Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 vs r1
http://www.youtube.com/watch?v=GUuR0YFPIy8
maşallah kaçtan basıldı acaba ?
maşallah kivre pejocanın ist da olması lazım :D
m-power07
24-04-2011, 20:56
ciddi yürüyor bu araba beğendiğim 106 lardan birtanesi.
sapıttım :D
O geçiş ne öyle :D
Orda olmak isterdim sesler mükemmel.
korkutucu bi geçiş :D
bari R6 falan bulsaydınız daha mantıklı bir deneme olurdu
bir arkadaş yazmış istanbulda oılmalı araç diye
106 istanbulda olursa R1 imiz var nekadar fark olucagını görmek isterseniz deneriz
Maşallah araçlara
takdir eden herkese teşekkür ederim...merak edenler için 2. vites de bastık...
güzel olmus motor deyilde aracla denemk gerek vede nosmu basıyosunuz normalde imkansız gibi geldide bana
daha kaliteli bir video bekliyoruz bir daha kine maşallah :)
bari R6 falan bulsaydınız daha mantıklı bir deneme olurdu
bir arkadaş yazmış istanbulda oılmalı araç diye
106 istanbulda olursa R1 imiz var nekadar fark olucagını görmek isterseniz deneriz
Maşallah araçlara
mantıklı derken !
böyle bir cümle yazdığına göre sanki biz fake video çekmişiz görüntüsü çıktı ortaya kırılma ama bu düpedüz çekememezlik...
senede bir video koyduk yazdığına bak gerçekten onur kırıcı...
arkadaşım yazmış istanbulda olsa diye ; kötü bişeymi yazmış orda bu işler daha aktif diye ....
bu arada istanbuldaki r1 e gerek yok kardeş ondan önce senle deneyelim de canlı canlı farkı sen gözünle gör ...
tabiki bu sezonda bir bahane bulup yarışlara gelmemezlik yapmazsan,
ERDINC-VTI07
24-04-2011, 21:40
az kalsın geçiyormuşş :) maşşallahhhh arabana. hilmiye katılıyorumm r6 daha mantıklı olurduuu
Jam da Joker
24-04-2011, 21:52
mantıklı derken !
böyle bir cümle yazdığına göre sanki biz fake video çekmişiz görüntüsü çıktı ortaya kırılma ama bu düpedüz çekememezlik...
senede bir video koyduk yazdığına bak gerçekten onur kırıcı...
arkadaşım yazmış istanbulda olsa diye ; kötü bişeymi yazmış orda bu işler daha aktif diye ....
bu arada istanbuldaki r1 e gerek yok kardeş ondan önce senle deneyelim de canlı canlı farkı sen gözünle gör ...
tabiki bu sezonda bir bahane bulup yarışlara gelmemezlik yapmazsan,
Ben anlamadım şimdi 106 GTi Turbomu ?
Birde R1 ile dragmı yapılıyor yoksa rollingmi? Birisi 2. vites yazmış ama..
Araç turbo mu ?Ayrıca r1 kaç model ?
Murat Özcan
24-04-2011, 22:06
maşallah geçiş cok guzel olmus iyi yürümüşler:D
Ben anlamadım şimdi 106 GTi Turbomu ?
Birde R1 ile dragmı yapılıyor yoksa rollingmi? Birisi 2. vites yazmış ama..
araç turbo deil rol yapıyolar.:)
şimdi baktım yamaha r1'in 100-200km si 4.2 saniye...106 baya hızlıymış
Ben seni niye cekemiyim anlamadim
Adam gibi yaziyorum nerenden anliyorsun
Ben bahane uretmem sen senede 1 video koyarsin ben 100 tane herkes kendi yaptigina baksin
Getirirsin arabani denk gelirsek yarisiriz
Hemen ne bu atar gider
250 hp lik 106 ile R1 gecicegini yqda yakin gidiceginimi saniyosun once 600 luk gec bunlar dogrular
Sen arabani yaparken ben otobanda 1000 RR lara sov yapiyodum
Cahilmiyiz biz R1 in stobunu goremessin sen
Getir istanbula testini yapalim acik ve net soluyorum
Bole sacma videolara ancak bilmiyenler inanir
Bi arqcinin speclerini yazsana herkes ogrensin
Bide aracin kac kilo kac beygir onuda yaz
Bende sana R1 in degerlerini yazayim butun forum mantik yurutsun
Yqda bole yazmicaktim hata ettim dimi sole dicektim 1 numara adam olurdum ozaman
Masallah msupra ile denenmeli bence cok iyi gidiyor 106
Bişi yazıcaktım yazmıyorum ama bizim altımızdaki 106lar harbi gitmiyor o zaman bu aracların specleri neler r'la nasıl yürüyorlar anlamıs degilim masallah..
