Orijinalini görmek için tıklayınız : BAR22 sen ne ayaksın
Bu adam geçen hafta bizden Crower stage1 egzantrik satmak için para aldı hala gönderecek hala gönderecek.sonrasında gitti bir konu daha açtı satılık die sorudğumuzda 2tane var elimde dedi. en son dün öğlen konuştuk akşam çıkacak yola kargoya verecem dedi,birtane özel servis numarası verdi ustasının numarasını verdi.ustasını aradık ustasının hiçbirşeyden haberi yok.adama demişki " sen kendi vti aracındaki egzantrikleri adanaya gönder 15-20 gön sonra geri gönderecekler demiş" adamda saçmalama demiş vermemiş. dünden buyana telefonu kapalı arıyorum açmıyor meşgule düşürüyordu dün.bugünde full kapalı. Bu adam kimin ne olduğunu bilmiyor galiba. bu konuyuda elbet görecektir.tek diyeceğim o egzantrik bugün yola çıksın. YOKSA CUMA AKŞAM 18:30 DA ben sabihagökçende olacam o egzantriklerle bu arkadaş arasında sıkı bir bağ kurulacak,bukadar açık ve net. bizle taşşak geçiyo resmen herif.
LÜTFEN BİLEN BİLMEYEN HERKES KONUYU YAZIP ŞİŞİRMESİN. MERT GELİP AÇIKLAMA YAZANA KADAR BEKLEMEDE KALINSIN. ADMİNLERDEN DE RİCAM KONU ŞİMDİLİK SİLİNMESİN
mustafa sakin ol kardeşim valla BAR22 illaki bişiler yazacaktır ama buda ilk konusu değil hadi iyi niyetli olduğuna inanalım ama hepmi aynı şekilde ticaret yapar insan dimi
abi açık yazıyorum bak ordaki adamlara benzemem 350 tl için değil 10 tl bile olsa bizi burda aptal yerine koyamaz.adamın aklını alırım.bide telefonda kanka kardeş götünü yiyim ayakları yapıo
ben burda ne sert çıkıcam kendisine ne tehtit edicem bugün bu işi halledecekse halletsin yoksa para eksantrik umrumuzda değil o eksantrikle sıkıntı yaratırım
Bu adam geçen hafta bizden Crower stage1 egzantrik satmak için para aldı hala gönderecek hala gönderecek.sonrasında gitti bir konu daha açtı satılık die sorudğumuzda 2tane var elimde dedi. en son dün öğlen konuştuk akşam çıkacak yola kargoya verecem dedi,birtane özel servis numarası verdi ustasının numarasını verdi.ustasını aradık ustasının hiçbirşeyden haberi yok.adama demişki " sen kendi vti aracındaki egzantrikleri adanaya gönder 15-20 gön sonra geri gönderecekler demiş" adamda saçmalama demiş vermemiş. dünden buyana telefonu kapalı arıyorum açmıyor meşgule düşürüyordu dün.bugünde full kapalı. Bu adam kimin ne olduğunu bilmiyor galiba. bu konuyuda elbet görecektir.tek diyeceğim o egzantrik bugün yola çıksın. YOKSA CUMA AKŞAM 18:30 DA ben sabihagökçende olacam o egzantriklerle bu arkadaş arasında sıkı bir bağ kurulacak,bukadar açık ve net. bizle taşşak geçiyo resmen herif.mesele BAR22 ile ticaretse sen haksızsın nokta...
mesele BAR22 ile ticaretse sen haksızsın nokta...
sen bukadar eminsin demek kendisinden. emin olduğun adama ulaş ozaman bi zahmet delikanlı gibi parasını aldığı malı göndersin
mesele BAR22 ile ticaretse sen haksızsın nokta...
hahahah :D dimi geçen konuda öyle olmuştu
mkt o anlamda demediler onlarda bar22 yle sıkıntı yaşadılar ondan dediler ;)
SOMEONESPECIAL
27-04-2011, 09:20
1 değil 2 değil kaçıncı şikayet bu adamlardan...
