Orijinalini görmek için tıklayınız : VE rs-ZR czt-UC leon fr
Ahmet_28
09-05-2011, 21:41
uc leon:dp+egsoz+chip+filtre+k04 turbo
zr czt :headers+egsoz+chip+filtre+fmic
ve rs :filtre+egsoz
ZR czt(ahmet)VE rs(selcuk)UC cupra FR(osman) - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/zr-cztahmetve-rsselcukuc-cupra-frosman_2250181.htm)
rs ile teke tek denedik ilk deneme 70 2.deneme 75 gibi bastık
leonla 2 ye 2 denendi ilk deneme çok zevkliydi 235 te kesiciye girmeden bıraktım
camcar jgl rs onlarda 2 kişi
maşallah bütün araçlara
percussionali
09-05-2011, 21:50
maşalllh ahmetim aracın iyileşmiş baya allah kaza bela göstermesin ZR nin önü açık devam et arkandayız demek isterdim ama demicem çünki arkada olmak hoşuma gitmiyohehehe:D
PPR engineering
09-05-2011, 21:51
maşALLAH araçlara.selçuğun araba daha da hızlanıcak yakın zamanda ALLAHın izniyle..valla ahmet cok beğendim aracının gidişini kanka..
aligoldenstone
09-05-2011, 22:00
Tüm araçlara maşallah Uc Leon kaç bar la yürüdü merak ettim doğrusu.. :)
typermelih
09-05-2011, 22:07
araclar birbirine cok yakın allahım kazalardan arızalardan korusun
emrah turan
09-05-2011, 22:08
maşallah güzel denemeler czt iyi yürmüş maş.
vtecmaniaa
09-05-2011, 22:12
ahmet abi baya emek harcıyorsun..Allah utandırmasın
maşallah araçlara
WhiteCupra
09-05-2011, 22:18
kafa burun fena..:D:D maşşallah araclara....
Ahmet_28
09-05-2011, 22:21
maşalllh ahmetim aracın iyileşmiş baya allah kaza bela göstermesin ZR nin önü açık devam et arkandayız demek isterdim ama demicem çünki arkada olmak hoşuma gitmiyohehehe:D
amin cümlemize kardeşim.biz zaten dostumuzu yanımızda isteriz hızlan yanımda gel :D
maşALLAH araçlara.selçuğun araba daha da hızlanıcak yakın zamanda ALLAHın izniyle..valla ahmet cok beğendim aracının gidişini kanka..
kaan sağolasın kanka.sanada yakın zamanda fırsat bulup uğrayacam inşallah
masallah..
VE RS ı sevıyoruz :) selcuk abıyıde :)
tum araclara masallah.
selçuğu bizde severiz :)
Tüm araçlara maşallah Uc Leon kaç bar la yürüdü merak ettim doğrusu.. :)
araclar birbirine cok yakın allahım kazalardan arızalardan korusun
amin cümlemizi inşallah
maşallah güzel denemeler czt iyi yürmüş maş.
teşekkürler
ahmet abi baya emek harcıyorsun..Allah utandırmasın
maşallah araçlara
sağolasın evren.nerelerdesin napıyosun
Cliosportve
09-05-2011, 22:41
Ahmet abi CZT ne maşallah 100 kere tebrik etsem hakkıdır.
1 seneye yakındır konuşuyorduk tanışmak Ctesi gününe kısmet oldu
Çok memnun oldum umarım rolling camiası senin gibi adam gibi adamları kaybetmez
Ne devir kaygısı nede KG eksiltme durumlarımız vardı
Stepneler arka koltuklar hepsi takılıydı :) Sadece anlaşılır olması açısından teke tek bastık :)
@Kaan JapantunerKanka bir gün ansızın yanına gelicem eski günlerden konuşuruz ...:D
Maşallah tüm araçlara... Czt candır :D
pegeout 106
09-05-2011, 22:47
Hay Maşallah Ahmet aßi Yine Esiyorsun CzT ile Aßi Ağır Ol ßu ne acele Ekürü Lazım mı :) ßütün araçları Teßrik Ederim Ğüzel Denemeler olmuş
Allah kaza bela vermesin.Tüm araçlara maşşallah hepsi güzel yürümüş.Ama ahmedim sana da burdan açık gider yapıyorum gel ikiz kardeşin spt aklını alsın senın :D:D:D:D (Allah kaza bela vermesın kanka cok guzel olmus gidişi)
Cliosportve
09-05-2011, 22:53
Açıkcası CZT nin bu kadar sağlam gidiceğini düşünmemiştim
Nazar değmesin Ahmet abime tekrardan
derece43
09-05-2011, 22:53
CZT speclerle gitmesi gerektiği gibi.. Rs lerede maşallah leonla başa baş gidiş güzel olmuş :Kazasız belasız
Ahmet_28
09-05-2011, 23:01
Ahmet abi CZT ne maşallah 100 kere tebrik etsem hakkıdır.
