Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 Gti Sorunsalı

Frank
04-05-2011, 12:03
Merhaba arkadaslar 99 model gti ın chipli beyini kafayı yedı atesleme olmuyodu cıhaza baglayınca gorunmuyordu.Bizde çıkma bir beyin aldık arac calıstı fakat artk oem beyın oldugu 7500 cıvarı kesıcıye gırıyor.Gtı larda superchıp dedıklerı yazılımmı yoksa ekstra bır parcamı eger parcaysa yenı beyıne takılabılır mı ??
Teşekkurler

KA®ANLIK
04-05-2011, 12:05
evet işte bizde hakkı abi ile muhabbet ediyorduk sohbet başlığında.
sohbet ederken sohbet başlığında, bayağı böyle derinleşti sohbetimiz sohbet başlığında derken...

aaa pardon yanlış başlıktayım sanırım, sohbet başlığında sanıyordum ben kendimi...

Frank
04-05-2011, 12:12
evet işte bizde hakkı abi ile muhabbet ediyorduk sohbet başlığında.
sohbet ederken sohbet başlığında, bayağı böyle derinleşti sohbetimiz sohbet başlığında derken...

aaa pardon yanlış başlıktayım sanırım, sohbet başlığında sanıyordum ben kendimi...

:) :) :)

Onemlı degıl cvbı beklıyormm

yaşar
04-05-2011, 12:17
Maslak da yapan bir firma var yazılım değil ayrıca bir modül olması gerekiyor ,daha tecrübeli abilerimiz var yardımcı olacaklardır inşallah :)

Aracında ekstra neler var chip neden istiyorsun ?

Frank
04-05-2011, 12:26
Maslak da yapan bir firma var yazılım değil ayrıca bir modül olması gerekiyor ,daha tecrübeli abilerimiz var yardımcı olacaklardır inşallah :)

Aracında ekstra neler var chip neden istiyorsun ?

Araç diyarbakırda valla maslak a gelemıyecez :)
Önceden chipliydi beyin 8200 çeviriyodu çıkma beyin taktıgımız ıcn halıyle standart a dondu.Gti lardan pek anlamadıgımız ıcın sormak ıstedm

aLperTunga
04-05-2011, 12:41
Merhaba arkadaslar 99 model gti ın chipli beyini kafayı yedı atesleme olmuyodu cıhaza baglayınca gorunmuyordu.Bizde çıkma bir beyin aldık arac calıstı fakat artk oem beyın oldugu 7500 cıvarı kesıcıye gırıyor.Gtı larda superchıp dedıklerı yazılımmı yoksa ekstra bır parcamı eger parcaysa yenı beyıne takılabılır mı ??
Teşekkurler

öncelikle söyle söyliyim orjınal 106 beynı 7200 de kesici yapar..ve superchip veya herhangi bir custom chip olsada piyasada hem yazılım olarak beynınıze yazılıyor hemde eprom olarak yani içine entegre monte ediliyor..yani iki seceneğiniz var ya yazılım yaptıracaksınız yada eprom olarak içine monte ettireceksiniz..eger diyarbakıradaysanız,örneğin istanbuldan ankaradan veya herhangi bi yerden eprom olarak chipinizi satın alın ve diyarbakırda iyi bir elektonikçiye beynin içine monte ettirebilirsiniz..

Frank
04-05-2011, 12:49
Tam olarak sormak ıstedıgım şu
Eski beyinde araç 8200 çeviriyordu.
Acaba onu açtırıp varsa içindeki chip i yeni beyine monte ettırebılırmıym

cenk_35
04-05-2011, 13:03
beyni gönderrsn istanbula orda herşeyini yaparlar gönderrler.biz yaptrmıstık.

kop42
04-05-2011, 13:14
Beyinin icinde 28f512 kodlu eprom var senin eski beyinindeki epromla yenisini değiştir eskisi gibi olur parana yazık fantazi arama beyini başka yerlere yollayip

aLperTunga
04-05-2011, 13:17
Tam olarak sormak ıstedıgım şu
Eski beyinde araç 8200 çeviriyordu.
Acaba onu açtırıp varsa içindeki chip i yeni beyine monte ettırebılırmıym

valla benden size tavsiye chip yapmayın!sırf 8200 dönmek içinde chip yapılmaz..ben tavsiye etmem..

Frank
04-05-2011, 15:34
Beyinin icinde 28f512 kodlu eprom var senin eski beyinindeki epromla yenisini değiştir eskisi gibi olur parana yazık fantazi arama beyini başka yerlere yollayip

Teşekkurler oyle yapıcaz artk

anGaralı106
05-05-2011, 00:44

reyiz:) nerelerdesin sen . sesin solugun çıkmıyo.haberleşelim mangal sezonunu açtık haberın olsun

USTAaa
20-03-2013, 12:49
konu hort,bu epromdan arıyorum 28 F 512,yardımcı olabılecek bırıler var mı ?