Herkes alışveriş yapacağı kişiyi iyice bir araştırsın forumdakilerden
sen bukadar eminsin demek kendisinden. emin olduğun adama ulaş ozaman bi zahmet delikanlı gibi parasını aldığı malı göndersin
sen olayı sinirinden yanlış anladın, aynı şey gecen benım başıma geldı bu adamla haklıyken haksız olduk kardeşim :icon_tup:
celallanme olum onunda var bi yarası :D
pardon ozaman sinirlerim tepemde ben öyle anlamadım...
hahahah :D dimi geçen konuda öyle olmuştuheaa kanka bılıon mevzuyu konu orda duruyo :D
modlardan isteğim kilitlenmesin bu konu bu adamdan bu forumda kaçıncı şikayet eğer bu adam bunada mantıklı bi açıklaması yoksa barındırmayın aranızda
Mustafacıgım hıdır mert ile bir problemin varsa itina ile çözeriz
Elimiz uzun daha öncesinde bizede kurnazlık yapmaya kalktı
Mebla önemli değil ama kimse bizim kuruşumuzu yiyemez
Kimse kalkıpta çar çakkalın avukatlığını yapmasın
beyler bence konu kilitlensin ama silinmesin arada bir güncellenir BAR22 geldiğinde yazar
şimdi bilen bilmeyen gerekli gereksiz yorum yazmasın burada
bundan sonra bu adamla tıcaret yapacak adam forumda BAR22 yazsın aratsın hakkındakı konuları okusun ona göre ne alcaksa yada satcaksa ticaret yapsın , headers sız kaldık onun yüzünden
ya kimi barındırırlar kimi barındırmazlar ona biz karar veremeyiz umut g.tlük bizdeki araştırmadık adam sandık bunu gittik ticaret yaptık.sonradan öğrendikki çok yanlış adam. biletleri ayırttım ben akşam gel rezervasyonu onaylayalım. 17:00 da uçacaz
abi bu adamın bilinip bilinmeyecek yanı yok kalsın açıklamasını görelim sattığı ve hala sökmediği eksantriğin öyküsünü ??
ya kimi barındırırlar kimi barındırmazlar ona biz karar veremeyiz umut g.tlük bizdeki araştırmadık adam sandık bunu gittik ticaret yaptık.sonradan öğrendikki çok yanlış adam. biletleri ayırttım ben akşam gel rezervasyonu onaylayalım. 17:00 da uçacaz
oke kanka bana her yer paris çiftlikte az işim var gelirim öğlene bileti almaya
dadlım gelirseniz arayın beni muhakkak
Yemin ederim doğum günü mesajı sandım. Mustafa çözülür mevzu mutlaka çözülür.
Yemin ederim doğum günü mesajı sandım. Mustafa çözülür mevzu mutlaka çözülür.
abi çözülmeyecek mesele değil mesele para eksantrik meseleside değil teller açılmıyor verilen başka numaralar açılmıyor bilmem kimin servisinde deniyor arıyorum öyle bi yerde öyle bir mal yok biri çıkıyor sen alacakmışsın eksantriği 20 gün sonra geri yollayacakmışsın diyor vs arkadaş sanırım aradaki km re farkına güveniyor
halilkarakas
27-04-2011, 09:28
bizim crx lere çöp demiş ataşehirde ben duymamıştım yoksa çöpü görürdü bu orda....neyse çıkmazsa yazmazsa buraya b.düzünü gezeriz akşama problem değil :)
Ya bırak km farkını umut tmm bişe yazma.biz söçyleyeceğimizi söyledik.bakalım şimdi kendi ne diyecek.
mustafa bileti sabiha gökçen değil yeşilköy alın kanka eğer çözülmezse tabi
Olm adam paralarınızı akşam pavyonda çarçur etti şimdi uykudadır :D
abi sabihadan ayırttım.arkadaşlar gelip sabihadan alacak bizi o yüzden.ordan beylik düzüne geçecez
SekoLive
27-04-2011, 09:31
arkadaşlar siteden alışveriş yapamayacaksak cidden durum kötü... bence böyle adamları tespit edip sitede kesinlikle satılık ilanı actırılmamalı gitsin başka yerde satmaya çalıssınlar malını bizden birilerinin sinirlerini bozmasınlar başıma geldiğinden çok iyi biliyorum....
mertide tanımam mustafayıda yanlıs anlaslmasın yazılana göre mustafa haklı görünüyor mert gelene kadar kimseyi suçlamamak lazım insanlık halidir başımıza herşey gelebiliyor.
