Orijinalini görmek için tıklayınız : 5x100'den 5x112 ye
merhaba arkadaşlar..
Uzun bi süre önce Konu açmıştım. Polo Jant Önerisi diye ? güzel sonuçlara ulaşamadım.. Ve aracımın Jant ölçüsünü 5x100 den 5x112 ye değiştirebilirmiyim diye sormak istiyorum..
Yanlız Flanş'a cook sağlıklı bakmıyorm.. Başka nasıl yapabilirim. O janttın takıldığı yerin komple değiştirme imkanım Varmıdır.. Sağlıklı olurmu ?.. Hangi araçlarınki aracıma kesmeden biçmeden olur..
Golf4 ün yürüyenine çok yakın , hemen hemen aynı diye biliyorum 6R yürüyenini ama emin değilim , daha net bilgisi olanlar düzeltirler yanlışsa.
Ama eğer bildiğim doğruysa, B5 A4 quattro poryaları ile 5x112 ye çevrilebilir bijon aralıkların. Polo GTi ların aksesuar katalogunda çok güzel bi jant var hatta füme olarak geliyor çok kollu speedline 2118 e benziyor biraz bahsettiğim jant , o tarz bişey bulunabilir diye düşünüyorum ama orj 5x100 aralıktaykende.
http://www.traraba.com/wp-content/uploads/2009/08/3_kapili_spor_volkswagen_polo.jpg
dediğiniz jant sanırım bu ama :( bilmiyorum ki arabaya modifite bişey yapmıycam o yüzden jant cook iddalı bişey olmasını istiyorum takim burda kalsın
bu değil :) bu;
http://binekarac.vw.com.tr/apps/_img/aksesuar/medium/Polo/6R0071497%20%20AX1.jpg
Volkswagen Türkiye : Parça Detay (http://binekarac.vw.com.tr/parca-detay.aspx?model=Polo&categoryname=Jantlar&itemname=Motor%20Sporlar%C4%B1%2017%E2%80%9D)
bu iyiymiş yaa ama Fiyat :795.28 TL* :(:( Fazla yaa kampanya felan olursa aslında almak mantıklı :/(
fiyatı haricinde çok güzel bencede :)
oz superturismo da çok güzel duruyor Polo üzerinde, drift antrenmanında görmüştüm dibim düşmüştü resmen :)
06 ANIL 38
06-05-2011, 10:11
bence enkeileri al tak :):):)
araç ne renk ? 5zigen verim ben :) gayet iddalı ve güzel olur bence :D
bence enkeileri al tak :):):)
abi ben alman'a japon Japon'a alman sewmiyorum =) hafif ama gerek yok görsel show olması lazım=)
araç ne renk ? 5zigen verim ben :) gayet iddalı ve güzel olur bence :D
abi jantlarını takip ettim ama yok bence daha iddalı olmalı Araca bi tek jant takıcam başka bişey düşünmüyorum yere basıp yawaş yawş gezcem dizel amacına hizmet için Araç Beyaz Renk bu arada
valla fiyatı makbul olsa eklediğim jantlar çok güzel :)
06 ANIL 38
06-05-2011, 11:43
abi ben alman'a japon Japon'a alman sewmiyorum =) hafif ama gerek yok görsel show olması lazım=)
abi jantlarını takip ettim ama yok bence daha iddalı olmalı Araca bi tek jant takıcam başka bişey düşünmüyorum yere basıp yawaş yawş gezcem dizel amacına hizmet için Araç Beyaz Renk bu arada
almana almansa o zaman bbs rs al bence..german style dewamm :cool:
deeperblack
06-05-2011, 11:45
16" rpf1 bulsa 5x100 direk çakıcam polonun üstüne bence mükemmel duruyor.
almana almansa o zaman bbs rs al bence..german style dewamm :cool:
abi valla aldım içlerinide turuncu boyayacaktım :( ama et değerinden oyurmadı birazda ondan istiyorum 5x112 Bbs Lm cook can yakar :D
16" rpf1 bulsa 5x100 direk çakıcam polonun üstüne bence mükemmel duruyor.
sitede biri satıyordu ben almadım baksana bi ilanlara olması lazım
Hala jant bulamadım... Hala bu işin nasıl yapılabileceğinide çözemedim Günceli :(
streetracer
12-07-2011, 18:07
aynı şeyleri bizde yaşadık arkadaşım polo almaya karar vermişti baya bir jant aradık durduk ama her gittiğimiz jantçı bi polo gti jantı bide R jantı mı ne var onu gösteriyolardı en son bir takım jant bulduk 5x100 1 takım gelmiş başka yok direk arabayı almadan jantı aldık polocuların işi baya zor bu jant konusunda
aynı şeyleri bizde yaşadık arkadaşım polo almaya karar vermişti baya bir jant aradık durduk ama her gittiğimiz jantçı bi polo gti jantı bide R jantı mı ne var onu gösteriyolardı en son bir takım jant bulduk 5x100 1 takım gelmiş başka yok direk arabayı almadan jantı aldık polocuların işi baya zor bu jant konusunda
-*
siz ne taktınız jant ..??
polo gti jantı bence çok güzel. Hatta bu aralar araştırma aşamasındayım gti için alırsam başka jant takmam.
polo gti jantı bence çok güzel. Hatta bu aralar araştırma aşamasındayım gti için alırsam başka jant takmam.
orjinal gtı bulursam düşünüyorum ama Replika jantlara Bek sıcak bakmıyorum.. İçi siyahlı gtı jantı yok hem siyahlılar gerçekten güzeldi
streetracer
09-08-2011, 09:54
-*
siz ne taktınız jant ..??
kusura bakma yeni gördüm mesajını biz Porsche 911 TURBO jantı taktık