Ben seni niye cekemiyim anlamadim
Adam gibi yaziyorum nerenden anliyorsun
Ben bahane uretmem sen senede 1 video koyarsin ben 100 tane herkes kendi yaptigina baksin
Getirirsin arabani denk gelirsek yarisiriz
Hemen ne bu atar gider
250 hp lik 106 ile R1 gecicegini yqda yakin gidiceginimi saniyosun once 600 luk gec bunlar dogrular
Sen arabani yaparken ben otobanda 1000 RR lara sov yapiyodum
Cahilmiyiz biz R1 in stobunu goremessin sen
Getir istanbula testini yapalim acik ve net soluyorum
Bole sacma videolara ancak bilmiyenler inanir
Bi arqcinin speclerini yazsana herkes ogrensin
Bide aracin kac kilo kac beygir onuda yaz
Bende sana R1 in degerlerini yazayim butun forum mantik yurutsun
Yqda bole yazmicaktim hata ettim dimi sole dicektim 1 numara adam olurdum ozaman
Masallah msupra ile denenmeli bence cok iyi gidiyor 106
şimdi sen arabanı r1 le deniyosun kimse bişey demiyo 115 lik yamaha ile dene sen ancak onu geçersin die adamın speclerinin ne olduğunu biliyormusun r1 le hangi şartlarda denediğini felan biliyormusunda direk yalancı durumuna düşürüyorsun
amacın yorum yapmaksa önce insan bi sorar speclerin ne kaçta nasıl denediniz die adamın söledikleri kafana yatmazsa yorumunu yaparsın. zaten yılmazda sana gerekeni söylemiş önce senle deneyelim die formdaki arkadaşlarda anlar ona göre mantık yürütür olmazsa sen bi m supra ile denersin senide görürüz hani r1 le yürüyosun ya ne olr ne olmaz;)
Jam da Joker
24-04-2011, 22:31
Yanlış anlaşılmasında ben videonun mantığını anlamadım :D
Atmosferik 106 GTi ile Yamaha R1 rollingmi yapıyor :)
Hani atmosferik çok yükledik motosikletle aradaki farkı görelim istedik deseniz Hilminin dediği gibi 600 cc ile denemek hani bi nebze daha mantıklı olurda R1 biraz garip olmuş :)
şimdi sen arabanı r1 le deniyosun kimse bişey demiyo 115 lik yamaha ile dene sen ancak onu geçersin die adamın speclerinin ne olduğunu biliyormusun r1 le hangi şartlarda denediğini felan biliyormusunda direk yalancı durumuna düşürüyorsun
amacın yorum yapmaksa önce insan bi sorar speclerin ne kaçta nasıl denediniz die adamın söledikleri kafana yatmazsa yorumunu yaparsın. zaten yılmazda sana gerekeni söylemiş önce senle deneyelim die formdaki arkadaşlarda anlar ona göre mantık yürütür olmazsa sen bi m supra ile denersin senide görürüz hani r1 le yürüyosun ya ne olr ne olmaz;)
b16a2 106'nin speclerini biliyorsan yazar mısın kimse birşey söylemedi hala ?
chiefkadir
24-04-2011, 22:36
maşallah kivre pejocanın ist da olması lazım :DAraçlara maşallah pejocan 106 istanbulu hallaç pamuğu gibi attırır nossuz gidişimi bu ?
afedersiniz ama bu araba ağzına kadarda doldurulsan neresini doldurusan doldur turbo haric böyle gidiceğini tahminler bile sığmıyor hiç bir yere ...
Yanlış anlaşılmasında ben videonun mantığını anlamadım :D
Atmosferik 106 GTi ile Yamaha R1 rollingmi yapıyor :)
Hani atmosferik çok yükledik motosikletle aradaki farkı görelim istedik deseniz Hilminin dediği gibi 600 cc ile denemek hani bi nebze daha mantıklı olurda R1 biraz garip olmuş :)
burda r1 özellikle seçilmiş bi durum deil o an denk gelmiş denenmiş 600 olsa tabi daha iyi olurdu özel bi durum deil
Araçlara maşallah pejocan 106 istanbulu hallaç pamuğu gibi attırır nossuz gidişimi bu ?
üflemeden olurmu kadir abi:D
çok değerli hilmi kardeşim bir video koyduk bizi pişman etme olumsuz yorum tabiki yapabilirsin fakat bu kadar insanın karşısında birini yalancılıkla itham etmek bana göre yanlış...
bu koskoca türkiyede bir sen yoksun aracımın speclerini senin lafınla yazacak halim yok karşında 18 yaşında bebe yok...yazdıkların hep emri vaki gerek yok bunlara elbet biyerde denk geliriz :)haaa bu arada sen babandan harçlık alıp toys r us dan oyuncak araba alırken ben onların gerçeğiyle kıbrıs semalarında piyasa yapıyordum...tanımadığın kişiler hakkında kırıcı laflar etme lütfen ...yaptıklarınla bizde yeri gelince gurur duyuyoruz...
B16a2
Bilip bilmeden konusmasan
Aracin ayari gozumun onunde yapildi
Bak beygirini yazdim oraya
Bana bilgelik taslama
Ac videolarimi izle
Motorlar benim degil ben motorlarin onundeyim
Ben adam gibi yazdim snin yilmaz abin arabasini bokluyoruz sandi
Ya neyse hulk ile deneriz cok istiyosaniz 22 mayista rica ederiz bi ozel kalkis yaptirirlar
diğer arkadaşlarım için de yazıyorum aracım 106 gti atmosferik dolu+nosludur.... videoda zaten kaç boy gerisinde geliyorum dibinde gelsem demekki savaş çıkarmış :)
b16a2 ninde dediği gibi denk geldi sadece denedik....
çoğu sitede diğer videolarımda tabiki mevcut ...
çok değerli hilmi kardeşim bir video koyduk bizi pişman etme olumsuz yorum tabiki yapabilirsin fakat bu kadar insanın karşısında birini yalancılıkla itham etmek bana göre yanlış...
bu koskoca türkiyede bir sen yoksun aracımın speclerini senin lafınla yazacak halim yok karşında 18 yaşında bebe yok...yazdıkların hep emri vaki gerek yok bunlara elbet biyerde denk geliriz :)haaa bu arada sen babandan harçlık alıp toys r us dan oyuncak araba alırken ben onların gerçeğiyle kıbrıs semalarında piyasa yapıyordum...tanımadığın kişiler hakkında kırıcı laflar etme lütfen ...yaptıklarınla bizde yeri gelince gurur duyuyoruz...
