Orijinalini görmek için tıklayınız : vtc 26:) sc...
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150163624806191
özledim o sesi beee....
baktım typer sesleri havalarda ucuyo birde benden bir klasik gelsin dedim;)
Bulut Y.
04-05-2011, 23:31
açılmıo usta gizlilik dalgası falan.
aynen gizlilik dalga dümeni ..
evet,
gizliliği kaldırırsanız facebook tan izleyebiliriz...
kaldırıldı beyler izleyebilirsiniz :)
gizliliği kaldırttım... izleyebilrsiniz
Yasin geçmişi bırak bence Altındakini koştur artık
Özledik YGZ yi bu araba sende yattıgı kadar kimsede yatmadı açık konuşmak gerekirse üzülüyoruz
Alicanrs
05-05-2011, 12:15
aynen ygz'nin videolarını istiorz artık =)
Yasin geçmişi bırak bence Altındakini koştur artık
Özledik YGZ yi bu araba sende yattıgı kadar kimsede yatmadı açık konuşmak gerekirse üzülüyoruz
doğru söze laf yok ama;) hersey azcıkta maddiyata bağlı. yavas yavas geliyorum. ama ben komple mfactory şanzıman almak istiyorum. sendekinden. 1.3 barda bile şanzıamn çat ederse uğrasırız baya..
tamam bizde sevmiştik kendisini ama sanki altındaki farklı bişey :D:D:D
doğru söze laf yok ama;) hersey azcıkta maddiyata bağlı. yavas yavas geliyorum. ama ben komple mfactory şanzıman almak istiyorum. sendekinden. 1.3 barda bile şanzıamn çat ederse uğrasırız baya..
JDM 4 -5 -6 dişli alırsın
sorun olmaz
yada alttan basmassın basıcagın viteste yüksek devirde basarsın gene dogramassın :)
JDM 4 -5 -6 dişli alırsın
sorun olmaz
yada alttan basmassın basıcagın viteste yüksek devirde basarsın gene dogramassın :)
şuan baskı balata 5.6 sekromenç değişiyo.
haftaya mfactory kilit.skunk2 gaz kelebeği ve emme geliyo. sonra cant lastik:)
sonra bi ayardan sonra videolara start veririz 4 ay sonraya kadar kırmzsak allah nasip ederse komple mfactory sanzımanla olayı bitiririm. fiyatları konusunda arastırma yapıyorum. engin bilgilerinizi fiyat konusunda bana pm atarsanız sevinirim:)
Ben parça getirmiyorum artık moruk o yuzden fiyat veremem
Hayırlısı olsun bakalım
Ben parça getirmiyorum artık moruk o yuzden fiyat veremem
Hayırlısı olsun bakalım
anladım. hayırlısı olsun bakalım genede sağolasın
Selcuk_RoL
05-05-2011, 20:45
güzel ses:icon_tup: iyiydi be yasin
çok güzel gerçektende ;) yeni aracınızda umarım istediğiniz gibi olur kolay gelsin ,,,onunda videolarını bekliyoruz ..........
güzel ses:icon_tup: iyiydi be yasin
sen böyle diyince aklıma köprü gişeler geldi:))
çok güzel gerçektende ;) yeni aracınızda umarım istediğiniz gibi olur kolay gelsin ,,,onunda videolarını bekliyoruz ..........
amin inşallah ;)
ocean0636
06-05-2011, 13:36
Masallahhh cok guzel :)