Orijinalini görmek için tıklayınız : Adana'da REVO günü :)
bugün 4 adet aracımıza yazılım yaptırdık.2 adet cupra , golf R ve FR ..çok keyifli bi gündü :) bizim kırmayıp istanbul'dan adanaya geldiği için powershop BAYÇU abimize sonsuz teşekkürler, sayesinde 4 arac ile birlikte istanbul'a gitmekten kurtulduk :):) resimleri sırasıyla yüklüyorum..aralarında yazılım yapılmayan araclarda var onlarıda eklemek istedim..3 aracımız REVO stage 2 + oldu FR ımız ise REVO stage 2 oldu..keyifli seyirler...
UG cupra ; cai-egsoz-intercooler-apr pompa-dumpvalve- REVO stage 2 +
HY cupra ; cai-egsoz-intercooler-upgraded pompa-dumpvalve-REVO stage 2 +
GOLF R ; cai-egsoz-intercooler-apr pompa-dumpvalve-REVO stage 2 +
FR ; cai-egsoz-REVO stage 2...
http://i.imgur.com/bMmggl.jpg
http://i.imgur.com/W3uCnl.jpg
http://i.imgur.com/qdPpAl.jpg
http://i.imgur.com/iJ3Bql.jpg
http://i.imgur.com/H3HS9l.jpg
http://i.imgur.com/ZkIJBl.jpg
http://i.imgur.com/qtU5Bl.jpg
http://i.imgur.com/R729wl.jpg
http://i.imgur.com/NxyJSl.jpg
http://i.imgur.com/d9wBzl.jpg
http://i.imgur.com/K4xsSl.jpg
http://i.imgur.com/DJs6Gl.jpg
http://i.imgur.com/IQNCml.jpg
http://i.imgur.com/ssBSCl.jpg
http://i.imgur.com/8HCbYl.jpg
Buda Kara Şimşeğimiz :D Pontiac Transam :)
http://i.imgur.com/9jwlTl.jpg
http://i.imgur.com/Gtn0fl.jpg
hepsine kocaman MAŞAALLAH...
Hayırlı olsun hepinize :) vag baskını gibi olmuş :D
2+ la nasıl oldu aracın ümit
ulu_cupra
24-04-2011, 21:32
İyi günlerde kullanın... Golf R nasıl oldu merak ettim
Gokhan43
24-04-2011, 21:33
Hepinize hayırlı olsun şimdi daha da zevkli olmuştur araçlar :)
Jam da Joker
24-04-2011, 21:38
Maşallah hepsine
Bende Golf R nasıl oldu merak ettim :)
ulu_cupra
24-04-2011, 21:40
Maşallah hepsine
Bende Golf R nasıl oldu merak ettim :)
Kanka heralde TTS gibi falandır diye tahmin ediyorum?:confused:
Verımlı vag gunu olmus :)
devilboy
25-04-2011, 00:02
fotoları tek benmi göremiyorum :S
slowmotion
25-04-2011, 00:07
fotolar galiba büyük olduğu için silinmiş, maşallah bütün araçlara
golf R beklenilen kadar iyi olmadı ama yine de fazlasıyla tatminkar.. Melih kardeşimizin aracına maşallah ;)
bir takım aksilikler olsada çok güzel bir gündü bütün arkadaşlarıma we bayçu abimize teşekkürler...
Alperen-B
25-04-2011, 00:58
bir takım aksilikler olsada çok güzel bir gündü bütün arkadaşlarıma we bayçu abimize teşekkürler...
