Orijinalini görmek için tıklayınız : Gc 106 gti-ut corsa gsi
106 GTİ DÜZ BORU-FİLTRE
CORSA GSİ MANTZEL CHİP EKSOZ
ARAÇLAR 2 KİŞİ
ut corsa -gc 106 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ut-corsa-gc-106_2250775.htm)
gc 106 gti -ut corsa gsi - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/gc-106-gti-ut-corsa-gsi_2250776.htm)
http://www.streetfire.net/video/ve-roling-sonu-hazin-son_2250851.htm hazin son
CorsaGSI
11-05-2011, 09:31
Afferim orcun oldun sen :) Ama merak ettiğim birşey var daha kötü bi çekim yapamazmıydınız? :D
ne geceydı be arkadas ya ben daha uyumadım turistlerle uğrasıyorum.....
elimde olnanın en iyisi kanka valla ya öyle arkaşların yanına dosthan ebi şekilde muhabbete gittik bari bi kaç video olsun dedim telefondan çektik bu kadar oldu
aLperTunga
11-05-2011, 09:49
kooca gece bi denememi yaptın kanka..bu arada kocamann bi maşş..
yok kanka baya bi deneme yaptım araba ilk başta saçmalık yaptı neden se sonradan düzelti opel işte sensör katili 2 106 bide saxo ile denedim güzel sonuçlar oldu özellikle uzunda corsa beni baya şaşırttı bu sefer
hans uzunda yurur ona gore tork var makınada :)
ykavcioglu
11-05-2011, 10:00
corsanın torku çok çok iyi..
rampada acımıyor;)
CorsaGSI
11-05-2011, 10:02
yok kanka baya bi deneme yaptım araba ilk başta saçmalık yaptı neden se sonradan düzelti opel işte sensör katili 2 106 bide saxo ile denedim güzel sonuçlar oldu özellikle uzunda corsa beni baya şaşırttı bu sefer
Ya arkadaş sen her deneme sonrası "corsa beni baya şaşırttı bu sefer" lafını kullanmaya mecbur musun? En az 5 konu açtın 5 indede bu laf, alışamadın mı hala :eek:
Sen İzmir'e gel bak, ben seni kısada/uzunda havada/karada nasıl şaşırtcam :hahaha:
Ya arkadaş sen her deneme sonrası "corsa beni baya şaşırttı bu sefer" lafını kullanmaya mecbur musun? En az 5 konu açtın 5 indede bu laf, alışamadın mı hala :eek:
Sen İzmir'e gel bak, ben seni kısada/uzunda havada/karada nasıl şaşırtcam :hahaha:
eger varya beni o kadar spec yapıp bide geçemesen yada böyle 1 2 boy falan ne gülücem sana :hahaha:
orçun güzel denemelerdi sonu kötü olsada arabamla ilk defa denemeye çıktım fiber tamponlar tesisat ve elektrik kesen şarj dinamosuna göre çok iyi yürüdü evlat
corsaya maşallah Allah kaza bela vermesin bak teklifim hala geçerli 5 ;)
orçun güzel denemelerdi sonu kötü olsada arabamla ilk defa denemeye çıktım fiber tamponlar tesisat ve elektrik kesen şarj dinamosuna göre çok iyi yürüdü evlat
corsaya maşallah Allah kaza bela vermesin bak teklifim hala geçerli 5 ;)
senin arabanın üstüne mi 5 lira :) verecen kanka otopark yolunu iyi ögren gelince siz götüreceksiniz kapıya bi bak ya benim arabanın gündüz gözü ile zevkliydi ama ben sizi gebzeye bekliyorum bu yollarda harbi araba denemeden bişey anlamassın söyle 225 230 km de 1 2 dk giticen ki roling tadı olsun yani 210 bırakıyoz hep
senin arabanın üstüne mi 5 lira :) verecen kanka otopark yolunu iyi ögren gelince siz götüreceksiniz kapıya bi bak ya benim arabanın gündüz gözü ile zevkliydi ama ben sizi gebzeye bekliyorum bu yollarda harbi araba denemeden bişey anlamassın söyle 225 230 km de 1 2 dk giticen ki roling tadı olsun yani 210 bırakıyoz hep
kanka ayıp sana tabi ben götürcem,bizde sıkıntı yok yolda bırakmayız ;)
en önemli video yu koymamışsın ama hani karakolda çektiğin :D
kanka ayıp sana tabi ben götürcem,bizde sıkıntı yok yolda bırakmayız ;)
en önemli video yu koymamışsın ama hani karakolda çektiğin :D
ekliyimmi kanka hahaha
çok komikyaaa
ekle ekle gecenin özeti o video da :D
ykavcioglu
11-05-2011, 10:17
benle olan denemede iyi sabretmişsin ozmn +180:D:D
orcunnn,şu sarjı falan halledeyim de tekrar deneyelim chipten timing ten önce bakalım ne farkedicek
bence sarjda falan hiç bir sıkıntı yok emin ol çünkü ufuklada aynı gitmişsin yine aynı gidiyormuşun bence etkisi olmayacak ama içim rahatlasın dersen basarız ama gebzeye :) :)
araçlara maşallah..Alican yokmuydu SS 306 ile gelicekti galiba..