1 seneye yakındır konuşuyorduk tanışmak Ctesi gününe kısmet oldu
Çok memnun oldum umarım rolling camiası senin gibi adam gibi adamları kaybetmez
Ne devir kaygısı nede KG eksiltme durumlarımız vardı
Stepneler arka koltuklar hepsi takılıydı :) Sadece anlaşılır olması açısından teke tek bastık :)
@Kaan JapantunerKanka bir gün ansızın yanına gelicem eski günlerden konuşuruz ...:D
sıkıntı yok selçuk adam gibi adamla her devirde deneriz gönüller bir olsun.bende çok memnun oldum
Maşallah tüm araçlara... Czt candır :D
czt rulez diyosun yani :D
Hay Maşallah Ahmet aßi Yine Esiyorsun CzT ile Aßi Ağır Ol ßu ne acele Ekürü Lazım mı :) ßütün araçları Teßrik Ederim Ğüzel Denemeler olmuş
sağolasın lütfi VA yıda görelim artık bekliyoruz
Allah kaza bela vermesin.Tüm araçlara maşşallah hepsi güzel yürümüş.Ama ahmedim sana da burdan açık gider yapıyorum gel ikiz kardeşin spt aklını alsın senın :D:D:D:D (Allah kaza bela vermesın kanka cok guzel olmus gidişi)
kanka senin planlarına karşılık farklı planlarım var merak etme :)
CZT speclerle gitmesi gerektiği gibi.. Rs lerede maşallah leonla başa baş gidiş güzel olmuş :Kazasız belasız
teşekkürler cümlemize
czt rulez diyosun yani :D
biliyosun her daim :D
Planlarını yirim ben senin. :D Çok yakında görüşcez kunka :D:D:D temız 5 yada 10 boy dıyorum :D:D
Ahmet_28
09-05-2011, 23:12
Planlarını yirim ben senin. :D Çok yakında görüşcez kunka :D:D:D temız 5 yada 10 boy dıyorum :D:D
serin gel kötüçocuk :D
Cliosportve
09-05-2011, 23:13
Bu CZT bence çok canlar yakar :D
chiefkadir
09-05-2011, 23:25
Maşşallah Ahmet sıkı gidiyo :icon_tup:
Ahmet_28
09-05-2011, 23:35
Bu CZT bence çok canlar yakar :D
flame kit alacam yakacam ortalığı :D
czt masallah
teşekkürler şero
Maşşallah Ahmet sıkı gidiyo :icon_tup:
eyvallah kadir abi.white ankarada bize uzak nede olsa meydanı boş bulduk :D
chiefkadir
09-05-2011, 23:37
flame kit alacam yakacam ortalığı :D
teşekkürler şero
eyvallah kadir abi.white ankarada bize uzak nede olsa meydanı boş bulduk :D:hahaha: Olm buraya gelsen ipe dizersin:D
Maşallah araçlara. Ahmetim gidiyorsun :)
masallah araclara . bu kadroyla denk gelip bende denemek isterim :)
percussionali
10-05-2011, 01:31
olur valla denerik:D action olsun yeterki:d
masallah herkese,yalnız osman abınına arabada suan orjınal enjektor var heralde ve kac barla yuruyor,b de ustundekı k04-001 mı orjınal manıfoldla kullanılan yoksa k04-023 mu cupradan cıkan ?
ooo maşallah ahmet abicim.
fr lara bilenmişsin ahmet abi cıxx cıxx hamsi verek :D :D işin şakası bütün araçlara maşallah .. czt nin gidişi ayrı bi güzel..