inş sorun uzamadan çozülür
abi sabihadan ayırttım.arkadaşlar gelip sabihadan alacak bizi o yüzden.ordan beylik düzüne geçecez
dediğim gibi kardeşim inşallah buradan çözülür çözülmez ise geldiğinde muhakkak beni ara
arkadaşlar siteden alışveriş yapamayacaksak cidden durum kötü... bence böyle adamları tespit edip sitede kesinlikle satılık ilanı actırılmamalı gitsin başka yerde satmaya çalıssınlar malını bizden birilerinin sinirlerini bozmasınlar başıma geldiğinden çok iyi biliyorum....
mertide tanımam mustafayıda yanlıs anlaslmasın yazılana göre mustafa haklı görünüyor mert gelene kadar kimseyi suçlamamak lazım insanlık halidir başımıza herşey gelebiliyor.
inş sorun uzamadan çozülürbır kere ınsanlık haali hadı ıkı kere ınsanlık halii, hepmi insanlık hali yahuu :confused:
HLLVTECII
27-04-2011, 09:44
üzücü bi olay bende yusuf abının yasadıgı sıkıntıyı bılıyorum bu kısıyle..
makat istanbula gitmenize gerek yok. bize bi telefon çakın istanbulda başna adamları gönderelim :)
daha önce başımıza geldi 1 telefonla olayı çözmüştük :)
not: bilet parasını bize yollayın biz harcayalım :d
makat istanbula gitmenize gerek yok. bize bi telefon çakın istanbulda başna adamları gönderelim :)
daha önce başımıza geldi 1 telefonla olayı çözmüştük :)
kardeşim saoalsında başkasının olayı çözmesi içimi rahatlatmaz kendi işimi kendim görmeye bayılıyorum merak etme sen
kanka telefonla iş yürütecek olsak sağolsun okadar çok sevenimiz varki herkes gider hallederiz dio ama hepsi tetikte beklio şu an. kendi işimizi kendimiz halledelim.
kardeşim saoalsında başkasının olayı çözmesi içimi rahatlatmaz kendi işimi kendim görmeye bayılıyorum merak etme sen
kanka telefonla iş yürütecek olsak sağolsun okadar çok sevenimiz varki herkes gider hallederiz dio ama hepsi tetikte beklio şu an. kendi işimizi kendimiz halledelim.
:D umut bu halini seviyorum lan senin :D
bu kaçıncı terane ya geçmiş olsun
ProdriveSTI
27-04-2011, 09:58
gene şikayet geldi bu adamdan :D
halilkarakas
27-04-2011, 09:59
gene şikayet geldi bu adamdan :D
adam ????????
konuyu okuyor bekleyelim şimdi açıklama gelecektir
umut ve mustfa sizle biçok kere konuştuk telefonda kardeşim.akşam paranız hesabınızda egzantiriklerde yolda adanaya mektup harici 2 günde ulaşıyormuş kargo.
paranı geri yatırıyorum egzantirikleride geri istemiyorum kardeşim.
umut ve mustfa sizle biçok kere konuştuk telefonda kardeşim.akşam paranız hesabınızda egzantiriklerde yolda adanaya mektup harici 2 günde ulaşıyormuş kargo.
paranı geri yatırıyorum egzantirikleride geri istemiyorum kardeşim.
gülüm be bu kadar mı yani bu kadar kolay mı olumsuz yorum yapmak istemiyorum ama geçen seferde aynısı oldu parayı al 1 hafta bekle sonra al paranı geri böyle bi ticaret şekli varmı kardeşim
hayırdır esirgeme kurumuna bağışmı yapıyon gardaş. ne bu paranda egzantriklerde snein olsun ssanki biz snei dolandırdık. hayırdırrrrr. gönder parayı hesaba madem öyle
by_hayali
27-04-2011, 10:04
kardeşim problem bi şekilde en kısa zamanda çözülür inşallah varsa elimizden gelen bişey buralardayız ;)
sen şu telefonunu aç beni arasana mert
şikayet konusu sohbete açılmıyor arkadaşlar,
alım satım site üzerinden mi oldu?
bu kullanıcı ile ilgili sorunları olan başka techturkey kullanıcıları da var mı?
bu kullanıcı ile ilgili sorunları olan başka techturkey kullanıcıları da var mı?
Var.
