Orijinalini görmek için tıklayınız : Gc8 sorgulama
Bayrampaşalı
10-05-2011, 11:37
ARKADASLAR GC8 LERDE BU KASA HOSUMA GIDIYOR SEDAN DEGIL SIZCE NASILDIR COK FARKI VARMIDIR TAVSIYE EDEBILIRMISINIZ... TESEKKKURLER SIMDIDEN HERKEZEEE :icon_tup:
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1997 Model 17.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-modifiye-hiz-tutkunlarina-ozel-farkedileceksin-46269753/detay/)
ARKADASLAR GC8 LERDE BU KASA HOSUMA GIDIYOR SEDAN DEGIL SIZCE NASILDIR COK FARKI VARMIDIR TAVSIYE EDEBILIRMISINIZ... TESEKKKURLER SIMDIDEN HERKEZEEE :icon_tup:
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1997 Model 17.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-modifiye-hiz-tutkunlarina-ozel-farkedileceksin-46269753/detay/)
Kasa Kodu Gf8'dir ben 3 senedir keyifle biniyorum. Sedan'dan farkı yok herşeyi aynı.
Kanatlı Sedanlara göre daha az dikkat çeken ve çoğu kişiye şaka yapabileceğiniz bir aabadır. Station olduğundan insanlar kaputun altında ne yattığının pek farkında olmuyor :)
Bayrampaşalı
10-05-2011, 12:08
Kasa Kodu Gf8'dir ben 3 senedir keyifle biniyorum. Sedan'dan farkı yok herşeyi aynı.
Kanatlı Sedanlara göre daha az dikkat çeken ve çoğu kişiye şaka yapabileceğiniz bir aabadır. Station olduğundan insanlar kaputun altında ne yattığının pek farkında olmuyor :)
bende o yuzden sevıyorum hem aıle arabası hem gıderlı hemde sedanlara gore temızlerı ıyı paralara bulunuyo tesekkur ettım :)
Al bunu piknige git cay demle bagaji ac otur asker kutlamasi yap sunnet dugunlerinde konvoy onune gecip kameraman bindir bagaja. :D
Saka tabi dediklerim, ama harika bir arac, goruntu ile bastan farkli, insan ozeniyor, ama yinede tercihim sedan olurdu soyle en guzelinden.
Bayrampaşalı
10-05-2011, 12:14
Al bunu piknige git cay demle bagaji ac otur asker kutlamasi yap sunnet dugunlerinde konvoy onune gecip kameraman bindir bagaja. :D
Saka tabi dediklerim, ama harika bir arac, goruntu ile bastan farkli, insan ozeniyor, ama yinede tercihim sedan olurdu soyle en guzelinden.
bende o yuzden ıstıyorum ıste babama kakalıcam buyuk araba dıe hem benımde ısımı gorucek :D :D
herşeyden önce o bir subaru tadına doyulmaz ve sakın fıyatına aldanma kardeşim şöyle düşün 20 lira altı subaru ... para X2 düşün
bence GF 8 - GC 8 lerden daha güzel kendini ayrıcalıklı hıssettırıyor şaşkın bakışları görünce daha ıyı anlıyorsun böyle bi arabaya nıyetın varsa imkanında varsa XOR Koray ın beyaz wagonunu satın al yada sen benım arabamı al ben korayın arabayı alıyım :)
herşeyden önce o bir subaru tadına doyulmaz ve sakın fıyatına aldanma kardeşim şöyle düşün 20 lira altı subaru ... para X2 düşün
bence GF 8 - GC 8 lerden daha güzel kendini ayrıcalıklı hıssettırıyor şaşkın bakışları görünce daha ıyı anlıyorsun böyle bi arabaya nıyetın varsa imkanında varsa XOR Koray ın beyaz wagonunu satın al yada sen benım arabamı al ben korayın arabayı alıyım :)
Bende Pm'den aynısını söyledim arkadaşa :) km 180.000 olmuş motor yapıldımı ? Şanzıman ne durumda tamamen kapalı kutu şuanda ilandaki araba için. Belkide çok iyi durumda bilemeyiz ama senin dediği gibi ucuz olan Imprezaların malesef durumu belli. Bende aynı durumu yaşadım x2,5 harcadım :D
Bayrampaşalı
10-05-2011, 12:33
benımde ımkanlarım suan sınırlı arkadasla konustum zaten özelden bakalım ayarlarsam yapıcaz bıseyler herhalde ;)
Bayrampaşalı
10-05-2011, 12:34