Maşallah tanıştık sohbet ettik gaz bastık bayagı bir keyifliydi FR ile denemede aracın içinde oldugumumdandır herhalde bayagı bir keyifli oldu :)
RS ler cidden cigerli maşallah tekrardan ;)
Bütün araçlara maşallah..
Ahmet_28
10-05-2011, 09:01
masallah herkese,yalnız osman abınına arabada suan orjınal enjektor var heralde ve kac barla yuruyor,b de ustundekı k04-001 mı orjınal manıfoldla kullanılan yoksa k04-023 mu cupradan cıkan ?
net bilgim yok osman foruma girdiğinde kendisi yazarsa daha sağlıklı olur
fr lara bilenmişsin ahmet abi cıxx cıxx hamsi verek :D :D işin şakası bütün araçlara maşallah .. czt nin gidişi ayrı bi güzel..
ben balık sevmiiiim arif :D
sonunda ahmet de amacına ulaştı,
güle güle kullan kardeşim
sonunda ahmet de amacına ulaştı,
güle güle kullan kardeşim
Yok amacına az kaldı ,bu hafta hallederse o zaman gör :D :D
O zaman ne yiit kalacak nede mehmet belki hulk ile yürür :D :D :D
Alicanrs
10-05-2011, 10:49
Maşallah araçlara yürü be Ahmet abi kim tutar seni :D tamamen bitsinde izleyelim videoları =) özgünü yakalayabilirsen :D
ahmet amca almışın kafayı düğün konvoyu gibi yapmışsın maşallah :D:D
morgy_drag
10-05-2011, 12:13
VE formunda, CZT de bayağı iyiymiş, 1.8t nin eksikleri var gibi, hallolduğunda daha da iyi olur :)
Abi maşALLAH Çok fena olmuş matkap kazasız belasız inş..
Cliosportve
10-05-2011, 12:31
CZT yi bilen ellerde olunca böyle oluyor
Duy sesimi Alican :D
Alicanrs
10-05-2011, 13:09
CZT yi bilen ellerde olunca böyle oluyor
Duy sesimi Alican :D
ahahaah benim araba stock yavrm :D bilen ele gerek yok yapsam ahmet abinin veya ranthorn yolunca giderim özgün reisin ellerinden öperim ;)
Cliosportve
10-05-2011, 13:13
ahahaah benim araba stock yavrm :D bilen ele gerek yok yapsam ahmet abinin veya ranthorn yolunca giderim özgün reisin ellerinden öperim ;)
Sendende böyle patlamalar bekliyorum
CZT nin yapılmışını özlemişiz stocklarını değil :D
Alicanrs
10-05-2011, 13:14
Sendende böyle patlamalar bekliyorum
CZT nin yapılmışını özlemişiz stocklarını değil :D
ahaha=) yapılı olanı çok güzel yürüyor walla maşallah kısmet kanka bakalm zamanla =)
Cliosportve
10-05-2011, 13:16
ahaha=) yapılı olanı çok güzel yürüyor walla maşallah kısmet kanka bakalm zamanla =)
Nerde o eski Alican ruhu
Bulan varsa insanlık namına bir haber versin :D
Alicanrs
10-05-2011, 13:18
Nerde o eski Alican ruhu
Bulan varsa insanlık namına bir haber versin :D
kafa dinliorm kanka :D izlemesi okuması daha güzel :D
ahmet abi maşallah süpersin bir gün ist.a gelip senle denemek isterim :))
Cliosportve
10-05-2011, 13:26
kafa dinliorm kanka :D izlemesi okuması daha güzel :D
Yav Alican bırak bu işleri için gidiyor :D
Alicanrs
10-05-2011, 13:29
Yav Alican bırak bu işleri için gidiyor :D
nie içim gitsin keyfim iyi böle roll aracı yapmıorm snçta günde 100 km yapıorm
-HAKTAN-
10-05-2011, 13:39
Maaşallah tüm araçlara çok güzel denemeler olmuş :D
percussionali
10-05-2011, 17:46
aynı benim gençliğim:D sakin olun alican ve selcuk burada arbede istemiyoz:D
ZR czt ye kocaman maşallah yürümüyo koşuyo...:) Ahmet emeğine sağlık Allah kaza bela vermesin...
