Orijinalini görmek için tıklayınız : "German ST Costum Cars" :) FK Astra Sedan vs UD Focus yeni yüzleriyle...
oguzhan999
27-04-2011, 21:04
Sonunda Emre"yide focusunuda bozduk arkadaşlar :D ,
bizimki zaten baştan ofsayt hadi iyi seyirler :D
yorumları eksik etmeyin MAŞALLAH demeyi lütfen unutmayın :) ,
http://img825.imageshack.us/img825/2889/img2631m.jpg
http://img689.imageshack.us/img689/3841/img2641c.jpg
http://img94.imageshack.us/img94/9540/img2612ld.jpg
http://img801.imageshack.us/img801/4425/img2602a.jpg
http://img854.imageshack.us/img854/2885/img2615y.jpg
http://img94.imageshack.us/img94/9540/img2612ld.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/8006/img2644n.jpg
resmlerin devamı gelecektir :)
http://img101.imageshack.us/img101/7940/img2503cy.jpg
Ohaaa astra cok fena olmus ozi arka tampona bayıldım :)
Oyuncak araba gibi masallah hepsine :)
maşallah.. amg olmuş resmen :)
3gün binebildim yazmısın dostum hayırdır sıkıntı ne oldu :S
bu arada kırmızıya kaplatmalısın yada parlament mavisine :)
oguzhan999
27-04-2011, 21:14
teşekkürler Ömercim :)
Oyuncak araba gibi masallah hepsine :)
çok teşekkürler :)
ilker AKTAŞ
27-04-2011, 21:14
hepsine ayrı ayrı maşallah:)
maşallah kardeşim çok iyi oldu şimdi
Çok iyi be oğuzhan:) Arka ortadan egzosu çıkartıcakmısın?
Detaylı fotoları merakla bekliyorum. MAŞALLAH.
Focusunda masallahı var özellikle düşüklüğü.. Ama keşke önede arkadaki jantı taksa:(
Fatih Kavak
27-04-2011, 21:21
EZDİ kanka Maşallah Allah kaza bela vermesin bu arada malzemenin adını öğrendim :)
Pazar günü b.düzünde ters şeritte gördüm maşallah nazar değmesin o ilk geçenki resimler ile alakası yok.
exvitermini
27-04-2011, 21:23
astra mükemmel olmus son nokta artık.focusun öndeki sey ne anlayamadım ??
oguzhan999
27-04-2011, 21:24
hepsine ayrı ayrı maşallah:)
teşekkrler :)
maşallah kardeşim çok iyi oldu şimdi
aynen knka :)
nazar.......:ofk:
kardsm öylede yok böylede yok...gözü olanın gözü çıksın,
Çok iyi be oğuzhan:) Arka ortadan egzosu çıkartıcakmısın?
Detaylı fotoları merakla bekliyorum. MAŞALLAH.
Focusunda masallahı var özellikle düşüklüğü.. Ama keşke önede arkadaki jantı taksa:(
Saol teşkkr ederm,egzoz sistemi komple OPC orj olucak benzinli egzozu takıcaz orta dahil siparşini verdim,
VoodooRush
27-04-2011, 21:28
Hepsine maşallah, kazasız belasız.
Low-Rider
27-04-2011, 21:29
ikisinede maşallah
oğuzhan valla yüzünede söyledim tekrar söylüyorum , 10numara 5yıldız oldu aşık oldum astraya resmen:D
ben böyle bütün yapılmış arbaaları çok seviyorum , jant tak bas geç oldu mu bu kadar göze hitap etmiyor bence
oguzhan999
27-04-2011, 21:34
ikisinede maşallah
oğuzhan valla yüzünede söyledim tekrar söylüyorum , 10numara 5yıldız oldu aşık oldum astraya resmen:D
ben böyle bütün yapılmış arbaaları çok seviyorum , jant tak bas geç oldu mu bu kadar göze hitap etmiyor bence
Çok teşekkür ederm valla uraştık ettik eyledik :) böyle yorumlar almak sevindiriyor gerçekten :)
Masallah masallah :)
Eywallah abi çok teşekkürler :)
beyaz vosvos cok guzel gorunuyo gercekten :)
astra da ki amg bence olmamıs, sahınlerın doganların arkasına typeR yazmak gıbı bsey olmus.
