Orijinalini görmek için tıklayınız : 22 mayıs akhisar drag tır organizasyonu.
Arkadaşlar 8 araçlık tırla anlaştık ve fiyat 8 araç olunca daha makul oluyor.tır 20 mayıs gecesi yola cıkıp cumartesi öğlen orda olacak sekilde anlasılmıştır.pazar günü yarıştan sonrada istanbula dönülecektir.gelecek olan arkadaşlar varsa yazsınlar şu an 4 araçlık yerimiz kaldı.tır için paraları çarsamba gününe kadar toplamış olacağız.8 araçlık tır dolmadığı taktirde araç başı 100 tl gibi bi ekstra ücret verilecektir.
8 araçlık tır:araç başı 400 tl.
4 araçlık tır:araç başı 500 tl
2 araçlık tır:araç başı 550 tl
gelenler
isotta :cenk
miniks:hilmi
kadett gsi:berk
opelteam:mustafa
göki gelirsen haber verirsin..
araç sahipleri ayrı araçlarla gidecekler sanırım...
tır nereden kalkacak acaba ?
araç sahipleri ayrı araçlarla gidecekler sanırım...
tır nereden kalkacak acaba ?
mecburen ayrı araçlarla gidecez.tırla gelen araçlar hariçinde yarışa katılacak 2 araç daha gelebilir.eğer yer olursa ,onlarla gideriz.
tır bostancı sanayinin ordan kalkacak..
Yigit DBS yi getirsene draglara
İstanbulun typerları Drag da boy ölçüşsün hemde M3 lerle de kalkışları zevkli olur:)
RedBull Tır'la Gelicekti Sanırım ama.... :rolleyes: İletişime Geçin İsterseniz.
http://www.techturkey.com/forum/motorsporlari/81060-rpm-race-events-drag-race-championship-2011-a-8.html
RedBull Tır'la Gelicekti Sanırım ama.... :rolleyes: İletişime Geçin İsterseniz.
http://www.techturkey.com/forum/motorsporlari/81060-rpm-race-events-drag-race-championship-2011-a-8.html
redbullun durumu belli değilmiş.eğer gelirse haber verecekmiş.:)
böyle durumlarda istanbul'da olmadığım için sitem ediyorum =((
chiefkadir
09-05-2011, 11:38
böyle durumlarda istanbul'da olmadığım için sitem ediyorum =((Ya niye sitem ediyon al gel arabanı ben gidiyorum ikimiz çekici tutalım gerçekten gireceksen
bu sefer katılamam biraz eksiğim var drag için ama güzel teklif bundan sonrakiler içinde geçerliyse gideriz kadir abi =)
chiefkadir
09-05-2011, 17:20
bu sefer katılamam biraz eksiğim var drag için ama güzel teklif bundan sonrakiler içinde geçerliyse gideriz kadir abi =)Ben zaten arabayla gideceem:hahaha:
tır günceli.
2 arkadaşımız cumartesi günü izin alamadıklarından tırla gelemiyorlar.ama pazar günü yarışa katılacaklar.redbull engin arkadaşımızda haber verecek.
??
böyle durumlarda istanbul'da olmadığım için sitem ediyorum =((
istanbula gel beraber gideriz:D
typer günceli;)
Akhisar İzmir'emi ait bir ilçe?
SekoLive
12-05-2011, 08:49
manisaya ait
By_HaNNibaLL
12-05-2011, 13:08
manisaya ait
naptin abi işleri halledersem gelirim diyodun ya
TAM35GNY
13-05-2011, 00:50
7 arac olursaniz 8. aracin odemesini ben yapicam beyler ;)
sana ne dıyeyım,bıtanesın :heyoo:
bu kadar tesvık sonrası 3 arac daha cıkar sanırım ıst dan :)
helal olsun,;) teşekkürler.valla 7 araç zor gibi görünüyor.son hafta hersey belli olacak,hilmide bende araştırıyoruz hala:).
parçalarımız yetişmediği halde stoka yakın bi vaziyette katılıcaz.maksat tanışmak,eğlenmek,o adrenali yaşamak, draglara katkıta bulunmak.ne kadar çok katılım olursa draglarda bi o kadar ileriye gider.ama biz hala 8 araç toparlanamadık:)
helal olsun,;) teşekkürler.valla 7 araç zor gibi görünüyor.son hafta hersey belli olacak,hilmide bende araştırıyoruz hala:).