10 krkter
alım satım site üzerinden oldu.sitedeki konuya istinaden alındı ürünler.hala satılıklar konusunda hala duruyor ilanı crover stage1 egzantrik diye
bu kullanıcı ile ilgili sorunları olan başka techturkey kullanıcıları da var mı?bende arkadaştan headers aldım param 3-5 gün kullanıldı ve paranı gerı yatıralım dendı bu arada ben aracımın üzerindekı headersı satmış bulundum benımde var
hesap no attık bekliyorum para yi eksantrikte yoldaysa gelince geri yollarım
egzantrik kargodaysada kargoya söylesin geri istesin malını. kimse onun malını istemiyor
Biraz Allah korkusu biraz insanlık kanımca.olay postanın 2 günde gelmesi değil paranın yattığı gibi gönderilmemesi olabilirmi :) Ben yarım milyardan fazla meblaya org gönderdim samsuna adam hesabıma parayı yatırdı yattığını gördüğüm gibi onca iş güç arasında kargoya verdim sonunda Allah razı olsun kardeşi duğasını duymak herşey adına en güzelidir
gülüm be bu kadar mı yani bu kadar kolay mı olumsuz yorum yapmak istemiyorum ama geçen seferde aynısı oldu parayı al 1 hafta bekle sonra al paranı geri böyle bi ticaret şekli varmı kardeşim
ya ne diyimki arkadaş...millet rica eder bizim parçaları sat konu açarım satan adam alan adama mal yollamaz mert dolandırıcı olur.
2 takım egzantirik yay şapka vs satıcam hatta bi takımı arabamın üzerinde pazar sökülücek.
ustaya 1 takım orjinal 1 takım stage1 egzantiriği ataşehirdeki evden aldırttım kargola şu adrese orjinaller şurayada crowerları yolla dedim.adam tamam dedi gece arıyo akşam kargoya veremedim sabah erkenden vericem diye.ne diyim şimdi adama küfürmü ediyim.bi ev beylikdüzünde bi ev ataşehirde git gelde kolay değil.
ben umuta 21inde kız arkadaşımın doğum günü var dedim parayı yatırabilirmisin hemen abi bu durum özel dedi yataktan kalktı para yatırdı bu adama neden ibnelik yapiyim ben xxxxxxxxxxxxuyum?
beni burada azçok tanıyan bilen bilir beyler paraya ihtiyacı olan biri değilim kazadan dolayı ailevi problemler var .yerim yurdum belli.
işin kısası kimseyi dolandırma gibi bi niyetim yok olmadıda
ya ne diyimki arkadaş...millet rica eder bizim parçaları sat konu açarım satan adam alan adama mal yollamaz mert dolandırıcı olur.
2 takım egzantirik yay şapka vs satıcam hatta bi takımı arabamın üzerinde pazar sökülücek.
ustaya 1 takım orjinal 1 takım stage1 egzantiriği ataşehirdeki evden aldırttım kargola şu adrese orjinaller şurayada crowerları yolla dedim.adam tamam dedi gece arıyo akşam kargoya veremedim sabah erkenden vericem diye.ne diyim şimdi adama küfürmü ediyim.bi ev beylikdüzünde bi ev ataşehirde git gelde kolay değil.
ben umuta 21inde kız arkadaşımın doğum günü var dedim parayı yatırabilirmisin hemen abi bu durum özel dedi yataktan kalktı para yatırdı bu adama neden ibnelik yapiyim ben ****** çocuğumuyum?
beni burada azçok tanıyan bilen bilir beyler paraya ihtiyacı olan biri değilim kazadan dolayı ailevi problemler var .yerim yurdum belli.
İşte bak geçen seferde aynı sıkıntıyı yaşadın ustan arkadaşın vs vs yüzünden yazık günah ne diyim
SOMEONESPECIAL
27-04-2011, 10:24
Ben şahsen başkasının adına mal satmak uğruna
kendimi bu duruma düşürmem. Bu kaçıncı yakınma hakkında.
Sen şimdi dürüst bir satıcı da olsan kimse alışveriş yapmak istemez.