Bak yilmaz abi aramizda 4 yas var
Ben babamin harcligi ile oyuncak alirken sen istedigini yapabilirsin
Bu tip cumleler hos degil kimin neyin parasi kimin parasi ile kac yasinda ne sahibi oldugunu bilemessin zaten mevzumuzda bu degil
Ben ilk mesajimda kimseyi yalancilikla suclamadim lafi anlamak istediginiz gibi anlamissiniz kusura bakmayin ama yarasi olan gocunur
Dedimki 600 lukle deneseydiniz daha denk olurdu
Oteki arkadasta demiski istanbulda olmasi lazim bende istanbulda olursa burdada R1 var deneriz dedim
Oysaki arkadas istanbulda olmasi lazim derken buranin arabalarini kastediyor bende yanlis anlayip yanlis bisi yazmadim anliyacagin
Ama sen anlamak istedigin gibi anladin olqy buralara geldi neyse uzatmayalim hayirli geceler
22 Mayista insallah aksilik olmassa kalkariz
minik
yılmaz benim abim deil arkadaşım
bizim burdada r1 var gelbi bunuda geçte inanalım geçersen o r1 sana hediye edelim boşa gelip gitmiş olmazsın
aracın ayarına gelince senin gördüğünün üstüne çok şeyler yapıldı
arabanla denemeyede çok istiyorsanız demişsin sen çok istiyosan biz tabiki deneriz
deneyemesekte saniyelerden belli olur merak etme
sana burda bişey demiyorum ceza alıyoruz yoksa 1 -2 şey daha yazardım
bizde pek yazıyla olmaz bu işler
sen kaanla yiğit olayındada aynısını yaptın gazladın gazladın sonra ne onla kötü oldun ne onla
bu kurnazlığın bize sökmez harbi ol biraz
tabiki anlıyorum seni fakat telefonda sohbet etmiyoruz yazdıklarımızı okuyan insanlar var birbirimizi yanlış lanse etmek ne sana ne bana yakışır...bende seninle denemeyi çok isterim , ,,
konyada görüşmek dileğiyle....
react1ve
24-04-2011, 23:15
atmosferık arac ıle hulk'un kalkması veya yuvarlanması ne kdar dogru olur dıe bı an dusunmedım degıl..sonucta aynı kategorıde degıller.
işin aslı roll de kesinlikle hiçbir iddiam yok ,aracım kısa mesafeye ayarlıdır....herkes yerini bilsin...
pejocan 0-400 best tıme 13 sn...
az çok süreleri herkes takip ediyor ....varsa daha iyisi başımızın üstünde yeri var....
devilboy
24-04-2011, 23:25
maşallah araca güzel yürüyor ama herkesle aynı fikirdeyim motor değilde araçla denenseydi daha güzel olurdu kanatindeyim
atmosferık arac ıle hulk'un kalkması veya yuvarlanması ne kdar dogru olur dıe bı an dusunmedım degıl..sonucta aynı kategorıde degıller.
160 larda oturup 240 lara kadar tabi ki olmaz araç 0-400 için yapılmış
buda aracın diğer videosu fikir sizin
YouTube - 16 mayıs 2010 konya drag - Pejocan 0-400 13.302 yılmaz doğan gaziantep 27 AN 221 (http://www.youtube.com/watch?v=MEH-G1hwDBs)
buda aracın diğer videosu fikir sizin
YouTube - 16 mayıs 2010 konya drag - Pejocan 0-400 13.302 yılmaz doğan gaziantep 27 AN 221 (http://www.youtube.com/watch?v=MEH-G1hwDBs)
paylaşım için teşekkürler kanka :icon_tup:
react1ve
24-04-2011, 23:39
işin aslı roll de kesinlikle hiçbir iddiam yok ,aracım kısa mesafeye ayarlıdır....herkes yerini bilsin...
pejocan 0-400 best tıme 13 sn...
az çok süreleri herkes takip ediyor ....varsa daha iyisi başımızın üstünde yeri var....
duymak ve ogrenmek ıstedıgım buydu saol yılmz ;)
Benimde anlam veremediğim herşey herzaman istanbul ankara izmir bursa vs. gibi batıda yaşanmıyor. Burası GAZİANTEP ve burasıda boş değil bu bilinsin. İkinci olarakda ogün o denk gelmiş denenmiş olay çok basit yani yılmaz abide aracını görmüş. Pejocan'a maşallah Konyadan kupasız dönmemek dileğiyle her nekadar gelemicek olsamda iş dolayısıyla dualar sizinle..
sonuc? hulk la denicekmisiniz?
sonuc? hulk la denicekmisiniz?
bizde geri vites yok :p
react1ve
25-04-2011, 00:00
Benimde anlam veremediğim herşey herzaman istanbul ankara izmir bursa vs. gibi batıda yaşanmıyor. Burası GAZİANTEP ve burasıda boş değil bu bilinsin. İkinci olarakda ogün o denk gelmiş denenmiş olay çok basit yani yılmaz abide aracını görmüş. Pejocan'a maşallah Konyadan kupasız dönmemek dileğiyle her nekadar gelemicek olsamda iş dolayısıyla dualar sizinle..
olayları saptıryrsn sen kardesım ama,basından berı bı konuyu takıp edıyorm ve kımsenın o sekılde kımseye yaklastıgı yok..GAZIANTEP'e de kımsenın bos dedıgı falan yok(nıye buyuk yazdıysan?) olay sadece nfus yogunlgundan dolayı aracların fazlalılıgı..aracnız cok guzel gidiyor gercekten saygı duyuyrm..Allah kaza bela vermesin,gereksiz polemiklere gerek yok ;)
olayları saptıryrsn sen kardesım ama,basından berı bı konuyu takıp edıyorm ve kımsenın o sekılde kımseye yaklastıgı yok..GAZIANTEP'e de kımsenın bos dedıgı falan yok(nıye buyuk yazdıysan?) olay sadece nfus yogunlgundan dolayı aracların fazlalılıgı..aracnız cok guzel gidiyor gercekten saygı duyuyrm..Allah kaza bela vermesin,gereksiz polemiklere gerek yok ;)
Ben birşeyi saptırmıyorum kardeşim buna ister inan ister inanma bu böyle :icon_tup: Fikrine saygı duyuyorum polemiklede işim olmaz az çok bilen bilir ben burda konulara yazmam bile sadece okur bilgi sahibi olurum bildiğim çok birşey olmadığından da birşey yazmam. Yazdıysam eğer bu gerçektir gözlemdir. İyi akşamlar
ygtkrmdnz
25-04-2011, 00:12
Konu yine Antep arabaları konusuna dönmesin. Sonuçta pejocan Konya'ya her gittiğinde kupa ile dönen kendini ıspatlamış bir araç saygı duymak gerekir. Bu yarışlarda da inşallah hulk ile yarışma fırsatları olur.
