Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Leon CUPRA vs GOLF R rolling (Adana)

ümitech
08-05-2011, 01:04
Adana'dan ozan ve melih'in araçları...

aracların speclerini yazıyorum ;

HY CUPRA;ATP cai-ss komple egsoz+cut out-autotech upgraded pompa-greddy intercooler-forge DV-REVO stage 2 +

NM GOLF R;AEM cai-komple iskender egsoz-apr pompa-FORGE intercooler-FORGE DV-REVO stage 2 +

GOLF R tek kişi
CUPRA 2 kişi

Araçlara maşallah güzel deneme oldu...

qQwPkrBpZTc

YouTube - Leon Cupra Revo Stage2 + vs Golf R Revo Stage2 + (http://www.youtube.com/watch?v=qQwPkrBpZTc)

iyi seyirler...

can0001
08-05-2011, 01:08
maşallah araçlaraa...

tyMu
08-05-2011, 01:08
maşallah vaglar hızlandı :)

erkin006
08-05-2011, 01:10
maşallah iki aracada...cupra fena...

MKT
08-05-2011, 01:14
maşallah tüm araçlara. leon ve golfn sesi muhteşem geliyordu dışardan. iki aracada söylenecek söz yok

ümitech
08-05-2011, 01:15
cidden GOLF R ın sesi çok başka...her viteste patlıyo maşallah

WhiteCupra
08-05-2011, 01:28
maşşallah ALLAH nazarlardan saklasın çok zewli güzel bir denmee olmuş seslerde bi başka güzel..:D:D

arnawood omer
08-05-2011, 01:37
4çekerin dezavantajı bariz belli işte videodan:) maşallah araçlara

kaan_cupra
08-05-2011, 01:39
her 2 aracada masallah..
bu denemeyi hep merak etmistim nasi olur diye :)

arfy
08-05-2011, 01:47
hy cupranın speclerde SS komple ve cut out yazıyor .. benmi yanlıs anlıyorum yoksa ss i kesip araya cut out mu koydunuz ? e ozaman açık dada kapalıdada ötücek araba ?

2 aracada masallah .. vagların hızlanması güzel .. baska araçlarlada denemeleri izlemek isteriz ..

typermelih
08-05-2011, 02:00
evet ozanın aracına massallah yanlız kulama şimdiden cupra 1 direk fark attı diye söylentiler geldi...golf r ın sahibi olarak sunu söylemek istiyorum hepımız arkadasız ama boyle farkın olmadını belırtmek ısterım sözüm ozan ve ümit arkadasımıza değil lutfen doğru bılgıler aksettırelım tabıkı cupra gececek bunları defalarca konustuk sanzuman kg ve 4 çeker olması ayrıca benimde 97 kg oldumu unutmamak lazım.keske diğer 2 denememızıde koysaydın ümitçim...herkesın ayana sağlık ...

ümitech
08-05-2011, 02:04
melih dostum ;
diğer denemede 3.viteste bastık ozan önce basmış birde video çok kötü çıkmış o yüzden atmadım... elimde 1 tane video oldugu için olanı koydum bilgin olsun...bu arada araban 4 çeker deazavantajına göre çok iyi yürüyor maşallah ;):icon_tup:

ümitech
08-05-2011, 02:06
hy cupranın speclerde SS komple ve cut out yazıyor .. benmi yanlıs anlıyorum yoksa ss i kesip araya cut out mu koydunuz ? e ozaman açık dada kapalıdada ötücek araba ?

2 aracada masallah .. vagların hızlanması güzel .. baska araçlarlada denemeleri izlemek isteriz ..

cupra da ss downpipe ve 76 borular var ..borunun tam ortasında ise cut out...

aliasfur
08-05-2011, 02:40
her 2 araca da masallah kazasız belasız güzel videolar :)

MECOO
08-05-2011, 02:48
İki aracada maşallah.

cemd
08-05-2011, 09:36
ikiaracada maşallah ;)

slowmotion
08-05-2011, 09:41
maşallah golf r çok iyi tutunmuş başlarda. güzel denemeler olmuş ayağınıza sağlık

tolga900
08-05-2011, 10:03
wob savaşllarrrııı maşallaahhh güle güle kullanınn dsiiiii :)

Juggernaut
08-05-2011, 11:52
Maşallah araçlara.

ErBAY
08-05-2011, 12:18
her 2 aracada masallah ayağınıza sağlık :)

shele
08-05-2011, 12:40
güzel deneme olmuş araçlarınıza, ayaklarınıza sağlık.

Ertan-R
08-05-2011, 12:41
İki aracada maşallah..

ozan cpr
08-05-2011, 16:00
evet ozanın aracına massallah yanlız kulama şimdiden cupra 1 direk fark attı diye söylentiler geldi...golf r ın sahibi olarak sunu söylemek istiyorum hepımız arkadasız ama boyle farkın olmadını belırtmek ısterım sözüm ozan ve ümit arkadasımıza değil lutfen doğru bılgıler aksettırelım tabıkı cupra gececek bunları defalarca konustuk sanzuman kg ve 4 çeker olması ayrıca benimde 97 kg oldumu unutmamak lazım.keske diğer 2 denememızıde koysaydın ümitçim...herkesın ayana sağlık ...

seninde ayagına salık kardeş kazasız belasız kullanmak nasıp etsın ....maşallah

ethm
08-05-2011, 16:22
maşallah güzel deneme olmuş:icon_tup:

Cupra03
08-05-2011, 17:09

Sanzuman demissin dezavantaj olarak,dsg manuelden cok daha hizli:)Sende manuel olsaydin fark daha fazla olurdu kanimca.Hemen hemen denk guclerde,biri daha yeni sattigim biri almayi dusundugum iki aracin denemesi bana referans gibi oldu,ayaklariniza saglik:)Fiyat olarak pahali olan ama agzimin suyunun aktigi golf r malesef iyice out oldu benim icin.

M3CSL
08-05-2011, 17:25
golfte s3un aerodınamıgı yok sanırsam, genede guzel deneme..

typermelih
08-05-2011, 17:59
Sanzuman demissin dezavantaj olarak,dsg manuelden cok daha hizli:)Sende manuel olsaydin fark daha fazla olurdu kanimca.Hemen hemen denk guclerde,biri daha yeni sattigim biri almayi dusundugum iki aracin denemesi bana referans gibi oldu,ayaklariniza saglik:)Fiyat olarak pahali olan ama agzimin suyunun aktigi golf r malesef iyice out oldu benim icin. dsg janzuman vites atarken 4. 5. 6. viteslerde normalınden hızlı değil bu sebeple siniz dusuncelerınıze katılmıyorum ayrıca 4 çeker olması daha ağır olması benim aracım çıplak 1466 kg cuprayla 90 kg fark var ve daha bırcok etken...iyi yurumek ıstıyorsanız tabıkı cuprayı alın zaten biri 50 bın diğeri 100 bin tl ...kıyaslanacak araclar değil biri daha donanımlı komforlu 4 çeker farkı vs vs diğeri sadece rolıng için daha istekli...kalkıştan itibaren denense 250 km surate kadar sonuç neolur onada bakmak lazım enazından benimde birtek avantajım olsun sonrası...

typermelih
08-05-2011, 18:15
golfte s3un aerodınamıgı yok sanırsam, genede guzel deneme..

s3 teki aerodinamıg derken neyı kastettınız ...

Alperen-B
08-05-2011, 20:42
Masallah araclara gece en cok hosuma giden golfun vites atisindaki patlatmalariydi

Cupra03
08-05-2011, 23:26
dsg janzuman vites atarken 4. 5. 6. viteslerde normalınden hızlı değil bu sebeple siniz dusuncelerınıze katılmıyorum ayrıca 4 çeker olması daha ağır olması benim aracım çıplak 1466 kg cuprayla 90 kg fark var ve daha bırcok etken...iyi yurumek ıstıyorsanız tabıkı cuprayı alın zaten biri 50 bın diğeri 100 bin tl ...kıyaslanacak araclar değil biri daha donanımlı komforlu 4 çeker farkı vs vs diğeri sadece rolıng için daha istekli...kalkıştan itibaren denense 250 km surate kadar sonuç neolur onada bakmak lazım enazından benimde birtek avantajım olsun sonrası...

4.5.6 viteslerin manuelden daha yavas oldugu kanisina nasil vardiniz?Daha donanimli ve komforlu kisminida anlamadim!Daha agar olmasi ve 4 ceker olmasi konularinda haklisin.Cupara almak gibi bir dusuncem yok su an daha satali iki gun oldu:)Kalkistan 250 yapilsada teke tek bence cupra gene onde olur gibi..