Değer mi ?
ben umuta 21inde kız arkadaşımın doğum günü var dedim parayı yatırabilirmisin hemen abi bu durum özel dedi yataktan kalktı para yatırdı bu adama neden ibnelik yapiyim ben ****** çocuğumuyum?
birader telefon var mail var bişe var ararsın dersinki kardeşim gönderemedim.amenna.geçen hafta dedinki kanka idare et cumartesi verecem kargoya tamam dedik.cumartesi oldu pazartesi dedin pazartesi oldu hala söktürecem diyosunçumuta egzantrik ustada usta söktü demişin adamın bişeden haberi yok.bide adama kendi arabandaki egzantrikleri sök gönder demişsin 15-20 gün kullanıp geri gönderecekler demişsin.bide sabah sabah ustayla papaz olduk.adam dalgamı geçiyosunuz dio. hadi ben haksızım herkesmi haksız. boşversene bunları.senin bir ricana gece yarısı bu adam kalkıp para yatırıyor sen sikine tuz dökül yalatıyon aklın sıra.bu ne adamlığa sığar ne esnaflığa.elin sikiylede gerdeğe girilmez.mal elinde değilse ona göre satış yapıp ona göre gün belirleyeceksin....
olcay_bora
27-04-2011, 10:26
baskasının malını alma satma gibi olaylara kardeşimin ürününe bile girmiyorum sıkıntı oluyor
bar22 nickli arkadaşdan enjektör aldım sıkıntı yaşamadım ayrıca daha sonra soketler konusundada yardım ettiler...
bilmiyorum bu konu ile durumlar nedir ama bir açıklaması vardır elbet...
Yönetim zaten cezamı verdi.Büyütülecek bir şey yok.
hesaba geçti mi para mert
yok geçmedi netten bakıyorum geçse msj gelir
bende hesap no verdim mustafa hangisine istiyorsa yatirsın şimdi
Ohoooo.. Her olayda başkasının malını satıyorum, o başkası sözünü tutmuyor vs..
İnsan biraz ders alır. Başkasının malını satmaya kalktın, sorun yaşadın. Ne diye aynı hataya bir daha girersin? Hiç mi akıllanmıyorsun?
Ha al başkasının malını eline, o zaman sat.
hikaye bunlar..
Ohoooo.. Her olayda başkasının malını satıyorum, o başkası sözünü tutmuyor vs..
İnsan biraz ders alır. Başkasının malını satmaya kalktın, sorun yaşadın. Ne diye aynı hataya bir daha girersin? Hiç mi akıllanmıyorsun?
Ha al başkasının malını eline, o zaman sat.
hikaye bunlar..
+TEG. geçen sefer bursadaki arkadaşlar ile de problemin kaynağı buydu.
yaa zaten kımın malını satıyosan sat bu sıtede sen satıyosan SEN mesulsun
bizlerde birçok arkadaşımızın malını satıyoruz. biz adamın kendi hesap numarasını veriyoruz kargosunuda mal sahibi yapıo oluyor bitiyor.ölüm ve kaza vs gibi durumlar hariç en fazla 1 gün seker o malın kargoya verilmesi.iş ahlakı die bişe vardır.madem parayla pulla işin yok paraya ihtiyacında yok (ki her insanın vardır illaki olmaz diye bişe yok) ozaman satmayacaksın aracı olmayacaksın. neyse bakalım arkadaş söz vermiş akşam iş çıkışı yatıracakmış.bekliyoruz akşamı
bizlerde birçok arkadaşımızın malını satıyoruz. biz adamın kendi hesap numarasını veriyoruz kargosunuda mal sahibi yapıo oluyor bitiyor.ölüm ve kaza vs gibi durumlar hariç en fazla 1 gün seker o malın kargoya verilmesi.iş ahlakı die bişe vardır.madem parayla pulla işin yok paraya ihtiyacında yok (ki her insanın vardır illaki olmaz diye bişe yok) ozaman satmayacaksın aracı olmayacaksın. neyse bakalım arkadaş söz vermiş akşam iş çıkışı yatıracakmış.bekliyoruz akşamı
DENON ile yaptığımız alışverişte bende aynısını yaptım adamın hesabı telefonu verildi.alıcıyla satıcı konuşturuldu ama yine olmadı...
ozaman etraftaki satıcılar hep aynı karekterde. karekter değişikliği şart olmuş.bana arkadaşını söyle san akim olduğunu söyleyim diye boşuna dememişler
bu sitede satış yapıyorsan sorumlu sensindir.a veya b kişisi değil.mali eline al öyle ilan ac.ama ben senin yerinde olsam bir daha bu sitede satış yapmam,insanların güveni kalmadı sana.
