Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüm Araçların Kitapçıkları
Sanayi Bakanlığının yaptığı güzel bir uyglama
Klavuz Arama (http://bim.sanayi.gov.tr/temp/TRKKlavuzAra.aspx)
Ahmet Bby
28-04-2011, 21:00
Faydalı bir uygulama teşekkürler..
Ben açamadım ama bende mi bi problem var. kılavuzu gör diyorum bişey açılıyo hemen kapanıyo??
berkay_aydin
28-04-2011, 21:22
3 kere aynı kelimeyi aradım 3'ü de farklı sonuç :D aspx olarak indiriyor illa iss mi kuralım :D :D :D
Akın Sarıkaya
28-04-2011, 21:33
çok teşekkürler, fakat tıkladığımda pdf gelmedi ekrana..
Arkadaşlar benimde ilk tıkladığımda Gelmiyordu. Açılır pencerelere izin vermedikçe açmıyor. Ben indirdim evdeki bilgisayarıma yükledim. Firefox ile açtım sıkıntı olmadı :)
Murat Özcan
28-04-2011, 23:05
gayet guzel olmus tesekkurler
ankara eksoz bişeyler çıkıyo honda diye aratınca :D
cupra bulamadım :D hatta leon diye aratınca acayip bişeyler çıktı anlamadım :D ayrıca herhangi bişey yazıp enter'a basınca hiçbişey çıkmıyor fakat kelimeyi yazıp kılavuz araya mouse ile tıklayınca kafasına göre bişeyler çıkarıyor işte :D
Arif Seat sanırım bulamıyor. Yada çok fazla olunca 10 sayfadan başkasını bulamıyor :D
Seat yazıyorsun koltuk çıkartıyor :D
by_hayali
29-04-2011, 08:09
bende honda yazıyorum egsoz çıkıyo :)
Emre Ekrem
29-04-2011, 08:53
bende honda yazıyorum egsoz çıkıyo :)
aynen, peugeot yazınca da egsoz çıkıyor. Genede teşekkürler
flexamin
29-04-2011, 10:40
b5 kasa passat 1.8T yi bulamdım :S bide klavuz açılmıyor. açılır pencereye izin wermeme rağmen
Sanırım her model yok. Yada şöyle diyeyim eski modeller yok :) Normalinde yanlış bilmiyorsam tüm gelen yada üretilen ürünlerin kitapçıkları, iso belgeleri vs verilmesi gerekiyorki Sanayi bakanlığı izni olmadan satış yapılamıyor :)
Belkide ellerinde tüm datalar yoktur :D