Bende Pm'den aynısını söyledim arkadaşa :) km 180.000 olmuş motor yapıldımı ? Şanzıman ne durumda tamamen kapalı kutu şuanda ilandaki araba için. Belkide çok iyi durumda bilemeyiz ama senin dediği gibi ucuz olan Imprezaların malesef durumu belli. Bende aynı durumu yaşadım x2,5 harcadım :D
motor yapılmamıs hıç 5 senedır kullanıyomus arabayı hıçbır sorunu yok ıstedıgın yere goster dedı ama ben ılk önce sıtede sorgulamak ıstedım sızın bılgılerınız genıs oldugu ıcın ve ıyıde aydınlandım tesekkurler :icon_tup:
motor yapılmamıs hıç 5 senedır kullanıyomus arabayı hıçbır sorunu yok ıstedıgın yere goster dedı ama ben ılk önce sıtede sorgulamak ıstedım sızın bılgılerınız genıs oldugu ıcın ve ıyıde aydınlandım tesekkurler :icon_tup:
Göstereceğin zaman mutlaka sabah araba soğukken yatak sesini dinleyin burdan ele verir kendini. Ama dediğim gibi şuanda tam motor isteme km'sinde araba
Bayrampaşalı
10-05-2011, 12:40
Göstereceğin zaman mutlaka sabah araba soğukken yatak sesini dinleyin burdan ele verir kendini. Ama dediğim gibi şuanda tam motor isteme km'sinde araba
anladım hocam o zaman olmadı senı rahatsız edıcez evınden alıcaz bakıverırsın artık :) zahmet olmazsa tabı
senınkı apayrı canım maşallah ama benım arabam hayvan gıbıde yuruyordu ona ragmen 12 ye cıktım çok şukur :D
motor içi yapmak , turbo değişmek , headers egsoz boru, bi kaç kuçuk elektronık oyuncak = 12-15 arası aklınızda olsun
anladım hocam o zaman olmadı senı rahatsız edıcez evınden alıcaz bakıverırsın artık :) zahmet olmazsa tabı
Bana önceden haber verirsen elimden geleni yapmaya çalışırım ama h.içi imkansız ya ofisde ya fabrikada oluyorum. ancak c.tesi sabahları müsaitim yurtdışı seyahatim olmadığı sürece.
VTec_king
10-05-2011, 13:17
Arkadaşimda 99 gc8 var daha once bir kere bile Modifiye edilmedi motorda acilmadi pm at aksam sana bilgisini geciyim
Bayrampaşalı
10-05-2011, 13:20
Arkadaşimda 99 gc8 var daha once bir kere bile Modifiye edilmedi motorda acilmadi pm at aksam sana bilgisini geciyim
pm attım beklıyorum
bende bu arabayı arıyodum zaten ya :) bi arkadasım var cok istıyo gidip bakmadım ama..
bende bu arabayı arıyodum zaten ya :) bi arkadasım var cok istıyo gidip bakmadım ama..
sen kazana düştün :D:D
Bayrampaşalı
10-05-2011, 13:24
ben konustum 5 senedır kullanıyomus kendısı hıçbır sorunu yok ıstedıgın yere goster dıo 3 sene once bel altı boyatmıs baya guvenıyo arabasına :) o yuzden sorıyım dedım
cnm kardeşim adam 17,7 yazmiş 17 ye bırakır sana bunu tahmınımce..
bide buna 18 sarı enkei jant koydun mu tadından yenmez işte ..
Bayrampaşalı
10-05-2011, 13:28
cnm kardeşim adam 17,7 yazmiş 17 ye bırakır sana bunu tahmınımce..
bide buna 18 sarı enkei jant koydun mu tadından yenmez işte ..
aynen öle abi ama motor bı kacarsa bıze o zaman napıcaz :D
Sulhi abinde mallar stoklu problem değil hiç bekletmez seni o durumda :D
o zaman kardeşim sana bu araba 25 26 ları buLur RAHAT rahat hemde...
Bayrampaşalı
10-05-2011, 13:30
Sulhi abinde mallar stoklu problem değil hiç bekletmez seni o durumda :D
öpücükle vermıcek ama malzemelerı :D walla sen anlattın arabadan sogudum acıkcası :)
Bayrampaşalı
10-05-2011, 13:31
işte abi bende orasını dusunuyorum ben rolıng yada gazlamak ıcın almıcam normal kullanım ıcın alıcam tedırgın kaldım koray anlatınca
öpücükle vermıcek ama malzemelerı :D walla sen anlattın arabadan sogudum acıkcası :)
Ben yaşadıklarımızı anlattım aynılarını Sulhide sana anlatmış yukarıda :)
kardeşim sen böle bi araba arıyosan o zaman butcene guvenceksın yada böle gezen arabalar var piyasada motoru yapılı vs onların birine asıl derim bütcene göre meseLa..
