PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Caravella BiTDI vs Mercedes Benz Viano 2.2 CDI

KoramiraL
06-05-2011, 15:22
Arkadaşlar bir kaç ay içerisinde bir araç daha alacaz Minibüs Tarzı Mercedes Viano ile Caravella arasında Kaldık Caravella BiTDI Viano 2,2 sizce hangısı ola bilir genelde uzun yol yapıyoruz....

Ahmet_28
06-05-2011, 15:28
viano çok iyi araç.sınıfında daha iyisi yok bence.sıfır alınacaksa şimdi makyajlandı zaten.arkalarda körük var havalı süspansiyon.bence her yönü ile daha iyi carevelladan

KoramiraL
06-05-2011, 15:41
viano çok iyi araç.sınıfında daha iyisi yok bence.sıfır alınacaksa şimdi makyajlandı zaten.arkalarda körük var havalı süspansiyon.bence her yönü ile daha iyi carevelladan

araç sıfır alınacak ama koruklu amortisor olayından bıraz cekiniyorum sebebide eger koruk patlarsa ki ozellıkle yolda olursa istenmeyen bır olur dıye cekınıyorum acıkcası...

Ahmet_28
06-05-2011, 15:43
araç sıfır alınacak ama koruklu amortisor olayından bıraz cekiniyorum sebebide eger koruk patlarsa ki ozellıkle yolda olursa istenmeyen bır olur dıye cekınıyorum acıkcası...

hiç çekinme o yönden korkun olmasın mercedes işini şansa bırakacak değil:)koca otobüslerde ön-arka komple körüklü.tırlar keza öyle bir tırın yüklü ağırlığı 40 ton :)

KoramiraL
06-05-2011, 15:59
bu şekilde baktınmı sende haklısın abıcım ne dıyım :)) ama patron olacak arabada...o yuzden dikkat etmem gerek enine boyuna dusmek gerekıyor abi...

Ufuk
06-05-2011, 16:11
Tabiki caravelle.180 ps'in tadı :D 2.2ler kaç hp?

__FrK__
06-05-2011, 16:12
sen de şöförsün sanırım , ahmet abi de mercedes bayi sahibinin şöförü kulak ver :D

KoramiraL
06-05-2011, 16:15
Viano 2,2 CDI 163 Bg :) Caravella 2,0 BiTDI 180 bg birde simdiki kullandıgım arac var kı bu benım en cok hosuma giden Caravella 3,2 V6 Benzinli :) alınacak araç yedek olacak..

devil_berk22
27-05-2011, 21:27
ben olsam viano tercih ederdim o sınıfta üstüne araç yok zaten

Maxiboost
28-05-2011, 00:40
hiç çekinme o yönden korkun olmasın mercedes işini şansa bırakacak değil:)koca otobüslerde ön-arka komple körüklü.tırlar keza öyle bir tırın yüklü ağırlığı 40 ton :)

w638 kullanıcılarına söyle birde böyle :D ehehe gerçi kompresörün yeri değiştirilip geliştirildi ama insan güvenemiyor işte :)

shele
28-05-2011, 08:24
iki aracıda kullanan biri olarak tavsiyem biraz fazla yakacak ama kesinlikle vianodan yana . özellikle de uzun yolda konforu tartışılmaz.

h.guroglu
28-05-2011, 08:53
viano çok konforlu konforuna diyecek yok tabiki

bizim şirkette var 2,2 viano en dolusundan araç sunroofdan su alıyordu garantiden komple tavan döşemesi değişti acayip uğultu olmaya başladı diyor şöför arkadaşlar birde elektrikli kapıları çok sorunlu vianoların bizimkiler ışıklarda falan durunca kendiliğinden açılıyor :D:D servis sorunu hala bulabilmiş değil kapının tüm elektrik tesisatı değişti sorunu çözemediler

yaşar
28-05-2011, 09:05
viano çok konforlu konforuna diyecek yok tabiki

bizim şirkette var 2,2 viano en dolusundan araç sunroofdan su alıyordu garantiden komple tavan döşemesi değişti acayip uğultu olmaya başladı diyor şöför arkadaşlar birde elektrikli kapıları çok sorunlu vianoların bizimkiler ışıklarda falan durunca kendiliğinden açılıyor :D:D servis sorunu hala bulabilmiş değil kapının tüm elektrik tesisatı değişti sorunu çözemediler

İkitellide elektirikçi ismail abi var getir yarım günde halleder sıkıntı olmaz,ücretde almaz tanışmış olursunuz :) CİDDİYİM ;) :) :)

Mercedese her türlü favorim .

h.guroglu
28-05-2011, 09:32
İkitellide elektirikçi ismail abi var getir yarım günde halleder sıkıntı olmaz,ücretde almaz tanışmış olursunuz :) CİDDİYİM ;) :) :)

Mercedese her türlü favorim .

araç denizlide genede teşekkürler tavsiyen için

redbaron
28-05-2011, 11:51
viano caravelle gore cok daha konforlu.ben olsam vianoyu tercih ederim gercekten arkası cok genis ve rahat

Omak
06-06-2011, 21:57
kesinlikle viano. caravelle den fazla yakacagını sanmam 2.5 tdi 130 luk vardı ıcıyor soylemedı deme ve iç aksamı benım hiç hosuma gıtmemıstı dokuldu resmen. helekı patron bınecekse yıldız şart ;)
körüklerin problem yaratacagını sanmam okadar arge ve muhendıs bukadar basıt bısı yapmıs olamaz. konforundan patronun tesekkur edebılır sana.
ayrıca caravelle dede otomatık kapı problemı cok yasadık ve ne yaparsak yapalım acılıp kapanırkenki gıcırtıyı otmeyı gıderemedık servıs bıle yaka silkmişti artık