ahmet kardeş maşaallah abanana nazar değmesin bütün czt ciler burdaymış bende arabamın işleri bittiğinde denemek isterim duy sesimi badboy:)
Ahmet_28
10-05-2011, 19:17
sağolun arkadaşlar cümlemize kazasız belasız inşallah
bütün cztciler bi akşam toplanalım herkes tanışmış olur fikir alışverişleri olur güzel bi ortam olur oluroğluolur:)
Ahmet_28
10-05-2011, 19:45
bütün cztciler bi akşam toplanalım herkes tanışmış olur fikir alışverişleri olur güzel bi ortam olur oluroğluolur:)
evet bi fırsat bulursak güzel olur.havalarda düzeldi artık
vtecmaniaa
10-05-2011, 20:05
biri fitili ateşlesin :) şu yunanlılar kadar olamadık :)
yaa hiç evli olan yokmu arkadaş aranızda? nası bu kadar zaman buluyosunuz arabalarla uğraşıcak?
Ahmet_28
10-05-2011, 20:09
yaa hiç evli olan yokmu arkadaş aranızda? nası bu kadar zaman buluyosunuz arabalarla uğraşıcak?
evliyiz evren çoluk çocukta var :) iş güçte yoğun hafta sonları tatil yok işte arabaya zaman ayırıyoruz :D
vtecmaniaa
10-05-2011, 20:14
abi walla helal olsun ne diyeyim :)
buluşma işini ayarlasın biri...czt cilerin çoğu avrupa tarafında heralde...anadoludakiler de zahmet olmazsa gelsin bigün butarafa...siz daha güzel yerler biliyorsunuzdur.. rahat biyerde buluşalım....
ben gelirim ;)
Cliosportve
10-05-2011, 20:15
CZT buluşmasına bende gelmek isterim kabul ederseniz arabamla veya yancı olarak :)
Ahmet_28
10-05-2011, 20:18
CZT buluşmasına bende gelmek isterim kabul ederseniz arabamla veya yancı olarak :)
czt kırmızı ve siyah renk var sadece.arabayı boyatırsan araya kaynatırız seni sorana mk1 deriz :D
Cliosportve
10-05-2011, 20:20
czt kırmızı ve siyah renk var sadece.arabayı boyatırsan araya kaynatırız seni sorana mk1 deriz :D
:hehe: Herşey mümkün :D
maşallah czt'e :)
benim araba dursaydı da sana bir saplasaydım ahmet başgan :P
percussionali
10-05-2011, 21:39
buluşma varsa bende gelirim boya olması gerekiyosa kaliperlerimi istediğiniz renge boyatırım:D daha fabrikasyon kaliperlerim:D
ahmet araban hılanmış maşallah yazın bulanca bekliyorum aklını alim senin :):)
ahmet amca almışın kafayı düğün konvoyu gibi yapmışsın maşallah :D:D
gece gece iyi güldürdün eyvallah müdür :):)
bu arada czt nin spec leri nelerdir?
ahmet maşallah hızlanmış araç baya iyi gidiyor.. osmanın araçta k04 yoktu yeni mi taktı ? bi problem var az daha gitmesi lazımdı
leon daha ıyı gıtmelıydı bence, ama czt gayet ıyı gıdıyor maşallah..
Ahmet_28
11-05-2011, 08:48
ahmet araban hılanmış maşallah yazın bulanca bekliyorum aklını alim senin :):)
kanka kısmetse temmuzda ordayım ;)
gece gece iyi güldürdün eyvallah müdür :):)
bu arada czt nin spec leri nelerdir?