Cok merak ettigim iki aracti,sag olun denemissiniz.Hatta pazarligini yapmistim golf r ikinci elinin ama bu denemeden sonra ciddi ciddi vaz gectim.

Tekrardan masallah araclara.

ilhan
09-05-2011, 00:06
Her iki araçda harika yürüyor . İkinci el R bakan birisi olarak genede R derim .

Enes-x
09-05-2011, 00:20
dsg janzuman vites atarken 4. 5. 6. viteslerde normalınden hızlı değil bu sebeple siniz dusuncelerınıze katılmıyorum ayrıca 4 çeker olması daha ağır olması benim aracım çıplak 1466 kg cuprayla 90 kg fark var ve daha bırcok etken...iyi yurumek ıstıyorsanız tabıkı cuprayı alın zaten biri 50 bın diğeri 100 bin tl ...kıyaslanacak araclar değil biri daha donanımlı komforlu 4 çeker farkı vs vs diğeri sadece rolıng için daha istekli...kalkıştan itibaren denense 250 km surate kadar sonuç neolur onada bakmak lazım enazından benimde birtek avantajım olsun sonrası...

Dsg her viteste her zaman manuelden hızlıdır size öyle gelmiş.

Maşallah araçlara.Rollde geride kalsada R çok farklı bir araba..

typermelih
09-05-2011, 00:21
4.5.6 viteslerin manuelden daha yavas oldugu kanisina nasil vardiniz?Daha donanimli ve komforlu kisminida anlamadim!Daha agar olmasi ve 4 ceker olmasi konularinda haklisin.Cupara almak gibi bir dusuncem yok su an daha satali iki gun oldu:)Kalkistan 250 yapilsada teke tek bence cupra gene onde olur gibi..

Cok merak ettigim iki aracti,sag olun denemissiniz.Hatta pazarligini yapmistim golf r ikinci elinin ama bu denemeden sonra ciddi ciddi vaz gectim.

Tekrardan masallah araclara. duz vitesi kullanan da benim dsg sanzumanıda kullanan... tabiki bilecem ayrıca cuprayla golf arın tek kıyaslanması gereken yururleri değil baska bırcok şeyide...kalkıştan itibariyle gelmek denemek istiyen varsa buyursun ...

typermelih
09-05-2011, 00:24
Dsg her viteste her zaman manuelden hızlıdır size öyle gelmiş.

Maşallah araçlara.Rollde geride kalsada R çok farklı bir araba..

hızlı değil ilk 3 vıtesı inanılmaz ama ondan sonrası ben manuelde daha hızlı attımı bılıyorum daha doğrusu duz vıteste yıllardır rolıng yapan herkes hızlı vıtes atar saygılar

MeRtCaN
09-05-2011, 00:25
Maşallah araçlara kazasız belasız

M3CSL
09-05-2011, 00:29
s3 teki aerodinamıg derken neyı kastettınız ...

s3ler benım gordugum yuksek hızda +220 daha ıyı yuruyor cupralardan,sanzıman ve aerosal nedenlerden, golf aynı deıl sanırsam, şimdi baktm vıdeolarına 4-5i s3ten kısa
muhtemelen 6 sıda kısadır s3ten.. oda dezavantaj yaratır yuksek hızda.

ya yol tutusu ıc mekanı yeter neyı konusuoruz burda:):rolleyes:

Serhat Y.
09-05-2011, 00:46

Tekrardan masallah araclara.

Hocam sende golf r i yerin dibine sokmusun bence siz gercekten golf r dan vazgecin cupra r a yonelin, Daha donanimli ve konforlu oldugunu anlamiyorsun ama daha agir oldugunu kabul etdiyorsun nasil is esas ben bunu anlamdim, sifirdan 250 ye gidilse iki arac arasinda golf r onde olur bencede Melih hakli, roll disinda baska her konuda cupra, r a karsi eksidir.
Melih gulegule keyifle binersin umarim, araclara masllah

kurtbil
09-05-2011, 00:50
masallah daha cok vag vıdeosu gelmeye basladı artık :)

WhiteCupra
09-05-2011, 02:41
s3ler benım gordugum yuksek hızda +220 daha ıyı yuruyor cupralardan,sanzıman ve aerosal nedenlerden, golf aynı deıl sanırsam, şimdi baktm vıdeolarına 4-5i s3ten kısa

serkan aga kaç tane s3 cupra denemesine şaahit oldun setupları aynı olan..????

alicancalis
09-05-2011, 07:44

Serkan kardesi bilmem ama Ankara'da benim zır stock s3'ümle, yine zır stock cupra denemesinde arabalar arasında hiçbir fark olmuyordu. 240 lardan sonra s3 yavaş yavaş arayı açıyordu. Ama genel larak eşit sayılabilir. Yani burada benimde aklıma ilk gelen Golf'ün aerodinamigi ve şanzıman oranları. Bu kadar fark olmaması lazım. Tbaii bunları hep kendi denemelerime göre söylüyorum. yani s3 vs cupra.

Cupra03
09-05-2011, 10:59
duz vitesi kullanan da benim dsg sanzumanıda kullanan... tabiki bilecem ayrıca cuprayla golf arın tek kıyaslanması gereken yururleri değil baska bırcok şeyide...kalkıştan itibariyle gelmek denemek istiyen varsa buyursun ...
Benimde şu an dsg bir aracım var ve cupram vardı:)Eğer dsg den hızlı vites attığınızı idda ediyor iseniz söyleyecek pek fazla söz kalmıyor bana:)Tabiki çok farklı arabalar,ama donanım dediğin için takıldım,golf donanımı ile cupra donanımı çok farklı değil.

Hocam sende golf r i yerin dibine sokmusun bence siz gercekten golf r dan vazgecin cupra r a yonelin, Daha donanimli ve konforlu oldugunu anlamiyorsun ama daha agir oldugunu kabul etdiyorsun nasil is esas ben bunu anlamdim, sifirdan 250 ye gidilse iki arac arasinda golf r onde olur bencede Melih hakli, roll disinda baska her konuda cupra, r a karsi eksidir.
Melih gulegule keyifle binersin umarim, araclara masllah

Yazdıklarımı yerin dibine sokmak olarak algılaman iyi olmamış,ağzımın suyu akıyor kısmını kaçırmışsın heralde.Daha donanımlı olduğu içinmi daha ağır golf r?

Serhat Y.
09-05-2011, 12:23
kesinlikle daha donanımlı ve 4x4 olduğu için ağır golf r, peki senin savın nedir neden daha ağır sence, birde donanım olarak algıladıklarını merak ettim şimdi? cupra da olmayıp golf r da olan neler var acaba bilen biri cevaplayabilirmi??

K.O.
09-05-2011, 12:27
maşallah araçlara

ozan cpr
09-05-2011, 12:31
selamın aleyküm beyler tartışmaları okudumda .yani bunlara gerek yok sonuçta ben melihle arkadaşım ..2. vıtes 60 km de bastık arabalara benım aracım yer tutmuo 3. vıtesın ortasına kadar anlıcagınız cupra 2 ceker olması avantaj sadece hepsı bu ...saygılar herkese

M3CSL
09-05-2011, 12:36

eyvah dağılın:Deli::hahaha:
kırmızı dıorum top speede gıdın dıorum:cool::)

JenGoO
09-05-2011, 12:48
Yakıt veya oktan arttırıcı kullandınız mı? Bu arada maşallah araçlara..

ozan cpr
09-05-2011, 12:56
Yakıt veya oktan arttırıcı kullandınız mı? Bu arada maşallah araçlara..

yok kullanmadım....97 oktan ....;)

WhiteCupra
09-05-2011, 13:33
eyvah dağılın:Deli::hahaha:
kırmızı dıorum top speede gıdın dıorum:cool::)

gittik zaten ama denk gelince bidaha gideriz sende izlersin..:D:D

Cupra03
09-05-2011, 14:17
kesinlikle daha donanımlı ve 4x4 olduğu için ağır golf r, peki senin savın nedir neden daha ağır sence, birde donanım olarak algıladıklarını merak ettim şimdi? cupra da olmayıp golf r da olan neler var acaba bilen biri cevaplayabilirmi??

Biraz enteresan olmuş kesinlik ile dedikten sonra bilen varmı kısmı:)
Benim ve genel olarak herkezin Donanımdan anladığı şudur.Katlanabilen aynalar,abs,esp,yağmur ve far sensörü vs vs....Bu donanımlarda her iki araçta benzer,tek belirgin fark beldestek ayarı ve ısıtmalı koltuk.Ağarlık konusu 4 çekiş ve kullanılan malzeme kalitesi ile alakalı.
Konuyu hangi araba daha kaliteli konusu yapmaya gerek yok,hangisi daha hızlı ona bakmak lazım.2. viteste basılmasına rağmen Cupra bariz hızlı.Yanlız dsg yede revo yazılım yapıyormuş diye duydum devir bandı ile alakalı!Belki o yazılımdan sonra fark biraz daha kapanır.

