Orijinalini görmek için tıklayınız : Focus Sport Trend vs. 206 GTI
60 - 190 arası nolur????
206 stock
Focus HKS mantar, ST170 Headers
Ahmet_28
06-05-2011, 14:21
focus rahat geçer
Arkadasimda var st gti ile denedi ya kafa kafaya yada gti yarim boy onde oluyordu ikiside stocktu
Focus geçer. Ama zorlanır.
ya kafa kafaya olur, yada focus bir iki boy önde olur. ama bence de zorlanır.
flexamin
06-05-2011, 15:50
206 gti alır :D sonra da nolur bilmem :D heuheuh anladın sen umut kanka şaka bir yana çok çekişmeli ve zevkli olur..
SifirinciMurat
06-05-2011, 15:56
Focus geçer. Ama zorlanır.
206 gti benim 206'm gibiyse perişan etmesi lazım :)
206 gti alır :D sonra da nolur bilmem :D heuheuh anladın sen umut kanka şaka bir yana çok çekişmeli ve zevkli olur..
annadım bn seni ;)
Trance-R
06-05-2011, 16:01
focusun vites aralıkları fazla değilmi :S
206 gti benim 206'm gibiyse perişan etmesi lazım :)
Seninki gibi ise vites atınca CD eject etmesi gerekmiyormuydu. Stock diyor. Stock demeselerdi var bizdede bir GTI. Pek GTI'lığı kalmadı ama. :D
flexamin
06-05-2011, 16:03
sport trendlerin şanzımanı 1.2.3 kısas 4.5 uzundur:) gti nasıl acaba uzun kısa diyebiliyorum çünkü bazı gti cılar xs şanzımanı koyuyordu :)
Focusun vites aralığı daha kısa 4. ve 5. vites hariç
sport trendlerin şanzımanı 1.2.3 kısas 4.5 uzundur:) gti nasıl acaba uzun kısa diyebiliyorum çünkü bazı gti cılar xs şanzımanı koyuyordu :)
206GTI'a XS şanzımanı uymaz. Öyle birşey yok. Türkiye'de 206GTI'ı olupta kısa şanzımanı olan insan sayısı 5'i geçmez. :)
flexamin
06-05-2011, 16:26
206GTI'a XS şanzımanı uymaz. Öyle birşey yok. Türkiye'de 206GTI'ı olupta kısa şanzımanı olan insan sayısı 5'i geçmez. :)
bilmiyorum bende öle sölüyorlardı xs şanzımanı takıyorlar falan diye.
SifirinciMurat
06-05-2011, 20:19
Seninki gibi ise vites atınca CD eject etmesi gerekmiyormuydu. Stock diyor. Stock demeselerdi var bizdede bir GTI. Pek GTI'lığı kalmadı ama. :D
kasetliydi benimki :)
kat iptali dışında bir şey yoktu benimkinde de, ama kat üstündeyken bile sport trende de ezilmemesi lazım. her neyse canım, geçmişe mazi.
be şanzıman çok güzeldi, ma kadar da dandik bir şanzıman görmedim :)
BE şanzıman çok güzel ya. Severim kendisini. MA kadar çok çeşitli son dişli oranı yok ama olsun. :)
Ben Sport Trendin sınıfındanki arabalara göre cok iyi yürümedigini düsünüyorum.. Üstündeki parçalarla kafa kafaya anca gider düsüncesindeyim..
cloverleaf
08-05-2011, 23:00
206 gti sağlıklı bi durumdaysa her türlü rahat rahat geçer;) sportrent öyle aman aman giden bi makine değil ST ruhu baya bi eksik nereye rahat geçiyor.
individual
09-05-2011, 08:20
sport trend bir gti gibi gitmiyor 206 gti önde olur ama yol tutuş derseniz focus derim ;)
_SeLim_07_
15-05-2011, 22:43
Kesinlikle GTI :) 206 GTI'm varken hiç focusa geçilmedim :D
St130 un okadar hızlı olacağını sanmıyorum. Filtre ve headers ne getirirki ? Gti geçer diyorum Bende.
gambit49
16-05-2011, 19:14
cekismeli olr ne olacagi belli olmaz :D focusun 4 uzun 5 bagdas kurmalik
arkadaşlar bizzat denedik öle tesadüfen gördüm konuyu.
GTİ aldık bi arkadaşa bayandandı araba 130.000 km de altık tertemiz arabaydı en ufak bi iç dış modifikasyon yoktu sadece filtre kiti düz boru ve sona güzel my racing koyduk.
Sport Trend 2,0 oda bi arkadaşımın o aractada filtre kiti ve düz boru var.o aracta 133.000 km.de
SONUÇ olarak 206 yarım boy önde gidiyor.abartısız 3-4 kez denenmiştir.
ama gti focusa göre biras daha hafif bi araç tahminimizce ağırlıktan kazanıyo.
GTİ aldık bi arkadaşa bayandandı araba 130.000 km de altık tertemiz arabaydı en ufak bi iç dış modifikasyon yoktu sadece filtre kiti düz boru ve sona güzel my racing koyduk.
Sport Trend 2,0 oda bi arkadaşımın o aractada filtre kiti ve düz boru var.o aracta 133.000 km.de
Bu dediklerinize göre (eğer araçlarda gerçekten sorun yoksa) ST alınası bir araç olmaya başladı Benim için :)
flexamin
24-05-2011, 23:21
sport trendler düz boru da - ye gider. sport trend backpressure seven araçtır.
( focus std warken düz boru denedim)
gti alır gibi
Denedik, gti alıyor fakat hızlar yükseldikce fark azalıyor. Top speede kadar basılsa st yakalar tahminimce. :)