Orijinalini görmek için tıklayınız : balıkesirde 1.6ies sorgulaması
arkadaslar balıkesirde 2tane arac bulduk durumları nedir bilmiyoruz aracları tanıyan bilen yada bu konuda yardımcı olacak biri varmı acaba aracların ilan linkini veriyorum hangi aracı tavsiye edersiniz yorumlarınızı bekliyorum
1. ilan: Honda Civic 1.6 iES 2000 Model 18.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-cok-temiz-honda-45924878/detay/)
2.ilan: Honda Civic 1.6 iES 2000 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2000-model-honda-civic-full-lpg-tektir-47651121/detay/)
Murat Özcan
08-05-2011, 01:04
ilk sırdaki orjınal olan daha hosuma gıttı en azından ellenmemıs hiç öbüründe ufak degısıklıkler var gıbı geldı
Ef Driver
08-05-2011, 01:09
Honda Civic 1.6 iES 1998 Model 17.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-jdm-civic-1-6-ies-48879272/detay/)
bunu tavsiye ederim cook yakın bir arkdaşımın
Mehmet Ç.
08-05-2011, 04:17
Honda Civic 1.6 iES 1998 Model 17.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-jdm-civic-1-6-ies-48879272/detay/)
Bu da temiz ve bakımlı görünüyor. ama 2000 veya 2001 düşünüyoruz. Teşekkürler ;)
Mehmet Ç.
08-05-2011, 04:21
Muratcım önerin için teşekkürler.. Arkadaşlar Genel bir soru sormak istiyorum.
Binici olsanız ;
1000 TL fazla verip km orjinal 115.ooo olup tek parça boyalı olanı mı alırsınız?
Yoksa aynı renk aynı model km'si belli değil ama düşürüldüğü kesin, tek parça değişik ve komple boyalı olanı 1000 tl ucuza mı alırsınız?
Kararsız kaldım. İçimdeki ses 1000 fazla ver masrafsız olsun kendin eskit diyor.
araçlar iyi ama fiyatlar uçuk değil mi?
Mehmet Ç.
08-05-2011, 10:04
bu modellerde prjinal bulmak zor. orjinalliğe veriyouz bizde :) Önerebileceğiniz varsa değerlendirelim arkadaşlar.
Bandırma'daki aracı gördüm birkaç kere sizce güzel mi? Yada üzerindeki renk tonu orjinal mi vs diye uzar gider ben olsam o araba için o kadar yoldan gelmezdim.
Mehmet Ç.
08-05-2011, 13:12
Bandırma'daki aracı gördüm birkaç kere sizce güzel mi? Yada üzerindeki renk tonu orjinal mi vs diye uzar gider ben olsam o araba için o kadar yoldan gelmezdim.
anlıyorum. teşekkür ederim.
sanırım 1ooo tl fazla verip 1. ilandakini alacağım. yüreğim de onu söylüyor.
1. ilan için bi fikri olan var mı? 5 kişinin 4ü orjinal alınır diyor.
Mehmet Ç.
08-05-2011, 20:02
arkadaşlar araçları bilen varsa yardımcı olun. bilmeyenlerde resimlerdeki araçlar arasında kıyaslama yaparsa sevinirim. pzt. akşamı yola çıkıcam. Sizce hangisi??? 1. ilan mı? 2. ilan mı?
fiyat cok jant takcan ivir zivir araba 2o milyara gelcek
temız ıes guvenlı paketlı 18 den aasagısı zor gıbı 1. ılan daha dırı temız duruyor
Mehmet Ç.
09-05-2011, 11:19
aracın genel durumu nedir peki ? aradık ulaşamadık arkadaşa...
Ef Driver
10-05-2011, 14:03
aracın genel durumu nedir peki ? aradık ulaşamadık arkadaşa...
araç tavan hariç komple fırın boya yapıldı cizikten ufak sürtmelerden dolayı sağ öncen panele girmemek şartıla bir tıklaması var zaten arabanın cizgileri belli, tavan hariç tek seferde boyanmış şuan boyası tertemiz ,bide kaputta değişme var sanırım değişirken araç kaskoluymuş o sebepden düzeltmek yerine değiştirilmiş.. iç kısımlara boya vurulmamış.bunlar haricinde aklıma gelen birşey yok , triger, baskı ,diskler,balatalar filan yeni değişti 10bin km oldu..
likedead
10-05-2011, 14:45
sonunda ieslerde vti parasını buldu ..bu kadar saçma fiyatlar olamaz..üstünde jant,ses sistemi vs. olur anca bu paraları eder bana göre..
SekoLive
10-05-2011, 14:46
sonunda ieslerde vti parasını buldu ..bu kadar saçma fiyatlar olamaz..üstünde jant,ses sistemi vs. olur anca bu paraları eder bana göre..
alkışlıyorum :icon_tup:
piyasada eskidikçe pahalananlar arasında iesler başta geliyo, demek alıcısı var ki bu paralar isteniyo ben bu paraları bu arabalara vermem açıkcası.piyasada bi çok mod.lusu var zaten farklı ne yapılabilir oda ayrı konu.bence farklı araçlara yönelip farklı olmak lazım.
Cok alan oldugu için değil bence.Vtı'lara bi ragbet oldu.Biri fiyatı bi abarttı...Ooo bu araba bukadar ederse benimki daha fazla eder diye diye millet ucurdu fiyatları.İes'lerde o sekilde vtı okadar ederse bizimkide bu kadar hesabı baska bisey değil bence..
Hee tamam rahat bir araba,ses yok tık yok ama bu kadarda değil yani.
Bir de vti ın ne olduğunu bilmeden, bu benim arabanın aynısından 22 yazmış bnmki de temiz o kadar ben de 22 yazaym diyenler de yok değil..
SekoLive
10-05-2011, 16:15
Bir de vti ın ne olduğunu bilmeden, bu benim arabanın aynısından 22 yazmış bnmki de temiz o kadar ben de 22 yazaym diyenler de yok değil..
var denk geldim
arac alındı arkadaslar teşekkür ederiz 99 güvenlik paketli beyaz bir ies aldık yalovadan
SekoLive
11-05-2011, 14:13
arac alındı arkadaslar teşekkür ederiz 99 güvenlik paketli beyaz bir ies aldık yalovadan
hayırlı olsun kaça aldınız çok özel değilse?
19 bine aldık kardeşim yakında resimleri eklerim arac hazır yapılı geldi