PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2011 Civic sedan için yay önerisi.

Oguzcan
10-05-2011, 17:09
Selamlar.Yeni aldığımız 2011 civic sedan için yay almayı planlıyoruz.Daha önceki seat leonumuzda eibach 5mm yay takımı kullandık.Eibachtan memnunduk.Honda içinde bir takım yay almayı düşünüyoruz.Fiyat/fayda olarak kullananlar veya tecrübe edenleri başka hangi markaları önerirsiniz.Amacımız konforu çok kaybetmeden tutuşu biraz iyileştirmek ve yere ineceği için araba görüntüyü pekiştirmek.Tercihen 3,5 luk kullanacağız.18 jantımız da var.Önerilerinizi bekliyorum.

trgy
10-05-2011, 18:31
biz tein 3,5cmlik kullanıyoruz ve son derece mutluyuz,tavsiye ederim.

Quantum
10-05-2011, 18:35
2 yıldır HR 3,5 var bende de, kesinlikle sorunsuz.
Basıklığı, ses yapmaması, konforu, sertliği son derece memnunum..

Focusn70 var sitede.. FD kasalarda üretilmiş olan neredeyse tüm marka tüm model yayları denedi.. hangisi ses yapar hangisi daha konforlu, hangisi daha sert, hangisi ne kadar basar hangisi leylek yapar hepsini bilir..

Asıl seni yönlendirecek olan odur.. :)

VTİ1035
10-05-2011, 21:45
tein tavsiye ediyorum konforu çok iyi.

Oguzcan
10-05-2011, 21:58
biz tein 3,5cmlik kullanıyoruz ve son derece mutluyuz,tavsiye ederim.

tein i de bir araştırayım çok teşekkürler.

2 yıldır HR 3,5 var bende de, kesinlikle sorunsuz.
Basıklığı, ses yapmaması, konforu, sertliği son derece memnunum..

Focusn70 var sitede.. FD kasalarda üretilmiş olan neredeyse tüm marka tüm model yayları denedi.. hangisi ses yapar hangisi daha konforlu, hangisi daha sert, hangisi ne kadar basar hangisi leylek yapar hepsini bilir..

Asıl seni yönlendirecek olan odur.. :)

teşekkür ederim görür yazarsa ayrıntıları almış oluruz olmadı pm atarım kendisine.

tein tavsiye ediyorum konforu çok iyi.

tein e bakacağım ;)

Ahmet.S
10-05-2011, 22:04
tein e hiç bakma ses yapıyo orjinalden üstünde hortumu var ama ses yapıyo eibach sportline en iyi sesiz ve konforlusu

tein yay eibach sportline göre kafayı biraz daha basıyo siz iyi alçaltsın istiyosanız tein alabilirsiniz ama eibach sportline kullanıpta memnun olmayan göremedim yeni kasa civicler için

Oguzcan
10-05-2011, 22:26
tein e hiç bakma ses yapıyo orjinalden üstünde hortumu var ama ses yapıyo eibach sportline en iyi sesiz ve konforlusu

tein yay eibach sportline göre kafayı biraz daha basıyo siz iyi alçaltsın istiyosanız tein alabilirsiniz ama eibach sportline kullanıpta memnun olmayan göremedim yeni kasa civicler için

Amacımız iyi dursun konforu çok etkilemesin.3,5eibach iyi olacak sanırım.Çok teşekkürler.

bozdemir
27-05-2011, 16:47
H&R düşünürseniz eğer inceleyebilirsiniz.

2006-2011 Honda Civic Sedan HR 3,5 SPOR YAY - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-2006-2011-honda-civic-sedan-hr-3-5-spor-yay-50312084/detay/)

nakayama
27-05-2011, 16:52
eibach kullanın memnun kalacaksınız..

Ahmet.S
27-05-2011, 17:12
Amacımız iyi dursun konforu çok etkilemesin.3,5eibach iyi olacak sanırım.Çok teşekkürler.

3.5 luk olan sadece arkayı basıyo prokit yani

sportline 5 cm basmıyo fd6 da önde 1.5 parmak arkadada 1.5 parmak boşluk kalıyo
konforuda gayet güzel leondaki eibach sportline la fd6 dakinin alakası yok leon 1.6 benzinli ve dizelde sportline kullandım sizelde biraz daha fazla bastı ama konfor çok iyi değildi fd6 da daha az basıyo ama haliyle konforu çok güzel.

onuRcbk
30-06-2011, 16:36
17 jant almayı düşünüyorum bende Enkei modellerinden buna güzel görünüm ve konfor için eibach sportline 3,5 mı önerirsiniz ?