Videoda zaten yarışmıyorlar bir geçiş videosu 106 nın turbolu gırtlak halinin bile R1 ile başa çıkamayacağını benden çok siz daha iyi bilirsiniz :) Saygılar..
minik r1 i geçiyormuş ama burda 106 geçememiş nedense:rolleyes:
Von 306 gtı 106 gtı gepostete Videos: honda vtec açar benzn içine kçar GTİ le uğrşma logosu G (http://www.facebook.com/video/video.php?v=475146909886)
kafanızmı ii sizin oralarda?? buyrun misafir olundeneyin hulk la? ne dersiniz?
kafanızmı ii sizin oralarda?? buyrun misafir olundeneyin hulk la? ne dersiniz?
boşkafa boş mezara yakışır;) kısmet olurda minik abimiz konyaya gelirse denicez:D
ygtkrmdnz
25-04-2011, 00:24
http://img22.imageshack.us/img22/6158/66394966.jpg
YouTube - Ibrahim TatLises - Aramam Remix (http://www.youtube.com/watch?v=npWTKrzledM)
boşkafa boş mezara yakışır;) kısmet olurda minik abimiz konyaya gelirse denicez:D
atarı yapıorsunuz buyrun gelin :D
react1ve
25-04-2011, 00:31
Ben birşeyi saptırmıyorum kardeşim buna ister inan ister inanma bu böyle :icon_tup: Fikrine saygı duyuyorum polemiklede işim olmaz az çok bilen bilir ben burda konulara yazmam bile sadece okur bilgi sahibi olurum bildiğim çok birşey olmadığından da birşey yazmam. Yazdıysam eğer bu gerçektir gözlemdir. İyi akşamlar
senın gıbı bende yazmaktan daha cok okuyp yenı bıseyler ogrenmeyı tercıh edenlerdenım..ıstanbul ankara ızmır brsa gıbı yerlerde ımkanlar daha genıs oldugu ıcın bu tarz konularla karsı karsıya kalınıyr.baska da bsy yok..sana da ıyı aksamlar
senın gıbı bende yazmaktan daha cok okuyp yenı bıseyler ogrenmeyı tercıh edenlerdenım..ıstanbul ankara ızmır brsa gıbı yerlerde ımkanlar daha genıs oldugu ıcın bu tarz konularla karsı karsıya kalınıyr.baska da bsy yok..sana da ıyı aksamlar
Bu işler bence zevk işi gerçektende imkanların genişliği çok sorun değil ki ben şahidim istenilen herşey buraya getirilebiliyor. Önemli olan mütevaziliktir bence daha önce başka konuda bir arkadaş yazmıştı delikanlı bir şekilde korkmadan demişti ki ; Hızlı aracı olanların eline emeğine sağlık araçlarına maşallah ama nedir bu havalanmalar kendini bir numara görmeler.. Bu söz gerçekten doğruydu onu taktir etmiştim. Anlatmak istediğimi tam anlatabildim umarım. Başka birisi az hızlansa hemen şunu yapsaydın bunu deneseydin şuna inanmayız bunu bilmeyiz yok şu hatalı bu hileli vs. vs. vs. hep bir çaba hep bir karalama.... Herkesin allah tekerini düz baktırsın ben birşey demiorum diyen gitti :)
Esasta konyaya gitmek lazım eğer Hulk ile pejocan deneyecekse ;)
minik için burdan 1000 km yapmaya gerek yok mayısta konyadayız gelirse deneriz
react1ve
25-04-2011, 00:33
http://img22.imageshack.us/img22/6158/66394966.jpg
uehe. bu saatte bunun gıbı seylerle karsı karsıya kalmak nrmal tabi =)
atarı yapıorsunuz buyrun gelin :D
biz atar yapmadık dikkatli oku istersen....konuyu saptırmayalım ....denicez dostça ...bence sen ortamı yumuşatmak yerine gerginlik yarattın gibi ....ortada bişey yok rahat ol :D
bu aracın speclerini yazarmısınız
r1i 100kmden vs geçebilmek için kabaca 0.60-0.65 hp/kg oranı lazım diğer değişkenler uygunsa 106nın özellikleri ne bilmiyorum ama yanlış anlaşılma var sanırım
biz atar yapmadık dikkatli oku istersen....konuyu saptırmayalım ....denicez dostça ...bence sen ortamı yumuşatmak yerine gerginlik yarattın gibi ....ortada bişey yok rahat ol :D
ben rahatım saten :D
B16 a2 ben kimseye kurnazlik yapmam laflarina dikkat et ben yasa hurmet etmm basa hurmet ederim
Miniks nicki iki kisinin kullandigi bir nicktir
Kaan ile yigit olayinda yazilqri yazan ikizim ahmettir ben yazdiklerimin altina adimi bu yuzden yaziyorum kimse beni yada kardesimi ikiyuzlu sanmasin diye
Ben ikili faln oynamam kaan benim cok eski dostum yigitte yeni arkadasim ikisinede laf etmm
Sen once okuduklarini iyi oku sonra insanlara laf yetistir
Ayrica ben ne bi karalama nede hor gorme mesaji attim
Tavsiyede bulundum
Senin kastettigin istanbul arabalarini NA olarak bi gecin nossuz da sonra konusalim dragda konyayi beklemiyelim 22 mayis manisa bekliyorum gelin kalkalim
Ayni kategoride degiliz ama bi ozel kalkis yapmamiza izin verirler gorevlilerden rica ederiz
Yilmaz abinin de dedigi gibi dostane
adamın arabasının setubı nos kullandığı için ona göre yapılmış sıkıştırma düşük yani sen benden daha iyi bilirsin hep çok biliyor pozisyonundasınya mantık işimi nossuz ist deki yüksek sıkıştırmalı araçla bizim denememiz manisa çok uzak bize biz kendimizi konya yarışına ayarlıyoruz olursa 15 mayıs deniyo gelirsen deneriz orda (dostane)
B16 a2 ben kimseye kurnazlik yapmam laflarina dikkat et ben yasa hurmet etmm basa hurmet ederim
Miniks nicki iki kisinin kullandigi bir nicktir
Kaan ile yigit olayinda yazilqri yazan ikizim ahmettir ben yazdiklerimin altina adimi bu yuzden yaziyorum kimse beni yada kardesimi ikiyuzlu sanmasin diye
Ben ikili faln oynamam kaan benim cok eski dostum yigitte yeni arkadasim ikisinede laf etmm
Sen once okuduklarini iyi oku sonra insanlara laf yetistir
Ayrica ben ne bi karalama nede hor gorme mesaji attim
Tavsiyede bulundum
Senin kastettigin istanbul arabalarini NA olarak bi gecin nossuz da sonra konusalim dragda konyayi beklemiyelim 22 mayis manisa bekliyorum gelin kalkalim
Ayni kategoride degiliz ama bi ozel kalkis yapmamiza izin verirler gorevlilerden rica ederiz
Yilmaz abinin de dedigi gibi dostane
bu sözler hosuma gittii nos..u cıkarın hemen arac geliyo izmirden rv sakso :icon_tup: konyadayız . o tarihte
shero tabiki bekleriz orda olucaz üsttede yazdım aracın durumunu istersen sanada nos verelim elimizde var
Nos yüksek sıkıştırma sever
biraz bilgi vereyim isterseniz
turbomu yapıcaksınız ilerde neden düşük sıkıştırma piston koydunuz
fazla söze gerek yok ..