Cupra03
09-05-2011, 14:20

Biz Uraz arkadaşımızın kırmızı s3 ile 270 kadar çıktık sabit 5 boy vardı aramızda..

Serhat Y.
09-05-2011, 14:57
Biraz enteresan olmuş kesinlik ile dedikten sonra bilen varmı kısmı:)
Benim ve genel olarak herkezin Donanımdan anladığı şudur.Katlanabilen aynalar,abs,esp,yağmur ve far sensörü vs vs....Bu donanımlarda her iki araçta benzer,tek belirgin fark beldestek ayarı ve ısıtmalı koltuk.Ağarlık konusu 4 çekiş ve kullanılan malzeme kalitesi ile alakalı.
Konuyu hangi araba daha kaliteli konusu yapmaya gerek yok,hangisi daha hızlı ona bakmak lazım.2. viteste basılmasına rağmen Cupra bariz hızlı.Yanlız dsg yede revo yazılım yapıyormuş diye duydum devir bandı ile alakalı!Belki o yazılımdan sonra fark biraz daha kapanır.

hayır ben biliyorumda bana inanmıyorsun belki bilen başkaları çıkarda inanırsın diye sormuştum, ben bütün araçları tektek yakın olarak takip etmiyorum artık, belli başlı marka modelleri takip ediyorum wv grubuda buna daihil değil ama mantığımla hareket ederim çoğu zamanki golf r cupraya göre çok daha donanımlıdır hangi araba daha kalitelidir konusuna zaten dediğin gibi girmeye yok bencede, tek gerçek varki bu videoda cupra, r ı geçmiştir tebrik ederiz biter ama sırf bu videodan da örnek alıp insanların gözünde golf r out oluyorsa bencede o kişiler zaten r almasın diyorum:)

typermelih
09-05-2011, 15:02
Serkan kardesi bilmem ama Ankara'da benim zır stock s3'ümle, yine zır stock cupra denemesinde arabalar arasında hiçbir fark olmuyordu. 240 lardan sonra s3 yavaş yavaş arayı açıyordu. Ama genel larak eşit sayılabilir. Yani burada benimde aklıma ilk gelen Golf'ün aerodinamigi ve şanzıman oranları. Bu kadar fark olmaması lazım. Tbaii bunları hep kendi denemelerime göre söylüyorum. yani s3 vs cupra. benim aracım 1470 kg sizin s3 kaç kg ve sizin her iki araçta stokmuydu denedınızde eğer öyle denedıyseniz sizin arac 255 hp 330 tork cupra 240 hp 300 tork uzunda uzamanız doğal olabilir tabi kg nızıda bılmek lazım...benim ve ozanın araçları stok değil her ikisindede aynı urunler kullanıldı sadece ıntercooler ı bir kaç lt daha buyuk yapılan yazılımda her ıkımızınde değerlerı üç aşağı beş yukarı aynı ölçülere getirildi

typermelih
09-05-2011, 15:23
Benimde şu an dsg bir aracım var ve cupram vardı:)Eğer dsg den hızlı vites attığınızı idda ediyor iseniz söyleyecek pek fazla söz kalmıyor bana:)Tabiki çok farklı arabalar,ama donanım dediğin için takıldım,golf donanımı ile cupra donanımı çok farklı değil.

Yazdıklarımı yerin dibine sokmak olarak algılaman iyi olmamış,ağzımın suyu akıyor kısmını kaçırmışsın heralde.Daha donanımlı olduğu içinmi daha ağır golf r?

birkere kalıteyı satın alıyorsun ismi satın alıyorsun R da derı koltugundan tut koltuk ısıtması navıgasyon vs ayrıca amortısor sertleştirici yumuşatıcı,geri vitese çektınızde 6 inç monutorden arkayı görme falan...ağırlığın ana sebebi 4 çeker olmasından ve tum kapılarda çift çelik bariyerin olmasından kaynaklanan bişey ...bu araç 100 bın tl cupra 50 bın tl fark burda neyle neyi kıyaslıyorsun ...ayrıca gercekten tekrar cupraya dönün burda ürünü kotulemek olmamalı m3 ler belkıde rolda sureklı sarmasından dolayı rakıplerının coğuna yenılıyor ama m3 kotumu sizinkide buna benziyor ...burda kımse cuprayı kotulemıyor ne cupraklar var evoları bitirıyor ama boyle golf r ile alakalı olumsuz dusuncelrınız olsun ama içinizde kalsın yada insanı tahrik edecek şeyler yazmayın

Cupra03
09-05-2011, 15:34
hayır ben biliyorumda bana inanmıyorsun belki bilen başkaları çıkarda inanırsın diye sormuştum, ben bütün araçları tektek yakın olarak takip etmiyorum artık, belli başlı marka modelleri takip ediyorum wv grubuda buna daihil değil ama mantığımla hareket ederim çoğu zamanki golf r cupraya göre çok daha donanımlıdır hangi araba daha kalitelidir konusuna zaten dediğin gibi girmeye yok bencede, tek gerçek varki bu videoda cupra, r ı geçmiştir tebrik ederiz biter ama sırf bu videodan da örnek alıp insanların gözünde golf r out oluyorsa bencede o kişiler zaten r almasın diyorum:)

Peki siz çok daha fazla donanım konusuna inanmışsınız öyle olsun.

birkere kalıteyı satın alıyorsun ismi satın alıyorsun benım atracımda derı koltugundasn tut koltuk ısıtması navıgasyon vs ayrıca amortısor sertleştirici yumuşatıcı,geri vitese çektınızde 6 in monutorden arkayı görme falan...ağırlığın ana sebebi 4 çeker olmasından ve tum kapılarda çift çelik bariyerin olmasından kaynaklanan bişeyde olabilir...bu araç 100 bın tl cupra 50 bın tl fark burda...ayrıca gercekten siz tekrar cupraya dönün...burda kımse cuprayı kotulemıyor ne cupraklar var evoları bitirıyor ama boyle golf r ile alakalı olumsuz dusuncelrınız olsun ama içinizde kalsın yada insanı tahrik edecek şeyler yazmayın

Olumsuz düşüncelere tahammülünüz olmayak ise buraya üye olmayın yada video koymayın.Neden tahrik olduğunuzuda anlamadım.Ben golf r kötülemedimki,benim merak ettiğim bir denemeydi dedim,gördüm,aynı modlarda cupanın daha hızlı olduğunuda gördüm,golf r almaktan şimdilik vaz geçtim dedim.Golf r almaktan vaz geçmemmi sizi tahrik etti?Hangi araba daha pahalı hangi araba daha kaliteli bunu sorgulamıyorum.
Neyse siz kaliteyi almışsınız kazasız belasız kullanın aracınızı.Revo dsg yazılımıda bir araştırın..
M3 ler sürekli sarıyormu???

WhiteCupra
09-05-2011, 15:36
Serkan kardesi bilmem ama Ankara'da benim zır stock s3'ümle, yine zır stock cupra denemesinde arabalar arasında hiçbir fark olmuyordu. 240 lardan sonra s3 yavaş yavaş arayı açıyordu. Ama genel larak eşit sayılabilir. Yani burada benimde aklıma ilk gelen Golf'ün aerodinamigi ve şanzıman oranları. Bu kadar fark olmaması lazım. Tbaii bunları hep kendi denemelerime göre söylüyorum. yani s3 vs cupra.

ewt dogrudur.. ama stock halleri arkadaşında dedigi gibi s3 15 hp 30 nm fazlasını ön plana çıkarıyor olabilir üst süratlerde.....

Cupra03
09-05-2011, 15:46
ewt dogrudur.. ama stock halleri arkadaşında dedigi gibi s3 15 hp 30 nm fazlasını ön plana çıkarıyor olabilir üst süratlerde.....

Sen nezaman hızlanacaksın yaa?

WhiteCupra
09-05-2011, 15:56
Sen nezaman hızlanacaksın yaa?

abi bu hali bana yetiyo ..:D:D golf r kadar gidiyom hehehhehehe..:D:D

typermelih arkadaşım sakın yanlış anlama araban çok güzel gidiyor.....

Cupra03
09-05-2011, 16:08
abi bu hali bana yetiyo ..:D:D golf r kadar gidiyom hehehhehehe..:D:D

typermelih arkadaşım sakın yanlış anlama araban çok güzel gidiyor.....

