Orijinalini görmek için tıklayınız : Konya 1.oto drag şampiyonası
Herkesin kararına ve düşüncesine saygımız var. İnternette yazılanlar yanlış anlaşılıyor. İllaki yarışla çözümlenecek bir sorun değil. Bence yüzyüze gelip karşılıklı konuşarak bu sorun çözümlenebilir. Bir sonraki yarışlarda istanbul ve gaziantepdeki abilerimizi ve kardeşlerimizi bekleriz. Buyrun misafirimiz olun ve bu konuyuda tatlıya bağlayın.
Vts_Power
26-05-2011, 12:05
sanırım aracımı hatırlamdın geçen sene konyada turbo saxosu olan ahmet ile yarıştım yarış öncesi sen ve tork garajın sahibi hakan abi ikiniz benim arabanın nos jetlerinin ayarını yaptınız...saxodan öncede tork garajın yeni kasa beyaz sti ile kalkmıştım.... kırmızı 106 :D
arkadaşım sen 0 noslu 106 ile hulk a rakip mi olacağını düşünüyorsun? turbo saxo ile yarıştım falan demişinde turbo hortumu atık sadece 2 sn nos shot ile geçmiştim seni böyle konuşmalar olmasın die.tork garajın imprezasıyla seeding de kalktın ilk yarışındada benle kalkıp elendin turbo hortumum çıkmış olmasına rağmen geçildin. gerçekten o 106 nın hulk a rakip olacağınımı düşünüyorsun???
arkadaşım sen 0 noslu 106 ile hulk a rakip mi olacağını düşünüyorsun? turbo saxo ile yarıştım falan demişinde turbo hortumu atık sadece 2 sn nos shot ile geçmiştim seni böyle konuşmalar olmasın die.tork garajın imprezasıyla seeding de kalktın ilk yarışındada benle kalkıp elendin turbo hortumum çıkmış olmasına rağmen geçildin. gerçekten o 106 nın hulk a rakip olacağınımı düşünüyorsun???
forged pistonla kac shot basabilir kabaca ?
Vts_Power
26-05-2011, 12:13
forged pistonla kac shot basabilir kabaca ?
100 bilemedin 150 shot bassın. halen üzerinde plastik emme manifoldu olan bir 106 100 shotu zor basar :)
100 bilemedin 150 shot bassın. halen üzerinde plastik emme manifoldu olan bir 106 100 shotu zor basar :)
ya 100 shot nos degil rakidir ozaman bu :D
herşey iki araç yanyana gelince belli olur. ya da seedinglerde. inşallah birgün yarışma fırsatımız olur. benim için ne ankara ne konya öncelik AKHİSAR. ben bu organizasyonu gördükten sonra başka şehirde organizasyon macerası aramam. zaten saniyeler konuşuyor. çıkarsınız saniyenizi yaparsınız. rakip miyiz değil miyiz görürüz. hem suan sız avantajlısınız. benım surem bellı 12.2. antrenman yaparsını dbox ıle olcum alırsınız. bu sureye gelmek ıcın kendınızı gelıstırebılırsınız. ben kımsenın suresınden bıhaber aracı denemek ıcın 0.95 bar da gıttım. nos yok methanol yok. 12.2 ıle bırıncı oldum. Ahmet abi gibi mustafanın 206 rc gıbı buyuk rakıplerım yoktu. yoksa ben bu zamanla 1. olucagımı sanmıyordum ki bu sureyı cıakrıcagımı hıc ummuyordum. herkes bılıyor kı 13-13.5 ypıcam sanıyordum. Allaha sukurler oslun kı ılk denemem de yaptıgım sure bence gayet basarılı. ınsallah usa de kı gıbı bır cıvıc ı TR de yarıstırmıs oluruz sızlerde ızlemıs olursunuz.
senlik bişey burda yok ...fakat diyorsan ki benim hortumum çıktı die senin 3 boy önündeyken 4. viteste emme manifordum patladı bunu sen dahil orda izleyici olan yüzlerce kişi gördü....artık kimse kendini dev aynasında görmesin neyin ne olacağı hiç belli olmaz ...