15 mayısta konyadayım.....
Nos yüksek sıkıştırma sever
biraz bilgi vereyim isterseniz
turbomu yapıcaksınız ilerde neden düşük sıkıştırma piston koydunuz
tabiki ver sevinirim aydınlat bizi:D
tabiki ver sevinirim aydınlat bizi:D
kac shot nos basiyorsunuz 200 shot 300shot fogger vs ?
200 300 amerikan bu mı kardeş altı üstü 1.6 motor
kac shot nos basiyorsunuz 200 shot 300shot fogger vs ?
geçen sene 100 bastık 2 kez manifold patladı bu sene dp den manifold aldık 128 basmayı düşünüyoz
Hulk'un yanında 2 vites sonuna kadar dayanırsan iidir bence :)
Hulk 3e geçtiginde neler olucagını bi an düşündümde tüylerim diken diken oldu :D:D
shero tabiki bekleriz orda olucaz üsttede yazdım aracın durumunu istersen sanada nos verelim elimizde var
önemli olanda nossuz demek deyilmi yanlışmı düşünüyorum sağol onada vericek paramız var crm performence SUAT abimiz hediye eder babam tanımadığın insanlardan bişey alma dedi herkes rahatta bu kadar atarın sonu ne olucak merak etmiyo deyilim:cool:
küçük hüsamettin :)
bu laf bana ise kelimelerine dikkat ett büyüksen büyüklüğünü bil şerafettin ismim:icon_tup:
R1 'i kullanan sürücü yarış yapmıyor sanırım gaz açmış sadece, Motorun üstüne yatmamış bile adam.
Bu arada emeklere saygı herzaman vardır 106 swap yapıp noslu 406 v6 motoru koysun isterse boşa benzin yakmışsınız.
Eski kasa 2007 r1 yenileri dahada hızlı, video bi temsil olsun.
u3cH3qhOAvs
Bone-crusheR
26-04-2011, 10:29
YouTube - Saxo turbo vs cbr600 cbr1000 (http://youtu.be/Lu_cdnlrPg0)
buda benden
serkan ünlüü
26-04-2011, 10:46
Fena allah kazalardan belalardan uzak tutsun maşallahh
Hulk'un yanında 2 vites sonuna kadar dayanırsan iidir bence :)
Hulk 3e geçtiginde neler olucagını bi an düşündümde tüylerim diken diken oldu :D:D
Hulk u dragda göki geçmişti sanıırm :)
YouTube - Saxo turbo vs cbr600 cbr1000 (http://youtu.be/Lu_cdnlrPg0)
buda benden
ahmet abinin aracı ankarada arac bildiğim en son konustuğumda akhisar draglarına geliceğini söylemişti :icon_tup:
Hulk u dragda göki geçmişti sanıırm :)
Hulk draglarda 2 defa göki ile denedi biz ordaydık ogün ilk kalkışta hulk 3 sonuna kadar sardı geçti 2. kalkışta araba patırdaya patırdaya gitti az farkla göki geçti, hulkda silick vs.vs. bişeyde yoktu.
Hulk draglarda 2 defa göki ile denedi biz ordaydık ogün ilk kalkışta hulk 3 sonuna kadar sardı geçti 2. kalkışta araba patırdaya patırdaya gitti az farkla göki geçti, hulkda silick vs.vs. bişeyde yoktu.
YouTube - hulk vs 106gti (http://www.youtube.com/watch?v=NWF1t8kauME&feature=related)
Bana videoları göstermene gerek yok biz zaten ogün ordaydık.