Ben polo gti bi revo,egzost,intake yapim bide arka koltukları sökim senle denicem:D

WhiteCupra
09-05-2011, 16:14
Ben polo gti bi revo,egzost,intake yapim bide arka koltukları sökim senle denicem:D

deneyelim abi yaff senin canın saolsunn....:D:D

typermelih
09-05-2011, 21:50
Peki siz çok daha fazla donanım konusuna inanmışsınız öyle olsun.

Olumsuz düşüncelere tahammülünüz olmayak ise buraya üye olmayın yada video koymayın.Neden tahrik olduğunuzuda anlamadım.Ben golf r kötülemedimki,benim merak ettiğim bir denemeydi dedim,gördüm,aynı modlarda cupanın daha hızlı olduğunuda gördüm,golf r almaktan şimdilik vaz geçtim dedim.Golf r almaktan vaz geçmemmi sizi tahrik etti?Hangi araba daha pahalı hangi araba daha kaliteli bunu sorgulamıyorum.
Neyse siz kaliteyi almışsınız kazasız belasız kullanın aracınızı.Revo dsg yazılımıda bir araştırın..
M3 ler sürekli sarıyormu???

burası seviyeli tartışma ortamı onu bunu kötüleme yeri değil zaten senin gibiler bu sitede olursa yarın birgün birçok kişi engellenir buna emin ol ....niçin senin golf r almana tahrık olim sen uçmussun sanırım herşeyin bir dozu var...youtube m3 yazda rolları gör kim sarıyor kım sarmıyor...neyse umarım ıstedıgın aracı alırsın...

typermelih
09-05-2011, 21:53
yok abi ne alınacam 350 hp le idare ediyoruz şimdilik

ef186
09-05-2011, 22:03
gereksiz alinganlik yapip gerginlik yaratmanin anlami yok herkez istedigi arabayi alir istedigine biner istedigine binmez bukadar basit ...

Insanlarin sevmeside sizin otomobilinize hp katmaz renkler ve zevkler tartisilmaz yani ...

Ayrica bu forumda saygi cercevesinde herkez fikrini ozgurce yazabilir kimin bu forumda kalip kalmayacaginada forumdaki uyeler karar vermez haddimizi bilelim bu forumun yoneticileri dingo burasida dingonun ahiri degil ...

Cupra03
10-05-2011, 15:06
burası seviyeli tartışma ortamı onu bunu kötüleme yeri değil zaten senin gibiler bu sitede olursa yarın birgün birçok kişi engellenir buna emin ol ....niçin senin golf r almana tahrık olim sen uçmussun sanırım herşeyin bir dozu var...youtube m3 yazda rolları gör kim sarıyor kım sarmıyor...neyse umarım ıstedıgın aracı alırsın...

Benim yazılarımda nasıl bir seviyesizlik gördün arkadaşım sen!Yazılanları nasıl okuyorsun anlamadım.M3 konu ile ne alaka ve ben en az 4 tane m3 ile denedim 3. viteste saranını görmedim:)Cupra seni 2 kişi ile aynı modlarda geçmiş konu bu sen kaliteden bahsediyorsun bana.
Kazasız belasız kullan aracını ama buraya roll videosu konuluyor ise kimse arabanın kalitesine,geri vitese taktığında 6 inch ekranda arkayı gördüğüne bakmaz.Bu doğrultudada yorum yazar.

typermelih
10-05-2011, 17:01
Benim yazılarımda nasıl bir seviyesizlik gördün arkadaşım sen!Yazılanları nasıl okuyorsun anlamadım.M3 konu ile ne alaka ve ben en az 4 tane m3 ile denedim 3. viteste saranını görmedim:)Cupra seni 2 kişi ile aynı modlarda geçmiş konu bu sen kaliteden bahsediyorsun bana.
Kazasız belasız kullan aracını ama buraya roll videosu konuluyor ise kimse arabanın kalitesine,geri vitese taktığında 6 inch ekranda arkayı gördüğüne bakmaz.Bu doğrultudada yorum yazar.

cuprayı satıpta güya güya golf r almayı dusunen sen değilmisin ustat yani sen bilmiyormuydun golf r ın cupraya yenılecenı bu olağan ustu bişey değilki madem bukadar ılgılısın araclara karsı madem golf r alacak paran var m3 de sardırmıyorsun okadar iyi ayarlayışın gıt al ozaman 100 bın tlye m3 cok bulursun anladınmı yok ben almaktan vazgectım falan iyiki vazgectın birgun alırsan golf r resımlerını yuklede ben satim hemen senınle aynı aracları binmeyi zaten ıstemem...seviyedende kastım yarısı izle cuprayı tebrık et yuru işine bak aracı kotulemenın ne anlamı var hayatın rolden ıbaretse git al 850 kg arac al doldur doldurabıldıgın kadar...

ozan cpr
10-05-2011, 18:49
arkadaşlar gerçekten ayıp oluo hani buraya sadece vıdeo yu koyma amacımız mılletın bılgisi olsun amacında adanada'da yürüyen arabalar var belki melih revoda golf r la 1 ilk yaptı stage 2+ yapmakla benim aracıma gelinecek olunursa 4 cekere karşı 2 ceker farkı bu işden anlayan arkadaşlarımız bilirlerki 4 çekerde son sürat 2 cekere göre düşüktür her zaman ...yinede melih arkadasımıza tşkler allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin herkese saygılar kolay gelsin....

TYPERHAKAN
10-05-2011, 20:44
ozan kardeşim maşaallah ,çok güzel gidiyor araban,daha gideri var ALLAH ın izniile.

TYPERHAKAN
10-05-2011, 20:57
cuprayı satıpta güya güya golf r almayı dusunen sen değilmisin ustat yani sen bilmiyormuydun golf r ın cupraya yenılecenı bu olağan ustu bişey değilki madem bukadar ılgılısın araclara karsı madem golf r alacak paran var m3 de sardırmıyorsun okadar iyi ayarlayışın gıt al ozaman 100 bın tlye m3 cok bulursun anladınmı yok ben almaktan vazgectım falan iyiki vazgectın birgun alırsan golf r resımlerını yuklede ben satim hemen senınle aynı aracları binmeyi zaten ıstemem...seviyedende kastım yarısı izle cuprayı tebrık et yuru işine bak aracı kotulemenın ne anlamı var hayatın rolden ıbaretse git al 850 kg arac al doldur doldurabıldıgın kadar...

güzel kardeşim,duygusallık yapacağına nasıl hızlanırım ona bak, bu tip yazılarla insanları yargılama.aracın 2,3,4 güzel denk gibi,5 te yavaşlıyo ,methanol bağla üst hızların düzelsin,dsg ne stage2 yazılım yap,birde bişey sorucam octan arttırıcı koydun mu?eğer koyduysan ondan da böyle uzunda kalırsın.

typermelih
10-05-2011, 21:33
[QUOTE=TYPERHAKAN;2280825]güzel kardeşim,duygusallık yapacağına nasıl hızlanırım ona bak, bu tip yazılarla insanları yargılama.aracın 2,3,4 güzel denk gibi,5 te yavaşlıyo ,methanol bağla üst hızların düzelsin,dsg ne stage2 yazılım yap,birde bişey sorucam octan arttırıcı koydun mu?eğer koyduysan ondan da böyle uzunda kalırsın.[/QUOTEtavsiyelerin böyle sanki bizim kafamız çalışmıyor biz anlamıyoruz bilgi sahibi değiliz falan gibi söylediğin şeyler çokta özel şeyler değil ben aracımdan çok memnunum hatta çok bile performansı saol eşsiz bilgilerin için :heyoo:

TYPERHAKAN
10-05-2011, 22:30
[QUOTE=TYPERHAKAN;2280825]güzel kardeşim,duygusallık yapacağına nasıl hızlanırım ona bak, bu tip yazılarla insanları yargılama.aracın 2,3,4 güzel denk gibi,5 te yavaşlıyo ,methanol bağla üst hızların düzelsin,dsg ne stage2 yazılım yap,birde bişey sorucam octan arttırıcı koydun mu?eğer koyduysan ondan da böyle uzunda kalırsın.[/QUOTEtavsiyelerin böyle sanki bizim kafamız çalışmıyor biz anlamıyoruz bilgi sahibi değiliz falan gibi söylediğin şeyler çokta özel şeyler değil ben aracımdan çok memnunum hatta çok bile performansı saol eşsiz bilgilerin için :heyoo:

estağfirullah ne haddimize,arkadaşlara yazdığın yorumlardan biraz canın sıkılmış gibi gördüm aracının iyileşmesi elinde babında yazmıştım yoksa beni tabiiki enterese etmez.RABBİM yolunu açık etsin.
dövene elsiz,sövene dilsiz ve gönülsüzüs (y.emre)

ozan cpr
10-05-2011, 22:53
ozan kardeşim maşaallah ,çok güzel gidiyor araban,daha gideri var ALLAH ın izniile.

tşkler hakan abim evet abi gideri güzel methenol takıcam kısmetse abi ...saygılar abicim...

arfy
11-05-2011, 01:55
ne 100.000 tl'miş 2msjda 1 adı geçiyor .. iyi yapmışsınız hoş yapmışsınız 100.000 türk liranızı verip de golf R almışsınız velakin bunu her mesajda söylemeyinde nazar değmesin .. alan var alamayan var ..
yaşınız benden çok büyük saygısızlık etmek istemem , cupra03 nickli üyeyide tanımam savunduğumu düşünmeyin ancak adam gayet normal olarak der ki ; cupramı satmıştım golf R a bakınıyordum tıpkı sizin yaptığınız gibi 100.000 türk liramı gözden çıkarıp bende alıcaktım ama bir parçada olsa performans da önemli benim için diye düşünmüş ve sizin denemenizi gördüğüne sevinmiş , zira bende olsam sevinirdim .. sattığım arabayla , almayı düşündüğüm arabanın denemesini .. bundan doğal ne olabilir .. mesajındada sizin aracınızada sizede kötü bişey söylememiş sonuçta ..