focus un basıklıgı mukemmel.. ;)
Masallah gercekten coook guzel olmus astra (Y).focusada masallah:)
araçların hepsine maşallah.
astra her telden çalıyo
oguzhan999
27-04-2011, 21:41
astra da ki amg bence olmamıs, sahınlerın doganların arkasına typeR yazmak gıbı bsey olmus.
anlayana kardeşim ;)
opium_robust
27-04-2011, 21:43
hey Allahım yarebbim bunlar ne böyle maşallah çok güzel olmuş :) astra, focusta aykırı bişey olmuş yurt dışında gibi tospişler ayrı bi güzel zaten :D kardeşim gördü abi bu arabalar türkiyedemi dedi :D:D
deepjack
27-04-2011, 21:55
Masallah masallah:):)
yusufbatırel
27-04-2011, 22:02
hepsı cok guzel cıkmıs focus bobrek tası dusurmek ıcın bırebır:)taksı hızmetı:)astra ezmıs masallah hepsıne
tuner faruk
27-04-2011, 22:03
Oğuzhan maşallah kanka Allah nazarlardan saklasın ilk günde söyledim yine söylüyorum Türkiye'de teksin :icon_tup:
anlayana kardeşim ;)
anlatta bılelim o zman ;)
anlatta bılelim o zman ;)
hayırdır derdın mı warr??? adama kelıme yapıosun ???
bukadar tahmin etmiyordum Astraya koskocaman Masallah tek kelime ciddi emek var gercekten :)
astra çok guzel bende gecen bcekmecede gormustum yanlız arka camurluktaki stickerlar biraz bozuyor sankı artık
maşallah kankalar :) çok iyi herşey :)
hayırdır derdın mı warr??? adama kelıme yapıosun ???
benım derdım yokta senın oldugu kesın. kelıme flan yaptıgım yok.
3 arac hakkında yorumum oldu, eger oyle bı derdım olsaydı full negatıf yorumlar yapardım,ilk mesajımı okumadın sanırım..
arac uzerınde anlamadıgım bı olay warmıs, onu sordum? ne war bunda ? nıe agresıf davranıyosun ?
Kanka maşallah , o araç artık astra sedan değil. farklı bişe olmuş, çok iyi gerçekten ;)
araçlar yıldızlaşmış bence :)
fastchild
27-04-2011, 22:45
buyur pardon astra neredeydi ?? :D
abi çok güzel olmuş vosvos lar ayrı focus apayrı ama astra kişilik-kimlik-ad-soyad-nam değiştirmiş resmen astrAMG
astra inanılmaz güzel. ama sanki eksik kalmış bişeyler var. ne bileyim biraz daha basılsa, çamurluklar hafif şişirilse, azcık da negatif kamber sonra da otur karşısına bi büyük aç kıvamına gelir gibi geldi bana :D focus da çok güzel ama bence ya astra gibi bi amg jantı takmalı, ya da önler gibi arkalar da teneke merso jantı olmalı. arka jantlar arabanın karakterine uymuyor gibi geldi bana. her neyse, bütün araçlara kazasız belasız sürüşler (:
arka tampon fena olmus :d veeeee dikkat laz. maşallah
mirafiori
27-04-2011, 23:11
maşallah oğuzhan ;)
pazar günü gördüm mükemmel gerçekten astra maşallah 2 aracada.
güzeller maşallah, birde şu opel detaylı fotolarını ne zaman görecez beklioruz :)
Astra 10 numara :) MAŞALLAH
Maşallah.Geçen hafta içinde Astra'yı orj. tamponlarla görmüştüm ama bu şekilde görünce daha bir beğendim.
Arka tampon custom bir tasarım mı yoksa başka bir marka/modelin tamponunun uyarlanması mı onu çözemedim.
Yalnız AMG logosunu beğenmedim ama sahibi zaten beğeniyorsa sorun yok sonuçta.
Alman bayraklı vosvos'ta heralde sohbet kısmındaki VW konusunda paylaşımı yapılan araç olmalı;54 plakalı?Ona ayrı aşığım zaten.