Bana videoları göstermene gerek yok biz zaten ogün ordaydık.
görmeyenler görsün özel mesaj atmadım zaten sana;)
Benim postumdam alıntı yapma , kaşın gözün kırpılmasın normal yaz. Bilmiyorsunuz neyin ne olduğunu bekle,
2 videoyuda iyi seyret anlıyorsan zaten kendin çözeceksin.
hulk-vs-106_696386.htm
Hulk vs 106 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/hulk-vs-106_696386.htm)
hulk-vs-106_696405.htm
Hulk vs 106 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/hulk-vs-106_696405.htm)
Bak buda show kalkışları konusu tam olarak okuyabilirsen net anlarsın herşeyi.
http://www.techturkey.com/forum/videolar/33545-19-temmuz-honda-gununden-goruntuler.html
Benim postumdam alıntı yapma , kaşın gözün kırpılmasın normal yaz. Bilmiyorsunuz neyin ne olduğunu bekle,
sen bu postu çok azına alıyorsun buara alışkanlık yapmasın efendi gibi konuş ani kalkışlar yapma öyle sonra sende sarar olduğun yerde kalırsın
Bak efendi gibi konuşa biliyor dimi insan, kimin ne olduğunu bilmeden yazmayacaksınız o zaman ben diyormuyum sana 2005 senesinde sen daha o crx'i bilmezken biz seyrantepe sanayide o arabayı inceliyorduk diye.
Herkes tartacak ettiği lafı kimse kimseyede artislenmeyecek.
106 nın yeri ayrı o emeği video koyarak siz düşürüyorsunuz.
Tayfun kardeşim
cahille muhabbet etme sende cahil olursun
gerek yok böle şeylere
Göki beni aslanlar gibi geçti Yarış bu geçersin yada geçilirsin bizde Tebrik ettik
Ama ben isterim ki kimse elin s... ile gerdege girmesin kendi aracı ile icraat yapsın
22 mayısta Akhisara bekliyorum
Bak efendi gibi konuşa biliyor dimi insan, kimin ne olduğunu bilmeden yazmayacaksınız o zaman ben diyormuyum sana 2005 senesinde sen daha o crx'i bilmezken biz seyrantepe sanayide o arabayı inceliyorduk diye.
Herkes tartacak ettiği lafı kimse kimseyede artislenmeyecek.
106 nın yeri ayrı o emeği video koyarak siz düşürüyorsunuz.
sen hangi kafayı yaşıyorsun sölede biz de kullanalım o maddeden ne crxine bağladın 106 geçmiş o onun emeği ise 106 hiçmi emek harcamamış herkes lafına dikkat ederse biz zaten dinlemeyi seçeriz
Bizde kafa çok sana hangisi uygun bilmiyorum neyse konu o değil, Sen bi yaz arkadaşım buraya kimse kötü insan değildir senin ne derdin var bi yaz çözelim.
Yoksa gerçekten inandınmı.
Allahın izni ile bende geleceğim şimdi karar verdim.
Bizde kafa çok sana hangisi uygun bilmiyorum neyse konu o değil, Sen bi yaz arkadaşım buraya kimse kötü insan değildir senin ne derdin var bi yaz çözelim.
Yoksa gerçekten inandınmı.
bizim kimseyle derdimiz yok olursada rahat ol sana gerek kalmadan çözeriz.
bi video paylaştık adam r1 geçemez 106 dedi biz zaten geçemedik ama ben geçerim
dedi bende videoyu koydum 106 yı geçemeyen r1 nasıl geçer die adam bize ders
vermeye kalktı bilmemne cahil falan filan biz kendine dedik ilk deneyelim konyaya
gidicez die bu seferde çok istiyorsanız şura gelin bura gelin yaptı sende bundan
kendine bi pay çıkardın atladın ordan post bilmemne bana çattın .
durum bu mami bizde bi sıkıntı yok olanda buyursun gelsin...
Tamam adım Tayfun sizin kötü niyetli olmadığınızıda biliyorum ama o 106 gerçekten iyi bir araba r1 ile video koyarak arabadaki emeği net gösteremezsiniz, pek çok arabayıda üzecek bir setupta bunda hepimiz hem fikiriz, Lakin bi alçak gönüllü olmak var bizde piskopat değiliz gelene saralım heleki yeni üye olmuş bir insana.
Benim takıldığım nokta hulk bizim canımız kardeşlerimize ait bu mevzuya dahil olması ve alakasız bir açıdan çekilen video ile kötülenmesidir.
Herkesin emeği kendine emek diyip geçmeyeceksin 10 gün önce coilover ayarı yaparken anahtar tam tutmamış elimi parçaladım bu emektir zevktir burdaki çoğu insan böyle.
Tatsız başladı lakin 22 mayısta allah c.c. izin verirse ordayım mutlaka tanışalım.
106 nın type r m3 vs.vs. gibi araçlarla videoları daha güzel olur.
bu laf bana ise kelimelerine dikkat ett büyüksen büyüklüğünü bil şerafettin ismim:icon_tup:
inanki tesadüf bu kadar olur senlik bişey yok kardeşim ...:D
burasıda savaş meydanı gibi millet çatacak yer arıyor....sıkıntı yok :D
inanki tesadüf bu kadar olur senlik bişey yok kardeşim ...:D
burasıda savaş meydanı gibi millet çatacak yer arıyor....sıkıntı yok :D
eyvalh kusura bakma ozmn:icon_tup:
miami
herkes böle konuşsa can kurban tabiki tanışırız yeterki insanlar hor görülmesin ön yargı yapılmasın emeğin yeri yanımızda büyük geçmiş olsun
R1 'i kullanan sürücü yarış yapmıyor sanırım gaz açmış sadece, Motorun üstüne yatmamış bile adam.
Bu arada emeklere saygı herzaman vardır 106 swap yapıp noslu 406 v6 motoru koysun isterse boşa benzin yakmışsınız.
benzin bizim para bizim yakarız yakmayız kimi ne ilgilendirir...sen yap iyisini yap...
sevgili arkadaşım lütfen emir kipi kullanarak konuşma...hepimiz arkadaşız...
dragon07
26-04-2011, 11:52
bence çok uzatıldı muhabbet ...
adamlar çekmişler koymuşlar,bence r1 le video koymak bile başarıdır...
ama aklıma şu takıldı hangi şartlarda yarış oldu abiler...
motorda sizde 0 dan mı kalktınız 400m
yoksa siz 1 viteste yürüdünüz motorun yanından geçtiginiz anda 400m mi koştunuz....