yok gelmedi ben gelsin isterdim ama
CorsaGSI
11-05-2011, 10:33
eger varya beni o kadar spec yapıp bide geçemesen yada böyle 1 2 boy falan ne gülücem sana :hahaha:
Sen o kadar hızlı rüyalar görme hayal kırıklığı yaşama :)
Daha ortada çalışan araba yok boy sayıyoruz :) Hele bi tecrübe edeym sonra iddaalaşırım :beuj:
valla speclerin belli olucak bende yazarım bu speclerle ben iyi giden bi corsa gsi daha varsa 05377044519 beklerim ;)
CorsaGSI
11-05-2011, 10:41
valla speclerin belli olucak bende yazarım bu speclerle ben iyi giden bi corsa gsi daha varsa 05377044519 beklerim ;)
O speclerde tigra var izmire gelince deniceksin zaten :)
Geliyorsun demi yok bi aksilik?
var kanka gelemiyorum akşam araba yı baglattım :) biraz girecek yani zor gözüküyor
kanka bende su eksıklerımı yaptırayım bakalım ne kadar fark olucak :D :D
Metin Bilen
11-05-2011, 10:49
corsa gsi la dünyaya meydan okuyan türk.. ORÇUN :)) kırıksın olm sen..:)
bence sarjda falan hiç bir sıkıntı yok emin ol çünkü ufuklada aynı gitmişsin yine aynı gidiyormuşun bence etkisi olmayacak ama içim rahatlasın dersen basarız ama gebzeye :) :)
yok moruk bariz kesiyor hissediyorum yani,kesmese ufuk la öle başa baş yürümem harbi kocası olurum :D şaka bir yana şarjı falan halledeyim önümüz zaten yaz bayramoğluna yazlığa çok gidip gelicem görüşürüz yine ;)
CorsaGSI
11-05-2011, 10:51
var kanka gelemiyorum akşam araba yı baglattım :) biraz girecek yani zor gözüküyor
Yapma be :( geçmiş olsun kanka. Neden bağladılar gerekçe?
