PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Emniyetten duyuru

S.Özeren
27-04-2011, 18:57
Çok önemli duyuru.

Bölgesel bir yolda akşam üzeri eve dönerken, battaniyeye sarılmış bir çocuğun, bir araba koltuğunda yol kenarında terkedildiğini gördüm. Nedenini bile sorgulayamadım, neden de pek önemli değildi zaten, kafam da karma karışık olmasına rağmen duraklamadan yola devam ettim. Yerime ulaştıktan sonra, telefonla bilgi verdiğim polis karakolunca konunun derhal inceleneceği söylendi. Olay yerine gitmeden önce bana verdikleri uyarı çok ilginç....

"Yasadığımız devirde, bilmemiz lüzumlu şeyler çok önemli ...Çeteler ve gangsterler bir araba sürücüsünün (özellikle bayanlar) arabasını durdurup ve ıssız kimsesiz yerde de olsa arabasından inerek yardım sağlayacak taktikler bulmakta çok ustalar. "Yerel polisin raporuna göre bazı gangsterlerin tercihen kullandıkları yöntem de, bir araba koltuğuna yapay bir bebeği oturtmak ve ıssız yol kenarına terk etmek... ve - kuskusuz - bir bayanın "terkedilmiş" bebeği görmeden yola devam edemeyeceği umuduyla". "Ya bir orman kenarı, ya da otları uzamış çimenliklerden geçen yollara bırakıyorlar. Arabasından inen sürücü - kazara bir bayan - ormana sürüklenir, dövülür, cinsel tecavüze uğrar, acımaksızın da ölüme terk edilir. Bu şanssız, bir erkekse yiyeceği dayağı tasavvur edemezsiniz, üstünde kıymetli ne varsa hepsi alınır, o da yine ölümle ödüllendirilir (!)

Hiçbir hal ve sebeple asla durmayın!!! Hemen 155 (polis numarası) telefon edin. VE,"NE GÖRDÜĞÜNÜZÜ, NASIL OLUŞTUĞUNU DÜŞÜNÜNÜN, ANIMSAYIN, SAKIN YAVAŞLAMAYIN ve yolunuza devam edin. SIK GÖRÜLEN BAŞKA BIR SENARYO : "Eğer akşam üzeri arabanızla gezinti yapıyorsanız, aniden arabanın camına YUMURTALAR atıldıysa, arabanızı kontrol için de olsa SAKIN DURMAYIN ve CAM SİLECEKLERİNİ ÇALIŞTIRMAYIN, NE CAM SİLECEK SIVI, NE DE SU İLE YIKAMAYIN; ÇÜNKÜ YUMURTALARA YAPIŞKAN BIR MADDE SÜRÜLMÜŞ OLDUĞUNDAN ÖN CAM %90 GÖRÜNMEZ HALE GELİR. İSTER İSTEMEZ ARABADAN ÇIKMAK ZORUNDA KALIRSINIZ VE CANİLERE YEM OLURSUNUZ.

İŞTE KULLANDIKLARI BELLİ BAŞLI TEKNİKLER. LÜTFEN AİLENİZİ ve DOSTLARINIZI BİLGİLENDİRİN.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Alıntıdır.

fastchild
27-04-2011, 19:17
yöntemler iyi dikkat etmek lazım

Alper_
27-04-2011, 19:18
bilgilendirme için teşekkürler zaman kötü.

Selim.Y
27-04-2011, 19:22
Yazıyı okuyunca urkmedım degıl, İstanbul'da yaşamak zor valla

Onurkk06
27-04-2011, 19:45
bana da şimdi mesaj geldi polisten bilmemne hediye kazandınız cart c urt gibi şeylere itibar etmeyiniz diye nası bi dünyada yaşıyoruz wallaha herşeyin cılkı cıktı

Ome_RS
27-04-2011, 20:09
Aklımızda bulunsun bunlar yüzünden ne hastalara bakar olduk ne yolda yatanlara gecenlerde bu yuzden adam minibus altında kalarak can verdi cümlesinin Allah belasını versin..

