Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara da Detaylı Temizlik Boya Koruma Yapan Yerler
Arkadaşlar selamlar,
Forumdan Mert arkadaşımla konuşmuştuk. Geçtiğimiz haftasonu sabahın erken saatlerinde uykusundan uyandırmamak için kendisine sms attım ama geri dönüş alamadım. Sorum şudur ki Ankara da beğendiğiniz, güzel işçilik çıkaran pasta cila+boya koruma yapan yerler var mıdır?
Teşekkürler...
bu haftasonu aracımı Forumdan Alican arkadaşımıza pasta cila boya koruma detaylı iç temizlik için teslim ettim aldığımda aracımı tanıyamadım en yakın zmanda Fotoları paylaşacağım. 10 numara oldu..
bu haftasonu aracımı Forumdan Alican arkadaşımıza pasta cila boya koruma detaylı iç temizlik için teslim ettim aldığımda aracımı tanıyamadım en yakın zmanda Fotoları paylaşacağım. 10 numara oldu..
internet siteleri, iletişim adresleri telefonları vs var mıdır?
cbrracingteam
25-04-2011, 10:36
banada lazım önümüzdeki hafta sonu anakaraya gidicem rezervaston vs için tel olursa daha iyi olur ?
merte tekrar ulaşmaya çalışın bence :) ulaşılması güç biri değil :D
CasabLanca
25-04-2011, 10:50
internet siteleri, iletişim adresleri telefonları vs var mıdır?
0505 554 19 19 Alican beyin telefonu
öğrenmek istediğiniz ne varsa bende yardımcı olurum
0505 554 19 19 Alican beyin telefonu
öğrenmek istediğiniz ne varsa bende yardımcı olurum
öncelikle teşekkür ederim :)
sormak istediğim şeyler:
1. cumartesi sabah erken bırakırsam aynı günün akşamında/gecesinde arabamı alabilir miyim?
2. yerleri nerede?
3. aynı gün 2 araba götürürsem 2 arabayı da aynı günün akşamında alabilir miyim :)
4. ortalama bir fiyat bilgisi tahmininiz var mıdır?
CasabLanca
25-04-2011, 11:08
öncelikle teşekkür ederim :)
sormak istediğim şeyler:
1. cumartesi sabah erken bırakırsam aynı günün akşamında/gecesinde arabamı alabilir miyim?
2. yerleri nerede?
3. aynı gün 2 araba götürürsem 2 arabayı da aynı günün akşamında alabilir miyim :)
4. ortalama bir fiyat bilgisi tahmininiz var mıdır?
1. eğer aynı gün içinde almak istiyorsanız pazar günü sabah getirirseniz akşama çıkarırız veya cumartesi akşam bırakırsınız pazar sabah alırsınız
2. şaşmazda protech servis
3. aynı gün 2 araba getirirsenizde dediğim gibi ya cumartesi gecesinden pazar sabaha kadar veya pazar sabahdan başlanır akşama bitirilir
4. 2 araç polisaj + boya koruma 350 TL civarı olur yine netleştirilir o :icon_tup:
Bu iş aceleye gelecek bişey değil, güzel bir boya koruma uygulaması tek araç tek kişi ile (sadece dış detailing) minimum 1 günde biter, polisaj işi çok hafife alınacak bir işlem değildir tekrar ediyorum aceleye getirmeyin bu işi.
Bu iş aceleye gelecek bişey değil, güzel bir boya koruma uygulaması tek araç tek kişi ile (sadece dış detailing) minimum 1 günde biter, polisaj işi çok hafife alınacak bir işlem değildir tekrar ediyorum aceleye getirmeyin bu işi.
:) Personel sayımız 1 değil.
https://www.facebook.com/boomtuning
Boom Garage
Adnan Yüksel Cad. No:29 Etlik ANKARA
0312 321 77 99
ben aracın resimlerini cekeyim bence son söz olsun =)
CasabLanca
25-04-2011, 11:53
ben aracın resimlerini cekeyim bence son söz olsun =)
toros mavisi hayvanımız cıldır cıldır parlasın kankaaaaaaaaaaaa :D:D
siz görmediniz ama araba güneşte yanıyorrrr... yanıyor :D konu dağılmasın eğer bi temizlik işi warsa bence Alican Yapmalı :D
Detailing Garage
İvedik Organize Merkez Sanayi
(Yeni) 1526. (Eski) 572. Sokak
NO : 35
0537 623 54 52 - 0535 795 56 58
:) Personel sayımız 1 değil.
Personellerin sigortası var mı? :D:hahaha:
Bi hafta sonu pederin balinayı yapalım abi:)
Detailing Garage in kullandığı malzemeler ve işçilikleri oldukça başarılı gözüküyor... Tanımam hiç de gitmedim ama forumdan takip ettiğim kadarıyla oldukça başarılılar...
erkin006
25-04-2011, 15:10
öveçler carwax
cemil beyle görüşün Erkinden aldık numaranızı ve tavsiye etti derseniz ilgi alaka gösterirler fazlasıyla...
312 473 98 38
CAR WAX ANKARA - Car Wax stasyonlar - Carwax Car Care System (http://www.carwax.com.tr/ti/121/0/CAR-WAX-ANKARA)
mert0640
25-04-2011, 20:40
Arkadaşlar selamlar,
Forumdan Mert arkadaşımla konuşmuştuk. Geçtiğimiz haftasonu sabahın erken saatlerinde uykusundan uyandırmamak için kendisine sms attım ama geri dönüş alamadım. Sorum şudur ki Ankara da beğendiğiniz, güzel işçilik çıkaran pasta cila+boya koruma yapan yerler var mıdır?
Teşekkürler...
vallahi sabah uyku sersemi okumuştum bi mesaj ama unuttum kaynadı gitti:D
keşke bidaha arasaydınız....
kusura bakmayın geri dönmeyi unuttuğum için:icon_tup:
schizophrenic
25-04-2011, 21:42
Konu detaylı temizlik ve Boya koruma ise aracınızada değer veriyorsanız
Kesinlikle Detailing Garage diyorum ;)
Kendi aracımı yaptırdım , işlerine bağlılıkları ve bu işi yaparken zevk aldıkları çok açık ortada
aynaya bakmıyorum arabamın kaportasına bakıp saç baş düzeltiyorum o derece :D
İvedik Organize Merkez Sanayi
(Yeni) 1526. (Eski) 572. Sokak
NO : 35
0537 623 54 52 - 0535 795 56 58
Çankaya Yıldızda AutoShower da kampanya var iç detaylı temizlik artı boya koruma cila 200TL düşünürseniz adres turan güneş bulvarı sancak mahallesi 590. sokak cadde uzerı gorursunuz zaten.
erkin006
28-04-2011, 23:38
Çankaya Yıldızda AutoShower da kampanya var iç detaylı temizlik artı boya koruma cila 200TL düşünürseniz adres turan güneş bulvarı sancak mahallesi 590. sokak cadde uzerı gorursunuz zaten.
sahipleri tanıdık...kefilim güzel işçilik...
Detailing Garage (http://www.detailinggarage.net)
kesinlikle detailing garage.. merti tekrar arayın ;)
Detailing Garage
hiç gitmedim ama siteden takip ettiğim kadarıyla işçilik ve malzeme kaliteleri güzel grünüyo,yada
GMG GARAGE - Araç Renk Değişim Merkezi... (http://www.gmggarage.com/)
mustafa 3-4 kez aracımı detaylı temizlik yaptırdım memnun kaldım