2 aracada maşallah .. vag'lar hızlansın bizde bol bol izleyelim :)

ocean0636
11-05-2011, 06:13
Maşallah araclara guzel deneme olmus :)
Edit: 50.000tl sifir cupra varmi ? Varsa hemen alayim bir tane :)
Golf'R in sifiri 100.000lira dan bahsediliyor daa neden cupranin 2. El fiyatindan bahsediliyor anlayamadim ...

Cupra03
11-05-2011, 09:31
cuprayı satıpta güya güya golf r almayı dusunen sen değilmisin ustat yani sen bilmiyormuydun golf r ın cupraya yenılecenı bu olağan ustu bişey değilki madem bukadar ılgılısın araclara karsı madem golf r alacak paran var m3 de sardırmıyorsun okadar iyi ayarlayışın gıt al ozaman 100 bın tlye m3 cok bulursun anladınmı yok ben almaktan vazgectım falan iyiki vazgectın birgun alırsan golf r resımlerını yuklede ben satim hemen senınle aynı aracları binmeyi zaten ıstemem...seviyedende kastım yarısı izle cuprayı tebrık et yuru işine bak aracı kotulemenın ne anlamı var hayatın rolden ıbaretse git al 850 kg arac al doldur doldurabıldıgın kadar...[/QUOTE

15hp ve 30nm fazlalığı,7 ileri ve dsg şanzumanı düşününce,4 çekişin ve ağarlık dezavantajının yok olacağını ve denk gideceklerini düşünmüştüm.Özellikle sen alda ben hemen satim gibi çocukça laflarından sonra sana daha fazla cvp yazmamaya karar verdim.Neyse sen geçilme pisikolojin geçince,yazdıklarımdan daha olumlu anlamlar çıkarırsın.
[QUOTE=ozan cpr;2280437]arkadaşlar gerçekten ayıp oluo hani buraya sadece vıdeo yu koyma amacımız mılletın bılgisi olsun amacında adanada'da yürüyen arabalar var belki melih revoda golf r la 1 ilk yaptı stage 2+ yapmakla benim aracıma gelinecek olunursa 4 cekere karşı 2 ceker farkı bu işden anlayan arkadaşlarımız bilirlerki 4 çekerde son sürat 2 cekere göre düşüktür her zaman ...yinede melih arkadasımıza tşkler allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin herkese saygılar kolay gelsin....

Öncelik ile aracına maşallah Allah kazadan beladan korusun.Arkadaşın yazdıklarımı kendince yorumluyor'Almayı düşündüğüm bir araçtı ama bu videoyu seyredince birden soğudum'kelimesi ne ona nede aracına hakaret değil,bunu anlayamadı:)Ama dsg den daha hızlı vites attığını düşünen ve m3 lerin hep sardıkları için geçildiğini düşünen bir arkadaştan çok şeyler beklememk lazım.
Tekrardan kazasız belasız kullan aracını...

ne 100.000 tl'miş 2msjda 1 adı geçiyor .. iyi yapmışsınız hoş yapmışsınız 100.000 türk liranızı verip de golf R almışsınız velakin bunu her mesajda söylemeyinde nazar değmesin .. alan var alamayan var ..
yaşınız benden çok büyük saygısızlık etmek istemem , cupra03 nickli üyeyide tanımam savunduğumu düşünmeyin ancak adam gayet normal olarak der ki ; cupramı satmıştım golf R a bakınıyordum tıpkı sizin yaptığınız gibi 100.000 türk liramı gözden çıkarıp bende alıcaktım ama bir parçada olsa performans da önemli benim için diye düşünmüş ve sizin denemenizi gördüğüne sevinmiş , zira bende olsam sevinirdim .. sattığım arabayla , almayı düşündüğüm arabanın denemesini .. bundan doğal ne olabilir .. mesajındada sizin aracınızada sizede kötü bişey söylememiş sonuçta ..

2 aracada maşallah .. vag'lar hızlansın bizde bol bol izleyelim :)

Yazılanları gözüyle okumak bu olmalı:)

ozan cpr
11-05-2011, 10:13
saol kardeş allah sanada kazasız belasız sürüşler alıcagın arabayıda güle güle kullanmak nasip etsin ...dsg olayına gelince evet manuelden hızlı vites atıo ama tabıkı dahada hızlanma sı için hakan abimizin dediği gibi hani stage 2 yazılım yapılabilir dsg ye son sürat içinde metenol takılabılır....ben takıcam kısmet olursa obd ye baglanan parcayı beklıorum baycudan....saygılar kardeşim ...allah gönlüne göre versin...

messi
11-05-2011, 22:12
bende alacak olsam golf r alırım.
fakat burda leon iyi bi roll kazanmış.
bazı şeyleri kabullenmek gerek. ;)

Selcuk_RoL
12-05-2011, 08:02
maşşallah araçlara

typermelih
12-05-2011, 08:03
[QUOTE=typermelih;2280292]cuprayı satıpta güya güya golf r almayı dusunen sen değilmisin ustat yani sen bilmiyormuydun golf r ın cupraya yenılecenı bu olağan ustu bişey değilki madem bukadar ılgılısın araclara karsı madem golf r alacak paran var m3 de sardırmıyorsun okadar iyi ayarlayışın gıt al ozaman 100 bın tlye m3 cok bulursun anladınmı yok ben almaktan vazgectım falan iyiki vazgectın birgun alırsan golf r resımlerını yuklede ben satim hemen senınle aynı aracları binmeyi zaten ıstemem...seviyedende kastım yarısı izle cuprayı tebrık et yuru işine bak aracı kotulemenın ne anlamı var hayatın rolden ıbaretse git al 850 kg arac al doldur doldurabıldıgın kadar...[/QUOTE

15hp ve 30nm fazlalığı,7 ileri ve dsg şanzumanı düşününce,4 çekişin ve ağarlık dezavantajının yok olacağını ve denk gideceklerini düşünmüştüm.Özellikle sen alda ben hemen satim gibi çocukça laflarından sonra sana daha fazla cvp yazmamaya karar verdim.Neyse sen geçilme pisikolojin geçince,yazdıklarımdan daha olumlu anlamlar çıkarırsın.

Öncelik ile aracına maşallah Allah kazadan beladan korusun.Arkadaşın yazdıklarımı kendince yorumluyor'Almayı düşündüğüm bir araçtı ama bu videoyu seyredince birden soğudum'kelimesi ne ona nede aracına hakaret değil,bunu anlayamadı:)Ama dsg den daha hızlı vites attığını düşünen ve m3 lerin hep sardıkları için geçildiğini düşünen bir arkadaştan çok şeyler beklememk lazım.
Tekrardan kazasız belasız kullan aracını...

