Orijinalini görmek için tıklayınız : SU vtec Rodaj sonu Eğlenceleri
6400 redline vardır.sıfırdan değil giderken basıyorum.
Sami RAMAZANOĞLU'na katkılarından dolayı teşekkürler
Orjnal Egzantrikler-meth yok-avans kısık ve araba koruma amaçlı biraz zenginde
Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=1933408928815&comments#!/video/video.php?v=1933408928815&comments)
Hadi hayırlı olsun umut :) maşallah
allah hepinizden razı olsun hepinize çok tşk ederim hakkınız ödenmez yanlız 21. saniyede herşey iptal ya çok şaşırdım o kadarına :D orjinal eksantrik ve kısık avansta bu kadar oldu :) SAMİ abiye çok tşk ederim ilgilendiği için
maşallah kazasız belasız neptune yi seviyorum :)
JapanVsGermany
09-05-2011, 23:36
yahu ses kışkırtıcı ama bebek wardır yatağında uyuyan, şehrin ortasında basmasak :)
ben de aynı şeyi yapıyordum ama şimdi 10 aylık bebeğim war, başıma gelince anladım bu gece caddede basma olayını :)
Araca maşallah, resmen sesi ile tehdit ediyor, nazar değmesin :)
abi bu nasıl bi patlatmadır ya :D :D
maşallah kankam çok güzel oldu...
daha detaylılarını bekliyoruz
3 sonu dedim enjektörler %1000 yakıt bastı :)
Oharas... ! Hayvan terli... Maşallah :)
_driver_
09-05-2011, 23:40
maşallah
son sn.lerde şavaş cıktı resmen :)
maşallah allah nazarlardan saklasın kardeşim :) videonun sonunda ne oluyor öyle havaya falan uçmadınız dimi :D
m-power07
09-05-2011, 23:44
Arabanın haricinde sanki birşeyler patlıyor maşallah çok iyi olmuş :icon_tup:
hahaha hala sağlamız abi gel gelelimm sarsılarak vitesi boşa aldım haha :D :D
Vitesi ben boşa aldım Sen Boş-aldın :D
maşallah allah nazarlardan saklasın kardeşim :) videonun sonunda ne oluyor öyle havaya falan uçmadınız dimi :D
aynen bişeler oldu orda :D
maş. sesiyle bile korkutucu olmuş sorunsuz kullanırsınız inş. :icon_tup:
kamerayı kapattım göğe doru bakıyorum nereye doğru uçtular patlamadan sonra :D:D
ilk ve sondu umut zevkini çıkarttın umarım
kamerayı kapattım göğe doru bakıyorum nereye doğru uçtular patlamadan sonra :D:D
çıkardımm abi çıkarmaz olur muyum şuan hala titriyor elim ayağım :D
yapma abi çocuğun hevesini kursağında bırakma ya :D biz doyamadık adam doysun bari abi :D :icon_tup:
Heyy masallah harbi catısma gibi ya.Allah nazarlardan korusun
5000 redline non vtec yaptım :D rahatına bakar. 1,6 ies gibi takılsın artık :D
yapma abi çocuğun hevesini kursağında bırakma ya :D biz doyamadık adam doysun bari abi :D :icon_tup:
heheh o zaman şöyle özetleyim emir demiri keser :D
yok yok yapsınlar abi iyiliğim sağlığı ve geleceği için şart :)
5000 redline non vtec yaptım :D rahatına bakar. 1,6 ies gibi takılsın artık :D
aha deneyecek adam buldum ahahahha
percussionali
10-05-2011, 00:16
maşşallah allah kaza bela göstermesin arabayı sonra görmeyince bi gürültü patladı dedim tm havaya uçtular :D allh korusum maşallah yolun açık olsun
aliasfur
10-05-2011, 00:49
hayırlı ugurlu olsun umut..
ocean0636
10-05-2011, 06:11
Maşallah sesler fena :)
ismailozkan_01
10-05-2011, 07:07
maşallah abi adamı kalpten götürür :)
yiğit205
10-05-2011, 07:16
adanada sılahlı catısma!!!!!! polıs olay yerınde yaptıgı ıncelemelerde hıc bır delıle rastlamadı....olayın dıs gucler tarafından planlandıgı dusunuluyor....masalllah acayıp bısey olmus
Sonlarda patladı resmen!:)
hobaa maşallahh yavrummm kac km oldu ?
ıyıı patlatıyorr :D
facedeki ilk yorum çok iyi :D:D
en son havayamı uçtu:D
o nasıl bir patlama öle:)
mşllh..
hahah erol abi herkes aynısını soruyor havayamı uçtunuz dio. ben sürüyordum aracı ama ben bile okadarını beklemedim 5. viteste :D
Yıkılmadık Ayaktayız :D
naptin ya çatışma çıkmış sanki galiba :-DDD
hobaa maşallahh yavrummm kac km oldu ?