Vts_Power
26-05-2011, 19:10
senlik bişey burda yok ...fakat diyorsan ki benim hortumum çıktı die senin 3 boy önündeyken 4. viteste emme manifordum patladı bunu sen dahil orda izleyici olan yüzlerce kişi gördü....artık kimse kendini dev aynasında görmesin neyin ne olacağı hiç belli olmaz ...
adam yaşıyor :)
ben dev aynasındayım yaklaşsana hahahah
ben yaklaşmam geçerim....:))))))))))))))))))))))))
Vts_Power
26-05-2011, 19:17
ben yaklaşmam geçerim....:))))))))))))))))))))))))
yaa sen ciddimisin :) makara yapıon dimi.
lütfen gel ankaraya tüm masrafların bizden, ama geçilirsen ne kadar atar yaptığın araba varsa tüm masraflarıda senden
:) ahmet abi tabiki latife yapıyorum ben şu an yerimi biliyorum ...zaten ben hilmiyide geçerim demedim hiçbir zaman sadece deneriz dedik...kimseyi hafife almadım elbette sadece bizim bu site içerisinde çok bir çevremiz yok ....bizde kendi çapımızda koşuyoruz...bilinmesi gereken şey sen yapıyorsan bir başkasınında bunu yapabileceğidir...kimse kimseyi hor görmesin ....benim arabamı sen canlı canlı gördün yorumu sana bırakıyorum...
KSK-VTEC
26-05-2011, 19:28
yaa sen ciddimisin :) makara yapıon dimi.
lütfen gel ankaraya tüm masrafların bizden, ama geçilirsen ne kadar atar yaptığın araba varsa tüm masraflarıda senden
Ahmet bukadar yavas oldugunu bilmiyordum demekki benim pistte gorduklerim kuru gurultuymus :D:D
Vts_Power
26-05-2011, 19:30
bak arkadaş arabanıda gördüm gidişinide, mütevazi olacaksın her zaman. kimse seni hor görmez sonucda emeğin var.ama bizim arabalarımızdaki emeğin farkındasın değilmi? sadece plastik manifoldu bırakalı bi 5-6 sene oldu :D gerisini boşver. ama sen gel senin kalemin çok araba çıkartırız golf IV gti ile eğlenceli olur senin araban.
tmm kabul edıyoruz bırıncı sendın ama elemen gereken arabayı eleyemedın arıza yaptıgı ıcın araba artı hakemler federasyndan gelıyo bıze nıye boyle bı saygısızlık yaptık kurallara gorede dırek 2.lık verılıyomus verdıler orda da dedım sana bızlık bısey yok dıe ama dınlemedın
Yarismayi tamamliyamiyan arac nasil 1. oluyor? En iyi zaman yapan anlaminda dediniz herhalde ?
Haksizlik mi yapildi arkadasa nedir olay?
Arkadasin aracini bilmiyorum fakat her arac her araci gecebilir gecmeyide isteyebilir ...
Ama bu 1 kere yazilir sonra icraat konusur kismet olmamis baska yarislarda veya baska pistte zaman yapar ortaya cikar....
Sako turbo nun en iyi zamani nedir 400 m de ?
Suan onden ceker en iyi 400 metre zamani Hulkta mi?
Vts_Power
26-05-2011, 20:20
Sakonun eski sistemde olculen en iyi derecesi 12.4 dur sistem degisikligi ile 1 sn tum arclar fark etmisti 11.6 11.7 gibi bisey diebiliriz .
ancak olculen 12.4
KSK-VTEC
26-05-2011, 20:36
Akhisara gore sako hulkun suanki halinden hizli diye dusunuyorum cok rahat 12 alti cikartir
Yarismayi tamamliyamiyan arac nasil 1. oluyor? En iyi zaman yapan anlaminda dediniz herhalde ?
Haksizlik mi yapildi arkadasa nedir olay?