Focus'un ön tampondaki çelenk gibi parça nedir onu merak ediyorum bir de..:)
Allah hepsinin sahibine de kazasız belasız binmeyi nasip eder inşallah.
Arka tampon Astra GTC difizörü takılmış ama tampon komple GTC denmı çevirme anlayamadım:D:D
Maaşallah nokta olmuş bence hakkaten çok iyi yapasım geldi birden o derece bnm arabayı:)
Kazasız belasız keyifle binin inşallah.
Maaşallah nokta olmuş bence hakkaten çok iyi yapasım geldi birden o derece bnm arabayı:)
Baran ben senin Laguna'yı bekliyorum asıl yeni ön tamponuyla..:cool:
Astra'nın ilk fotosunu görünce bir yadırgadım ama sonra bütün halini uzaktan fotoyu görünce çok begendim :) Maşallah Oğuzhan , iyi ki satmışım astrayı :D :D
BEmre0075
28-04-2011, 08:27
öncelikle yorumların çok teşekkür ediyorum :) ön tampondaki sembol de bir gözlük markasının sembolü.
maşallah semtimizde böyle arabalar görmek çok güzel. focus bi alt sokakta bizim hatta dün akşam üzeri 6 gibi gene sokaktaydı maşallah durup bi 15 sn kadar baktık yeğenimle on numara maşallah maşallah
B.Battal
28-04-2011, 08:38
Maşallah kardeşim FK'ya daha yorum yapamıyorum gereken tepkiyi verdiğimi düşünüyorum :)
Orda bir tane de gri araba var fotoğraflarda yüksek kalmış hafiften onuda biraz düşürürse sahibi daha iyi olur :D
Low-Rider
28-04-2011, 08:39
öncelikle yorumların çok teşekkür ediyorum :) ön tampondaki sembol de bir gözlük markasının sembolü.
çalışlardan haznedara komple yeni asfalt atıyolar hadi iyisin:D
BEmre0075
28-04-2011, 08:43
maşallah semtimizde böyle arabalar görmek çok güzel. focus bi alt sokakta bizim hatta dün akşam üzeri 6 gibi gene sokaktaydı maşallah durup bi 15 sn kadar baktık yeğenimle on numara maşallah maşallah
eyvallah saolasın..
Maşallah kardeşim FK'ya daha yorum yapamıyorum gereken tepkiyi verdiğimi düşünüyorum :)
Orda bir tane de gri araba var fotoğraflarda yüksek kalmış hafiften onuda biraz düşürürse sahibi daha iyi olur :D
çok bozdu çok
emresener
28-04-2011, 08:44
Nazar abi arabalara ne zaman bişey yapsak illa bişey oluyor.. Neyse çok güzel oldu arac kıvamını buldu plakası bende :D
mtahakorkmaz
28-04-2011, 08:45
maşallah çok güzel duruyorlar
_driver_
28-04-2011, 08:47
masallah tum araclara
hepsi ayrı guzel
astra nokta atısı olmus
Opc tamponları çok güzel olmuş ön hadi neyse uyuyor ama arka çok hoşuma gitti farklı bi araç gibi olmuş sanki 19lar çok yüksek bıraksada aracı çok şık olmuş bence allah çukurlardan esirgesin...
focus farklı olmuş ama göz alışır sanırım her iki aracada kocaman MAŞALLAH
**okan**
28-04-2011, 09:06
cok iyilerr
Yavrumm Cok Guzel Olmus Bu Dıkkat Laz Bızı Izlemeye Devam Edın Hee :)
61 Plaka ISter Bu Artık :D
kanka bi astra sedana yapılabilecek en güzel tarzı modeli uyguladın çok güzel oldu MAŞALLAH.
tamponlarla jant uyumlu durmus guzel gozukuyor yalnız mercedes amg louis vuitton logolarını sokersen daha guzel gozukur.
focus vosvos rs astranın yanında cok kotu durmus. altı kaval ustu sishane. bide ondeki parca ne caydanlık altlıgı gibi.