:icon_tup: evet aksilikler ve yagmur biraz işi zorlaştırsada güzel bir gündü tfsi ler artık daha hızlı :)
Alperen-B
25-04-2011, 01:02
golf R beklenilen kadar iyi olmadı ama yine de fazlasıyla tatminkar.. Melih kardeşimizin aracına maşallah ;)
Dou aslında gayet başarılı oldu sadece dezavantajı cupradan ağır ve dört çeker
olması. Ama sıfırdan kalkışı ve vites geçişleri çok iyi maşallah :icon_tup:
hayırlı olsun mıllet cupra savaşları başlasın ozaman:D bıraz otobanda cupra gorelım:D
typermelih
25-04-2011, 07:26
golf R beklenilen kadar iyi olmadı ama yine de fazlasıyla tatminkar.. Melih kardeşimizin aracına maşallah ;) dostum sanırım aracın gidişini gördün bu sebeple olumsuz yorum yapmışsın yada beklenti büyüktü aracım 4 çeker 1466 kg her nekadar dsg şanzuman geçişleri çok seri olsada düz vites psikolojisi var insanlarda dün gece 1 gibi otobana çıktım tek basıma 277 gördü araç daha önce bu ralara gelemiyordu .şuan cupraları gecememem normal amacım sadece hız olmuş olsa gider cuprayı alırdım cebimede 40 bin tl kalırdı.yanlış anlama sitemli konuşmam sana değil sadece insanların bu psıkolojısını anlamıyorum.senlede aynı fıkırdeyizki hayat rolingden ibaret değil...vidyolar zaman içide aracın nasıl gittini gösterecek :)
resımler nerde goremıyoruz :(
typermelih
25-04-2011, 08:29
teşekkürler dostum
pampa kullandınmı ?:D
dostum sanırım aracın gidişini gördün bu sebeple olumsuz yorum yapmışsın yada beklenti büyüktü aracım 4 çeker 1466 kg her nekadar dsg şanzuman geçişleri çok seri olsada düz vites psikolojisi var insanlarda dün gece 1 gibi otobana çıktım tek basıma 277 gördü araç daha önce bu ralara gelemiyordu .şuan cupraları gecememem normal amacım sadece hız olmuş olsa gider cuprayı alırdım cebimede 40 bin tl kalırdı.yanlış anlama sitemli konuşmam sana değil sadece insanların bu psıkolojısını anlamıyorum.senlede aynı fıkırdeyizki hayat rolingden ibaret değil...vidyolar zaman içide aracın nasıl gittini gösterecek :)
Melih aynı şeyi konuşuyoruz aslında dostum ağırlık ve awd sıkıntısı cupradan yavaş kalmana sebep olabilir ama sıfırdan kalkışı kusursuz vites geçişleri mükemmel görünümü ile bu sınıfın en mükemmel aracına sahipsin.. Kimsenin yorumuna takılma bence ;)
tolga900
25-04-2011, 10:04
Melih aynı şeyi konuşuyoruz aslında dostum ağırlık ve awd sıkıntısı cupradan yavaş kalmana sebep olabilir ama sıfırdan kalkışı kusursuz vites geçişleri mükemmel görünümü ile bu sınıfın en mükemmel aracına sahipsin.. Kimsenin yorumuna takılma bence ;)
tüm araçlar süper oldu allah nazardan saklasınn daha daha iyi olsun.
doğucum awd bir sıkıntı değildir onun kullanım yeri ayrıdır özellikle sıfırdan kalkışda yani drag yarışında tartışılmaz bir avantajdır.ama söyle bir düşünce var 4 çeker sonda 2 çeker gibi gidermi gider sadece 1 turbo değişimiyle ama 2 çekeri asla 4 çeker yapamazsın :)
typermelih
25-04-2011, 14:34
şimdi burda senın beklenenden daha dusuk; gıbı bir terim kullanman ınsanın kafasında bazı soru işaretı bırakabılır yanı arac yurumuyor gibi ...araç çok iyi yürüyor 360 hp 480 tork hiçde küçümsenecek veriler değil..cupralar geçecek ama nekadar farkla bunu bilmek lazım görecez.......
typermelih
25-04-2011, 14:36
tüm araçlar süper oldu allah nazardan saklasınn daha daha iyi olsun.
doğucum awd bir sıkıntı değildir onun kullanım yeri ayrıdır özellikle sıfırdan kalkışda yani drag yarışında tartışılmaz bir avantajdır.ama söyle bir düşünce var 4 çeker sonda 2 çeker gibi gidermi gider sadece 1 turbo değişimiyle ama 2 çekeri asla 4 çeker yapamazsın :)
4 çekerin hazını zevkini kullanan bilir :icon_tup:
resimler malesefki gözükmüyor :(
kanka hadi hayırlı olsun :)
maşallah ama golf dezavantajlarına ragmen anzımanı ıle en az cupra kadar, daha bıle fazla yurumelı bence,s3 te 1450 kg ona kıyasla yorum yapıyorum, motor kaç km de bılmıorum o etkılı olabilir yada baska faktorlerde vardır bıllınmeyen..
