Orijinalini görmek için tıklayınız : Megane RS Blow off
kelalper
21-04-2011, 22:21
Arkadaşlar merhaba,
Yeni aldığım Megane Rs ime HKS SSQV takmak istiyorum ancak arıza verebilir deniliyor. Deneyen var mıdır.?
abi yok arıza filan vermiyor...
forge motorsports ta silikon ara parçası mevcut aslında burda da yaptırırsın da...
Forge Motorsport | Alloy Fabrication (http://www.forgemotorsport.co.uk/content.asp?inc=product&cat=&product=FMFK054)
sadece silikon parçayı da veriyorlardı yanılmıyorsam
Dump Valve fitting guide for megane 225 (http://www.meganesport.net/dumpvalveguide.htm)
tdipower
22-04-2011, 20:59
sıkıntı olmaz takabilirsin
kelalper
23-04-2011, 16:35
forge u biliyorum o sorunsuz ama sesi kötü. Onun yerine HKS SSQV istiyorum ama satan yerler sıkıntılı dedi valla. Neyse olmadı deneyip görücez.
GokhanRS
23-04-2011, 16:42
sesi kötü diyorsunuz ancak hks daha kötü bir ses vericek. forge kiti en iyisi hiç bir sıkıntı çıkmaz.
zaten piyasa çakma hks dolu 40 dolara alıp orjinal diye satıp duruyorlar hatta bazen satıcı bile farkında olmuyor ürünün.
forge un takliti yok tam kit geliyor amatör bir kullanıcının bile kusursuz montaj yapabileceği aparatları ve klavuzunuda gönderiyorlar. ebaydan alırsanız 300 tl tutuyor tr de 550 lira sanırım.
kelalper
26-04-2011, 22:02
HKS SSQV nasıl kötü ses veriyor anlamadım. Şu anda herkes bu BOV u arıyor. Greddy Type RS dersen anlarım ama SSQV nun sesi gayet iyi. Piyasadaki çakma BOV lar SSQV değil. Forge alacağıma takmam daha iyi
freelife
27-04-2011, 21:27
zevk meselesi tabii bunlar bendede forge var hks yi söküp verdim...
bende hks var ama pek memnun degılım :) arac megane rs
kelalper
10-05-2011, 19:47
Arkadaşlar eğer blanking plate kullanmazsanız o zaman gerçekten HKS nin sesi hoşunuza gitmeyebilir. Zaten o zaman tam basınç atamıyorsunuz oradan. Turbonun sıkıştırma tarafındaki geri dönüşüm valfini blanking plate ile iptal etmeniz gerek. Yoksa BOV tam olarak işlev göremez. HKS den verim alamamınızın nedeni olabilir.
Corniaryol
21-06-2011, 22:22
Arkadaşlar eğer blanking plate kullanmazsanız o zaman gerçekten HKS nin sesi hoşunuza gitmeyebilir. Zaten o zaman tam basınç atamıyorsunuz oradan. Turbonun sıkıştırma tarafındaki geri dönüşüm valfini blanking plate ile iptal etmeniz gerek. Yoksa BOV tam olarak işlev göremez. HKS den verim alamamınızın nedeni olabilir.
Arkadasim sizin araclari bilmem ama beni aracta hks var vede fena bir cuffff sesi ariza isigi banada yakar dediler sorun olur dediler ben kullaniyorum hic bi sorun yok bence her zaman hks
SHOCKİNG
22-06-2011, 09:25
Konuyu p.. etmiyim affınıza sığınarak soruyorum 2007 mod. 1.9 Tdi DSG şanzumanlı jetta ya hks ssqv takılabilirmi ? dsg şanzumanda vites geçişleri çok seri bildiğiniz gibi bov tam olarak işlevini yerine getirirmi ?