Orijinalini görmek için tıklayınız : Adana-Ankara
Cumartesi gunü Adana'dan Ankara'ya geliyorum arkadaslar abiler.. Bir ihtiyacı bir istegi olan varsa elimden geldiğince yardımcı olabilirim :) salgam icmek isteyenler Cumartesi Booster e gelsinler :)
115kg Timuçin Gücük istiyorum.
Hayırlı yolculuklar abi yollar berbat ızdırap olabilir çekirdek falan al 40 50 git:)
06 ANIL 38
27-04-2011, 01:23
kebapppp :)
Alperen-B
27-04-2011, 01:33
ne gerek var der o şimdi :D
115 mi bnm bildiğim daha besilendi timu kesimlik oldu artık :D
Hayırlı yolculuklar abi yollar berbat ızdırap olabilir çekirdek falan al 40 50 git:)
yollarda bişi yokkı zaten niğde sapagna kadar otoban ordan aksaraya kadar biraz bozuk ondan sonra devam:D
Dou aksaraya kadar rahatsin keyfini cikar aksaraydan sonra yol cok kotu su an Allah yardimcin olsun kiş asfalta acaip zarar vermis her yer delik desik
yasionmu sen :)
kebapppp :)
Abi kebap kolay ama sen de bana jantlarini vereceksin :):)
115 mı o kıloda olsa şimdi askerde olurdu maşallah tosunumuz 140 kılo her nekdar askerıyenın tartısını begenmesede yanliş ölçtü dedi :D:D:D:D
yollarda bişi yokkı zaten niğde sapagna kadar otoban ordan aksaraya kadar biraz bozuk ondan sonra devam:D
Konu açılmadan 1 kaç hafta önce gittim geldim yol çalışmaları var tek şeride düşüyor yer yer. Aksarayda ve sonrasında 5cm yaylı arabayla bişi varmı yokmu bi git sonra düşün istersen.:)
yasionmu sen :)
Yaşıyorum abi:)
ygtkrmdnz
01-05-2011, 00:05
CcC Allah'a emanet ol panpa CcC
115 mı o kıloda olsa şimdi askerde olurdu maşallah tosunumuz 140 kılo her nekdar askerıyenın tartısını begenmesede yanliş ölçtü dedi :D:D:D:D
hahah :D yanlış olm git tartıl :D
dou yoldaymış geri geliyor :)
yolun açık olsun doğucum :) beygirleri yükle gel :)
Konuyu tekrar acmak istemedik bu aksam geliyoruz. Bir istegi olan var mı buralardan ? Şaşmaz tarafında olacaz.
gelırken makatı getır sahıplendırıcem onu :D