5 ay oturamazsin. Adamin asabini bozma senide turbonuda alir ic ice monte ederim .

Aman abi sakin ol..

Biz de ufak tartışmalar yüzünden banlandık ama insan düşününce hak veriyor.

dragstar
25-05-2012, 16:14
sevdanın son vuruşu olmuş :D

aslan
25-05-2012, 16:14
Tech'teki nickini bilen varmı?

ef186
25-05-2012, 16:15
Tech'teki nickini bilen varmı?

konuyu acan sahis ....

Jackson

ProdriveSTI
25-05-2012, 16:15
https://www.facebook.com/ebenturk

tarzına bak Allah'ım ya :D

oxygen
25-05-2012, 16:17
hey kendini bilmez 3 tane site sahibi kişi, Allah sizden razı olsun.

E_RtugrulJAP10
25-05-2012, 16:17
Forumda Genelde Teşekkür butonunda ceza alıyorum bu cezaların nasıl telafisi olur cünkü hesaba ban uzaklaştırma alınırsa sorayım dedim abiler 90 oldu puanı.

Low-Rider
25-05-2012, 16:18
egeturbo arda'nın abisi bu arada

Low-Rider
25-05-2012, 16:19
Forumda Genelde Teşekkür butonunda ceza alıyorum bu cezaların nasıl telafisi olur cünkü hesaba ban uzaklaştırma alınırsa sorayım dedim abiler 90 oldu puanı.

bu yazdığın bile ceza sebebi farkında mısın?

konuyla alakasız birşey yazıyorsun

10tane moderatör var birine mesaj atıp sorabilirsin

E_RtugrulJAP10
25-05-2012, 16:19
https://www.facebook.com/ebenturk

tarzına bak Allah'ım ya :D

Dini inancı adamın bikere düzgün olucak girer girmez ne cacık oldugu anlaşıldı : Neopaganizm direk cıktım

KA®ANLIK
25-05-2012, 16:20
mındaarrrrrrrr

Dragger
25-05-2012, 16:20
Kapak fotoğrafı beni benden aldı :D

E_RtugrulJAP10
25-05-2012, 16:22
bu yazdığın bile ceza sebebi farkında mısın?

konuyla alakasız birşey yazıyorsun

10tane moderatör var birine mesaj atıp sorabilirsin

Kurallar ney ise örendinmi yerine getiriyorum saten , , ban yemiş eleman bende ban yemeden sorıyım dedim kbakma.

Ufuk
25-05-2012, 16:56
Şu foruma Buğra ve Evren abilerimizin moderatörlük babında çok katkıları oldu.Diğerlerininde var ama özellikle bu 2'li.Ellerinize sağlık.İyi ki moderatör olarak görüyoruz sizleri.Ve diğer moderatör abilerimizi,emeğiniz büyük.
Böyle 3-5 kişinin dediği ufak tefek şeylerle sinirinizi bozmaya gerek yok sizin kaliteniz belli forumun kalitesi belli o kişilerin çekememezlik yapıp b.k atmalarıda belli.He hazır yeri gelmişken yazayım dedim belki önemsersiniz bu kardeşinizin fikirlerini.Forumda (özellikle son 6-7 aydır) bir geyik furyası her fırsatta geyik olsun amacı var zira birisi yeni gelmiş konu açmış onu efendi gibi düzgün üslupla uyaracağımıza direk capsler,''konuyu toplam --- üye okuyor''lar, direk bir geyik takımı var eskiden böyle değildi biraz daha seviyeliydi kayıt tarihim 2010 ama 2009'da da okuyordum arada sırada.Eskisi gibi daha seviyeli daha az geyikli(hiç olmasın demiyorum ama burayı lunaparka çeviriyorlar) bir forum olmamız dileğiyle...
Saygılar.

Magic Pipe
25-05-2012, 16:58
evet bencede forumda komiklik yapılmasın, konuları okuyamıyoruz!!!1!!

miniks
25-05-2012, 17:08
Moderatörleri yalamayı bırakın onlar 3 tane neidüğü belirsiz zavallı :D

konuya gelin

Adamlar inducer exducer AR hesaplıyolar ayık olun

EGETURBO yakında dünya çapında lider turbolar ürettik diye reklam yaparlarsa hiç şaşırmam

Arda uzun zamandır yok

BW firmasıda EFR leri çıkardı acaba arda orda işemi girdi ?

kafamı kurcaladı şimdi

özgür67
25-05-2012, 17:14
yanlız tebrik ederim buğra hafıza baya kuvvetli kişinin açtığı konuya kapak bulmuşsun

kelalper
25-05-2012, 17:40
turkiye siralamasinda uye sayisi olarak kacinci acaba bu forum bu mahlukatin haberi var mi. kendini bilmez 3 kisi acaba bu kadar kisiyi buraya toplayabilir mi ya da soyle soriim hadi bu 3 -5 kisi kendini bilmioda uye olan binlerce kisi de mi kendini bilmiyor. bu kadar kisi kendini bilmiyor bi onlar biliyor. delikanli adam cikar yiyorsa 10 haziranda gelip soyler. buradan butun ege turbo ailesine gider siz hepiniz ben tek. delikanliysaniz 10 hazirana gelirsiniz. iki seans arasinda cikariz start finish e hepinizi bi temiz pataklarim aynen donersiniz.