Bayrampaşalı
10-05-2011, 13:34
Ben yaşadıklarımızı anlattım aynılarını Sulhide sana anlatmış yukarıda :)
bakalım sakıncalı bı iş yapıcaz yada senınkıne talıp olucaz anlasıcz :icon_tup:
kardeşim sen böle bi araba arıyosan o zaman butcene guvenceksın yada böle gezen arabalar var piyasada motoru yapılı vs onların birine asıl derim bütcene göre meseLa..
aklın yolu bir :icon_tup:
Bayrampaşalı
10-05-2011, 13:36
varsa bıldıgın bı araba abı pm atarsan sevınırım
Bayrampaşalı
10-05-2011, 13:37
aklın yolu bir :icon_tup:
gelıcem gelıcem az kaldı :icon_tup:
Fiyatı ucuz, temiz bir arabay benziyor. Fakat şunu asla unutma, gc8 alacaksan mutlaka motoru bilindik bir yerde yapılmış, hatta ufak tefek ekstrası olan (büyük turbo, enjektör, standalone) araba almak daha mantıklı. Çünkü o paraları mutlaka ileride harcarsın.
Onun dışında bende eski bir station hastası olarak içim bu arabaya gitse de, bu aracın arka yan ve bagaj camının hiçbir yerde hazırda olmadığını, ya kalıp aldırıp yapman gerektiğini, veya bir fabrikada olsa bile ne az 1 ay beklemen gerektiğini söyleyeyim.
Gerisini herkes özetlemiş.
Bayrampaşalı
10-05-2011, 14:22
Fiyatı ucuz, temiz bir arabay benziyor. Fakat şunu asla unutma, gc8 alacaksan mutlaka motoru bilindik bir yerde yapılmış, hatta ufak tefek ekstrası olan (büyük turbo, enjektör, standalone) araba almak daha mantıklı. Çünkü o paraları mutlaka ileride harcarsın.
Onun dışında bende eski bir station hastası olarak içim bu arabaya gitse de, bu aracın arka yan ve bagaj camının hiçbir yerde hazırda olmadığını, ya kalıp aldırıp yapman gerektiğini, veya bir fabrikada olsa bile ne az 1 ay beklemen gerektiğini söyleyeyim.
Gerisini herkes özetlemiş.
bunu bılmıyodum ögrenmıs oldum tesekkurler :beuj:
aynen bende çok niyetlendim bu kasa araca kaskosu el yakıyor + camı bulunmuyor +devlet ne kadar yerleştircek eski arabaların vergisine bilinmiyor, o nedenle bende vazgeçtim, yeni kasa focuslara bakıyorum 1.6 benzinlilere, focuslarda sanırsam vtec açıcak bundan sonra :)))
tabiki subaru keyfi bambaşka ama, devlet vergide ittirirse eger aynı bulgaristan gibi olucak burasıda ortalama 5 binlira gibi bir düşüş bekleniyor ikinci elde ;)
Bayrampaşalı
10-05-2011, 15:59
aynen bende çok niyetlendim bu kasa araca kaskosu el yakıyor + camı bulunmuyor +devlet ne kadar yerleştircek eski arabaların vergisine bilinmiyor, o nedenle bende vazgeçtim, yeni kasa focuslara bakıyorum 1.6 benzinlilere, focuslarda sanırsam vtec açıcak bundan sonra :)))
tabiki subaru keyfi bambaşka ama, devlet vergide ittirirse eger aynı bulgaristan gibi olucak burasıda ortalama 5 binlira gibi bir düşüş bekleniyor ikinci elde ;)
vergı olayını ben fazla takmıyorum suan 206gti var vergılerı kaskosu aynı tutuyo bıldıgım kadarıyla :icon_tup:
1400 lira kasko ödüyorum bilginiz olsun :)
Yıllık vergisi 205 lira :hehe:
Cam'ı yetkili servisde mevcut parayı veren düdüğü çalar :) + arabayı aldınızda direkt camımı kırıldı anlamadım ben bu cam olayını 3 senedir kullanıyorum hiç kırılmadı yada kimse kırmaya teşebbüs etmedi :)
Bayrampaşalı
10-05-2011, 16:02
1400 lira kasko ödüyorum bilginiz olsun :)
Cam'ı yetkili servisde mevcut parayı veren düdüğü çalar :) + arabayı aldınızda direkt camımı kırıldı anlamadım ben bu cam olayını 3 senedir kullanıyorum hiç kırılmadı yada kimse kırmaya teşebbüs etmedi :)
aynen abı bana motoru sorun cıkarmasın gerısını fazla takmıyorum olmadı camına poset sarar öle gezerım :D
Korkutmayın arkadaşı. Bende 20 tl nin altına aldım aracımı, hemde tepe tepe kullanıyorum. Her hafta rolling yapıyorum, süreklide biniyorum hiçbirşeyi yok. Düzgün baktırırsan sorun yaşamassın kardeşim.
