Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Drift Akademi Ankara Açıldı...

paşa
02-05-2011, 00:05
Ankara için güzel ve eğlenceli bir fırsat. Eğitimler SKIDCAR ile veriliyor. SKIDCAR ile yapılan eğitim sonunda pratik eğitimi ister kendi aracınızla isterseniz firma aracıyla yapabilirsiniz. Katılmak isteyen arkadaşlar bana pm atsınlar.

http://www.driftakademiankara.com/images/banneralt.jpg

Eğitim Araçları:
http://www.driftakademiankara.com/images/sporting.jpg
http://www.driftakademiankara.com/images/skidbmw.jpg

Eğitim Alanı
http://www.driftakademiankara.com/images/harita.jpg

1 Kur Eğitim

Kendi Aracınız ile: 400 TL
Akademi Aracı ile: 500 TL
2 Kur Eğitim

Kendi Aracınız ile: 750 TL
Akademi Aracı ile: 900 TL
3 Kur Eğitim

Kendi Aracınız ile: 1000 TL
Akademi Aracı ile: 1100 TL

TechTurkey üyelerine bireysel katılımlarında %10 özel indirim yapılacaktır.
TechTurkey üyeleri eğer grup olarak katılım sağlarsa %25 grup indiriminden yararlanacaktır.

Tüm Katılımcılar öncelikle SKIDCAR ile eğitim alıp kendilerini geliştirmek için pratik eğitimini kendi aracıyla veya bizim SKIDCAR sistemi entegre edilmemiş diğer arkadan itişli eğitim aracımız ile alacaklardır.
Adres: Ankara Yeni Hipodrom, İstanbul Yolu 18.Km. Batıkent / ANKARA

KAYIT İÇİN GEREKEN EVRAKLAR

* Kimlik Fotokopisi
* Ehliyet Fotokopisi

KAYIT ÜCRETİ İÇİN

İNG Bank
Kart No: 4908 0820 4268 4764
Sevim KOZLU - OTOKONTROL Sürüş Teknikleri
Not: Açıklama Bölümüne Kurs Katılım Bedeli Yazdırmayı Unutmayınız.

KAYIT TAMAMLAMA

Kurs Ücreti Dekontu, Araç Bilgileri ve Gereken Evrakları En Geç 15 Mayıs 2011 Tarihinde
info@driftakademiankara.com adresine mail atmanız ile birlikte
kayıt işleminiz tamamlanmış olacaktır
DRIFT Akademi Ankara

BurakCengizhanoğlu
02-05-2011, 00:20
mesaj atamıyorum size ? engellediniz mi özel mesajları?

paşa
02-05-2011, 00:31
bir sıkıntı görünmüyor pm attım..

KingoAtmo
02-05-2011, 08:16
aynı tarihte akhisarda oto drag var

E30///M3
02-05-2011, 11:34
eğitim yeri? ücretler?

tool
02-05-2011, 11:39
skid car ile ne egitimi veriliyor?
fiyati buraya yazsaniz daha hizli geri donus saglarsiniz

Alican
02-05-2011, 12:41
1 Kur Eğitim

Kendi Aracınız ile: 400 TL
Akademi Aracı ile: 500 TL
2 Kur Eğitim

Kendi Aracınız ile: 750 TL
Akademi Aracı ile: 900 TL
3 Kur Eğitim

Kendi Aracınız ile: 1000 TL
Akademi Aracı ile: 1100 TL

Adres: Ankara Yeni Hipodrom, İstanbul Yolu 18.Km. Batıkent / ANKARA

KAYIT İÇİN GEREKEN EVRAKLAR

* Kimlik Fotokopisi
* Ehliyet Fotokopisi

KAYIT ÜCRETİ İÇİN

İNG Bank
Kart No: 4908 0820 4268 4764
Sevim KOZLU - OTOKONTROL Sürüş Teknikleri
Not: Açıklama Bölümüne Kurs Katılım Bedeli Yazdırmayı Unutmayınız.

KAYIT TAMAMLAMA

Kurs Ücreti Dekontu, Araç Bilgileri ve Gereken Evrakları En Geç 15 Mayıs 2011 Tarihinde
info@driftakademiankara.com adresine mail atmanız ile birlikte
kayıt işleminiz tamamlanmış olacaktır
DRIFT Akademi Ankara (http://driftakademiankara.com/)

MeRtCaN
02-05-2011, 12:42
Akademi aracı e30 sanırım
facebook sayfasında öyle yazıyordu

Akademi aracında drift yapmaya uygun ekıpman varmı?