typermelih
25-04-2011, 19:30
maşallah ama golf dezavantajlarına ragmen anzımanı ıle en az cupra kadar, daha bıle fazla yurumelı bence,s3 te 1450 kg ona kıyasla yorum yapıyorum, motor kaç km de bılmıorum o etkılı olabilir yada baska faktorlerde vardır bıllınmeyen..
aracım 12 bınde hiçbir sorun yok yani altında baska faktorler yok burada sanırım bıraz insanlar merak edıyor cupray la yuruyebılecekmı dıye tabi bende merak edıyorum bırkac arkadas var bakalım sonuc neolacak
stockken denemeyı ısterdım golf le gec kaldık:)
olivera7
25-04-2011, 21:04
fotoları bir tek ben mi görememekteyim :D
ulu_cupra
25-04-2011, 21:25
dostum sanırım aracın gidişini gördün bu sebeple olumsuz yorum yapmışsın yada beklenti büyüktü aracım 4 çeker 1466 kg her nekadar dsg şanzuman geçişleri çok seri olsada düz vites psikolojisi var insanlarda dün gece 1 gibi otobana çıktım tek basıma 277 gördü araç daha önce bu ralara gelemiyordu .şuan cupraları gecememem normal amacım sadece hız olmuş olsa gider cuprayı alırdım cebimede 40 bin tl kalırdı.yanlış anlama sitemli konuşmam sana değil sadece insanların bu psıkolojısını anlamıyorum.senlede aynı fıkırdeyizki hayat rolingden ibaret değil...vidyolar zaman içide aracın nasıl gittini gösterecek :)
Ne yalan söyliyim çok gidip geldim Golf R için.Hatta AutoShow'da Jam the joker Cem ile çok yakından ve dataylı inceledik bi ara koltuklarını nasıl çalabiliriz diye düşünmedik değil.Kullanımını çok merak ediyodum İstanbul Park'ta da kullandım.Koltukları,sesi,şanzımanı,yalıtımı Cupra'dan çok daha iyi.Performans konusuna gelince senin beklentilerini karşıladıysa ne mutlu sana.İlla A veya B yi geçmen gerekmiyor.Tekrar hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin...
typermelih
25-04-2011, 21:31
stockken denemeyı ısterdım golf le gec kaldık:)
dostum sen volvo ile yarısırken ben arkadan sellektor çekmıstım stokken belkı hatırlamazsın şimdi...:)neyse mustafanın aracı artık senin ep3 için tehlike olabilir haberin olsun aracın iddalı ep3 ler arasında tfsi ile uğraşabilirsin sonucu merak ediyorum...
typermelih
25-04-2011, 21:35
Ne yalan söyliyim çok gidip geldim Golf R için.Hatta AutoShow'da Jam the joker Cem ile çok yakından ve dataylı inceledik bi ara koltuklarını nasıl çalabiliriz diye düşünmedik değil.Kullanımını çok merak ediyodum İstanbul Park'ta da kullandım.Koltukları,sesi,şanzımanı,yalıtımı Cupra'dan çok daha iyi.Performans konusuna gelince senin beklentilerini karşıladıysa ne mutlu sana.İlla A veya B yi geçmen gerekmiyor.Tekrar hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin...
tabiki boyle onu geçim bunu geçim derdinde değilim arkadaslarımda bilir daha önceki aracım fn2 idi 2.5 yılda 3 defa rollemişimdir aracı ben sadece burada insana sureklı gaz verıyorlar gectım geçildim olayını hayat meselesi yapıyorlar bunun sacma oldunu belırtmeye calısıyorum
dostum sen volvo ile yarısırken ben arkadan sellektor çekmıstım stokken belkı hatırlamazsın şimdi...:)neyse mustafanın aracı artık senin ep3 için tehlike olabilir haberin olsun aracın iddalı ep3 ler arasında tfsi ile uğraşabilirsin sonucu merak ediyorum...