çok hızlı senin araba dediler trafişk gezme sen oldu :)
trafigi tehlikeye düşürmekten
ykavcioglu
11-05-2011, 10:59
bende diyorum niye sen muayeneye gireceksin:):)
kendimi sana sakladım abi öncelikle :D
kim bilir eve kaçta geçtiler ben erkenden cıkar güzel biyerde sıkarız diyordum ki h.sonu olan denemeler gibi geçe kalıcamızı öğrenince yattı:)
kim bilir eve kaçta geçtiler ben erkenden cıkar güzel biyerde sıkarız diyordum ki h.sonu olan denemeler gibi geçe kalıcamızı öğrenince yattı:)
senın kocan benım olum :D :D itina ile senı beklıyorum :D :D muckk :D
ya kim geçiyor abi bi belli olmadı heee
ya kim geçiyor abi bi belli olmadı heee
kanka benım araba gidiyor be :):) 200 210 lara telden baktığım 2 3 boy kadar öndeyim ben,, sonra sen yaklaşıyorsun ama benım araba 220 de oluyor bitiyor... :D :D
kanka benım araba gidiyor be :):) 200 210 lara telden baktığım 2 3 boy kadar öndeyim ben,, sonra sen yaklaşıyorsun ama benım araba 220 de oluyor bitiyor... :D :D
o senin ilk denedigimizde sıkıntılı giderken oldu sonraki denemelerde hepsi 3 bittikten sonra arkaya düştün sen iyi biliyon ama güzel yürüyor araban bi bakımları yap bakalım ne olcak saglıklı söyle 225 lere kadar basalım
kimin geçtigi derken ben eserle olanı sormuştum su vaziyette o saxo gidemez 220 lerde ben egsozu yap bence uzunda sıçıyor araban roling bu 200 larde biterse kıymeti kalmaz
o senin ilk denedigimizde sıkıntılı giderken oldu sonraki denemelerde hepsi 3 bittikten sonra arkaya düştün sen iyi biliyon ama güzel yürüyor araban bi bakımları yap bakalım ne olcak saglıklı söyle 225 lere kadar basalım
olabilir kanka o kadar çok denedık kı :D bi ara fırça yedık ya bızımkılerden bı ara durunda bızde denıyelım dıe :D hahaha koptum orda :D :D
kanka senın dedıklerını yapıcam arabaya ama ilk önce o2 sensor vuuruntu sensoru bıde su düz boruyu halletmem lazım.. kararsızım 48 mi 51 mi kafayı yıcemmm :(:(:(:(
Maşallah araçlara,ufuk güzel gidiyor aracın ;) ;)
48 lik tak kardeşim :)
51 spec devam dönüşte nasıl degişti dimi araba opel çok degeşik kanka saniyesi saniyesini tutmuyor sogukken gitmiyor :) ısınca daha iyi öyle acayip araba dönüşte yj ile basmadıgma pişmanım sadace araba hazaır düzeldi deyemedik
Maşallah araçlara,ufuk güzel gidiyor aracın ;) ;)
dün orcunada gosterdım arabamı abı.. herseyıyle ölecene dedıklerım gıbı... su fırsat bulup su arızalı parçaları değiştirsem bide egzoz falan yapsam çok guzel olucakk :(:(:(
51 spec devam dönüşte nasıl degişti dimi araba opel çok degeşik kanka saniyesi saniyesini tutmuyor sogukken gitmiyor :) ısınca daha iyi öyle acayip araba dönüşte yj ile basmadıgma pişmanım sadace araba hazaır düzeldi deyemedik
kanka aynen öle de... suan yj bızı asar bee :(:( yj mız bıtanemız ama bızım dısımıze göre değil :D
ben sanadiyim kanka yakarım ben onu kafada biraz açarda ilk basınca kısadan dolayı ama bilmiyorumda bu tayfa bigün bu tarafa egelin ben sizi 10 num denetirm top spedd
ben sanadiyim kanka yakarım ben onu kafada biraz açarda ilk basınca kısadan dolayı ama bilmiyorumda bu tayfa bigün bu tarafa egelin ben sizi 10 num denetirm top spedd
yj yı geçme sansın yok agacım :D :D
arabada baya işler artı s16 bomboş hafif bizim gibi degil ama geçmek çok basit bi işlemle çok rahat yani bana 200 en fazla 2 boy yapar yapamaz diye düşünüyorum ama saglıklı denemeden anlaşılmaz tabi
sen çok hayalci bi arakdaşa benziyosun :eek:
maşallah araçlara...
corsayı gözüme kestirdim :) bi ara denk getirip denemek isterim...
şş JDM VTİ senide bekliyorum hala :) hazır etmedinmi arabayı?
