Orijinalini görmek için tıklayınız : Alınacak araç hakkında fikirleriniz..
Selamlar. 2 haftaya kadar bi hothatch araba almayı planlıyorum ama çok kararsızım. Almayı düşündüyüm araçlar;
-Peugeot 106 GTI (gri olmamak şartıyla)
-Peugeot 206 GTI
-Honda Civic 1.4 is ek
-Bravo 2.0 HGT
-Clio RS (ancak bütceme göre pek ii bi Rs bulamayacağımı düşünüyorum)
-Çok temiz olmak şartıyla Saxo VTS
Yalnız araçlarda sunroof olmazsa olmazım.
TT sakinlerinin Düşünceleri/fikirleri benim için çok önemli. Lütfen yardımınızı esirgemeyiniz.
Unutmadan bütcem 13.000 TL. Ancak çok çok istediim bi araba olursa telefonumu vs satıp max 14.000 TL kadar çıkabilirim :/
Syg.
1.4 ek dicemde fiyatlar tavan
orijin ,ellenmemiş, stock en kırmızısından crx :D hemide sanrufu var :D
h.guroglu
25-04-2011, 21:46
o paralara çok temiz bişeyler bulacağın araç yok gibi
düzgün olmak kaydıyla fazlaellenmemiş 206 yada hgt bulabilirsin
106 gti ve hgt.
en güzeli rs. :)
13e temiz sunroof lu o listeden alınabilecek araba 206 gti ve hgt.hgt orj sunrooflusu yok.206larında sunroof kızaklar vs plastik.Yüksek hızda zamanında sunroof camı uçuranlar oldu. Rs hayal zaten sunroof ondada yok. 106 sunrooflusu düzgünü baya zor.vts bulunabilir bence.
Alakasız ama Megane F7R derim. Ben zamanında araştırırken marka model takıntısı olmadan baktım ettim donanım&hız&fiyat olarak cidden merhem geldi bana
1.4 ek dicemde fiyatlar tavan
Valla aynen öyle yaa. Burda bi çocuk 12000 e aldı 3-4 ay önce şimdi 14500 istiyo..
orijin ,ellenmemiş, stock en kırmızısından crx :D hemide sanrufu var :D
Hocam aslında forumda Bitane siyah CRX var çok hoşuma gidiyo ancak annemlere beğendiremiyorum.. :/
o paralara çok temiz bişeyler bulacağın araç yok gibi
düzgün olmak kaydıyla fazlaellenmemiş 206 yada hgt bulabilirsin
İnanın belki 10 tane 106 baktım sorarsanız hepsi hatasız sorunsuz. ama 9u tırt çıktı. Bitanesine çok niyetlendim onun da kasası süper motoru ölü çıktı. :/ 206 gti bakmaya başlıcam artık. sizin de bildiğiniz kriterlerime uyan 106 varsa pm atın (:.
106 gti ve hgt.
en güzeli rs. :)
Rs en hızlısı ama malesef 13bin liraya güzel bişey bulacağımı sanmıyorum.
13e temiz sunroof lu o listeden alınabilecek araba 206 gti ve hgt.hgt orj sunrooflusu yok.206larında sunroof kızaklar vs plastik.Yüksek hızda zamanında sunroof camı uçuranlar oldu. Rs hayal zaten sunroof ondada yok. 106 sunrooflusu düzgünü baya zor.vts bulunabilir bence.
Valla arkadasımın beyaz 206 GTI'ının da sunroofu biz içindeyken uçmuştu (:. Ama ben o kadar fazla son hız yapmak istemiyorum. Genelde sakin kullanırım fakat elimin altında gücün bulunmasını istiyorum. HGT'lerin de yaktığı kadar gitmediğini duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum.
Alakasız ama Megane F7R derim. Ben zamanında araştırırken marka model takıntısı olmadan baktım ettim donanım&hız&fiyat olarak cidden merhem geldi bana
Hocam F7R gerçekten üst düzey bi donanıma sahip. Özellikle Arka kelebeklerinin elektrikli olması beni en çok kendine çeken özelliği. Fakat Tigra ve Megane Coupe düşünmüyorum.