Yazılanları gözüyle okumak bu olmalı:)

ben senden çok şey bekliyordum ama bu yaşınla bana cok şey öğretirsin diye dusunuyordum......neyse eski balıkçı sana vaktımı yeterınce harcadım sen bence bılgılerınle gel adanaya şahin S al onu diz ama şahin olmasın S i olsun tüpüde takarsın ruhsatada işletirsin yakışır sana....hadi bakim

douu
12-05-2011, 08:52
Melih harika bir aracın var.. Bazı seylerin bilincinde olan insanlara karsı verdigin sert cevaplar seni yüceltmiyor bunun farkına varmalısın.. Hakan abi olsun cupra03 nickli abimiz olsun millet Adana'da Cupra bilmezken cupra yürüten adamlardir eski mesajlarını konularını bir kurcala derim.. Kimse senin arabana *** atmıyor burda adam cuprayi satıp daha guzel ve daha hızlı olduğunu düşünerek golf almayı düşünürken bazı dezavantajları yüzünden cupradan biraz yavaş kalan golf u almaktan vazgeçtim demis.. Yok 100000 tl idi yok Cupra istesem 2 tane alirimdi falan cok gereksiz tartışmalar olmuş.. Hakan abinin cuprasi üzerine yürüyen bir Cupra yok mesela henüz.. Adam tüm sitenin takdir ettigi hulk diye anılan aracla basacak kadar hızlı.. Sana fikir veriyor sen biz is bilmiyormuyuz seklinde yorum yapıyorsun.. Seni ve aracını ciddi anlamda takdir ediyordum ama yazdıkların falan ne kadar hırs sahibi olduğunu geçilmenin seni ne kadar rahatsız ettigini ortaya çıkarmış.. Muhtemelen alıntı yapıp bana da bir suru sayacaksın cevap yazmicam emin olabilirsin.. Yalnızca bir ricam var senin araban ne ki sen niye müdahil oluyosun falan tarzı atarlanma lütfen.. Sana bir garezim veya cekememezligim yok, olamaz da.. Yaptığının yanlış olduğunu belirtmek istedim sadece

typer46
12-05-2011, 09:08
[QUOTE

ben senden çok şey bekliyordum ama bu yaşınla bana cok şey öğretirsin diye dusunuyordum......neyse eski balıkçı sana vaktımı yeterınce harcadım sen bence bılgılerınle gel adanaya şahin S al onu diz ama şahin olmasın S i olsun tüpüde takarsın ruhsatada işletirsin yakışır sana....hadi bakim

gereksiz agresif yazıyosun biraz relax olabilirsin bugün o yapar geçer yarın sen arabana bişeyler yapar geçersin.

typermelih
12-05-2011, 12:01
Melih harika bir aracın var.. Bazı seylerin bilincinde olan insanlara karsı verdigin sert cevaplar seni yüceltmiyor bunun farkına varmalısın.. Hakan abi olsun cupra03 nickli abimiz olsun millet Adana'da Cupra bilmezken cupra yürüten adamlardir eski mesajlarını konularını bir kurcala derim.. Kimse senin arabana *** atmıyor burda adam cuprayi satıp daha guzel ve daha hızlı olduğunu düşünerek golf almayı düşünürken bazı dezavantajları yüzünden cupradan biraz yavaş kalan golf u almaktan vazgeçtim demis.. Yok 100000 tl idi yok Cupra istesem 2 tane alirimdi falan cok gereksiz tartışmalar olmuş.. Hakan abinin cuprasi üzerine yürüyen bir Cupra yok mesela henüz.. Adam tüm sitenin takdir ettigi hulk diye anılan aracla basacak kadar hızlı.. Sana fikir veriyor sen biz is bilmiyormuyuz seklinde yorum yapıyorsun.. Seni ve aracını ciddi anlamda takdir ediyordum ama yazdıkların falan ne kadar hırs sahibi olduğunu geçilmenin seni ne kadar rahatsız ettigini ortaya çıkarmış.. Muhtemelen alıntı yapıp bana da bir suru sayacaksın cevap yazmicam emin olabilirsin.. Yalnızca bir ricam var senin araban ne ki sen niye müdahil oluyosun falan tarzı atarlanma lütfen.. Sana bir garezim veya cekememezligim yok, olamaz da.. Yaptığının yanlış olduğunu belirtmek istedim sadece

kımsenın aracı iyi gitmiş cuprayı iyi yurutmus bunlar benı ılgılendırmıyor ayrıca cupra gececek tabı benı ben defalarca soyledım ama golf r la alakalı gereksız anlamsız seylerı bukadar ustune basa basa defalarca soylemenın ne anlamı var olabılır yenılebılırım ben hırslı bırı değilim olsaydım typerımıda olabıldıgınce doldururdum...istersen senın hıc aracın olmasın ne alakası var dusuncelerını bıldıreceksın ama herkesın bır yapısı var.yenılmek benım umrumda değil bugune kadar çok yarısmısımdır arac olarak değil başka şeylerde spor olarak... ama bukadarda olmaz.sonra bu aracın yürüme işi parayla lakalı şeyler doğru urunlerı bılıyorsan alır takar yurutursun

douu
12-05-2011, 12:35
Bu sitenin binlerce üyesinin arasında 100 tane adam çıkar ki Türkiye sınırları dahilinde herkes onlara akıl danışabilir emin ol buna.. Bütün yorumları okudum tek tek kimse senin arabanı kötülememiş ama sen olayları yanlış anlamissin.. Anlatmak istediğim konu bu.. İmkan cok fazla önünde onu açık bir araban var.. Atla git Manisa'ya 22 Mayıs draglarina.. Kaldır orda arabanı 400 metre sûreni ve gecebildigin arabaları gor.. Bundan daha kolay bir yol yok bence

ergin
12-05-2011, 13:06
Bu sitenin binlerce üyesinin arasında 100 tane adam çıkar ki Türkiye sınırları dahilinde herkes onlara akıl danışabilir emin ol buna.. Bütün yorumları okudum tek tek kimse senin arabanı kötülememiş ama sen olayları yanlış anlamissin.. Anlatmak istediğim konu bu.. İmkan cok fazla önünde onu açık bir araban var.. Atla git Manisa'ya 22 Mayıs draglarina.. Kaldır orda arabanı 400 metre sûreni ve gecebildigin arabaları gor.. Bundan daha kolay bir yol yok bence

aynen aracınızın en ıyı degerlerını rakıplerını gorebılırsınız orada dou'nun da soyledıgı gıbı amac yarışıp zevk almak yerı geldıgınde herkez yuzyuze bakıyor bırbırınızı kırmamak selamı sabahı kesmemek en guzelı. araçlarada maşallah guzel yurumuşler.

typermelih
12-05-2011, 13:31

ne kotulememesı golf r la alakalı dusuncelerım değişti denmelieri yada yada yada ...burda olay sureklı cuprayı ön plana cıkarmak sebebını anlamadım cupra muhtesem bır arac ben bunu ınkar etmıyorum....bu işin sonu yok onu gecersın gelır senı bırısı gecer iyi boyleyse ben ozaman kımseyle denemeyım boyle şeyler olacaksa typer la alikaana fr ı ile yenildim cupra r 2004 model geçti vs vs ama umrumda olmadı ozanın aracıylada benı gectıkten sonra umursamadım sonuçta biz arkadasız arkadas olmasakta bişey değişmez çukü güçlü kuvvetli olan araba geçer sonuçta burda araçlar deneniyor suruculer değil... burda yorumlar insanın asabını bozuyor...yorum yaparsın cupranın elinesağlık dersın diyenlerde var bunlar güzel dusunceler yorumlar...ayrıca senın kayserı olayına gelınce ben bu aracı dırak yapmak için almadım ilgi alanım değil,

yan53
12-05-2011, 16:39
ne kotulememesı golf r la alakalı dusuncelerım değişti denmelieri yada yada yada ...burda olay sureklı cuprayı ön plana cıkarmak sebebını anlamadım cupra muhtesem bır arac ben bunu ınkar etmıyorum....bu işin sonu yok onu gecersın gelır senı bırısı gecer iyi boyleyse ben ozaman kımseyle denemeyım boyle şeyler olacaksa typer la alikaana fr ı ile yenildim cupra r 2004 model geçti vs vs ama umrumda olmadı ozanın aracıylada benı gectıkten sonra umursamadım sonuçta biz arkadasız arkadas olmasakta bişey değişmez çukü güçlü kuvvetli olan araba geçer sonuçta burda araçlar deneniyor suruculer değil... burda yorumlar insanın asabını bozuyor...yorum yaparsın cupranın elinesağlık dersın diyenlerde var bunlar güzel dusunceler yorumlar...ayrıca senın kayserı olayına gelınce ben bu aracı dırak yapmak için almadım ilgi alanım değil,

neden golf R la ilgili düşüncelerim değişti denmemeli ? adam cupra satmış golf R alıcaktı golf ün geçildiğini görünce vazgeçmiş fikrim değişti demiş buda en doğal hakkı .. gelipde size ulan '' 100.000 TL '' para vericem bide eski sattığım araba beni geçicek mi demiş ? dememiş .. gayet normal bi dille beklediğinden farklı bi sonuç olmuş demiş .. geçilmenizi beklemiş ama farkı böyle beklememiş .. aslında burda golf R dan daha çok şey beklediğini anlatmış .. alınganlık yapmıssınız .. koca koca adamları burda sen alırsan ben satarım diye yazarken görmekte traji komik yani :)