ıyıı patlatıyorr :D
800 kmredeyim kirve rodaj bitimine az kaldı ufaktan açıyoruz işte
hadı bakalımmm yavrumm tuner faruguu o yuzden arıyordunuz :D:D:D
yok benle alakalı bişi değildir abi o başka bişi
egzosçuya gıt bak bakım yarılmışmı :D
egzosçuya gıt bak bakım yarılmışmı :D
Karpuz staylaaaa :D çıkart o k-proyu yad ayanına tymu-dou ve umutu al deneyecez:D
ahahauehaue:D:D
tekrardan izledimde tam komedi yaa ( filmlerde oluryaa uçak gözükmez patlama sesi gelir :d )sesler fenalarda harbidende süper olmuş buu..
ayın videosu :)
Karpuz staylaaaa :D çıkart o k-proyu yad ayanına tymu-dou ve umutu al deneyecez:D
lan ona gerek var 8000 8000 atım deneyek :D:D
kirve acılı şalgam power :) hayırlı olsun allah utandırmasın ;)
lan ona gerek var 8000 8000 atım deneyek :D:D
bak oda olur ama egzantrik yok daha olm ama yinede deneyek. maksat aksiiyoon olsun :D
kirve acılı şalgam power :) hayırlı olsun allah utandırmasın ;)
abi verdim makinaya benzin yerine şalgamı.sonra açtım avansıı. ver yansınn.:D
abi verdim makinaya benzin yerine şalgamı.sonra açtım avansıı. ver yansınn.:D
hahahaha acının çıkışı zor olur derler patırtı ondan avansı geniş tutman lazım platin meme yapmasın diye havalar ısındı rodaja istanbula gelinde parklarda yatarık :))
rodajmı kaldı abi :D memleketi kan ağlattık dün. bütün otoban çıkışlarını tuttu polisler. arabayı garaja kapattık jeeple çıktık heryer polis.gülmekten öldük ya :D
Maşallah , ses cok kışkırtıcı :)
maşallah panpa. arba güzel olmuş da makatın altına verirsen 2 günde pert eder onu :D
yalnz makat ben yarın arabayı bırakırum ergun abıye anladın sen onu :D
maşallah panpa. arba güzel olmuş da makatın altına verirsen 2 günde pert eder onu :D
panpa itina ile BEL kırılır.Söz konusu su vtec yanlış anlama JAP 10 değil :D
yalnz makat ben yarın arabayı bırakırum ergun abıye anladın sen onu :D
çok adi bir adamsın olm sen yaaa. ozaman 7500 dönecen kaçarın yok :D
uyar pampa tasarruf spec gazlarım sızden az yakarım keyfıne bakarım olmadı zaplarım hasjdhaksj
halilkarakas
10-05-2011, 14:34
bence vidyo feyk havayi (havai v.s) fişek atıyolar
işte bu yaaa 5 sonuna çok güldüm havayamı uçtunuz muhabbetine :D
Allah utandırmasın umut ve mustafa :)
Kazasız cezasız inşallah.
Faceden izleyemeyenler için :)
Deweu6jPeZI
Bulut Y.
10-05-2011, 15:10
subanallah gardaş ibretlik patlama ! :O:O:O
uyar pampa tasarruf spec gazlarım sızden az yakarım keyfıne bakarım olmadı zaplarım hasjdhaksj
sen devrinde vites at kirve tasarufa gerek yok bakarsın beklediğinden değişik şeyler olur
sen devrinde vites at kirve tasarufa gerek yok bakarsın beklediğinden değişik şeyler olur
şaka ypıoz olm nıe alınıosun
hahaha yok lan kim alınıyor:D umut kendince giderleniyor:D
hahaha yok lan kim alınıyor:D umut kendince giderleniyor:D
onun gideri anca hoşuma gider :D
genelde onun arabası gidiyor olacak allahın izniyle kanka. hepberaber yürütecez bu makinayı.allah büyük.
Vites değişim zamanı yan koltuktaki biri birer el sıkmıyor dimi havaya :D
Maşşallah gerçekten ibretlik video yılın videosu olur..
Polisler teröristler indi sanmıştır :D
Maşalllah maşallah kazasız belasız
panpa itina ile BEL kırılır.Söz konusu su vtec yanlış anlama JAP 10 değil :D
di mi panpa. o yüzden ikisi de aynı model olmasına rağmen FK hala orijinal motorla yürürken su motor yaptı ;)
o orjinal motorlu araban duruyor olsaydı seni direk mühendisi atasaydm buraya sayar dururdun kanka arayı ;)
maşallah en son awp gibi patladı :D
Maşaallah umut. Neptune harika olay ya:D
Viper_Si
10-05-2011, 22:29
maşallah umut:))
ErmanArseven
10-05-2011, 22:35
masallah kanka fenaa olmus :D :D
ygtkrmdnz
10-05-2011, 22:37
maşallah maşallah ses efsane olmuş :)
öncelikle 41 kere maşallah allah kazasız belasız binmek nasip ettiniz emek var takip ettim çok bişey sormak istiyorum bu denli şiddetli patlamanın nedeni nedir sıkıştırma vs beyin launch control gibi bişi mi ? bide detanasyona yol açarmı ? gerçekten merak ettim tekrar maşallah
o konulardaki soruları mkt cevaplar hani beyin elektronik kısmından anlamıyorum geri tarafları tamamda ona mkt cvp verir görünce
öncelikle 41 kere maşallah allah kazasız belasız binmek nasip ettiniz emek var takip ettim çok bişey sormak istiyorum bu denli şiddetli patlamanın nedeni nedir sıkıştırma vs beyin launch control gibi bişi mi ? bide detanasyona yol açarmı ? gerçekten merak ettim tekrar maşallah
Bu patlama olayını ayarlayan Neptune beyin üzerinde bir ayardır.çok zor bişe değildir. bunu istesek daha yumuşak daha sert hale getirebiliriz patlamaları.ama eğlenmek için kısa süreli böyle bir denedim.detanasyon demişsin. tabiki çok uzun süre böyle kesicide patlatarak devam etmek sağlıksız olacaktır.çünkü kesici anında beyine verdiğin bir momut aralıklı olarak benzin kesiyor araçtan.sende uzun sure bunu yaparsan illaki sorun olur aracında. bu lunch control değildir.lunch control Sıfırdan kalkış yaparken kullanılır.