Kadyr
27-04-2011, 20:13
biber gazı şart artık yarın hemen temin edicem.
Forever direksiyokilidi:)
o cocuklari bunlar hersyi yaparlar ii niyetten yararlanmak baze. Mahallede yasli adam biniyor asaya kadar birak diye ondan bile korkuyorum

Germanci
27-04-2011, 20:31
Aklımızda bulunsun bunlar yüzünden ne hastalara bakar olduk ne yolda yatanlara gecenlerde bu yuzden adam minibus altında kalarak can verdi cümlesinin Allah belasını versin..

+1.000.000 Hakikaten bu şerefsizler yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olanlardan yüz çevirir olduk..

Murat Özcan
27-04-2011, 20:37
bilgilendirme için teşekkürler devir çok değişti çok dikkatli olmamız lazım

Frid
27-04-2011, 20:39
sıkıntı sıkıntı sıkıntı:confused:

multispace
27-04-2011, 20:56
çok kötü bir zamanda yaşıyoruz :(

EM-RE
27-04-2011, 21:03
Ben 6 ay önce kazasker isiklarda neredeyse dogurucak bir kadin gördum duramadim yani cok kararsiz kaldim gectim,gecen ay ayni kari yine hamileydi :) ama bu sefer bostancida doguruyordu...

ÇAĞAN
27-04-2011, 21:05
yolda yaralı yatan vatandaşa hiçbir kimse durupta yardım etmedi , herkez görmezden geldi (kınıyoruz) gibi haberler çıkıyor sonra kanallarda...işte bu sebeplerden dolayı kimse durmuyor... en güzeli birazdaha yol aldıktan sonra polisi v.s aramak

deniz
27-04-2011, 21:08
bılgılendırme ıcın tesekkurler ...serefsız bunlar ya

Ufuk
27-04-2011, 21:17
Bezer olayda şu ;
Karanlık yollarda üst geçitten iple taş sarkıtıyorlar.Bir anda çarpıyorsunuz ön cam falan paramparça.Hemen köşeden koşup geliyorlar arabada ne var ne yok götürüyorlar.Canınıza kast edebiliyorlar..
Eyfel kulesini sokmak lazım bunların bi tarafına..

Bilgilendirme için teşekkürler..

Naman
27-04-2011, 22:30
Hahah gangster:D Ben gangster gördüm

Elalem nasıl mail phishing yapacağını şaşırdı :D

Cocacola ları kaktüs böceğinden yaparlar üstelik tenekelere kediler işer
Microsoft araştırma neticesinde mail forwardlayana 326$ para öder:D
Barda tanıştığınız kızın kremalı bisküvisinden yerseniz buzlu küvette böbrekleriniz alınmış bulursunuz kendinizi.
Bi de sinema koltuklarını iyi kontrol edin aids li iğne yerleştirilmiş olabilir :)

Şöyle bir hayal ettim şimdi. 155'i arıyorum mesela. Çıkan adama birade şu sokakta böyle bir çocuk gördüm ben diyorum 155'teki de bi anda işi gücü bırakıp gangster'li bir açıklamaya girişiyor :D hahah

BLUEND
27-04-2011, 22:59
Bu şerefsizlerin yüzünden insanlığımızdan da vazgeçiyorsak yuh olsun bize o zaman, ne diyim...:ofk:

crxvtec
27-04-2011, 23:01
benımde başıma gelmişti... arabalı bırı yanıma geldı kırmızı ısıkta beyfendı sol farınız kırılmıs yanımıyoror bır bakın dedi nereye vurduk ya dedım merak ettım ındım araçtan arkama beyaz bır şahın yanaştı tam arabadan ınıyorken dıkız aynasından gordum 4 kapının 3 u açıldı pıs tıplerdı ve şahının 4 lulerı yandı.. bu tarz bı olayı onceden okudugum ıcın bılınclıydım çaktım olayı ve derhal el frenını ındırıp gazladım arka sağ taraftakı adam aşağı once ınmıstı az koşmaya yeltenırken on sağdakı adam goysune elını koydu çaktırmadan, dur der cınsınden bende crx ın verdıgı gucle gozden kayboldum.. ama olayı onceden okuyup bılmeyen bırı olsam onune gıdıp fara bakıcaktım. Dıkız aynasına son anda bakmam belkıde hayatımı kurtardı....

SErhat.
27-04-2011, 23:03
Artık ne kadar da kötü bir zamandayız.