çünkü sıfırdan kalkarsanız motoru sizde dahil kimse göremez :)
Tayfun kardeşim
cahille muhabbet etme sende cahil olursun
gerek yok böle şeylere
Göki beni aslanlar gibi geçti Yarış bu geçersin yada geçilirsin bizde Tebrik ettik
Ama ben isterim ki kimse elin s... ile gerdege girmesin kendi aracı ile icraat yapsın
valla ayıp ben tamam dedikçe ağzınızdan küfür eksilmiyor bu nasıl bir ortam arkadaşlar tamam dedik denicez dedik bu neyaaa ....
Tamam tamam karşılıklı olur böyle şeyler burda kelimeleri görüp kafada tarzı yorumluyoruz kimse kötü niyetli değil.
bundan eminim sanada ayrıca geçmiş olsun kardeş...ortada iddia olmazsa bu işin tadı çıkmaz ....
Arabanın tuning işlemleri ve güzel resimlerinin,yarışların olduğu videolu bir tanıtım konusu çok iyi olacaktır yemin ediyorum denilecek maşallahlar ile moralden 1 boy daha hızlanırsınız.
valla ayıp ben tamam dedikçe ağzınızdan küfür eksilmiyor bu nasıl bir ortam arkadaşlar tamam dedik denicez dedik bu neyaaa ....
Benim muhatabım sensin
sana karşı hiçbir küfrüm terbiyesizligim yok
3 ncü şahıs kendi arabası hakkında konuşsun
Herkes önünden yer önünde olmayan da istediginkini yer beni baglamaz
saygılar....
bizim kimseyle derdimiz yok olursada rahat ol sana gerek kalmadan çözeriz.
bi video paylaştık adam r1 geçemez 106 dedi biz zaten geçemedik ama ben geçerim
dedi bende videoyu koydum 106 yı geçemeyen r1 nasıl geçer die adam bize ders
vermeye kalktı bilmemne cahil falan filan biz kendine dedik ilk deneyelim konyaya
gidicez die bu seferde çok istiyorsanız şura gelin bura gelin yaptı sende bundan
kendine bi pay çıkardın atladın ordan post bilmemne bana çattın .
durum bu mami bizde bi sıkıntı yok olanda buyursun gelsin...
Sen 106 ile olan kalkışlarda işine geleni koyarsan sana sölicek lafın sahibi ben degilim Gökidir
Ben arabam arıza vermedigi kalkışta pistin yarısında gazı bıraktım yarım pist fark attım 106 ya
ama tabi senin işine gelmez o kalkış ötekiler işine gelir
Sen iddia etmiyomusun 106 gecio HULK u diye ozaman getirceksiniz arabayı manisaya
Bak ben iddia ediyomuyum aracım gecer 106 diye eger etmiş olsam ben getiririm konyaya
Buyrun 22 mayıs akhisar beklerim
Sen 106 ile olan kalkışlarda işine geleni koyarsan sana sölicek lafın sahibi ben degilim Gökidir
Ben arabam arıza vermedigi kalkışta pistin yarısında gazı bıraktım yarım pist fark attım 106 ya
ama tabi senin işine gelmez o kalkış ötekiler işine gelir
Sen iddia etmiyomusun 106 gecio HULK u diye ozaman getirceksiniz arabayı manisaya
Bak ben iddia ediyomuyum aracım gecer 106 diye eger etmiş olsam ben getiririm konyaya
Buyrun 22 mayıs akhisar beklerim
bak adamın canını sıkma bana küfürlü konuşacak adamın ljşpkhklhni. yılmaz benim kardeşim sayılır tanımıyorsan tanıyanlara sor senin araban hakında yorum yapanlar senin önünü arkanımı yemesi lazım bak seni bidaha uyarmam adam gibi konuş biz kimseye küfrettikmi
admin arkadaşlar hiç böle şeyleri görmüyor nedense biz konuşunca iğneleyici laflar yazma die uyarıyorlar bu nasıl iş
açıklamasız bi video'ya karşı adam yorumunu yapmış neden bu kadar heyecan yapıyosunuz ki ?
konu Hulk'a gelmiş ordan show kalkışlarındaki videolara dönmüş vs. vs.
haklısınız 106 Hulk'u her türlü geçer zaten :)
YouTube - HULK top speed basınc kaçıyor.wmv (http://www.youtube.com/watch?v=GaWeonH_2c4)
YouTube - HULK top speed basınc kaçıyor.wmv (http://www.youtube.com/watch?v=GaWeonH_2c4)
bak adamın canını sıkma bana küfürlü konuşacak adamın ljşpkhklhni. yılmaz benim kardeşim sayılır tanımıyorsan tanıyanlara sor senin araban hakında yorum yapanlar senin önünü arkanımı yemesi lazım bak seni bidaha uyarmam adam gibi konuş biz kimseye küfrettikmi
Ben küfür etmedim ki neden sinirlendin ?
Yarası olan gocunurmuş nekadar dogru bir laf yav
He bu arada benim arabam hakkında orum yapıyolar bak dikkat et gerdege girmiyolar senin gibi
Arabayı ortakmı yaptınız yılmazla ?
senin kardeşinle miniks ortak olduğun gibi konyaya gelde gerdeğe orda girelim olmazsa.
İyi antepten tepsi tepsi baklava getirin ozaman yanınızda enerjisiz kalmıyayım
içinden çıkarmadan 3 garantisi var :D rahat olsen
De ben okadar kuvvetli degilim işte
1 saatte 1 atarım ancak kusura bakma kendine başkasını bul
ben zaten saat vermedim saati sen belirlersin
yeter ben daha fazla yazmıyım artık cünkü cevab veremiyorsun sınırın bukadar
bende eglenemiyorum :D
herşeyi sana bağladık işimiz gücümüz var ara ilgilenirim sen le üzülme:D
beyler bi sakin bu şekil laflar yakışmıyor... 22 mayıs yazılmış daha uzatmaya gerek yok.. gunu gelir yarışılır,, olay biter bu kadar...
gun gelir bu yazıları okuyup " yaw bole bole demiştimde inş kırmamışımdır" dersiniz...
bugun varız yarın yokuz,, karşıdaki insanada emeğede saygı gösterelim lutfen :icon_tup:
Saygılar
Rıdvan..:cool: ;) :)
konuyu yenı gordum uzuldum vallahı.
arada 10 boy fark var ama daha r1 2.vıtesı bıtırmemıs bıle. sanırım 4.vıtes sonu konya antep arası fark olur.
bu deneme bıraz masturbasyon olmus.
