PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : W115 Almayı düşünüyorum sizin görüşlerinizi alabilirmiyim?

depresif
23-04-2011, 12:35
Arkadaşlar son bi kaç gündür ufak bi parayla araba alma niyetim var ve herzamanda çok beğendiğim w115 kasa merso ları bu sıra kafaya takmış durumdayım acaba alsam başıma bela olurmu yoksa eli yüzü düzgün bi aracı yavaş yavaş toplasam benim başımı ağrıtmadan kullanabilirmiyim. Parça durumu ve fiyatları ne seviyede alacagım araç w115 240d kullanmış arkadaşlardan tavsiye alırsam çok yardımcı olacaktır bana.

alpeRS
23-04-2011, 12:42
Cok yakin arkadasimda var 115 kasa
Atmo 240 D guzel motordur yakit seçmez ne koysan yakar 3.55 den alinan euro dizel ile sehir ici 310 kurus yakar ama gitmez binince hayal kirikligina ugrayabilirsin bnm gibi :) duzgun araba alirsan basin agrimaz... fakat almisken 123 kasa al 115 lerin parcasi zor bulunuyor diyorlar...

depresif
23-04-2011, 13:02
açıkçası ben 123 kasayı pek beğenmiyorum nedense 115 ler daha çok hoşuma gidiyorlar :) alırken bakmam gereken yerler nelerdir peki tavsiyeleriniz varmı?

alpeRS
23-04-2011, 14:14
Belinde kırık olmasın,ciddi kazası olmasın(ufak tefek illa olur),kaportası aşırı çürük olmasın(taban-tavan),şaselere ve podyelere bak oralardaki çürüklerde önenmli gerisi pek sorun değil ki sonuçta 35-40 senelik araba alacaksın illa ufak tefek çürük olur,iç döşemesine bak yırtık olmasın koltuk yaylarına bak zamanla aşırı derecede yumuşuyor konforu bozar,konsol'a bak çatlak v.s olmasın,aracın tüm donanımları çalışsın direksiyon hidroliği ve kutusu(123lerde kronik direksiyon boşuğu vardır 115 leri bilmiyorum genede kontrol et boşluk aşırı olmasın),ısıtma,varsa klima,cam rezistansları,eğer imkanın varsa sigorta kutusunı aç sökük sigorta var mı ? eğer varsa al yeni bi sigorta tak gene atarsa kısa devre vardır bi yerlede..

Eğer dediklerim kadar düzgün bi araç bulursan 2010 model arabadan daha konforlu ve rahat gelir sana sürdüğün araçtan zevk alırsın :D

Şimdilik aklıma gelen bunlar farklı sorun varsa sorarsın gene....

otomania
23-04-2011, 15:49
tavsiye ederm mükemmel konfor rahatlık açısından süper bi araba bndeki çk temizdi trafkteyken bütün gözler direk üzernzde oluo ama çürük çarığa girme derim temizini bulursan kaçırma 3-5 fazla ver temiz olsun.