PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Detaylı temizlik için öneri.

TEQUILA
10-05-2011, 21:01
Bir süredir aracıma iç dış detaylı temizlik yaptırmak istiyorum.

İstanbul anadolu yakasında kampanyada falan olan fiyatta beni üzmeyecek işini düzgün yapan yerlerle ilgili tavsiyenize ihtiyacım var.

Sahibinden.com da 1-2 yer buldum fiyatlarda aradığım aralıklarda. Daha önce bu ilandaki yerlerde bakım yaptıran varmı? Olumlu olumsuz görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. İstanbul Anadolu yakası için yeni yer tavsiyelerine açığım.

WİNOX ARAÇ YIKAMA DETAYLI İÇDIŞ TEMİZLİĞİ - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com' da (http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-temizlik-ilaclama-arac-temizlik-winox-arac-yikama-detayli-icdis-temizligi-48585861/detay/)

http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-temizlik-ilaclama-arac-temizlik-teflon-boya-koruma-pasta-cila-detayli-ic-temizlik-46202597/detay/

Teşekkürler.

TarikS
10-05-2011, 21:03
Uskudar Meguiars'i kendim surekli kullaniyorum, siddetle tavsiye ederim. Ic-dis 300'e yaptirabiliriz.

fastchild
10-05-2011, 21:11
wınox bizim burada hiç gitmedim mekan nasıldır bilmem ama gelirsen görüşürüz abi

TEQUILA
10-05-2011, 21:35
Uskudar Meguiars'i kendim surekli kullaniyorum, siddetle tavsiye ederim. Ic-dis 300'e yaptirabiliriz.

Maalesef 300'lere çıkamıyorum. Öneri için teşekkür ederim.

wınox bizim burada hiç gitmedim mekan nasıldır bilmem ama gelirsen görüşürüz abi

Aslında öncelikle aramızdan birileri buralarda uygulama yaptırdıysa fikrini almak istiyorum. Teşekkür ederim.

BthnKrkt
10-05-2011, 21:37
bi şubesi bizim okula açıldı winox un bayağı ilgililerdi ben iç dış yıkatmıstım sadece ama arabamı o ana kadar hiç o kadar temiz gormemiştim:)

TEQUILA
11-05-2011, 10:51
Evet fikir ve önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar

ykavcioglu
11-05-2011, 11:16
Maltepede 3m var görüştüm,

koltukları silmiyorlar vakumluyorlar bu benim için önemli, bagaj içi istedme yuvasına kadar giriyorlarmış.

motor yıkama hediyesi

iç detaylı temizlik 125 lira

fatih(fb)
11-05-2011, 12:15
abi rudvann ile görüş bi istersen

Emr53
11-05-2011, 12:23
avrupa yakakası dusunursen Dnc Detaylı temizlik var maslak oto sanayide oraya bi uğra derim zaten kendiside techturkey ailesinden.
http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-bakim-onarim-tamir-arac-servis-bakim-ve-onarim-d-n-c-detayli-temizlik-oto-kuafor-ve-oto-boya-koruma-sistemleri/detay/[/URL]

Ranthor
11-05-2011, 12:32
doğru yere taşındı...

OmeR-FE
11-05-2011, 12:57

Tarık, arabayı alır almaz ilk işim seni aramak :)

TEQUILA
11-05-2011, 13:02

koltukları silmiyorlar vakumluyorlar bu benim için önemli, bagaj içi istedme yuvasına kadar giriyorlarmış.

motor yıkama hediyesi

İç dış yaptırmak istiyorum aslında, iç dış fiyat sordunuzmu? Teşekkür ederim ilgilne.

abi rudvann ile görüş bi istersen
Mesaj atıcam, teşekkürler.

avrupa yakakası dusunursen Dnc Detaylı temizlik var maslak oto sanayide oraya bi uğra derim zaten kendiside techturkey ailesinden.
DNC Detaylı Temizlik Oto Kuaför Ve Oto Boya Koruma Sistemleri - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com' da (http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-bakim-onarim-tamir-arac-servis-bakim-ve-onarim-d-n-c-detayli-temizlik-oto-kuafor-ve-oto-boya-koruma-sistemleri/detay/)

Avrupa yakası en son tercihim olabilir. Hafta içi bırakıp akşam almak istiyorum.
karşısı ters olabilir.

doğru yere taşındı...
Teşekkür ederim.

8.000rpm
11-05-2011, 13:04
benim de iç-dış detail'e ihtiyacım vardı iyi oldu bu konu Bülent :)

rudvann ile iki arabalık görüşelim :D

poseidon
11-05-2011, 13:06
Üsküdar Merkezde ve Kozyatağı Carrefour girişinde bir şubeleri var.

Beni Yka (http://www.beniyika.com.tr)

Nerde yaptıracaksan yaptır ama şuna dikkat et
bir çok yer detaylı iç temizlik diye ozonu basıyor içeriye
ne halı temizliği var ne kapı döşemesi.
Özellikle sormanı tavsiye ederim.