İnsanların 3-5 kuruş ya da kendi egolarını tatmin etmek için buldukları yöntemlere bak..

frkblt
27-04-2011, 23:16
ısıklarda yada herhangı bı sebepten dolayı duraklama yapmıs araclara gelıp tekme yumruk yada tas atıyorlar we bunu yapan kısı kasıtlı olarak kendını sıze gosterıyo we ılk anda yawas hareket ederek sızın onu kowalamanızı saglıyo... sız aractan ınınce de ya aracı alıp goturuyolar yada degerlı esyalarınızı..... dıkkatlı olmak lazım bıkac arkadsımın basına gelmıstı..

anGaralı106
28-04-2011, 00:27
bılgılendırme ıcın tesekkurler

phantomLord
28-04-2011, 00:29
iyide gerçekten yardım isteyen adamı es geçmekte kötü bir durum.ne olursa olsun dururum olacağı olan br şey varsa olur zaten önüne gecilemez böyle tedbirler alarak.

BurakCengizhanoğlu
28-04-2011, 00:47
hiç bi şekilde durmamak gerekiyo bu devirde.Biber gazıda var arabamızda ama bence güvenlik için ruhsatlı silah gerekiyor artık . Allah kullanmak nasip etmesin ama çok darda kalabiliriz..

mmged_jan
28-04-2011, 09:25
anahtar+dia clup card+bıcak :hahaha: artık böyle geziyoruz :D
http://i.imgur.com/hZPot.jpg

8.000rpm
28-04-2011, 09:54
-ön cama yumurta atarlarsa silecek çalıştırmayın önünüzü görebiliyorsanız devam edin veya camı açıp kafanızı dışarı çıkarın yola devam edin en yakın benzinciye gidin

-yol müsaitse otoyollarda köprü altlarından geçerken şerit değiştirin , iple sarkıtılmış taşlar varsa sizin geldiğiniz şeridi uzaktan görmüşlerdir ve siz köprüye gelmeden önce şerit değiştirirseniz işlerini bozarsınız , bu köprüden iple taş sarkıtma işi alacakaranlık veya tam akşam karanlığında yapılıyor ve tabii ki yollar tenha iken.

-ne yazık ki paranoyak olmak zorundasınız , şüphelendiğiniz her ne olursa olsun polisi aramaktan çekinmeyin utanmayın olayı küçümsemeyin , inanın gerçekten ilgileniyorlar

-kapılarınızı daima kilitli tutun ve ne olursa olsun asla arabadan inmeyin , biriyle konuşmanız gerekiyorsa bile camlarınızı parmak bile giremeyecek kadar aralayın ses oradan çıkar merak etmeyin ama parmak girerse camı aşağı bastırabilirler unutmayın

-modern arabaların elektrikli camlarında sıkışma koruma sistemi var , tehlike anında camı kapatmak isteseniz bile araya parmak veya el girmişse sistem camları kapamayacaktır unutmayın (bizim arkadaşın başına geldi , arabaya doğru gelen köpek patisini cama koydu cam aynen aşağıya indi köpekle burun buruna kaldılar)

-yine söylüyorum polisi aramaktan çekinmeyin

Onurkk06
28-04-2011, 11:16
Hilal Av_Veli Katranc, Haval Silahlar, Haval Tabancalar, Crosman, Crosman, Crosman C 11 Haval Tabanca (http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=98) ben böyle bi havalı tabanca düşünüyorum aslında öldürmesin süründürsün biraz

Onurkk06
28-04-2011, 11:17
Hilal Av_Veli Katranc, Haval Silahlar, Haval Tabancalar, Crosman, Crosman, Crosman C 11 Haval Tabanca (http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=98) ben böyle bir havalı tabanca düşünüyorum öldürmesin süründürsün şerefsizleri

SOMEONESPECIAL
28-04-2011, 11:24
Cep Telefonu Görünümünde Elektroşok Cihazı (http://www.guvenlik112.com/?newUrun=1&Id=175703&CatId=bs128268&Fstate=)

Elekroşok cihazı taşımak lazım... En temizi

106GTİ
28-04-2011, 13:02
böyle kanı bozuklar yüzünden gerçekten yardıma muhtaç olanlarkötü duruma düşebilir , kurunun yanın da yaşta yanıyor.