BEmre0075
28-04-2011, 10:25
çalışlardan haznedara komple yeni asfalt atıyolar hadi iyisin:D
aynen aynen geçen asfalt için kazmışlar haberım yok bi girdim çalışlara korka korka gittim incirliye dogru :)
tamponlarla jant uyumlu durmus guzel gozukuyor yalnız mercedes amg louis vuitton logolarını sokersen daha guzel gozukur.
focus vosvos rs astranın yanında cok kotu durmus. altı kaval ustu sishane. bide ondeki parca ne caydanlık altlıgı gibi.
işte bu yorum çok ii çaydanlık altlıgı :D:D ama tabi zevk meselesi :)
araçların hepsine maşallah kazasız belasız .. gerçi kazadan beladan çok nazardan korumak lazım :(
kazasız belasız güzel araçlar...
Baran ben senin Laguna'yı bekliyorum asıl yeni ön tamponuyla..:cool:
Yaza bir girelimde hayırlısıyla:D İstanbul yolları taştan.
By_HaNNibaLL
28-04-2011, 11:40
Cok fenalar ya maşallah hepsine
by serçe
28-04-2011, 15:34
maşallah kazasız belasız hepsi ayrı ayrı güzel....
gördüğüm görebileceğim en güzel sedan astra diyorum :) maaşallah :)
Kaan bm 7679
28-04-2011, 17:22
maşallah maşallah bu kasadan nefret ediyorum sizinki hariç kardeşim:) abartısız sekılde bu arabaya yapılabilcek en şık şeyler olmuş tamponlar yakışmış :)
S.Özeren
28-04-2011, 17:40
kanka maşallah :D cihangire ilette buluşma fotolarını yüklesin gtr'e :)
redlinemst
28-04-2011, 17:55
Vay AMG harika olmuş :)
:hehe: yorum güzel :D
hb astraları pek sevmiyorumda bu sedanları çok hoşuma gidiyor.Sende yakışanı yapmışsın çok güzel olmuş ve focus ve diğerleri hepsi çok güzel :)
Ama arabayı en çok gösteren foto sondaki uzaktan olan foto bence en çok orda hoşuma gitti.Maşallah
berkayGLRN
28-04-2011, 17:58
massalahı var FK nın arka tampona bıttım fena yakısmıs:)
Heralde astra daha güzel yapılamaz ;) Ellerine sağlık 10 olmuş :)
S.Özeren
28-04-2011, 18:32
aynen aynen geçen asfalt için kazmışlar haberım yok bi girdim çalışlara korka korka gittim incirliye dogru :)
işte bu yorum çok ii çaydanlık altlıgı :D:D ama tabi zevk meselesi :)
adam haklı olm ağır apaçisin :D
ohaa katıksız AMG olmuşş maşallah :)
OzanCELENK
28-04-2011, 18:45
Harika Masallah :)
Cglrgncl
28-04-2011, 19:10
çok güzeller,maşallah
Hepsi çok güzel ama Astra bi ayrı mükemmel olmuş cidden hepsine kocaman maşallah Allah hepsini kazadan beladan korusun inş..
astra çok iyiymiş,özelliklede arka tamponu fena :icon_tup:
Focusumuzun basıklığı on da astra ne kadan mikemmel oldu varya allah nazarlardan belalardan korusun kanka koca bir maşallah noktadan beter bişey oldu bu :)
plekumat
29-04-2011, 02:33
Abi yaktıracaksın bana arabayı ya :D
Bir tampon ancak bu kadar toparlayabilir arkayı, mükemmel olmuş.