600 luk le de denemeyın. jawa - mz tarzı 250 lık bulursanız daha mantıklı olur.
benım hayatım motorsıkletlerle gecıyor. bu tıp vıdeo koyarsanız ınsanlar sıze guler. aracınızı sızın setup ınıza yakın araclarla deneyın typer la m3 le falan deneyın kı nasıl gıdıyor gorelım. ıkı ufleyen motora sarıyor arkadas ne ıstır ya...
Ahmet
ben bu konuyu nasıl kaçırdım yaaa :( :(
ulen b16a2 harbiden ne yazdıysam ağzıma sağlık
percussionali
26-04-2011, 20:52
22 mayısı sabırsızlıkla Bekliyoruz... çekimler HD olsun miniksler sonra yan yatı çamura battı olmasın kimin geçildiği belli olsun olsun ki geçilen antepten tech üyelerine baklava göndersin :D hadi minksler baklava yiyelim istanbulda:D kürdanlar benden;)
konya ya yada manisaya gitmeye gerek yok bir taraf konya bir taraf akhisarda koştursun sonra saniyeler konuşsun kimin saniyesi daha iyi ise onu tebrik ederiz yenilen tarafda susar bidaha konu açılmaz olur biter ...
glockevo
26-04-2011, 21:51
konya ya yada manisaya gitmeye gerek yok bir taraf konya bir taraf akhisarda koştursun sonra saniyeler konuşsun kimin saniyesi daha iyi ise onu tebrik ederiz yenilen tarafda susar bidaha konu açılmaz olur biter ...
en güzel yorum olmuş.çene ler degilde saniyeler konuşsun.
m-power07
26-04-2011, 22:08
1 gün bakmadım konu nerelere gelmiş ne haller almış gönül isterki yarışdan önce tanışılsın kırgınlıklar giderilsin güzelce yarış çıksın geçilen geçeni tebrik etsin inş şimdiden yarışmacılara başarılar diliyorum zevkine deneme olacağını düşünüyorum :icon_tup:
konuyu yenı gordum uzuldum vallahı.
arada 10 boy fark var ama daha r1 2.vıtesı bıtırmemıs bıle. sanırım 4.vıtes sonu konya antep arası fark olur.
bu deneme bıraz masturbasyon olmus.
600 luk le de denemeyın. jawa - mz tarzı 250 lık bulursanız daha mantıklı olur.
benım hayatım motorsıkletlerle gecıyor. bu tıp vıdeo koyarsanız ınsanlar sıze guler. aracınızı sızın setup ınıza yakın araclarla deneyın typer la m3 le falan deneyın kı nasıl gıdıyor gorelım. ıkı ufleyen motora sarıyor arkadas ne ıstır ya...
Ahmet
Koltuktan düştüm :D:D:D
gururu çok büyük olur küçükse insan, eşeklik baki kalır okusa ilim irfan....
abi eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek yine eşşek ya :D
arnawood omer
27-04-2011, 00:15
Antep keleşlerle gelir artık konyaya bukadar atardan giderden sonra :D
göz var nizam var abi R1 bu ya 600-700hplik araçlar deniyor bununla senna bişeyler anlatmaya çalışmış ama teknik bilgi fazla gelmiş heralde:)
ha 100metre drag yaparsın önde bitirirsin buda tuhaf bir fantazi olur, ama rolling komik olmuş atmosferik 106 ile R1.
isterse 1000hp olsun lastik yoksa 120hp 106 dragta geçebilir bunada şaşırılcak bişey yok camiada olan olmayan herkesin bilmesi lazım bunu:)
Bu arada 106 sınıfının en iyilerinden maşallahı var.
Antep keleşlerle gelir artık konyaya bukadar atardan giderden sonra :D
konu bir yanada bu cümle olmamış antepliler magandamı yani silahla gelsin adamlar atarını yaptı herkes atarını yaptı dileyen gidip görücek saniyeyi bence daha uzatılmasının anlamı yok konunun her iki tarafta dostumuz uzatmanın anlamı yok makinalar konuşsun :)
Biz maganda mıyız Keleşlerle gelelim ?
Maganda arıyorsanız Batı'da daha çok yanı başınızda geziyorlar.
Herkes lafını bilip konuşacak memleket hakkında , görüp gelmeden bol keseden osuranlara ayar oluyorum nere lan burası Bağdat mı ?
Memleketin adamlarını koyduğu videoların tek eksiği açıklamadır , yol şartları ve spec vs.
Ama dalga geçmeden de bunlar sorulabilir.
react1ve
27-04-2011, 10:31
Konu cok sacma sapan bos muhabbetlere dogru gitmis..bu kadr cok uzatmann bi anlmi yok kesinlikle..106 nin sahbi bazi durumlari kabul edyr ztn,adam dostca denerz dio..denenmeyck bile olsa konunun buralara gelmesi hc hos olmamis..keles,antep muhabbetine de soleyeck laf yok, cok dusunms soleyen arkds herhalde..
arnawood omer
27-04-2011, 20:31
Bu nasıl bir komplekstir yahu sakin olun kocaman gülücük var sonunda '':D'' hani şaka anlamında.
r1 bülent
27-04-2011, 22:22
:D:D:D:D:D beni geçicek gelsin lastiğim her zaman sıcak çapraz kollu krank sistemi sapıtık ateşleme r1 le yürüyorum diyen 4 teker tenekelere duyurulur aracım stock çok lazım olursa power commander shifting ve egsoz sisteminide olaya dahil ederiz :D:D:D