parçalarımız yetişmediği halde stoka yakın bi vaziyette katılıcaz.maksat tanışmak,eğlenmek,o adrenali yaşamak, draglara katkıta bulunmak.ne kadar çok katılım olursa draglarda bi o kadar ileriye gider.ama biz hala 8 araç toparlanamadık:)
sağlık olsun,amaç ve düşündükleriniz bizim için daha değerli ve bize kafi...tşk ederiz :)
tır günceli olsun arkadaşlar :)
otobanda roll yapan type-r lar da sizle tırla gelse drag'a girse gzl olur kanımca..:)
otobanda roll yapan type-r lar da sizle tırla gelse drag'a girse gzl olur kanımca..:)
tır ve type-r lar günceli:)
ben gelırımde rakıpden ümitsizim bizm :)
burda yazıp çizip gelememktense netleştirip yazmayı dusunuyordum ama çok buyuk aksılık olmaz ıse gelırırm tabıkı rakıbım olursa ;)
ben gelırımde rakıpden ümitsizim bizm :)
burda yazıp çizip gelememktense netleştirip yazmayı dusunuyordum ama çok buyuk aksılık olmaz ıse gelırırm tabıkı rakıbım olursa ;)
listeye ekliyorum:)
type-r 2 günceli;)
mehzent
listeye ekliyorum:)
type-r 2 günceli;)
mehzent
abi dediğim gibi net olmadan yazmak istemedım ama madem typer guncelı çektınız dıye gelmeyi düşündüğümü yazdım inşallah gelmek istıyorum tabı rakıbızmde orda olursa şevınırız eğlenırız muhabbet ederız :)
abi dediğim gibi net olmadan yazmak istemedım ama madem typer guncelı çektınız dıye gelmeyi düşündüğümü yazdım inşallah gelmek istıyorum tabı rakıbızmde orda olursa şevınırız eğlenırız muhabbet ederız :)
gel gel maksat muhabbet ,eğlenmek:).tek bi rakibe bağlama arabanı rakip çok orda:)
gel gel maksat muhabbet ,eğlenmek:).tek bi rakibe bağlama arabanı rakip çok orda:)
gelenlerın yazılı oduğu konu varmı ya ben kaçırdım yada kımler gelıyor :)
Tr nin en güçlü b serisi turbo eg coupe
tr nin en güçlü k serisi Mr Hulk
Tr nin en güçlü süpersonic clio rsi
Tr nin en iddalı impreza ve evosu
Atmosferik laci vtec
2 tane 997 turbo 2side 11 sn nin altını zorlıyacak
Porsche gt3 yada ferrari f430
3 tane s2000
ve bi dünya 106 gti ve saxo
+atmosferik 3 kadett gsi (cuma netlescek 1 araç)
+atmosferik astra gsi
+kadett gsi turbo
+atmosferik honda vtec (cuma günü netlescek)
+bursalı cem in turbo şahin
+ 1 tane turbo vti
+ 1 tane turbo si
+ 1 tane 1.4 civic
+kadir abinin WHİTE RS'
+ pejo sport 106 GTİ
şu anlık yazılan liste bu..
unutmadan sınıf usulü deil saniye usulü oldugundan aynı hacimdeki araçlar birbirine denk gelmeye bilir.. yani sus type-r ın rakibi başka bir type-r deilde bir m3-b20-b16 n-a dahi yada turbolu baska bir araç dahi olabilir..
o yüzden rakip ayırmayınız :D herkez potansiyel rakip
guzel olucak ınsallah oralarda yakın bır otoban varmı ya ahahah :D
TAM35GNY
14-05-2011, 23:50
Anliyorum kismet bakalim benim sozum soz iste aklinizda bulunsun ;) 8. arac boost projects :)
günay gerçekten efsanesin bu konuda helal olsun :)
TAM35GNY
15-05-2011, 00:25
Saolasin kardesim hep hayalimizde kendi dragimizi yapmak gerceklestirdigimize gore simdi o hayali asmamiz lazim elimizden geleni yapiyoruz..
aynen..uzun zamandır hayalimizdi en iyi şekilde gerçek oldu.
senin payında büyük gerçekden hakkın zor ödenir tangom benim..:)
çoğunluk sağlanamadığından tır iptal arkadaşlar..bilginize..