yok hatırlıyorum hatta şöyle oldu ya arkamda kım var dıye dıye onume bıle bakmadım cıkaramadım arabayı.hıc aklıma gelmıyor golf olacagı.sislerin oraya bakıyorum ya bu mercedes gıbı led li bı saga gecıp bırakım dedım bı baktım senmıssın tuh dedım keske bırakmasaydım:)
mustafayla denerız ya sıkıntı yok:) ama gecer suan buyuk ıhtımal
herkese çok teşekkürler..araclar gerçekten çok iyi oldu :) farkı farkettik yani..bence golf R da çok güzel oldu..sadece 4 çeker oluşu cupra lara göre biraz dezavantaj yaratıyor hepsi bu ama ilk viteslerdede Golf R avantajlı konumda..
mk1 cupra ıle 8L s3 ıcın de bu durum vardır,bugunde 8p s3 ve golf R ıcınde cupra karsısında 4 ceker ve agırlık konusu dezavantaj ama cok daha eglencelı arabalar benım gozumde.Sadece rengı bıle yeter golf R ın :)
fotograflar gözüküyor değil mi ?
masallah; her birinize hayirli olsun..
eyvallah çok sagolun arkadaşlar..
bu arada fotograflar gozukuyor, bir skinti yok..
revo can'dir :)
alicancalis
25-04-2011, 23:27
mk1 cupra ıle 8L s3 ıcın de bu durum vardır,bugunde 8p s3 ve golf R ıcınde cupra karsısında 4 ceker ve agırlık konusu dezavantaj ama cok daha eglencelı arabalar benım gozumde.Sadece rengı bıle yeter golf R ın :)
8p s3 sahıbı olarak sunu soyleyebilirim. stock cupra ıle stock s3 rollde 260 lara kadar beraber yürüyor, cupranın stock durumda hiçbir avantajı yok. kalkışta zaten şansı yok. Dolayısıyla araba 80-100 kg hafif olsun diye 2 çeker sadece fiyatı yüzünden tercih edilebilir.
8p s3 sahıbı olarak sunu soyleyebilirim. stock cupra ıle stock s3 rollde 260 lara kadar beraber yürüyor, cupranın stock durumda hiçbir avantajı yok. kalkışta zaten şansı yok. Dolayısıyla araba 80-100 kg hafif olsun diye 2 çeker sadece fiyatı yüzünden tercih edilebilir.
+1 :icon_tup:
bu arada fotograflar gozukuyor, bir skinti yok..
revo can'dir :)
aynen öle revo can'dır :)
Hepsine maşallah.Yazılımdan sonra deneme videolarıda olsaydı.Bayçu abininde eline ayagına saglık.
Hepsine maşallah.Yazılımdan sonra deneme videolarıda olsaydı.Bayçu abininde eline ayagına saglık.
aracları deneyecektik fakat hava şartları müsade etmedi, aşırı derecede yagmur vardı..deneme videoları gelicek yakında..
+1 baycu abinin tekrardan eline ayagına saglık :icon_tup:
aracları deneyecektik fakat hava şartları müsade etmedi, aşırı derecede yagmur vardı..deneme videoları gelicek yakında..
+1 baycu abinin tekrardan eline ayagına saglık :icon_tup:
ümit artık deneyebılırız sonunda hep gerıde kalıordun senı beklemekten sıkılmıştım neyse az yakın gelırsın artık bana..
:D
alikaancomu
26-04-2011, 14:58
ümit artık deneyebılırız sonunda hep gerıde kalıordun senı beklemekten sıkılmıştım neyse az yakın gelırsın artık bana..