bu derece olmasının nedenide yüksek sıkıştırmadan dolayı :)
mustafa_KYR
11-05-2011, 16:22
yerim sizin yüksek sıkıştırmanı koççumm :D maşallah bixi gibi atıyor :D
::ZaFeR::
11-05-2011, 16:41
Bu patlama olayını ayarlayan Neptune beyin üzerinde bir ayardır.çok zor bişe değildir. bunu istesek daha yumuşak daha sert hale getirebiliriz patlamaları.ama eğlenmek için kısa süreli böyle bir denedim.detanasyon demişsin. tabiki çok uzun süre böyle kesicide patlatarak devam etmek sağlıksız olacaktır.çünkü kesici anında beyine verdiğin bir momut aralıklı olarak benzin kesiyor araçtan.sende uzun sure bunu yaparsan illaki sorun olur aracında. bu lunch control değildir.lunch control Sıfırdan kalkış yaparken kullanılır.
biraz alakasız olacak ama öğretmenlik damarım tutuyor :D
lunch:öğle yemeği demek.Doğrusu launch olacak:o
biraz alakasız olacak ama öğretmenlik damarım tutuyor :D
lunch:öğle yemeği demek.Doğrusu launch olacak:o
kanka takılma öyle detaylara yaa:D bak sen bile anlamışsın
Maşallah bence bu sesi çıkartmasındaki bir diğer önemli faktör ise aynaya takılan uğurlu malzeme :hahaha:
nolmuş lan bu arabaya :D maşallah :)
akbaba78
12-05-2011, 12:45
olm bune lan ramazan topu gibi:p
nolmuş lan bu arabaya :D maşallah :)
heheh kanka hep motoru yıkık mı kalsaydı beklemenin sonucu oldu bu :)
Masallah umut kardesım sesı cook guzel Fena hosuma gitti :)
SAvaş cıkmış gıbı masallah umut :)
masallah su vtece yıkıp geçti :)
sesi duyan yinemi gökgürültüsü yağmur !! diye düşünmeye başlamıştır herhalde :)
maşallah hakikaten ses kışkırtıcı, birde yakından duymalı aslında. .
lan ikiz dingiller güzel olmuş araba
halilkarakas
13-05-2011, 23:08
meliiyle vidyonuzu bekliyorum heee ona göre :D
react1ve
13-05-2011, 23:29
umutm emeklerının karsılgını alıyorsun umarım hersey ıstedıgın gıbı olur..sezona cok guzel gırıyorsun Masallah..
meliiyle vidyonuzu bekliyorum heee ona göre :D
Abi o siteye artık giriş yasak.. Başka yere yüklenmez öyle şeyler.. En son alt dudak ver falan diye duydum :D :D
halilkarakas
13-05-2011, 23:47
Abi o siteye artık giriş yasak.. Başka yere yüklenmez öyle şeyler.. En son alt dudak ver falan diye duydum :D :D
havası bozdu benim minik kuşumu :D :D
tuner faruk
13-05-2011, 23:59
:hehe:Alt dudağı veren Melii abimiydi :D
evett melii abi verdi alt dudağı bana saolsun tüm gece ben makat melii abi çok ateşli geçti hahahahaha
şuan melii abi ben makat aynı yataktan bağlantıdayız :D
salavat getırınn nan ne alt dudagıı adam yataktan zıpladıı :D
kickboxer
15-05-2011, 15:23
bu derece olmasının nedenide yüksek sıkıştırmadan dolayı :)
benım arabam :D 8 sıkıstırma bosta aynı bogle patlatıyo :)
bu arada aracın cok hosuma gıdıyo masallah kazasız belasız
fuel cut olsa patlatmaz bence bu hem ıgnıtıon hem fuel cut yada ignition cut dır
bende apexide fuel cut vardı patlatmıyodu arada bır patlatırdı
patlatmaları yumusatma olayında neyı kast ettın anlamadım tam olarak ızahedebılırmsn_?
haltechte ben hard cut denedım ılk cok ates edıyodu soft ta ıse two step gıbı kesiyodu 5500 de kesmeye baslayıp 5520 de kesıyodu gene patlatması aynı oluyodu:)