Orijinalini görmek için tıklayınız : BA Type-R & AC 106
Type-R : 2 Kişi
106 - Tek Kişi -25 kg sökük
2 aracada MaşALLAH, Allah kaza bela vermesin..
YouTube - BA Type-R & AC 106 (http://www.youtube.com/watch?v=ECzZBc6Uwmg)
ykavcioglu
23-04-2011, 12:17
ses fena geliyor:) maşallah güzel deneme olmuş
ac 106 neden yavas gıdıyor sıkıntımı var ? tayyara masallah :)
maşallah maşşallah :) enesle memedov denedimi :))
ac 106 neden yavas gıdıyor sıkıntımı var ? tayyara masallah :)
bence baska bır araba cıksın AC ıle denesın AC gayet basarılı gıdıyor ;)
Maşalah ıkısınede...
_muhaRRem
23-04-2011, 12:34
bu typeR ları eski kprolu typeR larla kıyaslamayın.. JOB-SUS-BA hepsi mermi gibi hakkıyla gidiyorlar.
-HAKTAN-
23-04-2011, 12:39
bence baska bır araba cıksın AC ıle denesın AC gayet basarılı gıdıyor ;)
Maşalah ıkısınede...
Eyvallah kanka
bu typeR ları eski kprolu typeR larla kıyaslamayın.. JOB-SUS-BA hepsi mermi gibi hakkıyla gidiyorlar.
Type R'ların specleri limitlerde gerçekten çok hızlılar :icon_tup:
by serçe
23-04-2011, 12:41
maşallah araçlara ........
tekrar 106 alıcam nerdeyse bu videolar yüzünden:D
maşallah maşşallah :) enesle memedov denedimi :))
denediler kanka AC-SUS denemesi gibi oluyor ama şarj az oldugu için farklı araçların denemelerini çekebilmek için sürekli çekim yapmadım, AC ile mami abinin kara tren çekimleride var onlarıda eklicem..
ac herzmnki gibi güzell ön kaput ve bagaj polyester olması gerekmiş ba typer massallah diyorum
ocean0636
23-04-2011, 14:00
Maşallah Enes özlemiştik Ba yı :)
nakayama
23-04-2011, 14:01
maşallah araçlara :)
Sağolun beyler..Araba çıktığından beri 2 bin km yaptım ama 1 kmsi bile ağız tadıyla huzurlu olmadı hep bi arıza hep bi arıza nihayet bulduk arızayı uğur abi sayesinde ,bugün radar honda da tpsyi değiştirdim çok şükür düzeldi herşey.Üst devirleri etkileyecek bi arıza değildi ama yinede bi deneyip görmek lazım şimdi nasıl gidiyoruz.
Ac 106 ile denemeler çok zevkliydi.180 kmlere kadar kafa kafaya gidiyoruz 210-220 gibi bir boy öne çıkıyorum.Eski haliylede denemiştim bence eskisine göre daha iyi gidiyor gibi.Maşallah diyorum :)
-HAKTAN-
23-04-2011, 14:26
Sağolun beyler..Araba çıktığından beri 2 bin km yaptım ama 1 kmsi bile ağız tadıyla huzurlu olmadı hep bi arıza hep bi arıza nihayet bulduk arızayı uğur abi sayesinde ,bugün radar honda da tpsyi değiştirdim çok şükür düzeldi herşey.Üst devirleri etkileyecek bi arıza değildi ama yinede bi deneyip görmek lazım şimdi nasıl gidiyoruz.
Ac 106 ile denemeler çok zevkliydi.180 kmlere kadar kafa kafaya gidiyoruz 210-220 gibi bir boy öne çıkıyorum.Eski haliylede denemiştim bence eskisine göre daha iyi gidiyor gibi.Maşallah diyorum :)
Enes gayet keyifli dostça güzel denemeler oldu ayağına sağlık maaşallah BA Type R'a gayet güzel yürüyor.AC eski haline göre baya değişti şu an gayet memnumum :)
maşallah araçlara güzel videolar izlemeye başladık teşekkürler :)
Enes gayet keyifli dostça güzel denemeler oldu ayağına sağlık maaşallah BA Type R'a gayet güzel yürüyor.AC eski haline göre baya değişti şu an gayet memnumum :)
Aynen abi bende çok keyif aldım yine deneriz başka zaman bu speclerde araba bulmak zor :)
BMK TypeR
23-04-2011, 15:03
Maşallah iki araçada,
PPR engineering
23-04-2011, 15:42
evet o zaman dc headers 60 boru kpro idi specler..typerlar şimdi cidden hızlı
tuner faruk
23-04-2011, 15:42
İkisinede Maşallah ikisinide özledik:)
İki aracada maşallah.Enes döndün sahalara :)
-HAKTAN-
23-04-2011, 16:11
Kaan ellerine sağlık filtre ve kelebek gayet başarılı tekrar teşekkür ederim :D
vtc mania
23-04-2011, 16:23
masallah ıkı aracada kardesım kazasız belasız
ardacngns
23-04-2011, 16:30
tebrık ederım ba typer ada hayırlı olsun rollerde gormeye basladık tamam yaz gelıyor artık enes roll vıdeolara devam
Kaldığımız yerden devam Allah izin verirse :) Sağolun..
iki aracada maşallah
BA & SUS denemesi oldumu oldu ise fark varmı iki araçta?
denediler kanka AC-SUS denemesi gibi oluyor ama şarj az oldugu için farklı araçların denemelerini çekebilmek için sürekli çekim yapmadım, AC ile mami abinin kara tren çekimleride var onlarıda eklicem..
iki aracada maşallah
BA & SUS denemesi oldumu oldu ise fark varmı iki araçta?