Elinize sağlık, maşallah, Allah nazardan saklasın :)
oguzhan999
29-04-2011, 12:50
Masallah gercekten coook guzel olmus astra (Y).focusada masallah:)
Çok teşekkür ediyoruzz :)
hey Allahım yarebbim bunlar ne böyle maşallah çok güzel olmuş :) astra, focusta aykırı bişey olmuş yurt dışında gibi tospişler ayrı bi güzel zaten :D kardeşim gördü abi bu arabalar türkiyedemi dedi :D:D
Eyw kardsm cok saolasn :D
Masallah masallah:):)
cümlemize :)
hepsı cok guzel cıkmıs focus bobrek tası dusurmek ıcın bırebır:)taksı hızmetı:)astra ezmıs masallah hepsıne
Böbrek taşı ne kelime inş bigün canlı canlı şahit olur dün yolda bile kafanınzı tavana vuruyorsunuz :D böyle bşy yok :D
Oğuzhan maşallah kanka Allah nazarlardan saklasın ilk günde söyledim yine söylüyorum Türkiye'de teksin :icon_tup:
Saol kardsm benm :) çok saol
maşellah yavrımm
teskkrler :)
bukadar tahmin etmiyordum Astraya koskocaman Masallah tek kelime ciddi emek var gercekten :)
Çok uraştık ciddi anlamda böyle yorumlar gelmesi sevndirici :) teşekkrler
astra çok guzel bende gecen bcekmecede gormustum yanlız arka camurluktaki stickerlar biraz bozuyor sankı artık
saol teşekkr ederm arka camurluktaki hangi stickerlar :)
maşallah kankalar :) çok iyi herşey :)
Saol knka :)
Kanka maşallah , o araç artık astra sedan değil. farklı bişe olmuş, çok iyi gerçekten ;)
Kanka oldu dimi şimdi :)
oguzhan999
29-04-2011, 12:57
kanka bi astra sedana yapılabilecek en güzel tarzı modeli uyguladın çok güzel oldu MAŞALLAH.
Saol kankam çok teşekkür ediyorum cümlemizinkine MASALLAH
araçların hepsine maşallah kazasız belasız .. gerçi kazadan beladan çok nazardan korumak lazım :(
Amin teşekkrler :)
Cok fenalar ya maşallah hepsine
Saol kardsm :)
Vay AMG harika olmuş :)
bu sefer AMG koyduk oldu :D
gördüğüm görebileceğim en güzel sedan astra diyorum :) maaşallah :)
teşekkürler cümlemizinkine maşallah :)
maşallah maşallah bu kasadan nefret ediyorum sizinki hariç kardeşim:) abartısız sekılde bu arabaya yapılabilcek en şık şeyler olmuş tamponlar yakışmış :)
Cok saolasn abi sevdirelbildiysek ne mutlu bize :)
kanka maşallah :D cihangire ilette buluşma fotolarını yüklesin gtr'e :)
:D tmm knka ama abimi ikna etmenz lazım
:hehe: yorum güzel :D
hb astraları pek sevmiyorumda bu sedanları çok hoşuma gidiyor.Sende yakışanı yapmışsın çok güzel olmuş ve focus ve diğerleri hepsi çok güzel :)
Ama arabayı en çok gösteren foto sondaki uzaktan olan foto bence en çok orda hoşuma gitti.Maşallah
teşekürler :D
massalahı var FK nın arka tampona bıttım fena yakısmıs:)
çok teşekkrlr :)
Heralde astra daha güzel yapılamaz ;) Ellerine sağlık 10 olmuş :)
Çok saolasn :)
ohaa katıksız AMG olmuşş maşallah :)
:D :D :icon_tup:
Muharrem C.80
29-04-2011, 13:21
oğuzhan zevkli adamsın vesselam.. yeşilköyün çiçeee:D
JapanVsGermany
29-04-2011, 13:35
hepsi süper ama beyaz vosvos 10 numara ;)
Maşallah..3üde güzel.focusa benz kapağı süper gitmiş.
raadta kal Oğuzhan ;) astra nın kafası zaten çok başarılı olmuştu ama arkası noktayı harbiden koydu,ben olsam arkadaki amg,amg jantlarını söker opc jantı takarım arabaya gerçi onuda dikkat laz 3 te bekliyorum ben farklı bir renk ile :D
oguzhan999
01-05-2011, 00:46
Hepsi çok güzel ama Astra bi ayrı mükemmel olmuş cidden hepsine kocaman maşallah Allah hepsini kazadan beladan korusun inş..
teşekkürler cümlemizinkini :) inş.
astra çok iyiymiş,özelliklede arka tamponu fena :icon_tup:
teşekkrler :)
Focusumuzun basıklığı on da astra ne kadan mikemmel oldu varya allah nazarlardan belalardan korusun kanka koca bir maşallah noktadan beter bişey oldu bu :)
Eyw kankam :) cansın
oguzhan999
01-05-2011, 00:55
pazar günü gördüm mükemmel gerçekten astra maşallah 2 aracada.