:D
hahahaaa. kalemimm kaşıntın tutmuş galiba yine :D
typermelih
26-04-2011, 15:48
kaanım beni bir kaşısan şimdi ben kaşırımda 1 hafta sonra sen kaşıcaksın gibi görünüyor anladın sen onuuuuu....
dou sen arabana bişi yaptırmadın mı?
alikaancomu
26-04-2011, 16:33
kaanım beni bir kaşısan 1 hafta sonra şimdi ben kaşırımda 1 hafta sonra sen kaşıcan diye görünüyon anladın sen onuuuuu....
kardeş ben seni düşük hızlarda kaşıyamam bak imzamada yazmışım. bükemem senin bileğini ;) ama top speed de deneriz geçerim demesemde :)
arabanı bizzat kullanan ve şahit olan biri olarak takdir ediyorum.. Allah Kazasız belasız binmeyi nasip etsin sana ve hepimize..
hahahaaa. kalemimm kaşıntın tutmuş galiba yine :D
kalemim beni bilirsin ayar her zaman vardır :D
evet stock arabalarda o kılo ve aradakı 10bg lık fark denk goturur,stage 2+ da 1-1,5 boy gıbı b fark oluyor cupra ıle ama 4 ceker arabaya bındıkten sonra ısterse cupra 5 boy fark atsın umrum olmaz:)
onursumer
26-04-2011, 19:59
maşallah araçlara ;) ozellikle r32 nin hastasıyım :D
Alperen-B
26-04-2011, 23:56
kardeş ben seni düşük hızlarda kaşıyamam bak imzamada yazmışım. bükemem senin bileğini ;) ama top speed de deneriz geçerim demesemde :)
arabanı bizzat kullanan ve şahit olan biri olarak takdir ediyorum.. Allah Kazasız belasız binmeyi nasip etsin sana ve hepimize..
çomu hayırdır ne ayaksın sen :D tamponun boyandıgına emin misin yoksa bizi mi yiyon ortalıkta yok 906090 :D
bütün araçlara maşallah çok güzeller ... golf r çok güzel gözüküyo bence kazasız belaszız herkeze
ahaha neler olmuş burdaaaa :D
kamerim hakkaten iyi noktaya parmak basmışsın sonunda yetişebilecem sana :D:D :hahaha::hahaha:
Golf R cidden müthiş araba kaliteli iç mekan , kullanılan malzemeler kısaca herşey :icon_tup: 90 milyarı olana tavsiye olunur :D:D
melihcim nacizane düşüncem 4 çeker - 2 çeker farkını bırakta o güzelim egsozundan her vites atışlarında ki patlamalarınla mutlu ol be kardesim :icon_tup: :D
dip not : Golf R'ın 1., 2. ve 3. vitesi bitirişleri şahaneydi gerçekten ;) :icon_tup:
dou sen arabana bişi yaptırmadın mı?
doğunun arabasında bitakım değişiklikler oldu (turbo-intercooler vs..) yazılımla birlikte tam olarak yürütücez inşallah kara trenimizi :):)
Alperen-B
27-04-2011, 00:48
melihcim nacizane düşüncem 4 çeker - 2 çeker farkını bırakta o güzelim egsozundan her vites atışlarında ki patlamalarınla mutlu ol be kardesim :icon_tup: :D
aynen o patırdaması çok iyi insana golf R aldırtır :icon_tup: :D
hatta bi ara aracları değişsekte bi süre 4 çeker farkını yaşasak diyorum :p :D
ama şunuda biliyorum ki kolay kolay melihten başkası oturamaz o sürücü koltuguna gerçekten çok titiz bi insan :)
arabasıda gerçekten titiz olunası bi araba içi buram buram sıfır kokuyo yavrunun :D
maşallah yaa ben çok begeniyorum golf R ' ı kazasız belasız cezasız nazarsız binersin inşallah melih dostum :icon_tup: ;)
beyleerrrrr kara şimşeğimiz TRANSAM ada yorum alalım lütfen :D kimsecikler bişey yazmamış onun için üzülür sonra çok hassastır :D :hahaha:
Alperen-B
27-04-2011, 01:11
Bu arada bak yeni aklıma geldi memetin golfünün resimleri nerde :D
ahahah revo sticker ile 5 hp alan adam :D cidden onun fotoları yok yaaa :icon_wack :beuj:
typermelih
27-04-2011, 07:18
hatta bi ara aracları değişsekte bi süre 4 çeker farkını yaşasak diyorum :p :D
ama şunuda biliyorum ki kolay kolay melihten başkası oturamaz o sürücü koltuguna gerçekten çok titiz bi insan :)
arabasıda gerçekten titiz olunası bi araba içi buram buram sıfır kokuyo yavrunun :D
maşallah yaa ben çok begeniyorum golf R ' ı kazasız belasız cezasız nazarsız binersin inşallah melih dostum :icon_tup: ;)
teşekkurler dostum bılıyorsunkı bende senın aracı cok beğenıyorum özellıkle km sının dusuk olması ve boya olmaması benım için araçta en önem arzedenlerden... ve senin araç ta öyle zaten beyaz olması sunrof olması ayrı bir güzel sonuçta bu arabalara çok emek harcanıyor oradan buradan kısıyoruz araclarımızı istedimiz şekle sokabilmek için... belkide birçok şeylerden fedakarlık yapıyoruz bu sebeple gerçekten allah bizim araçlarımıza ayrıca +1 kaza bela çizik göçük vermesin :)
typermelih
27-04-2011, 07:27
çomu hayırdır ne ayaksın sen :D tamponun boyandıgına emin misin yoksa bizi mi yiyon ortalıkta yok 906090 :D
valla kaan ın bişey yaptını birden anlayamazsın biraz karıştırmak lazım ,tamponu okadar iyi boyatıyorki sanırım araç 370 hp çıkacak gibi :) birkaçkez boya attırıyor sanırım tampona...söz sende kaancım :D
akbaba78
27-04-2011, 08:12
Hayirli olsun arkadaslar;)
alikaancomu
27-04-2011, 08:16
valla kaan ın bişey yaptını birden anlayamazsın biraz karıştırmak lazım ,tamponu okadar iyi boyatıyorki sanırım araç 370 hp çıkacak gibi :) birkaçkez boya attırıyor sanırım tampona...söz sende kaancım :D
yok yok boya sadece :D ne haddimize sizin 2.0 TFSi larla falan yürümek. Her nekadar GT'2876 kitimiz olsada ama geride kalırız biz ;)
yok yok boya sadece :D ne haddimize sizin 2.0 TFSi larla falan yürümek. Her nekadar GT'2876 kitimiz olsada ama geride kalırız biz ;)
sen anca benle yüyürsün kaçarın yok yafru:D
tıpkı eski günlerdeki gibi evlat :china: :D
ahaha neler olmuş burdaaaa :D
kamerim hakkaten iyi noktaya parmak basmışsın sonunda yetişebilecem sana :D:D :hahaha::hahaha:
:hoo::hoo::cokgreen::hehe::hehe: sizi gidi p.nocularrr siziiii
alikaancomu
27-04-2011, 09:15
sen anca benle yüyürsün kaçarın yok yafru:D
tıpkı eski günlerdeki gibi evlat :china: :D
zaten hedefim seni geçebilmek :Bravoo: yoksa dediğim gibi ne haddimizi 2.0 TFSi-TSi :cokgreen: aracım tampon boyasından çıksında 1 deneyelim olmammıı kamercim :angel:
zaten hedefim seni geçebilmek :Bravoo: yoksa dediğim gibi ne haddimizi 2.0 TFSi-TSi :cokgreen: aracım tampon boyasından çıksında 1 deneyelim olmammıı kamercim :angel:
ahahah:D tamam yaparız yaw :D
ozan cpr
27-04-2011, 14:16
Güzel bir gündü bayçu abimize geldiği için teşekkür ederiz...
Bütün araclara masallah
Hayırlısıyla binmek nasip etsin :)
ozan cpr
27-04-2011, 18:05
Bütün araclara masallah
Hayırlısıyla binmek nasip etsin :)
amin cümlemize...