ilk sayfada yazıldı araçların specleri
maşallah czt'e :)
benim araba dursaydı da sana bir saplasaydım ahmet başgan :P
apo sportbackle deneyelim fluence var dizel otomatik :D
ahmet maşallah hızlanmış araç baya iyi gidiyor.. osmanın araçta k04 yoktu yeni mi taktı ? bi problem var az daha gitmesi lazımdı
sağolasın dou.ic yok şu an osmanda bence o kiloyla güzel yuruyor arabası maşallah
K04 setup li leon daha iyi gidiyor kardesim yanlış anlama beni :) ic yoksa düzgün ayarda yok demektir :)
K04 setup li leon daha iyi gidiyor kardesim yanlış anlama beni :) ic yoksa düzgün ayarda yok demektir :)
Dj plaka Topsport Adanaya geldıgınde gormusundur ılk zamanlar nasıl gıttıgını Cupra conversıon oldumu klasmanı zaten czt,rs olmuyor :)
bende evliyim :) birde kızım var
osman 1.8t
11-05-2011, 14:20
arkadaşlar herkeze ayrı ayrı yorumları için teşekkürler ahmetle rolling çok zevkliydi bunuda belirtiyim aracımı kısaca anlatıyım aracımda orjinal k03s den çevirme k04 var yani turbom k03s ama içi k04 aracımda intercooler orjinaldi o yüzden iki üç denemeden sonra aracım anlayacağınız gibi çok şişti aliyle rolling yaparken aracım gerçekten şişmiş haldeydi ve turbom 1 bar basmaktaydı şuan intercooler yaptırdım ve takılı aracım 1.2 basıyor haliyle biraz daha iyi yürüyodur ama gördüğüm en iyi rs alininki ve czt de ahmedinki herkeze çok teşekkürler yarışmacı arkadaşlara başarılar :)
maşallah deneme güzelmiş
arkadan kamera çeken rs çok iyi yürümüş 2 kişi ile
kamera çeken arkadan basan clio rs osman1.8t nin de bahsettiği alinin rs galba onada ayrı maşallah teke tek olsa czt ile daha zevkli denemeler olurmuş
ve plaka clio rs pek tutunamamış maşallah czt ye ayırmış rahat rahat
Ahmet_28
11-05-2011, 15:38
maşallah deneme güzelmiş
arkadan kamera çeken rs çok iyi yürümüş 2 kişi ile
kamera çeken arkadan basan clio rs osman1.8t nin de bahsettiği alinin rs galba onada ayrı maşallah teke tek olsa czt ile daha zevkli denemeler olurmuş
ve plaka clio rs pek tutunamamış maşallah czt ye ayırmış rahat rahat
ve'nin maşallahı var egsoz filtre ile daha iyi yuruyen rs varsa buyursun denesinler:)ayrıca camcar jgl rs evet alinin araba.teke tek ve ile ikisi denedi kafa kafaya yuruduler ikisinede maşallah
Ahmet_28
11-05-2011, 15:40
arkadaşlar herkeze ayrı ayrı yorumları için teşekkürler ahmetle rolling çok zevkliydi bunuda belirtiyim aracımı kısaca anlatıyım aracımda orjinal k03s den çevirme k04 var yani turbom k03s ama içi k04 aracımda intercooler orjinaldi o yüzden iki üç denemeden sonra aracım anlayacağınız gibi çok şişti aliyle rolling yaparken aracım gerçekten şişmiş haldeydi ve turbom 1 bar basmaktaydı şuan intercooler yaptırdım ve takılı aracım 1.2 basıyor haliyle biraz daha iyi yürüyodur ama gördüğüm en iyi rs alininki ve czt de ahmedinki herkeze çok teşekkürler yarışmacı arkadaşlara başarılar :)
osman ayağına sağlık kardeşim maşallah.senin arabanın daha gideri var inşallah dahada iyi olur
pegeout 106
11-05-2011, 16:17
abi walla helal olsun ne diyeyim :)
buluşma işini ayarlasın biri...czt cilerin çoğu avrupa tarafında heralde...anadoludakiler de zahmet olmazsa gelsin bigün butarafa...siz daha güzel yerler biliyorsunuzdur.. rahat biyerde buluşalım....