[RaCeR]
02-05-2011, 13:00
eğitimi kim veriyor?

GökhanO
02-05-2011, 13:33
drfit akedemi istanbul ile bi alakası varmı bu organizasyonun ?

E30///M3
02-05-2011, 16:11
Son üç soru cevabı ve yeni hipodromun park alanı ise kaç km lerle drift yapmayı düşünüyoruz çok dar orası??

mmustu
02-05-2011, 16:19
e30u kest :D

ALPER-VNS
02-05-2011, 16:26
ankara drift akademide de e30 olmalıydı zaten :D

paşa
02-05-2011, 21:03
eğitim yeri? ücretler?
Eğitim yeri ve ücretleri konuya eklenmiştir

skid car ile ne egitimi veriliyor?
fiyati buraya yazsaniz daha hizli geri donus saglarsiniz
SKIDCAR ile 120kmh hızdaki tepkimeleri ve kayma eğilimini 50kmh hızda güvenli bir şekilde SKIDCAR'ın bu avantajını kullanarak veriyoruz. fiyat konuya eklendi.

Akademi aracı e30 sanırım
facebook sayfasında öyle yazıyordu

Akademi aracında drift yapmaya uygun ekıpman varmı?
Sadece SKIDCAR tam anlamıyla buna yeterli

;2259597']eğitimi kim veriyor?
Eğitim Ender KOZLU tarafından veriliyor. Detaylı bilgileri DRIFT Akademi Ankara (http://www.driftakademiankara.com) adresinden görebilirsin.

drfit akedemi istanbul ile bi alakası varmı bu organizasyonun ?
Uzaktan yakından hiçbir alakası yoktur.

Son üç soru cevabı ve yeni hipodromun park alanı ise kaç km lerle drift yapmayı düşünüyoruz çok dar orası??
SKIDCAR ile 120kmh hızdaki tepkimeleri ve kayma eğilimini 50kmh hızda güvenli bir şekilde SKIDCAR'ın bu avantajını kullanarak veriyoruz.

1.3 cdtı
02-05-2011, 22:15
ankara drift akademide de e30 olmalıydı zaten :D 3.25 kilitli dif dön dön dur

schizophrenic
02-05-2011, 22:28
şöyle site adresini versek daha faydalı olr bilgi açısından ;)

DRIFT Akademi Ankara (http://driftakademiankara.com/)

MeRtCaN
02-05-2011, 22:30

Hasan abiye katılıyorum hem çok dar hemde asfalt olarak çok kalın
yanı demek istedigim bi turda bi takım lastik biter
amacından biraz fazla maliyetli olur.
inşallah katılım fazla olur
21-22 mayısta Akhisar draglarında olacagım ıcın ızlemeye gelemıyecegım

ruudvan
02-05-2011, 22:40
sız su ıse kısacası drift diyelım mılletı cekelım ılerı surus teknıklerı dıyınce kımse yemıyormu dıyorsunuz yoksa bılmeden mı bu ıse basladınız ben anlamadım.

paşa
03-05-2011, 09:37
sız su ıse kısacası drift diyelım mılletı cekelım ılerı surus teknıklerı dıyınce kımse yemıyormu dıyorsunuz yoksa bılmeden mı bu ıse basladınız ben anlamadım.

bence siz SKIDCAR kullanmadan buna karar vermeyin...

paşa
03-05-2011, 09:42
Hasan abiye katılıyorum hem çok dar hemde asfalt olarak çok kalın
yanı demek istedigim bi turda bi takım lastik biter
amacından biraz fazla maliyetli olur.
inşallah katılım fazla olur
21-22 mayısta Akhisar draglarında olacagım ıcın ızlemeye gelemıyecegım

MERTCAN biz SKIDCAR ile eğitim verdiğimiz için onun bize pek bi engeli yok. Bu sistem lastik ve araba dostu o yüzden sıkıntı yok.

Mechanix
03-05-2011, 10:15
Hayırlısı olsun , düzeninizi kurunca istanbula da bekleriz.

paşa
03-05-2011, 10:24
İstanbul'a çok sık işimiz düşüyor. Organizasyon öncesi veya sonrası ilk yolumuz düştüğünde tanışmak için uğrayacağız...