herkese çok teşekkürler saolun cümlemiz kazasız belasız binelim inşallah
cupra icin 1.5-2 senem kaldı bu konudan snra daha da kaynamaya basladım :p :D
osman 1.8t
27-04-2011, 20:58
herkeze hayırlı olsun adana amma hızlı çıktı orayamı taşınsam :) adanadan bana iş ayarlayında oraya geliyim arkadaşlar :)
beyleerrrrr kara şimşeğimiz TRANSAM ada yorum alalım lütfen :D kimsecikler bişey yazmamış onun için üzülür sonra çok hassastır :D :hahaha:
yorumsuz o :D
maşallahı var önümüzde yan yan gidişi aklımda hala sesi felan çok başka :)
İçinde daha güzel :p :D
yok cnm huseyın abı oyle şeyler yapmaz hiç yanyan gıtmez:D:D:D:D
herkeze hayırlı olsun adana amma hızlı çıktı orayamı taşınsam :) adanadan bana iş ayarlayında oraya geliyim arkadaşlar :)
:) bekleriz , bi yığın seat ın içinde bi seat ımız daha olur :)
yok cnm huseyın abı oyle şeyler yapmaz hiç yanyan gıtmez:D:D:D:D
aaaa cık cık cık hiç yan gidermi canıııııımmmmmmm :D:D
cupra icin 1.5-2 senem kaldı bu konudan snra daha da kaynamaya basladım :p :D
şiddetle tavsiye edilir :)
Hele cumartesi o yağmurda hiç gitmedi hiiiçççç, inanmıyorsanız Metin abiye sorun :D :D :D
cumartesi akşamı olabilecekleri bir an gözümde canlandırdım da :D iiiüüff diyorum.
şiddetle tavsiye edilir :)
hehe :) zaten bu konuyu gördüm snra bikac video seyrettim mini gp'den direk caydım :hahaha:
Bol gazlamalı videoları bekliyoruz artık :p
Egzos+filitre+dv cupra ya +olarak pompa cooler eklenirse kaç boy daha hızlanıyor ve aralarındaki tork ve hp farkı ne oluyor.stg2 ve 2+plus ??
Egzos+filitre+dv cupra ya +olarak pompa cooler eklenirse kaç boy daha hızlanıyor ve aralarındaki tork ve hp farkı ne oluyor.stg2 ve 2+plus ??
30-35 hp civarında değiştigini biliorum cooler pompa ve plus yazılım ile..
ertan stock pompa ile tüm yabancı forumlarda yazılan max. deger 320 hp.. pompa cooler ve stg2+ yazılımla alınan degerde minimum 350 hp.. yazılımı revo deil de biraz agresif custom bir yazılım yaparsan 380 hp falan alırsın rahatlıkla..
stock pompa ile 4. vitesten sonra kesintiler başlıyor ama f/e/h/k iyi giden bi taypardan baya hızlı oluyor yine de.. pompa cooler falan da değişirse e92 m3 gibi bir araçla falan da gidiyor :)
ertan stock pompa ile tüm yabancı forumlarda yazılan max. deger 320 hp.. pompa cooler ve stg2+ yazılımla alınan degerde minimum 350 hp.. yazılımı revo deil de biraz agresif custom bir yazılım yaparsan 380 hp falan alırsın rahatlıkla..
stock pompa ile 4. vitesten sonra kesintiler başlıyor ama f/e/h/k iyi giden bi taypardan baya hızlı oluyor yine de.. pompa cooler falan da değişirse e92 m3 gibi bir araçla falan da gidiyor :)
seat çı kardeşim nasılda faydalı açıklamalarda bulunmuş :D
ozan cpr
30-04-2011, 09:01
teşekkurler dostum bılıyorsunkı bende senın aracı cok beğenıyorum özellıkle km sının dusuk olması ve boya olmaması benım için araçta en önem arzedenlerden... ve senin araç ta öyle zaten beyaz olması sunrof olması ayrı bir güzel sonuçta bu arabalara çok emek harcanıyor oradan buradan kısıyoruz araclarımızı istedimiz şekle sokabilmek için... belkide birçok şeylerden fedakarlık yapıyoruz bu sebeple gerçekten allah bizim araçlarımıza ayrıca +1 kaza bela çizik göçük vermesin :)
biri göçük dedi sanırım ....:)
typermelih
01-05-2011, 06:40
biri göçük dedi sanırım ....:)
kardeşimsin senin araç zaten çok çok iyi herseyiyle zaten adanada kactane arac varkı elle sayılır önemli olan citti yürümesi oda sende var zaten bu arada o dedini neyaptın harbiden...
skaratas2
01-05-2011, 12:55
cumartesi akşamı olabilecekleri bir an gözümde canlandırdım da :D iiiüüff diyorum.
Maşallah araçlara. araçlar çok hızlandı adanada, biz nasıl izleyelim artık, yetişemicez yani.