......................................
Bir kaç sefer denedik her seferinde mehmet dahada açıyor farkı en son denememizde 4-5 boy oldu bakalım bi sensör değiştirdim bi değişiklik olacak mı bende merak ediyorum.
alpergti
23-04-2011, 17:09
aynen katılıyorum şimdi salak tuning zamanı jdm siz kidd siz manifoldsuz kalmadı piyasada:Dsorduğun zamanda k-pro filtre egsoz...
bu arada ac ye maşallah...gitmesi gerektiği gibi gidiyo :icon_tup:
Gozun aydın kardesim kazasız belasız ..
Her iki aracada masallah.
Kanka haline şükret al ben en iyi örnek :D
Ayara giderken sensörü egzozdan düşen (ve sensörü rahmetine kavuşan :D ) bahtsız bedevi.
Umarım haftaya yetişirim havalar güzelken artık bir an önce bitsin istiyorum bu işkence ve şanssızlık. :confused:
Tabi sensörün gelmesi lazım önce :D
Ayara giderken sensörü egzozdan düşen (ve sensörü rahmetine kavuşan :D ) bahtsız bedevi.
Umarım haftaya yetişirim havalar güzelken artık bir an önce bitsin istiyorum bu işkence ve şanssızlık. :confused:
dou enesle memete takıl 3 aracın denemesi cok keyifli sıkıntısız olur..
dou enesle memete takıl 3 aracın denemesi cok keyifli sıkıntısız olur..
Abi yaşadığım cenabetlik seviyesi biraz düşse çok güzel olcakta
Ayara gidiyorum yoldayken wideband sensörüm düşüyor ve bozuluyor
s... misin sabaha mı bırakırsın arabayı :D
Kısmetse biz enesle 7/24 deneriz, severiz birbirimizi şu sensörün sıfırı bi gelsin + ayarını bi yapalım kısmetse her şeyin en güzeli olur :) :)
Abi yaşadığım cenabetlik seviyesi biraz düşse çok güzel olcakta
Ayara gidiyorum yoldayken wideband sensörüm düşüyor ve bozuluyor
s... misin sabaha mı bırakırsın arabayı :D
Kısmetse biz enesle 7/24 deneriz, severiz birbirimizi şu sensörün sıfırı bi gelsin + ayarını bi yapalım kısmetse her şeyin en güzeli olur :) :)
gecmis olsun senin aracındada cok cici parcalar var hayırlısı en kısa zamanda sahalarda gormek isteriz..
İnşallah abicim elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama beni buluyor hep böyle..
Neyse kafamıza taş düşüp gebermediğimize dua ediyoruz napalım bi o kaldı çünkü :D
hayırlısı olsun
Maşallah iki araca da. Enes tabi jokey gibi hafiflik avantajı da var araba da maşallah roket gibi olunca sonuçlar gayet güzel oluyor :)
Maşallah iki araca da. Enes tabi jokey gibi hafiflik avantajı da var araba da maşallah roket gibi olunca sonuçlar gayet güzel oluyor :)
Bora abi yanımda jam da poker vardı avantaj filan kalmadı :D Ezn yi bekliyoruz sahalara :)
Gozun aydın kardesim kazasız belasız ..
Her iki aracada masallah.
Eyvallah abi senide aramızda görmek isterdik ama huzur yolunu seçtin napalım :)
Panik yok çözcez o işleri :)
m-power07
25-04-2011, 22:06
Yaz geldi güzel videolar olacaktır illaki maşallah araçlara AC başka :)
-HAKTAN-
25-04-2011, 22:19
Sagolun beyler AC yaza formunda girdi cok guzel videolar izleticez size:D
hala ara sıra pişmanlık duyuyorum :D:D
m-power07
26-04-2011, 18:52
hala ara sıra pişmanlık duyuyorum :D:D
Sen gene ara sıra pişmanlık duyuyorsun ben alacaktım o arabayı :D
Kardeşim gözümüz yok yanlış anlaşılmasın güle güle bin kazasız belasız inş. :icon_tup:
Klasik tabir vardır :
Eskisinden daha iyi oldu :p Dikkat et kanka her an aynanda olabilirim :p
Araçlara maaşallah.
PaSSerBy...
27-04-2011, 22:00
maşallah araçlara...enes aracın harıka olmuş güle güle kullan kazasız belasız iyi sürüşler..
Sağol hacı teşekkürler :)
PPR engineering
27-04-2011, 22:12
Kaan ellerine sağlık filtre ve kelebek gayet başarılı tekrar teşekkür ederim :D
eyvallah kanka ne demek her zaman mutlu oluyorum bende böle güzel yürüyünce...ac miz güzel olucak inşALLAH hahhaha :D:D
-HAKTAN-
27-04-2011, 22:40
eyvallah kanka ne demek her zaman mutlu oluyorum bende böle güzel yürüyünce...ac miz güzel olucak inşALLAH hahhaha :D:D
Valla kanka sırada ms ve emme var.Bu arada kaput ve bagaj hazır bi ara onlarıda takıcam :D:D
Bora abi yanımda jam da poker vardı avantaj filan kalmadı :D Ezn yi bekliyoruz sahalara :)..
Enesçim çok keyifli denemelerdi beni kırmadan her devirde bastın. Arabamı ve şöförlüğümü görmüş oldum pasımı attım sağolasın :)
EZN de geri dondu demek masallah geen sene bu zamanlar cok zevklitdi ve gecen sene bu zamanlar gazlayan tum arabalar yine hazir bu sene daha guzel olur insallah :)
Güzel güzel. Ama benim daha düzgün vites atabilmem için kırk fırın rolling ekmeği yemem lazım :)