TEQUILA
11-05-2011, 13:09
benim de iç-dış detail'e ihtiyacım vardı iyi oldu bu konu Bülent :)

rudvann ile iki arabalık görüşelim :D

Tamamdır Erhan, kendisine bir mesaj atıyorum ve konuya dahil olmasını rica ediyorum :D

TEQUILA
11-05-2011, 13:11
Üsküdar Merkezde ve Kozyatağı Carrefour girişinde bir şubeleri var.

Beni Yka (http://www.beniyika.com.tr)

Nerde yaptıracaksan yaptır ama şuna dikkat et
bir çok yer detaylı iç temizlik diye ozonu basıyor içeriye
ne halı temizliği var ne kapı döşemesi.
Özellikle sormanı tavsiye ederim.

Mustafa tavsiye için teşekkür ederim sorucam.

yaşar
11-05-2011, 13:15

motor yıkama hediyesi

biraz dikkat edilmesiii lazım bu konuya ;)

:icon_tup: :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

8.000rpm
11-05-2011, 13:17
Tamamdır Erhan, kendisine bir mesaj atıyorum ve konuya dahil olmasını rica ediyorum :D

beklemedeyiz... tamam... :D

ruudvan
11-05-2011, 14:04
yakında bı dukkan acıcam hepınızı u dertten kurtarıcam merak etmeyın dukkan acılana kadarda ufaktan bı yerım var.orda kafama gore takılıyorum.

KAYA
11-05-2011, 14:52
yakında bı dukkan acıcam hepınızı u dertten kurtarıcam merak etmeyın dukkan acılana kadarda ufaktan bı yerım var.orda kafama gore takılıyorum.
İnşaallah kardeşim hayırlısı olsun bekliyoruz merakla :icon_tup:

imprezaWRC
11-05-2011, 15:33

Şimdiden hayırlı olsun :icon_tup:

8.000rpm
11-05-2011, 15:35
dükkanı beklemeden olmaz mı bu iş?

TEQUILA
11-05-2011, 15:35
dükkanı beklemeden olmaz mı bu iş?

oluyor :) pm atıyorum :D

easy_rider
11-05-2011, 15:57
Sonaxın kampanyası var dezenfekte ediyorlar 180 civarına istersen araştır.

8.000rpm
11-05-2011, 16:44
avea ile ortak kampanya varmış ama sadece boya için...
iç mekan + motor yok

http://www.sonax.com.tr/images/pictures/Avea2.jpg

ruudvan
11-05-2011, 16:56
bu son sonaxın yaptıgı olayda cızık alma durumu yok boya koruma dedıgı olayı elınızle sızde yapabılırsınız bı kac kat cılaya bakar.

JDM VTİ
11-05-2011, 17:12
ruudvan bi konu açsan yönetimden izin alıp aslında, yaptığın işlemlerin detaylarını yazıp fiyat belirtsen çok güzel olucak.

dükkan işide uzun vadede mi kısa vadede mi? :S

umarım hem avrupa yakasındakileride düşünüp ona göre bi konumda açarsın dükkanı.benim 306tının felaket derecede pasta cilaya boya koruma olayına ihtiyacı var

ruudvan
11-05-2011, 17:13
fıyat belırtmek vs onlar olucak seyler deıl zaten yaptıgım calısmaları burda sergılıyorum genelde tavsıye uzerıne gelenler oluyor zaten az cok bıseyler yapmaya calısıyoruz yer olarakta merkezı bı yer dusunuyorum karsıdan gelen adamın kolayca bulabılıcegı yada burda olan kısının rahatca ulasım saglayabılıcegı bı yer .hersey kısmet

8.000rpm
11-05-2011, 18:39
tabii ki de
nerde senin uygulaman nerde sonax
maltepede neredesin? konuşalım bir ara , bana komple değil sadece dış işlem gerekiyor

ruudvan
11-05-2011, 19:18
tabii ki de
nerde senin uygulaman nerde sonax
maltepede neredesin? konuşalım bir ara , bana komple değil sadece dış işlem gerekiyor

maltepe sahsuvaroglunun asagısında servısımız var orayıda kullanabılıyorum ama gırısı bıraz dık her arac gırmıyor standart araclar gırıyor fakat bızım gıbı ındır kaldır ıslerde tampon surtuyor.

OmeR-FE
12-05-2011, 09:02
Ruudvan'ın işçiliğine bizzat kefilim.
İtina ile çok temiz iş yapıyor.

Samet Demirsoy
12-05-2011, 15:35
Meguıar's Bahçelievler Tekrar hizmetinizde !

fastchild
12-05-2011, 18:37
maltepe sahsuvaroglunun asagısında servısımız var orayıda kullanabılıyorum ama gırısı bıraz dık her arac gırmıyor standart araclar gırıyor fakat bızım gıbı ındır kaldır ıslerde tampon surtuyor.

abi hangi servis

Ufuk
12-05-2011, 20:45
Rıdvan abime bende kefilim(sen kimsin demeyin :D)
İşini yaparken bile detaylı olarak yaptığını anlatması insanın içine siniyor.Yaptığı aracı kendi aracıymış gibi yapıyor.

