Orijinalini görmek için tıklayınız : crx vs ibiza fr
adanadan doğu arkadaşımızla denemiştik baya oldu;) videoyu bukez yaptım sanki:D
YouTube - Mehmet Yılmaz crx vs fr (http://www.youtube.com/watch?v=QEvcdUGXTQM)
glockevo
23-04-2011, 20:50
crx nokta etmiş maşallah.
etmese şaşardım ....
b16 crx ciddi güzel yürür ikinizde anteptesiniz denemenizi izlemek isteriz
bu arada video açılmıyor gizlilik ayarı
b16 crx ciddi güzel yürür ikinizde anteptesiniz denemenizi izlemek isteriz
bu arada video açılmıyor gizlilik ayarı
teşekkürler biz bu form ve video işinde acemiyiz galiba :D videolar izlenmiyormu ki
percussionali
23-04-2011, 21:25
videonun gizlilik ayarlarını kaldırın herkez izleyebilsin
ben ızleyemedım gızlılık ayarlarından dolayı
Alperen-B
24-04-2011, 00:39
gizlilik ayarı....
gizliliik ayarı ... :D bı zamanlarkı b16 rexımı anmak ıcın ızlemek ıstedım bu ayar kahrettı benı :D
flexamin
24-04-2011, 02:30
gizlilik ayarı olan bir video yu foruma neden koyarsınız anlamam. madem herkesin izlemesini istiyorsunuz video yu ona göre koyun arkadaşım
yasindamar
24-04-2011, 13:56
gizlilik ayarı .....
850 kg 170 hp
1250 kg 170 hp
Öyle etmese şaşardim falan tarzında konuşmaya gerek yok dimi Yılmaz abi :) 400 kg fark büyük bir farktir.. Teknik olarak biri söylemişti 7 kg 1 hpye denk gelir diye 400 kg fark baya bir hpye denk gelir :) crx cok iyiydi maşallah ;)
ton başına çok beygir düşer :D
Onurcan nickli arkadasım da sanırım yabancı değil bana.. Aracımın nasıl gittiğini o da iyi bilir Öyle konuşmaya gerek yok ;)
crx 200 hp olmuş daha ne olsun aynı hp hafiflik ,nokta eder :D
Videoyu göremeyen arkadaslar için ozetleyim ben 2de crx 1de 40 km hızla başlıyor yaris.. 190 gibi falan 5 boy kadar onde crx.. Araçta b16 swap var sanziman crx şanzimani flansla uydurmuşlar.. Kimse yok falan demesin bu crx filtre egzoz headersli taypari da gecer emin olun buna
filitreegzoz headersli typerla 180 kadar öndeyim
Teşekkürler abi ;) anlatmak istediğimi anlamıştır sanırım herkes ;)
M///maniac
25-04-2011, 11:25
filitreegzoz headersli typerla 180 kadar öndeyim
video görünmüo arkadasım bi gizlilik ayarlarını kontrol etsende bizde izlesek:D
dou vıdeoyu ızlıyemıyoruz kanka baska lınk varmıı ?
Başka link yok valla :) dur bende paylaşım bi olmadı kamerde paylaşır :)
yaf bunalıma soktu bu beni videou paylaşan arkadaşım facede ben ayarlarımı herkes olarak değiştirdim yine olmadı nasıl yapabilirim
Ergin değiştirecek abi senlik durum yok :)
Videoyu pcye indir abi Youtube a yükle :) cok bisey belli olmuyo ama gerçi :)
dou bizsenle 2 vitestede denemiştik demi
dou bizsenle 2 vitestede denemiştik demi
Ben 2 sen 1 abi
devır bandınız cok farklıı :) ogun vti le denedıgımızde vtec 2 de dou 3 de basmıstı :)
Kilolar yakın olduğu sürece denk güçte hiçbir arac geçemedi bu güne kadar cok şükür.. Ya hafif araba gecti yada daha güçlü :)
mesela biz denediğimizde typer la ben 4 deyim typer 5 bitiriyo yani 4 vites 225- 230 gibi bitiyo bende
videoyu düzelttim eğer açılmıyosa konu siline bilir teşekkürler
masallah crx e sınek gıbı uzamıs gıtmıs..:D cok sasırmadım boyle olmasına..
