Orijinalini görmek için tıklayınız : Format cdsi olan ?
Sercan AKCAN
25-04-2011, 17:18
Bu konudan sonra sanirim banlanicam ama mecburen aciyorum konuyu.pcmi yigenim bozdu harddiskimn tamami silindi.elimde olan butun format cdlerimi denedim ama hcbiri calismiyo.kimsedede bulamadim olan varsa bana 1 gnlugune cdyi vereblirlermi ? :) saygilar tech moderatorleri :
Format cd si olmaz. Windows cd si olur. Elindeki cd lerle neden kuramadın hatamı veriyor ne yapıyor sorunu bi yaz ona göre yorum yapalım.
Sercan AKCAN
25-04-2011, 17:27
Tmm windows cdsi acelem oldugu icin ve dil ole alistigi icin ole yazdim bitane orj var onda cok kullanilmis serial diyor digerleri cizilmis bozuk eksik dosya falan diyordu.
berkay_aydin
25-04-2011, 17:35
en yakın internet kafede vardır.. İnternettende indirebilirsiniz.. Burdan anlaşsanız bile bugün gerçekleşmez heralde :(
Sercan AKCAN
25-04-2011, 17:36
Arkadaslar 2. Bi pc m yok foruma telden giriyorum
Sercan AKCAN
25-04-2011, 17:37
Internet kafelerin kasalarinda cdromu falan iptal etmisler.eger istanbul avrupa yakasinda brisi varsa gelip alabilirim :)
işletim sistemin sadece orj olmadığı için yada serial vs yüzünden format atmak istiyorsan internetten windows loader programını bilgisayarına yükle. otomatik kendisi seriali değiştirir ve crackli hale getirir.
internet kafelerde cd rom olmadıgına bakma o müşteri bilgisayarlarında. Ana bilgisayarlarında var ve ister cd yaptırt ister ver 20 tl yeniden kursunlar pc ni en kolay böyle çözersin. windowsun çalışıpda bir problemin olsaydı remote control ile yardımcı olurdum ama malesef bu şekilde uzaktan çok zor.
signomis
26-04-2011, 09:00
Ben Fulyadayım istediğin cd'yi verim.
cd romunda bozuk olabnilir eğer okadar cdle başlatamadıysan
flash la kur bence en sağlamı en hızlısı en kolayı
Bu arada xp kurcaksan ziplenmiş şekilde 33mb. olan xp iso su rardan çıkarınca 700küsür mb. oluyo onu indirip kurabilirsin.
Nasıl oluyoda 33mb. 700mb a çıkıyo diye sorma bende bilmiyorum:D
Sercan AKCAN
26-04-2011, 19:24
Cd romum calisiyo yeni almistim :) bizim burdaki adamlar pcyi grnce agzi 5 karis bakan adamlardi smdi internet cafeleri var :) fulyadaki abim ne zmn musaitsen bana bi pm atman yeterli gun belirleyip gelebilirim yanina :)
Ludacris
26-04-2011, 19:38
:hehe: cdti olarak gördüm konuyu iyi içmişiz belli :D
tolgaaydın
26-04-2011, 19:57
cd konusunda yardımcı olamam fakat harddiskindeki eski bilgilerine ulaşmak istiyorsan yanlış hatırlamıyorsam "recovery my files" diye bi program vardı onunla ulaşabilirsin.