ben gelirim ;)
Maşallah ahmet aßi konu patlamış gitmiş ßende arkladaşa katılıyorum ßaşkan olarak organizasyon işi sana düşer aßi toplanalım İSYAN çıkaralım :) +1 ßende varım Prof Fotolar çeken arkadaşla gelirim hemde :)
evet hade hareketlenelim beyler
ahmet bey öncülük sizden olması lazım konu sizin
ve'nin maşallahı var egsoz filtre ile daha iyi yuruyen rs varsa buyursun denesinler:)
cumartesi gecesi ataşehirde denetelim seninle istersen beraber görürüz varmıymış yokmuymuş ;)
Ahmet_28
11-05-2011, 16:39
cumartesi gecesi ataşehirde denetelim seninle istersen beraber görürüz varmıymış yokmuymuş ;)
egsoz filtreli dimi?fazlası yok yani eminsin:) VE ile kıyaslarken artıları ekisleri ile kıyaslayın
ha benim için önemli değil fazlası eksiği ben denerim.sökük deniyorsanız söyleyin bende atayım fazlalıkları
percussionali
11-05-2011, 18:59
bana ataşehir demeyin her hafta bağlanıyo valla bende sürekli gidiyorum taki bağlanana kadar artık yok ataşehire flan gitmiyorum denenecekse başka seçenekler var ataşehirde olmasın arkadaşlar bu arada yeni projelerle geliyorum ahmet osman selcuk heyyy akıllı olun içinizden değil üstünüzden zıplıcam hehehe:D
osman 1.8t
11-05-2011, 19:22
bana ataşehir demeyin her hafta bağlanıyo valla bende sürekli gidiyorum taki bağlanana kadar artık yok ataşehire flan gitmiyorum denenecekse başka seçenekler var ataşehirde olmasın arkadaşlar bu arada yeni projelerle geliyorum ahmet osman selcuk heyyy akıllı olun içinizden değil üstünüzden zıplıcam hehehe:D
aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş :)
percussionali
11-05-2011, 19:29
aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş :)
osman bu lafını unutma bu konuyu okuyan arkadaşlarda bu yazılarımı iyi okusun JGL rs UC fr denemesi olunca videoyu koyunca çok iyi izlesinler yorumları bana değil sana yapsınlar ben JGL rs sahibi ali:D osman bittin olum sen sana 3 4 boyum var :D
daha düne kadar böyle değildin len ne oldu araban iyleşmeye başlayınca atarlar flan heyy uyundırıyım videolar var elimde:D
osman 1.8t
11-05-2011, 19:31
hehehe komiksin diyorum başka yorum yok elinden geleni ardına koyma ahmet bak adamla yürümiyelim havalanmasın dedim adam ikidakkada hayal dünyasına sardı :) :)
percussionali
11-05-2011, 19:37
hehehe komiksin diyorum başka yorum yok elinden geleni ardına koyma ahmet bak adamla yürümiyelim havalanmasın dedim adam ikidakkada hayal dünyasına sardı :) :)
osman şuan sana hiç bişy demiyorum JGL Rs in tadını çok iyi alacaksın yakın zamanda burayada yazıyorum havalanan kim belli ya neye sustum videolar konuşacak;)
osman 1.8t
11-05-2011, 19:45
kızma kanka çok çabuk kızıyosun tamam geçersen koyarsın videoları seyrederiz kanka sıkıntı yok yeterki sen geç :) ama kızma :)
Ahmet_28
11-05-2011, 20:04
ya bitirin arabaları biz aramızda her zaman deneriz sıkıntı yok kimin geçtiğininde önemi yok arabalar bizim
maşallah araçlara cztde çok iyi ama RS felaket allah kaza bela vermesin inşallah...
percussionali
11-05-2011, 20:10
ya bitirin arabaları biz aramızda her zaman deneriz sıkıntı yok kimin geçtiğininde önemi yok arabalar bizim
ahmet bizim de adamı ben çağırdım adamın yazıya bak yaff
ahmet bak adamla yürümiyelim havalanmasın dedim adam ikidakkada hayal dünyasına sardı
osman olum sana şart koştum sana saplıcam :D:D:D:D:D:D
osman 1.8t
11-05-2011, 20:18
ah be ali espiri yeteneğin bukadarmıydı hiç şakadan anlamıyosun tamam kanka dert etme söz birdahaki rollde gaz kesicem :))))
vtecmaniaa
11-05-2011, 22:17
bende evliyim :) birde kızım var
Allah bağışlasın...Ben yeniyim ondan dışarı adım atamıyom heralde :D
Maşallah ahmet aßi konu patlamış gitmiş ßende arkladaşa katılıyorum ßaşkan olarak organizasyon işi sana düşer aßi toplanalım İSYAN çıkaralım :) +1 ßende varım Prof Fotolar çeken arkadaşla gelirim hemde :)
Çok güzel olur kanımca pro fotolar olursa...