Sıralama sonuçlarına göre sınıfında tek olduğu için ve grupta en az 3 kişi olması gerektiği için antepli arkadaşımız dilekçe verip sınıf oluşturuldu. İlk kalkışta anılın aracı arıza verdi. Aracını tamir etmesi için süre tanında fakat yetişmedi. Bu yüzden diğer arkadaş 1. anıl da 2. oldu. Olay budur
boosted_pug
26-05-2011, 21:14
Sıralama sonuçlarına göre sınıfında tek olduğu için ve grupta en az 3 kişi olması gerektiği için antepli arkadaşımız dilekçe verip sınıf oluşturuldu. İlk kalkışta anılın aracı arıza verdi. Aracını tamir etmesi için süre tanında fakat yetişmedi. Bu yüzden diğer arkadaş 1. anıl da 2. oldu. Olay budur
sınıf açmak için 3 araç gerekli demişsiniz ama 2 araç yarışmış :soru:
dilekçe verilip bir üst katagoriye atlanıyor
benim en iyi sürem seedingte 11.9 du yani 11-12 saniye grubunda yarışmam gerekiyordu. subarunun seeding derecesi 13.9 du yani 13-14 saniyede yarışması gerekiyordu. madem bir üst sınıfa atlaması gerekiyordu neden 12-13 e atlamadı 11-12 ye atladı?. yani 2 sınıf üste atlamış oldu ?
benim en iyi sürem seedingte 11.9 du yani 11-12 saniye grubunda yarışmam gerekiyordu. subarunun seeding derecesi 13.9 du yani 13-14 saniyede yarışması gerekiyordu. madem bir üst sınıfa atlaması gerekiyordu neden 12-13 e atlamadı 11-12 ye atladı?. yani 2 sınıf üste atlamış oldu ?
istediğin kadar üste atlayabilirsin bi sorun yokki
dilekçe verilip bir üst katagoriye atlanıyor
Dilekçe vererek bir üst kategoriye atlayabilirsiniz ama seedinglerden sonrasına kadar. Yarış başladıktan sonra kategori değiştirilemez.
istediğin kadar üste atlayabilirsin bi sorun yokki
bir üst kategori diyorlar ?
bir üst kategori diyorlar ?
Anıl kurallar kitabında net bir ibare yok fakat aracında bir arıza olmuş olabilir seedinglerde, yada kötü kalkmışsındır bilmemne, kendine güvendiğin üst kategoriye kadar çıkabilirsin. mesela seedinglere bir nedenden giremedin ama aracın yarışabilir durumda, bu gibi durumlar da da beyanla istediğin kategoriyi seçebilirsin.
bence uzatmaya gerek yok anıla orda söyledik yetkili arkadaşlarada biz birinciliği kabul etmiyoruz birinci anıl die kuralların dışına çıkamayacaklarını sölediler hatta anılın babasına da dedik adam kabul etmedi bizim içimiz rahat yani kupa alınırkende harun çocuk aldı anılıda çıkarttı beraber almak için kupayı bu kadar şey yaptık bence uzatma artık anıl bu kadar aracı bozulan oldu audide bozuldu adam tık demedi araç iyi gide bilir ama önemli olan sürekliliği sağlamak seni fazlasıyla beklemeleri içinde rakibin olarak biz rica ettik arabanı yapasın die ama olmadı bence daha fazla uzatma.
herşey iki araç yanyana gelince belli olur. ya da seedinglerde. inşallah birgün yarışma fırsatımız olur. benim için ne ankara ne konya öncelik AKHİSAR. ben bu organizasyonu gördükten sonra başka şehirde organizasyon macerası aramam. zaten saniyeler konuşuyor. çıkarsınız saniyenizi yaparsınız. rakip miyiz değil miyiz görürüz. hem suan sız avantajlısınız. benım surem bellı 12.2. antrenman yaparsını dbox ıle olcum alırsınız. bu sureye gelmek ıcın kendınızı gelıstırebılırsınız. ben kımsenın suresınden bıhaber aracı denemek ıcın 0.95 bar da gıttım. nos yok methanol yok. 12.2 ıle bırıncı oldum. Ahmet abi gibi mustafanın 206 rc gıbı buyuk rakıplerım yoktu. yoksa ben bu zamanla 1. olucagımı sanmıyordum ki bu sureyı cıakrıcagımı hıc ummuyordum. herkes bılıyor kı 13-13.5 ypıcam sanıyordum. Allaha sukurler oslun kı ılk denemem de yaptıgım sure bence gayet basarılı. ınsallah usa de kı gıbı bır cıvıc ı TR de yarıstırmıs oluruz sızlerde ızlemıs olursunuz.
hilmican çok övgüyü hak ediyorsun biliyorsun deilmi..
neden diye soracak olursanız..
