Orijinalini görmek için tıklayınız : Tavan kaplama
aracımın tavanını siyah folyoyla kaplamak istiyorum fakat polislerin bu durumdaki tavrı nedir ruhsata işletmeden kaplatıp kullansam nasıl olur ? bilgisi olan yada başına herhangi bişey gelen varmı ? güncel olarak artık cam filmine eskisi kadar karışılmadığını biliyorum ama siyah tavan işi ne durumda ?
Eninde sonunda muayeneye sokarken aracı ruhsata işletmeniz gerekecek, en azından muayeneye kadar idare edilebilir sonrası zaten kaçınılmaz :)
Ama dikkat edene denk gelirsiniz uğraşırsınız. Gerçi bizleri durdurduklarında illa uğraşıcak bişeyler bulurlar :)
MoonWolf38
02-05-2011, 10:57
polis açısından bi sıkıntı yok fakat muayenede ağır kusur görüyolar muayeneye girmeden söktürmen gerek
Eninde sonunda muayeneye sokarken aracı ruhsata işletmeniz gerekecek, en azından muayeneye kadar idare edilebilir sonrası zaten kaçınılmaz
Ama dikkat edene denk gelirsiniz uğraşırsınız. Gerçi bizleri durdurduklarında illa uğraşıcak bişeyler bulurlar
Techturkey.com Post 2
muayneyi daha yeni yaptırdım araç 206 beyaz tavan siyah olunca bariz belli olucağı için düşünüyorum :) ama eğer özellikle takıntı olmuyorsa zaten çevirip takıcaksa abi dediğin gibi egzosttan farlara kadar uğraşır :D
Murat Özcan
02-05-2011, 11:36
polisler pek birsey ddemıyorda bence tavanı boyat folyoda kalkma olayı bazen olabılıyor yıkarken sılerken vs vs ben 2 defa folyo yaptım 3. de gittim keyfi boyattım gayette memnundum
Anecdote
02-05-2011, 16:05
Bence boyatma kazalı derler :D folyo daha iyi diye düşünüyorum
benimde sunroof cam değil parlak siyah folyo kaplattım sıkıntı yaşamadım 4-5 ay oldu
polıs bırsey demez dıyen arkdasları allh korusun dıyerek rahatlatmak ıstıyorum benım gıbı cevırrılerse ugrasırlarsa ogrenırsınz sızde artık suan cam fılmıyle bırlıkte en cok dıkkat edılen husus olmustur bence muayeneye gıderken yaptırın hemdee rengını ısletın
huseyinturk
29-01-2013, 16:25
hortlatayım konuyu..
Tavana siyah folyo muaynede sıkıntı oluyormu hala_?
hortlatayım konuyu..
Tavana siyah folyo muaynede sıkıntı oluyormu hala_?
malesef oluyor bundan 2-3 ay once corolla'yı muayne ettırırken görmüştüm. beyaz bır e46 i tavanın da ve kaputta karbon var dıye ağır kusur yazdılar
Polislerle sıkıntı olmuyor ama muayene sıkıntı. Bende söktürücem muayeneye girerken mecbur.
Eğer ruhsatta çift renk olarak gözükmüyorsa muayenede ağır kusur olarak sayıyorlar.