Orijinalini görmek için tıklayınız : vergi borcu
arkadaslar eve bı kagı geldı adıma 611 sayılı bazı alacakların yenıden yapılandadırılması hakkında basvurmanız halınde 31 .12.2010 tarıhı borclarınızın yenıden yapılandırılması dıyor..
bırde kayıtlarımızdakı arastrmalara gre trafık ceza borcunuz bulunmaktadır dıyor...arabayı satrken cıkmamıstı anlamadım bişi ayrdımcı olabılecek varmı:(
Valla banada geldi gökan. Üniversiteden öğrenim kredisi borcunun kalan kısmı için. Bugün yapılandırdım hatta.
Yarın bi git sor hangi tarihteki cezaymış. Eğer yatırdıysan makbuzu duruyorsa düzeltirler.
aynısı bugün bize de geldi.
Valla banada geldi gökan. Üniversiteden öğrenim kredisi borcunun kalan kısmı için. Bugün yapılandırdım hatta.
Yarın bi git sor hangi tarihteki cezaymış. Eğer yatırdıysan makbuzu duruyorsa düzeltirler.
ogrenım borcum var evet trafık cezası neyın nesıkı ???söke söke alıcaklar yani
aynısı banada geldi
alhalla sanada trafık cezan var yazmıslarmı abı bırtek banamı yazmıslar
yapılandırmazsak neolur dıyelımkı calısmıyruz neremızden alcak
aynen bendede trafik cezası diyor.. eski sattıgım araçların vardı borçları ama sattım gitti:) turbovtecde çıktı 490 tl. ödedim yeni satarken yaa bakalım bir ara vergi dairesine sormak lazım
beyler banada geldi gittim vergi dairesine kimlik numaramdan sorguladılar ve hangi plakaya ait cezam varsa çıkardılar toplamda 1500 küsür lira borç çıktı 18 taksit yani 36 ay vade yaptırdım :D
turbo&quattro
25-04-2011, 18:39
+4 senedir buradayim banada gondermisler ama neden bilmiyorum :)
kaçış yok yani SS kuralına uyucaz :D
kanka kaçış yok yapılandırmassan eğer bir süre sonra icra takibi başlatılacak ve aracının ruhsatına rehin konulacak yani uzun iş :D
yaf bende su vteci satarken borcu felan çıkmamıştı sonuçta devir verdim yeni kağıt geldi bu indirim dalgasından 450 borcu cıktı nasıl oluyo anlamadım
umut 450 borçlusun:p
bizim arabalarıda usa daki gibi çekip motoru söküp almasınlar :D:D
bunlardan herşey beklenir :D
cemsultan
25-04-2011, 18:47
Size gelen kağıtların üzerinde şu kadar borcunuz var diye harhangi bir rakam yazmıyorsa ve gelen kağıdın en sonunda bilgilendirme amaçlı gönderilmiştir gibi bir şey yazıyorsa eğer bu sadece af ile ilgli bilgilendirme için herkese gönderilmiş olan bir yazıdır.
Gelen kağıtta herhangi bir rakam yazmıyorsa korkacak bişey yoktur, fakat vergi dairesine gidip sorgulamakta fayda var, borcunuz yok sanıyor olabilirisiniz ama bir yerlerden çıkabilir.
Ama genelde herkese aynı kağıdı yolluyorlar, sadece bilgilendirme için.
ykavcioglu
25-04-2011, 18:53
son taksitlendirme kodu bu..
borcu olup yapılandırma yapmak isteyen görüşsün:)
Size gelen kağıtların üzerinde şu kadar borcunuz var diye harhangi bir rakam yazmıyorsa ve gelen kağıdın en sonunda bilgilendirme amaçlı gönderilmiştir gibi bir şey yazıyorsa eğer bu sadece af ile ilgli bilgilendirme için herkese gönderilmiş olan bir yazıdır.
Gelen kağıtta herhangi bir rakam yazmıyorsa korkacak bişey yoktur, fakat vergi dairesine gidip sorgulamakta fayda var, borcunuz yok sanıyor olabilirisiniz ama bir yerlerden çıkabilir.
Ama genelde herkese aynı kağıdı yolluyorlar, sadece bilgilendirme için.
gelen hiçbir kağıtta rakam yazmıyor zaten arka sayfasında borcun mahiyeti ile ilgili ve hangi vergi dairesine ait olduğu yazıyor sadece
arkadaşlar mayıs 2 son tarih die biliyorum ona göre hareket ederseniz
onn_dear
25-04-2011, 18:57
arkadaşıma da geldi, 2009 da yediği bir trafik cezasından dıolayı imiş ama gitti uğraştı filan dinlemediler ödedi mecburen.
Bana da öğrenim kredisi borcu geldi, gittim ödemiş oldugum taksitlerin makbuzunu ibraz ettim sildiler, yanlışlık olmuşmuş sistemlerinde, aklınızda olsun hiç bir makbuzunuzu atmayın saklayın...
elnize geçen kağıtlardan devlet 50.000.000 lira gelir bekliyo. :)