Orijinalini görmek için tıklayınız : vw golf r32 hakkinda bilgi
turbo&quattro
27-04-2011, 03:42
Arkadaslar selam..
Su anki aracimi ( 2007 toyota camry 2.4 ) degistirmeye karar verdim ve arac alim oncesi hepimizin yasadigi gitgelleri yasamaya basladim :) Amacim gazlamak fln degil.Hafiften hizli, konforlu, guvenli ve sorunsuz olmasi onceliklerim,.Ne kadar sorunsuz bilinmez ama e46 m3 lere bakarken bugun bir galeride 2008 mk5 r32 gordum ve test surusu yaptim..Arac 567.uretim olan r32.Oldukca zor bulunan beyaz renk ve extradan orj. navigasyon var ve 37k milde.Gidisi aman aman degil ama ic dizayn, malzeme kalitesi fln oldukca hosuma gitti..Su anki aracimi $11k ya sayiyorlar ki ederide o kadar zaten ve r32 $23k..Sigorta sirketimi aradim ve camry ile arasinda aylik $19 fark var.Ozellikle kullanan ve bilgisi olan arkadaslara soruyorum r32 ler nasildir ? Kronik sorunlari varmidir ? Arada ayni model bir camry parasi olan $12k odemeye degermi ?
Simdiden tesekkurler..
alperkirman
27-04-2011, 07:02
r32 ile gezmenin keyfi yeter :)
ne o ben söylediğimde atar gider yapiodun şimdi r32 mi bakion davar herif :)
r32 yi al ,hpa ' da birkaç sipariş geç.. club 500 :D
emre yeşil
27-04-2011, 08:01
R32 oturduğunda çok hizliymis gibi tahrik eder kullanımı keyif verir yoldan koparmak mümkün değildir ve sesi harikadir ama araba yavaş aslında değil ama hep daha hizlilarina bindiğimiz için yavaş gibi gelir ama her konuda sahibini memnun eder TR sartlarindaki benzin fiyatı hariç. Uzun yolda falan hiç yormaz ağrı falan olmaz aksine tüm yol sana pist zevki verir R32 kullanmayan insan buna bir golf gözüyle bakar ama hiçbir alakası tabikide yoktur.
e46 m3 ler ne durumda fiyat olarak
R32 iyi de insanın aklı E46 m3'e kaymaz mı yau? :D
onursumer
27-04-2011, 09:42
R32 iyi de insanın aklı E46 m3'e kaymaz mı yau? :D
bende aynısını düşünüyorum
R32 gerçekten çok başarılıda E46 M3 de bir başka ya :D
fiyatları ne durumda E46 ların ? uçuk farklar varsa R32 derim :)
şiroko r al bence
amerikada golf gti ya talep düşer diye sanırım piyasaya sürülmedi
Muharrem C.80
27-04-2011, 10:00
94 caprice classic & offsetli karajantlı basık bir model hakkıdır bence oralarda:)
bende aynısını düşünüyorum
R32 gerçekten çok başarılıda E46 M3 de bir başka ya :D
fiyatları ne durumda E46 ların ? uçuk farklar varsa R32 derim :)
Dün Eisenmann egsozlu E46 M3 Cabrio ile geziyordu gençler. Üstünü de açmışlar, hala dünün etkisinde olabilirim. :D
Şaka bir yana yükleyeceksem R32 alırım ufak değişikliklerle çok güzel güçler alınıyor. Ama tısır tısır bineceksem M3 alırım, millet gazlıyormuş, uçuyormuş, kaçıyormuş hiç umurumda olmaz. Paşalar gibi binerim. Beyaz cabrio iyidir. R32 ne ya... :D
YUsuf Evo'lar ne kadar oralarda ?
turbo&quattro
27-04-2011, 16:46
Hakan evo ve imprezalar tamamen liste disi :) Merak ediyrsan eger 9 lar tmizligine gore 22-23k dolaylarinda.10 lar fln + 26larda.
e46 m3 lerin piyasasini hala anlayabilmis degilim.Uzun zamandir bakiniyorum..2003-2004 m3 cabriolar $19k larda genelde..2005 ve sonrasinda ise + $25k yi gozden cikarmak gerek ki 25k ciddi rakam burada araba icin..
onursumer
27-04-2011, 18:51
19k lar güzel fiyatlar bence temizini bulabiliyorsan M3 diyorum kesinlikle
ama km olmasın yeni model olsun diyorsan golf r32 de çok güzel diye düşünüyorum :)
ahmetbaha-drs
27-04-2011, 19:01
ne o ben söylediğimde atar gider yapiodun şimdi r32 mi bakion davar herif :)
r32 yi al ,hpa ' da birkaç sipariş geç.. club 500 :D
Katılıyorum Golf 5 R32+HPA bolt-on kit..:):icon_tup:
R32 hakkında bilgi almak için Türk forumu bence yanlış tercih :)
Kaç kişi canlı görmüştür o bile belli değil :)
Bir de ömürlük düşünmeye gerek yok, R32 al, bikaç ay kullan, sonra M3 le değiştirirsin, ikisini de tatmış olursun :)
turbo&quattro
27-04-2011, 20:37
Yaw cok basit birseyi almadan once bile bin kere dusunuyorum konu araba alinca daha bir uzun suruyor :) Gecen sefer yaptigim hatayi yapmak istemiyorum ( yine m3, s4 vs arastirirken gidipte tamamen alakasiz olan 350z cabrio almistim ) . Bu sefer bir kere alip tek araba olarak surekli kullanayim diyorum :)
Yiğit Ş.
