Orijinalini görmek için tıklayınız : EG Swap JDM H22A - Rodaj sonrası İlk Gazlama & Dyno
Araç izmir draglarından az çok bilinen bir araç konusu da var zaten Project Cars'da
( http://www.techturkey.com/forum/project-cars/80690-eg-swap-jdm-h22a-project.html )
Dyno'da soft bir yazılımdan sonra 263hp - 257nm(Stage2) verdi.Birde otobanda görmek istedik aracımızı sonuç gayet tatmin etti bizi.Bir sonraki ayarda (Stage3)286 bg 270 nm
(dyno çıktısı project carsdaki konuda)yazılımımız hala aynı dr.ecu bekleniyor... :icon_tup:
Dyno videosu :
2251371
1-2-3-4 Vites gazlama :
2250629
Olmazsa olmazımız tünel :D :
2250962
Maşallah diyelim göze gelmesin :) :)
neden facebook
streetfire attım ama bi an sabaha kadar aktif olmucak sandım :) aktif olunca ekledim zaten linki..
ademsezer
11-05-2011, 07:56
h22 için tr de ciddi sonuç bence maşallah...
emre maşallah , araç nerde yapıldı ?
h22 için tr de ciddi sonuç bence maşallah...adem hadi senınkıde cıksın artık piyasaya beaa :D
ademsezer
11-05-2011, 07:59
adem hadi senınkıde cıksın artık piyasaya beaa :D
1 ay daha:)
Bu yaz çok fena geçicek bursada :)
Mehmet Alacicek
11-05-2011, 09:24
maşallah dielimde nazar değmesin...
1 ay daha:)ben akhisara yetişir diye düşünüyodum ama kısmet bır dahakıne izleriz artık bazookayı
emre maşallah , araç nerde yapıldı ?
MTM Garage'de yapıldı araç onların aracı zaten :) pm atan arkadaşlar için onuda sölim araç bana ait değil ben sadece rica edildiği için konularını açıyorum detaylı bilgileri onlardan öğrenip buraya yazıyorum.Her vidasına kadar emek kokan bir araç böyle yürümesi gurur verici birşey Allah kaza bela göstermesin inşallah.
Şuan için bir engel yok ama inşallah bir sorun çıkmazsa Akhisarda yarışıcak araç :icon_tup:
Yorumlar içinde ayrıca teşekkürler.. :)
by serçe
11-05-2011, 11:26
maşallah kazasız belasız
_driver_
11-05-2011, 11:51
maşallah maşallah
maşallah araca, çok iyi devir çeviriyor
masallah cok tehlıkelı olmus..:D
masallah baya hızlı oldugu bellı
maşallah çok güzel değer,iyide gidiyor Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :icon_tup: 22 sinde akhisara bekleriz :)
ErmanArseven
11-05-2011, 17:46
masallah kanka sonuç gayet iyi :)
maşallah çok güzel değer,iyide gidiyor Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :icon_tup: 22 sinde akhisara bekleriz :)
sağolasın abi.akhisara gelicek araç zaten şuan araç hazır bekliyor :icon_tup:
masallah kanka sonuç gayet iyi :)
aynen kanka otoban dynosu sonuçlarıda gayet iyi akhisarda dikkat çekicek araçların başında geliyor bence :)
maşşallah valla çok güzel..
tegci_09
11-05-2011, 18:33
maşallah :)
Maşaallah baya hızlı görünüyor. Akhisarda izleriz artık:)
maşallah
hp ve tork değerleri çok iyi.
dyno eğrileri ne durumda acaba? kaç dd dönüyor araç?
maşallah
hp ve tork değerleri çok iyi.
dyno eğrileri ne durumda acaba? kaç dd dönüyor araç?
teşekkürler..
dyno çıktısını dükkandan almayı unutmuşum onuda eklerim en kısa zamanda.8500 dönüyor araç
cok ugraştı ama emeğinin karşılıgını aldı fatih kocaman maşallah
Maşallah maşallah yıktı tüneli kazasız belasızz
maşallah kazasız belasız tüneldeki şahin sizden mi eğer değilse sıyırmıştır heralde ne geçti yanımdan die :D
maşallah kazasız belasız tüneldeki şahin sizden mi eğer değilse sıyırmıştır heralde ne geçti yanımdan die :D
evet bizdendi şahinciler videoyu sonradan izlediğimde sanki o ses ve gelen şahinciymiş gibi duruyor ama sonrasında sarı oğlan çıkıyor sahneye :D dyno videosu eklendi
dragon07
12-05-2011, 17:50
maşaallah çok deparlı....
onursoytam
12-05-2011, 20:54
maşallah araçlarınıza...
izmir draglarında kırmızı eg vardı o nun dyno sonucu ne dir
ademsezer
12-05-2011, 20:58
kırmızı eg 1.6 215 hp idi
chiefkadir
12-05-2011, 21:07
Maşallah zıpkın gibi
JDMazda_GTR
12-05-2011, 23:30
oha harbıden tebrıkler cok guzel bır sonuc.yazılım sonrası ne olur merak ettım:) o farın orayı bır turlu cozemedım ben ya bak bak kör oldum bırısı soyleyebılırmı orda ne var?:D
oha harbıden tebrıkler cok guzel bır sonuc.yazılım sonrası ne olur merak ettım:) o farın orayı bır turlu cozemedım ben ya bak bak kör oldum bırısı soyleyebılırmı orda ne var?:D
filtrenin ucunu oraya ayarlamışlar soğuk hava çekebilmesi için :)
Akın Sarıkaya
14-05-2011, 17:08
maşallah çok iyi sonuçlar..
heyyy masallah cok ıyı sonuc,elınıze emegınıze saglık,kazasız belasız gunlerde ınsallah,ılk fırsatta ugrucam tekrar..