Ranthor
13-05-2011, 12:30
sonax'da yaptırdım, kesinlikle tavsiye etmiyorum...
işini bilen butik bir arkadaş (rıdvan gibi) yapsa daha iyi olur

TEQUILA
13-05-2011, 12:40
Önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa Rıdvanla yapacağız. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.

ruudvan
13-05-2011, 13:02

olayın aslı ısı bılen usta yada yeterlı sevıyede zaman harcamasında yatar.sonax kendını kanıtlamıs bı markadır.ustası kotu ıse ısterse dunyanın en ıyı markası olsun farketmez .

bysever
13-05-2011, 13:12
aynen katılıyorum ve bekliyorum :)))

8.000rpm
13-05-2011, 13:13
rıdvan dostum bana telefonunu verir misin?
müsait zamanında / müsait zamanımda randevulaşalım maltepe'de halledelim bizim kara kız bi kendine gelsin :D

clioGT
13-05-2011, 13:14

göztepedeki yerleri el değiştirdi sanırım ozan bu arada

ruudvan
13-05-2011, 14:47
aynen katılıyorum ve bekliyorum :)))

abı tamponların boyandımı bn ızmıtten dondum kostur mostur abımın bı hayırlı ısı fln gırdı araya snn arabayıda cıkartalım aradan pazartesı mesela nasıl olur.

TEQUILA
21-05-2011, 22:35
Bugün Rıdvan ve Erim kardeşim arabama iç-dış-motor detaylı temizlik yaptılar.

Titiz çalışmaları ve misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Çıkan sonuç beni fazlasıyla tatmin etti.
Tavsiyede bulunan ve bu kardeşlerimle tanışıp memnun kalmama vesile olan tüm arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.

ruudvan
21-05-2011, 23:04
Bugün Rıdvan ve Erim kardeşim arabama iç-dış-motor detaylı temizlik yaptılar.

Titiz çalışmaları ve misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Çıkan sonuç beni fazlasıyla tatmin etti.
Tavsiyede bulunan ve bu kardeşlerimle tanışıp memnun kalmama vesile olan tüm arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.

abı bız tesekkur ederız .saolasın ıyı dıleklerın ıcın.fotoları da bırazdan koyarım.

yavuz364
22-05-2011, 04:13
Arkadaşlar ben de çok detaylı bi uygulama istiyorum ama tatmin olamayacağımı düşünüyorum...
Kendine bu konuda cidden güvenen biri veya bir yer var mıdır ???

OmeR-FE
22-05-2011, 11:04
Arkadaşlar ben de çok detaylı bi uygulama istiyorum ama tatmin olamayacağımı düşünüyorum...

Bkz:

Açıkçası uygulamalarını canlı olarak görmedim veya uygulama yaptırmadım fakat işinin ehli olduklarını birçok kişiden duydum. Hep iç hem dış uygulama konusunda çok iyilermiş.
Bence bir deneyin derim.

TarikS
22-05-2011, 16:42

gel gel incik cincik temizletiriz guzelce :)

Dou
22-05-2011, 16:45
Üsküdar meguiars iyidir ama boya korumacıya arabayı yıkatmayın, sadece arabayı yıkayan arkadaş güzel yıkıyor.

Ben bir kere yıkattım boya korumacıya iyi yıkamadı o günden beride gitmiyorum, daha yakında ucuza yıkatıyorum :D

yavuz364
22-05-2011, 17:32
tamam ulen, ilk fırsatta haber vericem, perşembe-cuma flan olabilir,
Ama beğenmediğim bi yer olursa sen yapcaksın :P

gel gel incik cincik temizletiriz guzelce :)

TarikS
22-05-2011, 17:54
tamam ulen, ilk fırsatta haber vericem, perşembe-cuma flan olabilir,
Ama beğenmediğim bi yer olursa sen yapcaksın :P

en son 3 hazirana kadar dolulardi 4 gun once sordugumda :) pat diye gidemeyiz onceden randevu aliriz ara beni istediginde sorarim :icon_tup:

OnurGTI
25-05-2011, 22:30
Farklı bir konu açmak istemedim.. Benimde bir sorum var..

Haznedar Shell'in orda ki Auto Speed Meguiar's nasıldır ? İç - dış - motor komple temizlik yaptıracağım..

OnurGTI
31-05-2011, 22:45
Farklı bir konu açmak istemedim.. Benimde bir sorum var..

Haznedar Shell'in orda ki Auto Speed Meguiar's nasıldır ? İç - dış - motor komple temizlik yaptıracağım..

Kimse cevaplamamış.. Ben gittim, tanıştım.. İç - dış - motor temizliği yaptırdım..

Çok memnun kaldım, dükkan sahibi Oktay abi bayağı ilgili bi insan.. Teşekkürler..