Bayrampaşalı
10-05-2011, 16:07
Korkutmayın arkadaşı. Bende 20 tl nin altına aldım aracımı, hemde tepe tepe kullanıyorum. Her hafta rolling yapıyorum, süreklide biniyorum hiçbirşeyi yok. Düzgün baktırırsan sorun yaşamassın kardeşim.
baktırcaz abı kısmet artık duzgun cıkarsa uzun sure kullanmayı dusunuyorum ;)
arka cam benımkıne çakılmış olması hasedıyle degıstırdım komple dolu kapak made ın kıbrıs fuat sağolsun 800 tl :D abı herseyın zorlugu var ya elbet yasdan oturu vergısıde suan gayet uygun hele hele senın gtı a gore :D kaskosuda pejodan cok da bı farklı degıldır makına duzgun olsun gerısı çokda problem olmuyor
Bayrampaşalı
10-05-2011, 16:11
arka cam benımkıne çakılmış olması hasedıyle degıstırdım komple dolu kapak made ın kıbrıs fuat sağolsun 800 tl :D abı herseyın zorlugu var ya elbet yasdan oturu vergısıde suan gayet uygun hele hele senın gtı a gore :D kaskosuda pejodan cok da bı farklı degıldır makına duzgun olsun gerısı çokda problem olmuyor
yanı banada öle gelıyo :D bıde şunu sorıyım yakıt hakkında ne dıceksınız ?
kickboxer
10-05-2011, 16:12
patlamamış bi araç gibi duruyo ıllakı kazası vardır bakıma ıhtıyacı var arka cam ve arka kapı camları harıc servıste mevcut olmasa bıle gelır yanı yeterkı para olsun onun harıcı tavsiye ederim düzgün kullanılırsa kı aile ıcın alınıyo sanırım sıkıntısız senelerce bınılır
120km ortalama sürratle şehirler arası yolda 7.5 lt yaktım 100km başına.
Şehir içi gazlamalı kullanım artı rolling vs sanırım bunun 3 katı kadar var :D
120km ortalama sürratle şehirler arası yolda 7.5 lt yaktım 100km başına.
Şehir içi gazlamalı kullanım artı rolling vs sanırım bunun 3 katı kadar var :D
ahahahaha abi 3 katımı naptın yaa :D seninki kendini evo sanıyor ben san soylıyım ben 15 cıvarı max diyim
Ş.içi 180 liralık benzinle 400-450 km gidebiliyordum ben 35R turbo ve 0.5 basınç ile :D Hiçde acımam ortam müsaitse gazlarım bu şekilde kullanırım.
En son benzin aldığımda 3.85'den aldım ondan beri arabaya hiç benzin almadım çünkü binemedim :hehe: o yüzden şuanda yakıt artmıştır elbet
Bayrampaşalı
10-05-2011, 16:20
hahahahahahha ıyımıs walla benım götu boklu 206gti bile 500 yakıyo subaru bırakında yaksın o kadar :D :D :D
Impreza 2.0 litre Turbo bir araçtır ve motoru sağlıklı durumdaysa diğer 2.0 litre araçlardan yakacağı fazlalık Awd olmasından kaynaklı olan küçük bir farktır.
Doğru ya son rollingi hesapladım, full basarak 52 km gitmişim, 30 tl lik yakıt yakmıştım.
Abarttığım kadar yokmuş. Dediğimiz gibi en fazlası 15 lt olur.
Bayrampaşalı
10-05-2011, 16:41
Doğru ya son rollingi hesapladım, full basarak 52 km gitmişim, 30 tl lik yakıt yakmıştım.
Abarttığım kadar yokmuş. Dediğimiz gibi en fazlası 15 lt olur.
abi senın arabanın km kac ne kadardır kullanıyosun sorun yasamadın kaca almıstın kac modeldı ozelden yazabılırmısın zahmet olmazsa