Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Panda Hakkında?
vtecmaniaa
24-04-2011, 22:50
Arkadaşlar aracı eşim için düşünüyorum ama araç hakkında pek bilgim yok
Yakıt konusunda gayet iyi diye bikaç bilgi duydum (otomatik olmasına rağmen)
Binen gören varsa aramızda her türlü bilgiye ihtiyacım olacak
Teşekkürler
emreakyol
24-04-2011, 23:31
bizde 2. araç olarak ablam kullanıo bazende ben alıyorum bi işim olduğunda felan. bizdeki dynemic ve bütün paketler var cam tavan esp felan araç oldukça güzel hele park sorunu hiç yok. şanzıman konusunda diğer otomatikler gibi durunca boşa çekme derdi yok onun için şanzımanı çok iyi düz vites mantığıyla çalışıyor sadece bir robot kol sayesinde vitesler geçiyor. ortalama tüketim tamamen şehir içi 6.7 litre görünüyo bizde. dreksiyonda city mod mevcut ve park ederken çok kolaylık oluyor. bir bayan için ideal tavsiye ederim. son hızı 170 bu arada :)
vtecmaniaa
25-04-2011, 20:13
tşk...yok mu fikir sahibi başka arkadaşlar?
berkay_aydin
25-04-2011, 21:10
Tip olarak nedense beğenmiyorum :(
pek tutulmadı diye biliyorum
cabrioleter
25-04-2011, 21:18
fiyat olarak çok iyi abs den hillholder a kadar her şeyi var ve 21bin tl sanırım dolusu.
dayım test sürüşüne gitmişti ve memnun kalmıştı açıkçası.
1100 cc veya 1200 cc'ydi tam hatırlamıyorum, bunu kullanmıştım bir keresinde. manuel olanıydı. klima açık, yokuşu çıkamamıştık :D ben 85 kilo babam da öyle. sadece ikimiz vardık ve araba çekmemişti ilginç bi şekilde. o yokuşu çıkarıcam diye canım çıkmıştı. yolun ortasında tak kaldı. böyle bişeyi hiç görmemiştim açık söylemek gerekirse. diğerleri nasıldır bilmem tabi ama bu araba kazalıydı ve toplanmıştı. motorunda bişey yoktu söylenene göre ama g*t kadar araba, kaza yaptıysa motoru falan da dağıtmıştır illaki, ondan kaynaklı bir problem olabilir. onun haricinde donanımı gayet iyiydi, tatmin edici desek daha doğru. yeterli bir araç. ama test etmeden kesinlikle almayın. özellikle yokuş yukarı deneyin tavsiyem :D
Müşterim sıfır almıştı. Eşi ile beraber keyif için geze geze 3 kere komple Türkiye turu yaptılar. Ama bir gün garantisinin bitmesine 1 ay kala bir elektronik arıza yaptı. ABS lambasımı ne yandı. 5 ayda yapamadılar sorunu. Ama garanti süresi bitmeden kayıt açıldığı için uğraştılar. Bursa'dan ekipler geldi incelendi. Araç Bursa'ya gitti çekici ile felan. Daha sonra aracın üzerindeki tüm ama bakın tüm elektronik aksam değiştir. Göstergeden teybine motor ve abs beyninden araç içi ve motor içi tesisata kadar içinde kablo direnç entegre felan bulunan bütün parçaların bir seferde değiştirilmesi kararı verildi. İtalyadan gelen parça tam 15 günde takıldı ve araç sorunsuz olarak sahiplerine geri verildi. Araç şu an hala onlarda ve hala kullanıyorlar. :) Aracın direksiyonu felanda elektrikli ve çok yumuşak. Oyuncak araba gibi kullanılıyor. Saçma ama zevkli denilebilir sürüşü.
ben zor kullanıorum uzun ınsanlar ıcın ıdeal deıl. ama tam bır bayan arabası. panda ve mıcra tercıh edebılrsın. tek depo bodruma ınıo :) otomatık
Yollarda hiç görmüyorum, son sahibi olunabilir alınırsa......