0.9 bar ve shootsuz 12.2 diyebilirim:icon_tup:
sanırsam 1.5 barla nossuz bile çok gzl zaman cıkarabilecegin
benim en iyi sürem seedingte 11.9
Masallah turbo ne vardi? Basinc neydi? Nos varmiydi? Lastik jant ebatlari neydi?
Tebrikler
CasabLanca
26-05-2011, 22:48
Masallah turbo ne vardi? Basinc neydi? Nos varmiydi? Lastik jant ebatlari neydi?
Tebrikler
sc6265 var 1.6 bar nos vs. hiçbir şey yok
araç günlük kullanımdaki gibi daily drive :)
sc6265 var 1.6 bar nos vs. hiçbir şey yok
araç günlük kullanımdaki gibi daily drive :)
Tesekkur, kantara cikti mi arac? kac kg ?
Lastik ebati hakkinda bilgin varmi?
Ruf e30 turbo ile denedi mi hic ?
CasabLanca
26-05-2011, 22:56
geri kalan bilgileri Anıl kardeşimin kendisinin yazması daha mütasıp olur
bence uzatmaya gerek yok anıla orda söyledik yetkili arkadaşlarada biz birinciliği kabul etmiyoruz birinci anıl die kuralların dışına çıkamayacaklarını sölediler hatta anılın babasına da dedik adam kabul etmedi bizim içimiz rahat yani kupa alınırkende harun çocuk aldı anılıda çıkarttı beraber almak için kupayı bu kadar şey yaptık bence uzatma artık anıl bu kadar aracı bozulan oldu audide bozuldu adam tık demedi araç iyi gide bilir ama önemli olan sürekliliği sağlamak seni fazlasıyla beklemeleri içinde rakibin olarak biz rica ettik arabanı yapasın die ama olmadı bence daha fazla uzatma.
Benım sızden yana bı sıkıntım yok zaten, hatta kımseden yana bı sıkıntım yok benım arabamı herkes gordu. Bencede uzatmaya gerek yok, sureklılıge gelıncede en ıyı sekılde saglıycaz problem yok ;) arabam daha yenı bıttı asırı gucten dolayı elbette bır yerlerı kırmak zorunda yavas yavas goruyoruz ve duzene koyuyoruz :)
Kantara hıc cıkartmadık ama ıcınden hıc bırsey ıgne dahı sokulmedı.
1.55 barda nossuz yuruyor.
Lastık hoosıer 245/45/16
RUF ıle hıc denemedık.
Benım sızden yana bı sıkıntım yok zaten, hatta kımseden yana bı sıkıntım yok benım arabamı herkes gordu. Bencede uzatmaya gerek yok, sureklılıge gelıncede en ıyı sekılde saglıycaz problem yok ;) arabam daha yenı bıttı asırı gucten dolayı elbette bır yerlerı kırmak zorunda yavas yavas goruyoruz ve duzene koyuyoruz :)
süreklilik ve hız bizde olcak ilk yarıştı. eksiklerimizi gördük siz ezikken kupa aldınız bana teneke lazım degil biz arabamınız ne oldugunu gördük arkadan çekişli araçta nos basmadan bu dereceyi gördük bundan sonrada rekora koşacagız allahın izniyle 13.5 yapıpta 1 ncilik kupasını alanlar utansın
glockevo
27-05-2011, 00:36
süreklilik ve hız bizde olcak ilk yarıştı. eksiklerimizi gördük siz ezikken kupa aldınız bana teneke lazım degil biz arabamınız ne oldugunu gördük arkadan çekişli araçta nos basmadan bu dereceyi gördük bundan sonrada rekora koşacagız allahın izniyle 13.5 yapıpta 1 ncilik kupasını alanlar utansın
Kimse bize zorla kupa vermedi arkadasım arabanızı sağlam yapın kırılmasın gidin alım kupanızı. Orda hiç sesiniz çıkmadı şimdi ne oldu?