( arfy )

Almanci Tane-R
12-05-2011, 17:44
melih kardeşimi çok yakından tanıyorum. ortada sanırım bir yanlış anlaşılma var. 2 teneke parcası için gönül kırmaya değmez. melihcim kazasız belasız çok güzel bir araç almışsın. herşeyi ile 10 numara maşallah. cupra da golf r da kendi sınıfında efsane araçlar. yani herkesin sahip olmak istediği araçlar. allah herkese nasip etin diyelim.

ozan cpr
12-05-2011, 17:48
kımsenın aracı iyi gitmiş cuprayı iyi yurutmus bunlar benı ılgılendırmıyor ayrıca cupra gececek tabı benı ben defalarca soyledım ama golf r la alakalı gereksız anlamsız seylerı bukadar ustune basa basa defalarca soylemenın ne anlamı var olabılır yenılebılırım ben hırslı bırı değilim olsaydım typerımıda olabıldıgınce doldururdum...istersen senın hıc aracın olmasın ne alakası var dusuncelerını bıldıreceksın ama herkesın bır yapısı var.yenılmek benım umrumda değil bugune kadar çok yarısmısımdır arac olarak değil başka şeylerde spor olarak... ama bukadarda olmaz.sonra bu aracın yürüme işi parayla lakalı şeyler doğru urunlerı bılıyorsan alır takar yurutursun

melih kardeş bu işi bayagı uzattın ya bırak kardeşim kım ne yazarsa yazssın herkes dılediğini yazmakta özgürdür.. bunu tartışma konusu haline getirmeni dogal bulmuorum kiii sana yakışmıo agzınla sölemişsin bugün ben gecerım yarın sen bunun sonu yok ...kiiii yazıları bende okuorum hemde hepsını senin arabanı kötüleyen kımse yok adam cuprasını satmış golf r alıcakmış vazgecmiş alır almaz o arkadasımızın sorunu sen arabandan mutluysan sorun yok dıorum saygılar ....hakan abide sana bişiler yazmış bıraz ters anlamışsın .tanımıosun ama ümıt mustafa can ve tanıyan ben olarak saygı deger 1 abımız ...sende iyi 1 arkadassın ama gerek yok diorum bunlara....

Cupra03
12-05-2011, 23:34
Ali kaanin top sportunuda ben sattim ona:)

ümitech
13-05-2011, 00:04
keşke konu açılmasaydı ya bugün dedim bunu..ne kadar anlamsız tartışmalar olmuş böyle.dileyen dilediği arabayı maddi gücüne göre alır ve biner bunun neresi garip ama böle 50 binlik 100 binilk araba muhabbeti olunca sıkıntı oluyor ister istemez, elin adamıda çıkar derki ulan 50 milyarlık araba 100 milyarlık arabayı gecio der yani kimsenin agzı torba değil ki büzesin..melih sende kimsenin lafına bakma istersen golf R gibi bi yaratıga bindiğin için tadını çıkarmaya bak.çünkü performans olarak önü çok açık bi araban var bunu değerlendirmeye bak derim..hakan abi ve cupra03 nickli abi vag grubunu bitirmiş insanlar henüz biz daha bu işin başındayken .. insanların bilgilerine saygı duymak lazım , bütün sayfaları okudum ama senin arabanı kötüleyen kimse olmamış sadece demişki cupra03 nickli abi R alacaktım vazgectim demiş bunda hiç bişey görmedim ben ? her neyse keşke bu tatsız gerginlikler olmasaydı ..Rabbim herkesin kalbine gönlüne göre versin, o zaten kalpleri biliyor...

DR808
13-05-2011, 00:39
Maşallah iki aracada Güzel deneme olmuş :)

typermelih
13-05-2011, 07:59
keşke konu açılmasaydı ya bugün dedim bunu..ne kadar anlamsız tartışmalar olmuş böyle.dileyen dilediği arabayı maddi gücüne göre alır ve biner bunun neresi garip ama böle 50 binlik 100 binilk araba muhabbeti olunca sıkıntı oluyor ister istemez, elin adamıda çıkar derki ulan 50 milyarlık araba 100 milyarlık arabayı gecio der yani kimsenin agzı torba değil ki büzesin..melih sende kimsenin lafına bakma istersen golf R gibi bi yaratıga bindiğin için tadını çıkarmaya bak.çünkü performans olarak önü çok açık bi araban var bunu değerlendirmeye bak derim..hakan abi ve cupra03 nickli abi vag grubunu bitirmiş insanlar henüz biz daha bu işin başındayken .. insanların bilgilerine saygı duymak lazım , bütün sayfaları okudum ama senin arabanı kötüleyen kimse olmamış sadece demişki cupra03 nickli abi R alacaktım vazgectim demiş bunda hiç bişey görmedim ben ? her neyse keşke bu tatsız gerginlikler olmasaydı ..Rabbim herkesin kalbine gönlüne göre versin, o zaten kalpleri biliyor...

herkes aracın parasına nıcın bukadar taktı anlamadım ben fıyat farkını üstüne basa basa belirtmemin sebebı amacım sadece rol olsaydı gıder cupra alırdım dedım ama tek amacımın bu olmadını bu sebeple bu aracı aldım dedım

typermelih
13-05-2011, 08:00
Ali kaanin top sportunuda ben sattim ona:)

arac 400 hp ye doğru gidiyor suan yapım asamasında

ef186
13-05-2011, 08:06
vay bee ....

ozan cpr
13-05-2011, 10:32

hadi alikaanımıza hayırlı ugurlu olmasını dilerim bol keyıflı gazlamalar ....kazasız belasız....

white quattro
13-05-2011, 10:36
Maşallah araçlara ;)

skaratas2
13-05-2011, 11:27
araçlar çok güzel hızlanıyorlar gerçekten, maşallah. Golf standartken yine standart bir cupra ile hiç denemesi oldu mu merak ediyorum?
Araçlarınızı güle güle kullanın.

arfy
13-05-2011, 18:44
400 hp için spec'ler ne olucak acaba ?

typermelih
13-05-2011, 23:54
400 hp için spec'ler ne olucak acaba ?

gt 2876 turbo ,aem hava fıltre kiti yazılım stage 3 egsoz buyuk ıntercooler

arfy
13-05-2011, 23:56
yapmışken keşke 3071 yapsaydınız çok da zevkli olurdu sanırım .. hayırlı olsun şimdiden

musty01gtc
18-05-2011, 14:29
Ozan abi tebrik ederim aracın süper gidiyor ;) iki araca da maasallah cok güzel bi deneme olmuş golf r ın da durusu bi baska ;)

WhiteCupra
18-05-2011, 15:01

hayırlısı olsun kardeşim güle güle kullan....

BMK TypeR
18-05-2011, 17:32

sanırım powershoptan aldınız kıtı, kıtınız atp 3071r zaten yanlıs yazmışsınız, revoda gt28 ayar yok, güle güle kullanın arabanıza methanol kıtle 450-470hp gıbı guc alırsınız, artık 3de 80 yerıne(k04) 3de 100 gıbı basıcaksınız(3071) 7700kadar guc geldıgı ıcın redlıne kadar devır bandını kullanırsınız,hayırlı olsun,

serkanbesimk
18-05-2011, 17:59
REVO STAGE 3 Hayırlısı olsun güle güle iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. :)

ümitech
18-05-2011, 18:14
sanırım powershoptan aldınız kıtı, kıtınız atp 3071r zaten yanlıs yazmışsınız, revoda gt28 ayar yok, güle güle kullanın arabanıza methanol kıtle 450-470hp gıbı guc alırsınız, artık 3de 80 yerıne(k04) 3de 100 gıbı basıcaksınız(3071) 7700kadar guc geldıgı ıcın redlıne kadar devır bandını kullanırsınız,hayırlı olsun,

yeni cupra içinmi dediniz bilmiyorum ama eski kasa gt28 li cupra var adanada revo yazılım ve methanol le yürüyen bilginiz olsun...

edit ; gt28 kit diye bahsi gecen araba leon 1.8 T (top sport)..

CeM öZeR
18-05-2011, 20:03
İki aracada maşallah. Şimdi klasik bir yorum yada çoğunluğun düşüncesi gibi olabilir ama bende bi yerden sonra golf R'ın bu kadar geride değilde en azından arka tamponda yada 2 boy felan geriden gelmesini beklerdim. Tabii ki bu golf R'ın gtimesi gerektiği gibi gitmediği anlamına gelmez. Ama belkide yazılım ile devir bandı felan yazmış bir arkadaş onunla çok daha iyi olabilir belkide. İki aracada tekrardan maşallah diyorum. Gerçekten zevkli bi deneme olmuş. Kazasız belasız.