27-04-2011, 20:52
sırf egzos sesi için bile alınır :)
R32 keyifli ancsk standart yada gti dan fazla farki yok kasasinda :(
Asiri besleme koymadigin surece,cok fazla guc almayi hayal etme...
Yol tutusu muthis!egsozla harika sesler alirsin...
M3 daima tercihtir tabi,duzgun bulursan kacirma...
Gol gti,cok az mod ile R32 yi fena uzuyor ve bulunabilirlik ve satisi cok daha rahat...
Ama agir mod seviyorsan,tek secenek R32!!!
Kardeş kara belli oldumu ? Yoksa liste dışından başka bir araçmı aldın yine :D
///KDrÖZER
03-05-2011, 17:11
abi fwd araba nedir yaa al rwd araba arkası yanına gelsin:D
turbo&quattro
03-05-2011, 17:47
r32 yi satan galeri hergun defalaca ariyor aramayin dememe ragmen..Dun yine aradilar baya bi saydim kapadim..Bu saatten sonra bedavaya bile verseler almam o r32 yi :)
e46 m3 yada 335 aramaya devam..Hatta bu 3.35 var ilgilendigim.Musait oldugum bir zaman bakmaya gidecegim.
**2007 BMW 335 i**NAVIGATION SYSTEM**SPORTS PACKAGE**WE FINANCE** (http://washingtondc.craigslist.org/nva/ctd/2352951169.html)
Abi cennettesin corvetteye filan binsene gurul gurul benzin ucuz yara yara gezersin...ordaki benzin fiyatlari burda olsa ben 8 silindirliden asagiya binmez sehir icinde 3.vitese atmazdim manifoldu yarana kadar bagirttirirdim :)
R32 konusuna gelince 2004 model bnm bi arkadasimda var biraz les bnm m3 le araya 8 tane logistik tiri giriyor.ama onunkinde sknti olma ihtimali cok yuksek tabi..yol tutusu disinda bni pek tatmin etmedi acikcasi,bide koltuklari cok guzel...
turbo&quattro
03-05-2011, 19:09
Corvette de aklimdan gecmiyor degil ama bakimi osu busu dusunduruyor iste. He bu arada benzin inanilmaz pahali su an :)
Shadow_Dancer
03-05-2011, 19:15
Corvette de aklimdan gecmiyor degil ama bakimi osu busu dusunduruyor iste. He bu arada benzin inanilmaz pahali su an :)
Yusuf sen daha iyi bilirsin ama bence de amerikan tercih et abi. Galonu 4,13 olarak gördüm chicagoda geçen hafta. Bi kaç tane de 2. el araba dergisi karıştırdım mustang'ler, vette'ler, camarolar felan çok mantıklı görünüyor. Biliyosun işçilik vesaire konusunda da daha ucuzdur diye düşünüyorum.
Orada onun bakimindan daha rahat baska araba olmaz sanirim.bence dusunmeye devam et yakisikli karakterli araba...
En son temizleri 15.000$ civarindaydi sanirim c5ler.. Kasarsan belki c6 da olur o zaman bomba olur...
Shadow_Dancer
03-05-2011, 19:18
En son temizleri 15.000$ civarindaydi sanirim c5ler.. Kasarsan belki c6 da olur o zaman bomba olur...
21bine çok temiz bi c6 gördüm ben mesela toyota 2. el'de.
turbo&quattro
03-05-2011, 19:19
@soner
Yahu 4.13 iste daha ne olsun. Camry ile bir depoya 50 vermek koyarken vette intihar sebebi olabilir:) zaten amerikan alirsam vette den baska bisi olmaz da dasi var iste. Kasko, bakim ki saat ucretleri 80 civari parca haric ve benzin..... Bakalim yaw dysunmeye devam gibi su an.
Yahu 23K dan bahsediyorsun M dunyasi baska bir hissiyat adamim :)
RWD rulez...
Shadow_Dancer
03-05-2011, 19:31
@soner
Yahu 4.13 iste daha ne olsun. Camry ile bir depoya 50 vermek koyarken vette intihar sebebi olabilir:) zaten amerikan alirsam vette den baska bisi olmaz da dasi var iste. Kasko, bakim ki saat ucretleri 80 civari parca haric ve benzin..... Bakalim yaw dysunmeye devam gibi su an.
ben 2*3 günlügüne gidiyorum Amerikanların etkisinden çıkmam 1 hafta sürüyor :) sen orada yaşıyosun illa ki bakıma felan bi şekil yaparsın. Al gitsin bi amerikan yazı geçir yine sat :)