Teşkkr ederiz :)
güzeller maşallah, birde şu opel detaylı fotolarını ne zaman görecez beklioruz :)
Teşkkrler :) fotoğraf artık koymam sanmıyorum göze geliyor :D
Maşallah.Geçen hafta içinde Astra'yı orj. tamponlarla görmüştüm ama bu şekilde görünce daha bir beğendim.
Arka tampon custom bir tasarım mı yoksa başka bir marka/modelin tamponunun uyarlanması mı onu çözemedim.
Yalnız AMG logosunu beğenmedim ama sahibi zaten beğeniyorsa sorun yok sonuçta.
Alman bayraklı vosvos'ta heralde sohbet kısmındaki VW konusunda paylaşımı yapılan araç olmalı;54 plakalı?Ona ayrı aşığım zaten.
Focus'un ön tampondaki çelenk gibi parça nedir onu merak ediyorum bir de..:)
Allah hepsinin sahibine de kazasız belasız binmeyi nasip eder inşallah.
Öncelikle yorum için teşekkrler :) , arka tampon orj astra gtc opc nin arka tamponu kestik biçtik sedana uyguladık :) ,
Arka tampon Astra GTC difizörü takılmış ama tampon komple GTC denmı çevirme anlayamadım:D:D
Kazasız belasız keyifle binin inşallah.
Astra GTC OPC den çevirme diyelim :)
Astra'nın ilk fotosunu görünce bir yadırgadım ama sonra bütün halini uzaktan fotoyu görünce çok begendim :) Maşallah Oğuzhan , iyi ki satmışım astrayı :D :D
:) teşekkr ederim :D , bu aksam yeşilköyde gördm poloyu mükemmel duruyordu bu arada :)
Eyw kankacm çok teşekkr ederm :D
aynen basıcakmış die duydum ama bakalım ne zaman :beuj: :D
Nazar abi arabalara ne zaman bişey yapsak illa bişey oluyor.. Neyse çok güzel oldu arac kıvamını buldu plakası bende :D
Aynen öyle arabaya binilmiyo ,... :)
bu arada plka için Allah razı olsun :D gitseydi napardım ya :D
masallah tum araclara
hepsi ayrı guzel
astra nokta atısı olmus
teşekkr ederiz :)
Opc tamponları çok güzel olmuş ön hadi neyse uyuyor ama arka çok hoşuma gitti farklı bi araç gibi olmuş sanki 19lar çok yüksek bıraksada aracı çok şık olmuş bence allah çukurlardan esirgesin...
focus farklı olmuş ama göz alışır sanırım her iki aracada kocaman MAŞALLAH
teşekkr ederiz cümlemize maşallah :)
Yavrumm Cok Guzel Olmus Bu Dıkkat Laz Bızı Izlemeye Devam Edın Hee :)
61 Plaka ISter Bu Artık :D
Hemşerim :) Allah razı olsun Dikkat Laz Vol2 oldu bu :D aynnen izlemeye devam :D
Plka işine koşturuyorum bugunler 61 TS ler çıkmış 999 taneside bitmiş diyorlar babadan bi kanal bulup onla noktayı koyucaz Allah ın izniyle :)
oguzhan999
01-05-2011, 00:56
raadta kal Oğuzhan ;) astra nın kafası zaten çok başarılı olmuştu ama arkası noktayı harbiden koydu,ben olsam arkadaki amg,amg jantlarını söker opc jantı takarım arabaya gerçi onuda dikkat laz 3 te bekliyorum ben farklı bir renk ile :D
:) Eyw Eser bey :)
Biraz daha zaman diyorum ozman abi :)
HarunToprak
01-05-2011, 12:39
Maşallah araçlara,Astra nokta olmuş canlısı ayrı bir güzel Maşallah ;)
nitrosystem
01-05-2011, 13:45
astra güzel olmuş maşallah
Arkadaşlar araçlar gerçekten çok güzel allah kaza bela vermesin inş.