DENON ile yaptığımız alışverişte bende aynısını yaptım adamın hesabı telefonu verildi.alıcıyla satıcı konuşturuldu ama yine olmadı...işte bak gördünmü kıyakcılıgın sonu ayakcılık , kımse burda senın malını sattıgın adamı tanımaz sen kötü olursun:icon_tup:
ne olursa olsun buraya konu acılması yanlış bence....
magdur olan ıcınde alıcı ıcınde
ne,
olursa olsun buraya konu acılması yanlış bence....niyeee ???
ne,
olursa olsun buraya konu acılması yanlış bence....
napacaktık peki? site üzerinden satış yapılıyor.Facebokta twitterda grupmu açsaydım BAR22 mağdurları diye
sohbete acılması dırek o kişiyi rezıl etme amaçlı oluyor şikayet veya alışveriş takas bolumu daha saglıklı olurdu dıye dusunuyorum...
ben bar22 haklıdır demıyorum asla !!!
yanlıs anlasılmasın ama ne olursa olsun ''sohbet'' herkesın gırdıgı bolum.... bılen bılmeyen herkes yorum yapabılır...
sohbete acılması dırek o kişiyi rezıl etme amaçlı oluyor şikayet veya alışveriş takas bolumu daha saglıklı olurdu dıye dusunuyorum...
yanlıs anlasılmasın ama ne olursa olsun ''sohbet'' herkesın gırdıgı bolum.... bılen bılmeyen herkes yorum yapabılır...ıyı sende yaptıgın bır alışverısten magdur olda bakalım en cok nereye gırılıyor oraya acıomusun konuyu acmıomusun görürüz, bu yazdıklarının hiç gereği yok, adam güvenmiş ve magdur olmuş ve haklı olarak sinirli sen ne dıyon allahaşkına :confused:
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3 D2qSQaQOaxzU&h=4196e böyle TV ye mi çıkalım anlamadım ki :D
yanlıs anlasılmasın ama ne olursa olsun ''sohbet'' herkesın gırdıgı bolum.... bılen bılmeyen herkes yorum yapabılır...
ya ustaa amaç zaten dediğin gibi adamı afişe etmek.Mesaj açık ve net yanii
sunu soluyorum sımdı magdur olan bır alıcı var degılmı ?
burdakı yorumlardan sonra gaza gelıp adama fızıksel zarar verse vebalı kımın boynuna burda atıp tutan gaza getırenlerın bu cokmu saglıklı ?
herkesın hassas olması lazım kavga cozum degıl sevgılı kardesım
şimdi bazı şeyleri yazma vakti geldi ilk olarak 2 eksantrik var denildi bisi sende biri arkadaşta ben senin kini aldım dedim sende tamam dedin yani ben kimsenin malını değil dün gece sokturmeye çalıştığın arabanda ki eksantriği aldım bu bilinsin
bir arkadaşta konuya gerek yok demiş şimdi 1 kişinin başına gelmiş bir olay değil bu bak kaç kişi sorun yaşadım diyor ben yorumlardan gaza gelip birine bisi yapacak kadar basit bir insan değilim kendinizdn pay bicmeyin
sunu soluyorum sımdı magdur olan bır alıcı var degılmı ?
burdakı yorumlardan sonra gaza gelıp adama fızıksel zarar verse vebalı kımın boynuna burda atıp tutan gaza getırenlerın bu cokmu saglıklı ?
herkesın hassas olması lazım kavga cozum degıl sevgılı kardesım
birader çocukmuyuz 3-5 adamın gazına gelecez. aracımızda LPG var ama biz gazla çalışmıyoruz. yapacak olsak şimdiye yapardık zaten o adama cevap hakkı doğsada biz yaptıktan sonra cvp yazamazdı.ama şiddet 2.planda her zaman. önce tatlı dil. kimsenin kimseyi gaza getirdiği yok.efendi efendi yazıyor herkes
mustafa bence artık konu uzamasın arkadas parayı yatırıcam demiş bekleyin bakalım yatmazsa artık ne gerekıyorsa yaparsınız.
ınsallah yakında magdurıyetınız gıderılır son zamanlarda sureklı bole konular acılmaya baslandı yakında sıteden alısverısı yasaklarlar modlar veya ozgun...
tekrar gecmıs olsun...
saygılar...
öncelikle gecmiş olsun kardesim bu devirde babana bile güvenme
haklısın abi.zaten oda yazmıyor bende yazmayacam yeter. biraz işe güce bakalım.
başka yazı gelmezse sevinirim en son bar22 yazsın yatırdım diye bitsin konu bekliyorum
zamanı gelince açarım, pm atın
Paranın ödendiği bana özel mesajla bildirilmiştir