Orijinalini görmek için tıklayınız : Gerçek Karbon Fiber
Gerçek karbon fiber kaplama işini yaptırabileceğim bir yer tavsiye edebilir misiniz? Varsa irtibat web sitesi iletişim bilgileriyle birlikte?
Boost Up
10-05-2011, 20:07
custom garage. gariban nickli üyeye pm atabilirsiniz.
Gerçek karbon fiber kaplama olmaz ki yahu. :) "Üyelerimiz" kısmında kendinizi tanıtmayı unutmayın. :)
Ludacris
10-05-2011, 20:09
sadece Çek Cumhuriyetinde gerçek karbone kableema var..
yavuz364
10-05-2011, 21:17
yaparsan olur ;)
ama kaplama dediğin şeyle neyi kastettiğine bağlı... anladığım kadarı ile arkadaş bir yüzeyi karbon yapmak istiyor.. O şekilde bir işlem yapılabilir..
Gerçek karbon fiber kaplama olmaz ki yahu. :) "Üyelerimiz" kısmında kendinizi tanıtmayı unutmayın. :)
fastchild
10-05-2011, 21:32
acaba dediği carbon desenle boyamakmı??
Kaplama sözü biraz hatalı oldu evet, kastettiğim karbon elyaf ve reçine kullanılarak yapılan işlem.
Normal fiberin üstüne karbon elyaf atılarak yapılan işler var seibon'un ürünleri falan öyleydi mesela :) O da bir nevi kaplama..
Ahmet Saraçoğlu
10-05-2011, 22:00
ankarada benim aracın iç ahşaplarını yenilettiğim yerde böyle bi katalog vardı ,, iki tip dokuma kalınlıklığında gerçek carbon malzeme var ama öylesine mi orda duruyor , yoksa gerçekten uyguluyorlarmı bilmiyorum :D
bulamazsanız iletişiminizi sağlarım...yer ankara şaşmaz da.
http://img823.imageshack.us/img823/9561/16042011143.jpg
tolga900
10-05-2011, 22:01
izmir meg kaplama fermasın işlerini yapıyorlar
Sefa_vts
10-05-2011, 23:21
Rs tuning Garaj Topkapı teknik oto sanayi sitesi...
Hiç yapılmış araç fotosu varmı Sefa ?
8800 Arteden sokup sokup yapistirmak lazim:)
Emir-Sb3R
11-05-2011, 08:45
Floryada Emre var , BZT 30 evo da o atölyeden çıkmıştı , butik bi garaj , kendi de öyle çalışıyo zaten , geçtiğimiz ay içinde de bi Lamborghinin içini komple karbon yaptı , işçiliği de çok iyidir.Senin söylediğin gibi karbon elyaf ve reçine kullanıyor , telefon numarasını da mesaj atabilirim istersen.Gidecek olursan da yardımcı olabilirim.
Rs tuning Garaj Topkapı teknik oto sanayi sitesi...
Katılıyorum erdal ustanın ıscılıgıde cok ıyıdır :icon_tup:
custom garage gökhan kullandığı mazemeleri gözünüzle görebilirsimiz yurtdışı ithalatları var
Önerdiğiniz yerlerden örnek fotoğraf elinde olan var mı ?