Orijinalini görmek için tıklayınız : EZN S2000 WHP Dyno
Motorda çok küçük bir iki işlem ve bakım yapılacak. İşlemlerden önce bir dynoya çıkayım istedim. Paşaoğlu Dyno arızalı olduğu için Bostancıda VW Tech İlkan Ustanın orada dynoya girdim. Aslında iyi de oldu. Aracın geçmişi ve yürürü zaten az çok biliniyordu. Acaba kayıp var mıdır diye de endişelenirken çok güzel bir teker gücü aldık dynoda. Önceki ölçümlerde Paşaoğlunda alınan değerlere çok yakın değerler çıktı. Tekerde 220hp aldık.
Pazar akşamı otoban dynosu da yaptık. Kavacığa doğru 2009 model 15K km de benim ile birebir aynı speclere sahip hatta rengi bile kırmızı olan bir S2000 ile sıktık. 220 km ye kadar yaklaşık 3 boy civarı fark oldu aramızda. Bu da arabanın gücünden kondüsyonundan pek birşey kaybetmediğini gösteriyor.
Bakalım yapılacak işlemler sonrası ne alacağız.
http://oi53.tinypic.com/37ukw.jpg
http://youtu.be/td28MAdN3eA
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/td28MAdN3eA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
http://oi55.tinypic.com/2d7sbx5.jpg
PPR engineering
26-04-2011, 22:52
maşALLAH süper değerler çok iii
Alicanrs
26-04-2011, 22:53
maşllah bora abi :P
Sen S2000 'e alıştığında denemelerde daha da hızlanırsın :)
Maşallah, içi, dışı, gidişi pek güzel..
Dyno da nefis..
Daha ne olsun.. :)
morgy_drag
26-04-2011, 22:54
Maşallah bora abi :)
maşallah maşallah :)
bu arada, aynı speclerde 3 boy nası oluyor elektronik gaz kelebeği o kadar fark ettirir mi gerçekten
He ayrıca, İlkan abi candır :)
Teşekkür ederim arkadaşlar.
maşallah maşallah :)
bu arada, aynı speclerde 3 boy nası oluyor elektronik gaz kelebeği o kadar fark ettirir mi gerçekten
Ben de anlamadım. Hatta daha da hızlandıkça fark daha da açılmaya başladı. Ama o s2K da bir sıkıntı olabilir.
He ayrıca, İlkan abi candır :)
Aynen kardeşim.
Masallah bora, gelelim de su kırmızı yavruyla biraz turluyalım :)
Masallah bora, gelelim de su kırmızı yavruyla biraz turluyalım :)
Gel hocam mutlaka beklerim.
Buna bir hard top alalım birader top zipid sırasında hızımız kesilmesin :)
Buna bir hard top alalım birader top zipid sırasında hızımız kesilmesin :)
Hardtop alıcam. Aklımda. En kırmızısından :)
yavuz364
26-04-2011, 23:10
Maşallah çok güzel :)
walla sizin bu kırmızılar pek güzel utku nun audi de fenalar da ne demişler kırmızı olsun 3 kuruş pahalı olsun.
Evet hocam. Ben siyahlarını da çok beğeniyorum. Ama kırmızının yeri gerçekten ayrı. Hele hele cilayı vurduğun zaman :)
çok iyi bi değer abi maşallahh.kırmızı sevıyoruz:))
Maşallah güzel değerler. Motoruda dışı gibi boncuk :) ...
Maşallah güzel değerler. Motoruda dışı gibi boncuk :) ...
Eywallah kardeşim.
Cliosportve
26-04-2011, 23:49
Bora emmi gene yaptın yapacağını hayırlı olsun güle güle tıpala :D
Bize süpriz yapıcan dediğin alet buydu demek
Uzak durmakta fayda var
Lakin bu ayır bacakları yapar direk Clio Rs e :D
Bora emmi gene yaptın yapacağını hayırlı olsun güle güle tıpala :D
Bize süpriz yapıcan dediğin alet buydu demek
Uzak durmakta fayda var
Lakin bu ayır bacakları yapar direk Clio Rs e :D
E zaten ben de öyle yapıcam size:D
Şaka bir yana RS' ten sonra tavsiye ederim Selçuk. Ben spor arabaya biniyordum demiyorum artık RS için :) Aradaki farkı anlatmak uzun olur. Buluştuğumuzda biner kendin görürsün :)
Cliosportve
26-04-2011, 23:55
O eğlenceyi tatmak isterim açıkcası
Kendi arabamdan soğumak istiyorum artık :D
Çok güzel değer Bora'cım tebrikler. Dyno yerinide sevdim takoz koy filan yok altı sürttü tanpon sürtü yok süper miş.
maşallah kazasız belasız boncuk gıbı
Bu dyno keşke bhpde ölçebilse..ezn s2000 hep iyiydi halada öyle anlaşılan. Maşallah.
chiefkadir
28-04-2011, 21:39
Maşallah kardeşime on numara araba aldın gidişi duruşu kusursuz rengide gawur ambarı gibi yanıyo valla :D
BMK TypeR
28-04-2011, 21:47
Kanka yaptır şu ayarı:)
masallah hem degerler guzel hemde rengı :)
Bora kazasız belasız binmen dileği ile, 18-22 mayıs arası ist teyim, gezdirirsin artık.