şansları yaver gitmiş kupayı almışlar ... Hayırlısı olsun.. Ankara Dragları Baya Eğlenceli olacak gibi görünüyor.. =)
sesimizde çıktı kupayı iadede ettik biz o kupanın maddii degeri sadece 10 lira sizde kalsın maneviyatı paylaşılmaz
13.5 siz supran 11.9 birinci sizsiniz
sınıf açmak için 3 araç gerekli demişsiniz ama 2 araç yarışmış :soru:
3. araç seedinglerden sonra arıza verdi ve yarışmadan çekildi.
merhamet maraz getirir....
sesimizde çıktı kupayı iadede ettik biz o kupanın maddii degeri sadece 10 lira sizde kalsın maneviyatı paylaşılmaz
olgunlasmamısınız sız gıdın cope atın gerı ıade edılmıycegını bılmenız lazım bu ıslerde kosturan adamlarsınız madem kupa ıstemedınız neden gırdınız yarısa veya arabanızın bozulmasını kaybetmenızı bızmı ıstedık bı gun olur her katogorıde kupa alırsınız bı gun olur ılk antıramanda arıza cıkartık bakar gıdersınız...
suleyman__83
27-05-2011, 13:03
Küfürle hiiçç alakası yok :) Herkes gördü zaten oranın birincisini benimde bişey açıklamama gerek yok.
Bide gerçekten merak ettiğim bişey var. Dilekçe verilerek 1 grup üste mi atlanıyo ? Yoksa istediğin kadar mı ?
Anılcım dilekçe verildikten sonra istediğin kadar üst katagoriye çıkabilirsin. yanlız biz yine senin için ne kadar servis süresi verdiğimizi sen daha iyi biliyorsun burda konuşmadan önce tosfed kurallar kitabını oku daha sonra yaz ve bizim ne kadar haklı olduğumuzu o zaman anlarsın....
glockevo
27-05-2011, 15:10
Birdahakine artık aracınızı sağlam yapın maneviyatıniza dokundurtmayin...
Ne karışık işler bunlar ya :) Herkese tebrikler güzel yarış olmuş.
Boost kadar şansında kupa getirdiğini görmüş olduk, da şimdi iş işten geçtikten sonra kupayı aldık, almadık, geri verdik, 10 lira zaten falan hiç hoş değil. Maneviyat falan karışmasın işin içine. Spor bu. En temizi evin garajında takılmak ha.
Anılcım dilekçe verildikten sonra istediğin kadar üst katagoriye çıkabilirsin. yanlız biz yine senin için ne kadar servis süresi verdiğimizi sen daha iyi biliyorsun burda konuşmadan önce tosfed kurallar kitabını oku daha sonra yaz ve bizim ne kadar haklı olduğumuzu o zaman anlarsın....
Ben zaten kuralları cok ıyı bıldıgımı ıddaa edmıyorum soru sordum bır ust sınıfa mı atlanıyor yoksa ıstedıgın kadar mı dıye..
olgunlasmamısınız sız gıdın cope atın gerı ıade edılmıycegını bılmenız lazım bu ıslerde kosturan adamlarsınız madem kupa ıstemedınız neden gırdınız yarısa veya arabanızın bozulmasını kaybetmenızı bızmı ıstedık bı gun olur her katogorıde kupa alırsınız bı gun olur ılk antıramanda arıza cıkartık bakar gıdersınız...
Senın olgunlasmamıssınız dedıgın adam babam oluyo 44 yasında agzını topla
Birdahakine artık aracınızı sağlam yapın maneviyatıniza dokundurtmayin...
Manevıyatımıza kımse dokunamaz 11.9'u gordukten sonra :)
glockevo
28-05-2011, 11:26
Manevıyatımıza kımse dokunamaz 11.9'u gordukten sonra :)
Böyle düşünüyorsan sıkıntı yok o zaman.Birdahakine artik
Senın olgunlasmamıssınız dedıgın adam babam oluyo 44 yasında agzını topla
bak bu cumlelerıde hemen yanlıs anlıosun ben babana veya aılene bısey demıyorum ben senle konusuyorum bu ortamda farkındaysan sana dıyorum...
bak bu cumlelerıde hemen yanlıs anlıosun ben babana veya aılene bısey demıyorum ben senle konusuyorum bu ortamda farkındaysan sana dıyorum...
o zaman çoğul konuşma olgunlaşmamışsın de, ayrıca benimlede öyle konuşmaya hakkın yok...
o zaman çoğul konuşma olgunlaşmamışsın de, ayrıca benimlede öyle konuşmaya hakkın yok...
laf dalasına gıremem senle anıl he sensın anıl he sensın