evet hade hareketlenelim beyler
ahmet bey öncülük sizden olması lazım konu sizin
İsyan büyüyor :D
Ahmet abiiii ateşi yak ;)
Ahmet_28
11-05-2011, 22:35
valla iş güç yoğun bu sıra arkadaşlar.müsait bi zamanda konuşuruz bişeyler yaparız inşallah.ayrıca şu ligin son 2 haftası bi bitsin geberiyom heyecandan :Dmaçtan önce evde kampa giriyorum bende :D
Eeeee hani cztciler :D Haydeyin kardelenler buluşmaya kampanyası başlatıyormuyuz :D:D:D
egsoz filtreli dimi?fazlası yok yani eminsin:) VE ile kıyaslarken artıları ekisleri ile kıyaslayın
eksiği var fazlası yok emin olabilirsin :) cumartesi gecesi geldiğimizde allah izin verirse kazasız belasız çıkar denersiniz bizde görmüş oluruz :icon_tup:
Cliosportve
11-05-2011, 23:53
Hiç bir iddam yok RS ler ile artık denenmiycek
Ali zaten JGL RS için kim konuşuyorsa ağzının payını alır onada laf söyletmem
Adamın araba MK1 kasaların en düşük KM ve en iyi giden RS idir diyebilirim...
O gün CZT den sonra ALİ abi ilede denedim
Kafa kafaya gittik 210-220 lere kadar
Hem VE veye JGL geçse ne olcak ben çıktım adam gibi adamlarlan tanıştım o gece
Beni 20 boyda ayırsalar problem değil o yüzden
Ali-Ahmet abi - Osman - Diğer bir abimiz daha vardı Yaşardı ismi sanırım hepsi bence bu rolling aleminde tanıdığım ender insanlardan
Videoyu geçildiğim halde direk Techturkeye koyulmasını istedim :)
İddası olan varsa buyursun CZT ile kalksın görelim RS cileri :D
osman 1.8t
12-05-2011, 00:50
kardeşimsin o gece gerçekten güzel geçti seninde ayağına sağlık maksat muhabbet gerisi boş geçmek geçilmek önemli değil bunlar makina sonuçta önemli olan dostluk ;)
Cliosportve
12-05-2011, 00:53
kardeşimsin o gece gerçekten güzel geçti seninde ayağına sağlık maksat muhabbet gerisi boş geçmek geçilmek önemli değil bunlar makina sonuçta önemli olan dostluk ;)
Aynen yeterki dediğim gibi adam gibi adam olunsun ;)
Umarım rolling olmasa bile tekrar bir araya gelir o geceki ekip
Selcuk_RoL
12-05-2011, 08:12
ahmet abi maşşallah noktayı koymuşsun:D
Ahmet_28
12-05-2011, 11:28
eksiği var fazlası yok emin olabilirsin :) cumartesi gecesi geldiğimizde allah izin verirse kazasız belasız çıkar denersiniz bizde görmüş oluruz :icon_tup:
ataşehire ben geçmiyorum.avupa yakasındayım bu tarafta deneriz sizde zaten burgazdan geliyorsunuz.okanda benim telefonum var denemek isterse arar beni
ahmet abi maşşallah noktayı koymuşsun:D
eyvallah selçuk.jobla yürürmüyüm :hehe:
_SeLim_07_
12-05-2011, 11:32
Maaşallah CZT'ye be :D Gurbette Türk görmüş gibi seviniyom ha :D
Ahmet_28
12-05-2011, 11:35
Maaşallah CZT'ye be :D Gurbette Türk görmüş gibi seviniyom ha :D
:D sağolasın
noldu senin forge bov?geldimi
hasan çağri
12-05-2011, 11:38
Ahmet abi helal olsun valla. İzledikçe duygulanıyorum direkten döndüğüm zamanları düşünüp... Sağlıkla gazlamaya devam...
Deyenlerin ayağına sağlık.
_SeLim_07_
12-05-2011, 11:39
19 Nisanda siparişini verdim, dün sinirlendim siteye sert bi mail attım, adamlar 18.05.2011 de istediğiniz ürün depomuzda olacak ve size göndereceğiz dediler :) Tam 1 ayda bulabildiler yani :) Merak etme abi gelir gelmez takıp videoya çekeceğim paylaşacağım sitede. Sanırsamki merak edenler var baya
Ahmet_28
12-05-2011, 11:42
Ahmet abi helal olsun valla. İzledikçe duygulanıyorum direkten döndüğüm zamanları düşünüp... Sağlıkla gazlamaya devam...