H22Power
25-05-2012, 17:41
Condom larımızdan doğacak sorunlardan firmamız mesul değildir.. "DUREX" :D

miniks
25-05-2012, 17:41
turkiye siralamasinda uye sayisi olarak kacinci acaba bu forum bu mahlukatin haberi var mi. kendini bilmez 3 kisi acaba bu kadar kisiyi buraya toplayabilir mi ya da soyle soriim hadi bu 3 -5 kisi kendini bilmioda uye olan binlerce kisi de mi kendini bilmiyor. bu kadar kisi kendini bilmiyor bi onlar biliyor. delikanli adam cikar yiyorsa 10 haziranda gelip soyler. buradan butun ege turbo ailesine gider siz hepiniz ben tek. delikanliysaniz 10 hazirana gelirsiniz. iki seans arasinda cikariz start finish e hepinizi bi temiz pataklarim aynen donersiniz.

Olm Bak Git

kelalper
25-05-2012, 17:42
Olm Bak Git

allah cezani vermeye :D

Zorbey
25-05-2012, 18:54

otomobil konusunda 1'imi 1000 ettiniz Herkesten Allah razı olsun:)

senna
25-05-2012, 19:00

Yuzumuze su laflari etseler keske:)

ef186
25-05-2012, 19:04
Yuzumuze su laflari etseler keske:)

Yuzumuze Abiii diyen adamlar atip tutmaya gelice uuu mangalda kul birakmiyor bigun ansizin bole enseden birine bir sarilicam ruhu bedenini terkedecek ....

senna
25-05-2012, 19:08
Yuzumuze Abiii diyen adamlar atip tutmaya gelice uuu mangalda kul birakmiyor bigun ansizin bole enseden birine bir sarilicam ruhu bedenini terkedecek ....

Arkadaslar ilginc ama illa yuz yuze konusuruz nette atar gider girla pc botu saniyolar bizi:)

FB10ur
25-05-2012, 19:24
arkadaşlar bu kadar büyütmeye gerek yok diye düşünüyorum konu açık kaldıkça daha fazla prim yapacaklar ve bir nebze'de olsa zaten amaçları dikkat çekmek'di bunu başarmış olacaklar o yüzden daha fazla sinirlenmeye gerek yok diye düşünüyorum....

overblack
25-05-2012, 19:28

http://forum.paticik.com/thumbnails/c62/678/a9e/cdc/6e3/8fe/5e9/c6d/b05/c3b/e3_450xNULL.jpg

Germanian
25-05-2012, 19:31

abi 2007 miydi 2008miydi izmirdeki yarışta arda senden izin istemişti hepberaberken girip fotoğraf çekebilrmiyim diye mustafa abide makaraya almıştı ooo büyük modifiyeci gel gel diye hatırladınmı :)

ef186
25-05-2012, 20:01
abi 2007 miydi 2008miydi izmirdeki yarışta arda senden izin istemişti hepberaberken girip fotoğraf çekebilrmiyim diye mustafa abide makaraya almıştı ooo büyük modifiyeci gel gel diye hatırladınmı :)

Simdi bu ite gore 3 ne oldugu belirsiz herifiz ama Mustafam gene adamin dibi herzaman oldugu gibi ...

Berkel
25-05-2012, 20:29
Yazık ya bu kadar güzel bir forumu zaten asıl sizin gibi 3-5 ne idüğü belirsiz kişi karalayamayacak.

ProdriveSTI
25-05-2012, 21:16
Ateşle oynuyolar,Allah sizi TechTurkey gazabından korusun kendini bilmez mahluklar.

emre_
25-05-2012, 21:26
nerden estide bu konuyu açtın şimdi (emre) gerekçen nedir merak ettiğim için soruyrum hesaplama yaparken bu kadar derine daldığınızı kimse bilmiyormuş anlaşılan ki türkiyede tek zaten dimi neyle ölçüyosunuz bizde mezur var ama :D
tünay k nerdesin :D the k :D

miniks
26-05-2012, 13:17
konu unutulmuş aslında burda alınmasu gereken sosyali alamadınız gençler çok yazık :D