masallah crx e sınek gıbı uzamıs gıtmıs..:D cok sasırmadım boyle olmasına..
zaten o bir s!nek :D:D:D:D
Crx ne kadar geçti ben anlayamadım videodan
Crx ne kadar geçti ben anlayamadım videodan
850 kg luk bir vti ne kadar açarsa o kadar açmıştır :) bu videodaki rexin tek eksi tarafı d16a9 şanzumanı oem b16a2 şanzuman olsa üzerinde çok daha fazla gideri var
850 kg luk bir vti ne kadar açarsa o kadar açmıştır :) bu videodaki rexin tek eksi tarafı d16a9 şanzumanı oem b16a2 şanzuman olsa üzerinde çok daha fazla gideri var
Sorduğum soruyla cok alakasız bi cevap olduğunun farkındamısın :)
:D:D
karanlık zaten gözukmuyor..
dizelle aynı guclerde devir cevıren bi arabayı denemek lazım, fhe lı vti az, stock ctr cokmu gelır bilemedım sımdı gucunu bılmedıgım ıcın..
dizelle aynı guclerde devir cevıren bi arabayı denemek lazım, fhe lı vti az, stock ctr cokmu gelır bilemedım sımdı gucunu bılmedıgım ıcın..
anlamadım ctr crx içinmi fr içinmi lazım
Sorduğum soruyla cok alakasız bi cevap olduğunun farkındamısın :)
alakayla ilgili sorunların var sanırım vti aracın var 850 kilo olsa ibizaya ne kadar açarsa o kadar açmıştır kısmı sana yazılmış bir cevap diğer kısmı ise genel bilgi
ne kadar alakasız bir cevap vermişsin farkındamısın ?
devilboy
25-04-2011, 19:39
vti aracın var 850 kilo olsa ibizaya ne kadar açarsa o kadar açmıştır ???????
yani kaç boy ???
gözünle gördüğün ne kadar???
arkadaşım senin araban 850 kilo olsa yok bilmem ne adam soru sormuş sen nelerden bahsediyorsun
trde vti 850 kg olup ibiza frla deneyen varmıdırki bu kriterde hesaplama yapılsın??
vti aracın var 850 kilo olsa ibizaya ne kadar açarsa o kadar açmıştır ???????
yani kaç boy ???
gözünle gördüğün ne kadar???
arkadaşım senin araban 850 kilo olsa yok bilmem ne adam soru sormuş sen nelerden bahsediyorsun
trde vti 850 kg olup ibiza frla deneyen varmıdırki bu kriterde hesaplama yapılsın??
bindiği aracı tanıyan bilen birisi ne kadar hafiflediğinde ne kadar gideceğini hesap eden adamdır.
video antepte çekilmiş sen ne görüyorsan bende onu görüyorum fazlasını değil, arkadaş fark ne kadar demiş videodan kimse bunu çıkartamayacağı kesin 850 kilo vti ne kadar açarsa o kadardır dedik güldük...
siz bakın dalganıza deveye hendek atlatmak size laf anlatmaktan kolaydır. bu kadar basit cevap vermişim sündüre sündüre don lastiği ettiniz
benım vtı la yakın gıdıoduk kardeş 2 3 boy acıordu bazen dou.bı kac defa gecmıslıgım var şanstan fln:D
benım vtı la yakın gıdıoduk kardeş 2 3 boy acıordu bazen dou.bı kac defa gecmıslıgım var şanstan fln:D
kmr typerla denedinizmi hiç dou la durum ne
E0041 deneyen arabaların sahipleri forumdan arkadaşlarımız ne kadar gecip gecmedinide anlayacak arkadaşlar. Yada sana sormadımki videoda ne kadar geçti diye. Sen neden adamların konusunda bosbos yazıp konuyu hiç ettin ? Deveye hendek mendek sen bizden ötede atlat ne atlatıyorsan. Konusahibi kusura bakmasın.
kmr typerla denedinizmi hiç dou la durum ne
orj turboyla fr bıraz zayıf kalıyor typer a karsı ya fark oluyor baya.bısıler yaptık dounun arabaya bakalım zevklı olcak ıns:)
anladım;) hayırlısı iyi olur inşallah
ne kadar anlayışlısın mehemet usta :)
zaten o bir s!nek :D:D:D:D
bılıyorum:D:D:D