Deyenlerin ayağına sağlık.
sağol hasan.nasip kısmet kardeşim her şeyin hayırlısı diyelim
19 Nisanda siparişini verdim, dün sinirlendim siteye sert bi mail attım, adamlar 18.05.2011 de istediğiniz ürün depomuzda olacak ve size göndereceğiz dediler :) Tam 1 ayda bulabildiler yani :) Merak etme abi gelir gelmez takıp videoya çekeceğim paylaşacağım sitede. Sanırsamki merak edenler var baya
tamamdır selim bekliyoruz :)
Hayret Lüleburgazdan hiç mesaj yok :D
Ahmet_28
12-05-2011, 13:36
ben 60 tada denerim vtec altı :D
osman 1.8t
12-05-2011, 14:13
bende problem var aracım yokuşta 1.5 bar basıyor düzde 1 barda sabit kalıyor bana çözüm
ataşehire ben geçmiyorum.avupa yakasındayım bu tarafta deneriz sizde zaten burgazdan geliyorsunuz.okanda benim telefonum var denemek isterse arar beni
tamam cumartesi kısmet olursa ataşehire geçerken haberleşiriz ben okanla konuşurum ayaküstü bi basarsınız araçları görmek açısından saolasın :icon_tup:
aracın hala aynı ayardamı yoksa değişiklik varmı
Ahmet_28
12-05-2011, 15:02
tamam cumartesi kısmet olursa ataşehire geçerken haberleşiriz ben okanla konuşurum ayaküstü bi basarsınız araçları görmek açısından saolasın :icon_tup:
herhangi bi değişiklik yok.ama okanın arka koltuklaı söküktü sanırım bende arka koltuğu sökerim deneriz
herhangi bi değişiklik yok.ama okanın arka koltuklaı söküktü sanırım bende arka koltuğu sökerim deneriz
evet arka koltuk komple değilde bizim yaslandığımız kısımları sökük oda 8kilo yapıyormuş sökme diyoruz ama söküyor işte :) yani aracın arkasında koltuk yok demek yanlış olur ben istanbula kadar arka koltukta geldim mesela :D
cumartesi hava durumunada bağlı biraz gelmemiz istanbulda ne olcak acaba
ataşehirde nerde takılıyosunuz ahmet sen anadolu yakasındamısın ?
Ahmet_28
12-05-2011, 15:59
ataşehirde nerde takılıyosunuz ahmet sen anadolu yakasındamısın ?
hayır ben avrupa yakasındayım.bu sıralar o tarafa geçmem kolay kolay
hayır ben avrupa yakasındayım.bu sıralar o tarafa geçmem kolay kolay
ataşehir falan diyince bende bu tarafta otuyosun sandım
Yürüyen czt değil koşanlarıda görmek istiyoruz :D
Hiç bir iddam yok RS ler ile artık denenmiycek
Ali zaten JGL RS için kim konuşuyorsa ağzının payını alır onada laf söyletmem
Adamın araba MK1 kasaların en düşük KM ve en iyi giden RS idir diyebilirim...
O gün CZT den sonra ALİ abi ilede denedim
Kafa kafaya gittik 210-220 lere kadar
Hem VE veye JGL geçse ne olcak ben çıktım adam gibi adamlarlan tanıştım o gece
Beni 20 boyda ayırsalar problem değil o yüzden
Ali-Ahmet abi - Osman - Diğer bir abimiz daha vardı Yaşardı ismi sanırım hepsi bence bu rolling aleminde tanıdığım ender insanlardan
Videoyu geçildiğim halde direk Techturkeye koyulmasını istedim :)
İddası olan varsa buyursun CZT ile kalksın görelim RS cileri :D
Sağolasın selçuk o zevk bize aitdi bende çok memnun oldum inşallah bir dahaki sefer daha uzun kalırız ;)
Mevzu belli,semt ikitelli ondandır :D
percussionali
13-05-2011, 00:47
NOW ataşehir YES avrupayakası kapiş;)
Maşallah bütün araçlara..