Serhat Y.
18-05-2011, 20:08
Melihcim yanlis yazmisin resit hakli kit 3071, aracla ben yakindan ilgileniyorum bizzat basindayim cok keyifli makina cupracilarin dikkatini cekmek istemem hani cuprayla hic alakasi yok ayni kategori degiller oyle soliyim, tipi gidisi ozellikle konforu cok iyi gunlukde kullanilabilecek bir arac ama hizlida, yapim asamasindaki foto videolar melihe gonderdigimde burdan paylasir kendiside guzel bisey cikacak ortaya gibi duruyor, resit tuyolari ogrenmek isteriz sendende c.tesi powershop ta laflayalim,,

BMK TypeR
18-05-2011, 20:27
yeni cupra içinmi dediniz bilmiyorum ama eski kasa gt28 li cupra var adanada revo yazılım ve methanol le yürüyen bilginiz olsun...

edit ; gt28 kit diye bahsi gecen araba leon 1.8 T (top sport)..

evet 2.0tfsi, konu o oldugu ıcın soyledım:icon_tup:

burakusta
18-05-2011, 20:34
Revo sitesinde golf r icin stage 3 gozukmuyor nasil olucak ?

typermelih
18-05-2011, 20:53

arkadaslar 2871 turbodan kastım arkadaşımın leon top sportu içindir

typermelih
18-05-2011, 20:58
Melihcim yanlis yazmisin resit hakli kit 3071, aracla ben yakindan ilgileniyorum bizzat basindayim cok keyifli makina cupracilarin dikkatini cekmek istemem hani cuprayla hic alakasi yok ayni kategori degiller oyle soliyim, tipi gidisi ozellikle konforu cok iyi gunlukde kullanilabilecek bir arac ama hizlida, yapim asamasindaki foto videolar melihe gonderdigimde burdan paylasir kendiside guzel bisey cikacak ortaya gibi duruyor, resit tuyolar i ogrenmek isteriz sendende c.tesi powershop ta laflayalim,,

arkadaşım serhata burdan çok ama çok teşekkur ediyorum evet biraz gizli olsun istedim bu sebeple yazmak istemedim ama doğrudur aracım şuan istanbul powershopta gt3071 kit takılıyor,metonol kit bugün takıldı bunların hepsiyle serhat arkadaşım ilgilenmektedir oda benimgibi çılgın olduğu için beni anlıyabiliyor. belkide günde 5 kez tacizime uğruyor :) ve benim için hergün maslağa gidiyor

typermelih
18-05-2011, 21:02
hayırlısı olsun kardeşim güle güle kullan....

kardeş bu alikaanın aracında olanlar yanlış anlamış çoğu arkadaş

typermelih
18-05-2011, 21:06
araca tabi 3071 turbo kıt takılıyor zaten herkes öğrenmiş :)
metanol kiti takıldı zaten bugun bayçunun orda burda yaptırmakta sıkıntı duyacağıma inandığım ufak tefek urunlerde orda takıldı turbo timer turbo basınç saati falan...heycanım hatsafada umarım herşey istediği gibi olur

efe_
19-05-2011, 00:00
araca tabi 3071 turbo kıt takılıyor zaten herkes öğrenmiş :)
metanol kiti takıldı zaten bugun bayçunun orda burda yaptırmakta sıkıntı duyacağıma inandığım ufak tefek urunlerde orda takıldı turbo timer turbo basınç saati falan...heycanım hatsafada umarım herşey istediği gibi olur

golf 6 R gt30 kitli harika ;) videoları bekliyoruz kazasız belasız kullanın inş.

ümitech
19-05-2011, 00:15
melih hayırlı ugurlu olsun kardes .. allah agız tadıyla tamamlayıp gazlamayı nasip etsin :icon_tup:

arfy
19-05-2011, 00:45
merakla bekliyoruz bakalım nasıl bişey çıkıcak ortaya..

typermelih
19-05-2011, 07:19
herkese teşekkurler bakalım aklım beynim orda sadece bedenim burda :) hayat koptu benım için nevar arabacazımın yanında olabılseydım...ileride sıkıntı yasamamak ıcın herseyın en ıyısı olsun ıstedım derme catma olmasın takılan turbı kıt 500 hp ye dayanıklı ama tabi benim boyle derdim yok sağlıklı yurusun bıryerı çatlamasın patlamasın temiz 400 hp versın benim olsun :)fazlası cıkacakta dayno verılerı yayınlıcam sanırım paşaoğlunda yapılacak dayno haftaya salı girer işşallah

dragon07
19-05-2011, 08:03
peki DSG şanzımanlar kaç hp ye kadar destekliyor ?

typermelih
19-05-2011, 08:33
peki DSG şanzımanlar kaç hp ye kadar destekliyor ?

revo nun sıtesıne gırın stage 4 varsa bun uygun görüyor .zaten bızım sanzumanlar zaten olası bır sıkıntıda kendını korumaya alıyor öyle bir sıkıntı yasar ısem kı defalarca baycuyla konusmama ragmen bulara gerek yok dedı ozaman yazılımıda yaptırırım

Serhat Y.
19-05-2011, 08:58
dsg için yazılımın dışında 500+ degerlerde henuz yeni şıkmış baskı (debriyaj) sistemide mevcutmuş yurt dışında, çok gerekirse oda değişilebilir ama ben sanmıyorum melihin araç temiz 450hp. verir, şimdilik bence dsg cortlamaz.

AHMET1907
19-05-2011, 09:56
Hayirli olsun

K.O.
19-05-2011, 11:05
hayırlı olsun ,aradaki farkı görmek için gelince tekrar bi deneme yapılır sanırım aynı cupra ile?

metin01
19-05-2011, 11:10
hayırlı olsun neyse güzel bi rakip geliyor sonunda

typermelih
19-05-2011, 16:42
hayırlı olsun ,aradaki farkı görmek için gelince tekrar bi deneme yapılır sanırım aynı cupra ile?

denenır tabılıkı sonuçta biz arkadasız kım yenmış kım yenılmış önemli değıl zaten gecersemde olagan ustu bısey olmaz beklenen bısey olur zor gecersem ınanılmaz olur cupra için,çunku o orjın turbo benımkı gt3071

Ertan-R
19-05-2011, 17:59
Maşallah hayırlı olsun.Aracınız bitince gt3071 li zd9000 hakan abinin cupra ile denense çok zevkli olur.

can0001
19-05-2011, 20:07
aynen melih hakan abi ile deneme zevkli olur gibime geliooo :)

typermelih
19-05-2011, 21:25
aynen melih hakan abi ile deneme zevkli olur gibime geliooo :)

nerdekı o araba bılmıyorum

arfy
19-05-2011, 21:29

istanbulda .. o da powershop da yapıldı .. teslim almaya siz gelirseniz şayet gelmişken bi roll yapar gidersiniz hem :)

typermelih
19-05-2011, 21:36
istanbulda .. o da powershop da yapıldı .. teslim almaya siz gelirseniz şayet gelmişken bi roll yapar gidersiniz hem :)

anladım valla arac tırla gelecek bu sebeple 2 ay sonra işşllah ben 1 hafta istanbulda olacam hergun arac ayarlayın rolıng yapalım :):)

can0001
19-05-2011, 22:13

istanbulda hakan abinin arabası 30 falan var denk gelirse dene bizi kırmaz hakan abi...

ümitech
20-05-2011, 00:19
tekrardan hayırlı ugurlu olsun,sıkıntı bi araba olacak inşallah,umarım ki ölede olur zaten sorunsuz sıkıntısız 450 hp binersin methanol kit ile ..bittiğinde haberimiz olursa hakan abi ile bi deneme ayarlarım melih bilgin olsun, ondada aynı şekilde atp gt3071 kit var ;) çokta zevkli bi deneme olur bi gazlayın derim :)

kurtbil
20-05-2011, 00:56
Revo sitesinde golf r icin stage 3 gozukmuyor nasil olucak ?

olması gerekmıyor Tfsi motor ıcın yapılıyor zaten,cuprada ne kullanıyorsa Golf R ıcınde aynı lıste gecerlı

typermelih
20-05-2011, 05:37
olması gerekmıyor Tfsi motor ıcın yapılıyor zaten,cuprada ne kullanıyorsa Golf R ıcınde aynı lıste gecerlı

stage 3 golf r için var ama olması gerekmiyor doğru söylüyorsun

typermelih
20-05-2011, 05:39
istanbula gıdınce 2 ay sonra işşallah denenir hakan arkadaşımız bizi rakip olarak görürse :)

yasindamar
20-05-2011, 21:41
hayırlı uğurlu olsun şimdiden. allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...