MeRtCaN
03-05-2011, 10:31
MERTCAN biz SKIDCAR ile eğitim verdiğimiz için onun bize pek bi engeli yok. Bu sistem lastik ve araba dostu o yüzden sıkıntı yok.

egıtım drıft egıtımı sandım ben ozamn sorun yok

tool
03-05-2011, 10:38
uzun lafin kisasi ismi drift kendi skid ?

maskaran
03-05-2011, 10:41
Değişik oldu bu:rolleyes:

Brs_eg
03-05-2011, 10:56

buyuk harfle SKIDCAR

GökhanO
03-05-2011, 11:08
hocam skidcar ile drift egitimi veren yada drift yapan dunyada baska birileri varmı ben cok merak ettim simdi google'a da yazdım hep surus egitimleri cıkıyor yaptıgınız ise saygım var ama bence yanlıs yonlendirme oluyor bu biraz

paşa
03-05-2011, 14:24
Bu Sorularınızın cevabını bizzat eğitimlerimizi vermekte olan Ender KOZLU hocamızın kendi yorumlarıyla dinlemektesiz. Tüm sorulanızda sizleri aydınlatacak.

Ender KOZLU:
"Öncelikle tüm TechTurkey ailesine gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ediyorum.7 yıldan bu yana vermekte olduğum sürüş teknikleri eğitim formatlarına bir yenisini eklemeyi ve Ankara'da bulunan bu açığı kapatmayı uygun gördüm.Ayrıca siz otomobil severlerin bu uygulamaları trafik güvenliğini tehlikeye atmadan öğrenmesini kapalı ve güvenli bir alanda uygulama imkanı sağlayacağım. İngiltere,Amerika,Avusturya ve son olarak Avusturalya Stunt Driving Academy uzmanlık belgelerimle sürüş teknikleri ile ilgili her konuda Türkiyede eğitim verebilme yetkisine sahibim.
Verilen eğitimler;
Güvenli ve Defansif Sürüş Teknikleri
İleri Sürüş Teknikleri
Pro-Drive Sürüş Teknikleri
Anti-Terör Teknikleri
Vip Savunma Teknikleri
yukarıda bahsi geçen tüm eğitimlerde SKIDCAR eğitim aracı kullanılmaktadır.
SKIDCAR hakkında gerekli bilgiye sahip olmadığınızı farkettim ve bu konuda sizleri aydınlatma gereği duydum.
1970'li yıllardan bu yana başta İskandinav ülkeleri olmak üzere Amerika ve İngiltere'de SKIDCAR eğitimleri verilmektedir.Skidcar 5 farklı zemin türünü simule edebilen ve çok basit süratlerde çok yüksek hızlardaki kontrol kayıplarını kişiye yaşatarak kayma-kontrol kabiliyeti kazandıran bir sistemdir..Bu demek oluyor ki,Drift te çok yüksek hızlardaki kayma eğilimini 40/50 kmh gibi basit hızlarda bile aynı tepkimeyi size yaşatarak pratik yapma imkanı sağlar.Skidcar bir çok ülkede hem önden hemde arkadan itişli otomobillerde kullanılmaktadır.Hatta kamyonet,kamyon,tır ve otobüste uygulanan bir yol ve sürüş güvenliği eğitim formatıda vardır.
Bu örneklerle yola çıkarsak Drift eğitiminin birinci şartı olan kayma kotrol eğitimini skidcar ile vermek kaçınılmazdır.Adından da anlaşılacağı gibi SKIDCAR Türkçe çevrimi ile kayan araba demektir.

sorularınızı ayrıca yanıtlama gereği duyuyorum..."

egıtım drıft egıtımı sandım ben ozamn sorun yok
Eğitim formatı tamamen drift üzerine kurulmuştur yardımcı ekipman olarak ve ağırlık transferi,kayma - kontrol becerileri için skidcar eğitim aracı arkadan itişli bir araca entegre edilmiştir.
ilginize tekrar teşekkür ediyorum...

drift eğitimini sadece skidcar ile vermeyeceğiz.Eğitimler skidcar ile ve pratiklerde kişiler kendi araçlarıyla veya bizim tahsis edeceğimiz arkadan itişli otomobillerimizle eğitim alma imkanı bulacaklar.

Değişik oldu bu:rolleyes:

buyuk harfle SKIDCAR

hocam skidcar ile drift egitimi veren yada drift yapan dunyada baska birileri varmı ben cok merak ettim simdi google'a da yazdım hep surus egitimleri cıkıyor yaptıgınız ise saygım var ama bence yanlıs yonlendirme oluyor bu biraz

Yukarıda gerekli açıklamayı yaptım,ilginiz için tekrar teşekkür ederim...

Serencebey
03-05-2011, 14:32
başarılar Ender hocam :)

zamanında skidcar egitimi aldığım yerdir burası. Ender hoca son derece sabırlı, egitime dikkat eden ve muhabbeti hoş sohbeti ile egitim veren biridir.

Uygulamalı ve teorik bilgilerde, bilgisi takdir edilecek cinstendir.

Ender hocam yolun açık olsun. Zamanında aldıgım egitimlerden sanırım artık sadece yagmuru kullanıcam izmirde kar buz yok :D

sevgiler Burak :)

Egitimi merak eden arkadaslar için bende inceden dokunayım...

Skid car aracın uzerine hidrolik sistemlerle monte edilmiş bir sistem. Amacı aracın agırlık dengesını ve yerle olan temasını degistirerek farklı hava kosullarını simulize ediyor...

bu sayede guvenlı surus, ileri surus ve defansif surus gibi egitim asamalarından gecerek kendinizi gelistirebiliyorsunuz.

kayma anında aracın verdigi tepkileri gostermek amaclı yapılmıs bır sistem aslında.

anladıgım kadarıyla bu yenı sistem aracı ve lastıklerı zorlamadan aracı drifte daha yatkın hale getiriyor.

sıstemı ben uzun zaman once kullandım drift hali yokken ama eminim bu halıylede cok zevklı ve gelıstırıcıdır...

bence gıdıp gorup lazım :)

dirk
03-05-2011, 14:59
Tech üyelerine özel inddirirm + Grup olarak katılım sağlarsak yine ekstra indirim isteriz... =) Kolay gelsin takipçiyim..

paşa
03-05-2011, 15:06
Tech üyelerine özel inddirirm + Grup olarak katılım sağlarsak yine ekstra indirim isteriz... =) Kolay gelsin takipçiyim..

TechTurkey üyelerine bireysel katılımlarında %10 özel indirim yapılacaktır.
TechTurkey üyeleri eğer grup olarak katılım sağlarsa %25 grup indiriminden yararlanacaktır.

Alican
03-05-2011, 17:51
Bende yakın zamanda Ender hocadan eğitim aldım Serencenin dediği gibi çok sabırlı bir insan. Ben yan koltukda oturacam yanımdaki abuk sabuk araba kullanacak tokatı çakarım :D

Kısmet olur ise yarın kayıt işlemlerini halledicem.

Bu arada Skidcar kullanmayan var ise tavsiye ederim palio ile s14le yanlar gibi yanlıyabiliyorsunuz :D

İmkanı olanlar için güzel bir fırsat.

paşa
04-05-2011, 18:06
http://www.driftakademiankara.com/images/afisweb.jpg

white quattro
22-05-2011, 11:56
Kaçta başlıyor bugün???

boosted_pug
22-05-2011, 19:52
ben 15 civarı gittim tam sonuna yetiştim :( evimden 3dk uzak bilemedin 4 neyse bidahaki sefere izlemeye gelirim kazasız belasız eğitimler

ghibli06
24-05-2011, 01:02
Ankarada organizasyon yapmak ne kadar zor dün anlamışsınızdır sanırım...

orbay
26-05-2011, 15:02
bu eğitime yetişemedim ama inş bir dahaki sefer katılacağım...

eğer varsa organizasyonun fotolarını eklemeniz mümkünmüdür???

Chatin
27-06-2011, 10:07
rwd aracın driftte verdiği tepki ile skidcar ın verdiği tepki aynı değildir. ki kullanılan araç palio. fwd araç ile drift eğitimi verilmez. o listede yazan eğitimler için skidcar amaca uygundur belki ama drift için malesef. yanlamak ayrıdır, drift ayrıdır. skidcar ile yanlamak ayrıdır asfaltta lastik eriterek drift yapmak ayrıdır.

tanerbenlioglu
18-07-2011, 17:34
inşallah türkiyenin her yerinde eğitimler başlar..

denizoglu
22-07-2011, 10:45
yıl boyunca devam edecek mi acaba?