ykavcioglu
11-05-2011, 15:50
Ali can bende bekliyorum seni, hiç 306 ile denemedim:)
SS yapılsın hepınızle dener arkadaşlar nedir bu merak :)
herkes bana kaldırmış huahauha :D :D
sabredin arkadaşlar abiler ben arabam hazır olmadan çıkmıyorum denemeye teg'de de böyleydi bundada böyle bundan sonrakindede böyle:)
herkes bana kaldırmış huahauha :D :D
sabredin arkadaşlar abiler ben arabam hazır olmadan çıkmıyorum denemeye teg'de de böyleydi bundada böyle bundan sonrakindede böyle:)
bu aksm gel teke tek panpaaaaa :P
SS yapılsın hepınızle dener arkadaşlar nedir bu merak :)
sanada kaldırdım ben senıde beklıyorum en kısa zamanda :):)
sanada kaldırdım ben senıde beklıyorum en kısa zamanda :):)
banamı kaldırdın insanın arkadaşa..... kalkarmı kardeşim. ama madem kaldırdın indiririz be kanka
iyimiş valla herkes kaldırıyor herkesi 210 dan sonra beklerim ;)
banamı kaldırdın insanın arkadaşa..... kalkarmı kardeşim. ama madem kaldırdın indiririz be kanka
gece gel gece :D :D sna ne gosterıcem :D
corsanın torku çok çok iyi..
rampada acımıyor;)
aynen SI varken bende farketmiştim o corsadaki torku :D
merak etmeyin dostlar kaldırdığınız şeyleri içine kaçırtcam haberiniz yok huahauha :D
gece gel gece :D :D sna ne gosterıcem :D
yes beybı o maygat
ufuk yine mallaştı :) lan ufuk seninle olan videoları face e değil de adam gibi bir yere koy bütün sülale görmüş oooo eser başlamışsın yine yarışa die herkez sölendi
uGuR8505
11-05-2011, 23:52
maşallah corsa ve GC ye..eser abi hasta oldum dun senn roll e geliş şekline tesisat fln filan:D
ufuk yine mallaştı :) lan ufuk seninle olan videoları face e değil de adam gibi bir yere koy bütün sülale görmüş oooo eser başlamışsın yine yarışa die herkez sölendi
sorsana nete koymayı biliyonmu dıe :D :D
ykavcioglu
12-05-2011, 08:51
aynen SI varken bende farketmiştim o corsadaki torku :D
Sİ da rampada vtece acımıyor:D 2-3 çok güzel 4 te vtec bitiy:D:D
bende gaza geldim:p
bi hazırlayamadın arabayı kardeşim..:Dvalla hakkını kaybettin SBL yi kapının önünden alıp gittiler...;)
bi hazırlayamadın arabayı kardeşim..:Dvalla hakkını kaybettin SBL yi kapının önünden alıp gittiler...;)
hadi ya hayırlı olsun abi sattın sanırsam.
kısmet deneriz yeni sahipleriyle nolucak:D
yavaş yavaş yapıyorum arabayı bianda çıkartmadık nakitim tükendi ama böyle daha güzel ve iyi oluyor bna göre :)
hadi ya hayırlı olsun abi sattın sanırsam.
kısmet deneriz yeni sahipleriyle nolucak:D
yavaş yavaş yapıyorum arabayı bianda çıkartmadık nakitim tükendi ama böyle daha güzel ve iyi oluyor bna göre :)
gel bu aksam sadece 2miz kanka sonucları kımseye solemıcezz gelll :D gellllllllllllll artıkkkkkkkkkkkkk :D :D
ufuk seni pis delicem burayada videoyu koyucam dahada konusamıycan.
oğlum bi sus lan artık beynimi miktin :D hafif gelir senn arac anlamıyon galiba sen bunu kanka cidi ciddi benle kyaslıyon mu sen yürüyebilir misin sence ?? (bunu ciddi soruyom yavrum.)
ufuk seni pis delicem burayada videoyu koyucam dahada konusamıycan.
oğlum bi sus lan artık beynimi miktin :D hafif gelir senn arac anlamıyon galiba sen bunu kanka cidi ciddi benle kyaslıyon mu sen yürüyebilir misin sence ?? (bunu ciddi soruyom yavrum.)
306 yürütmem önümde kankaa
:D :D :D sen şaşırmışsın..sakın bu cümleni silme burdan :D
kanka biraz sabredin inşallah çok güzel bi şekilde çıkarıcam aracı eksikle çıkmam o günde biliyosun hatrın için gelecektim kısmet olmadı. herkesle deniycem yürütmeye aldık oğlum yatırmaya değil zaten;)
:D :D :D sen şaşırmışsın..sakın bu cümleni silme burdan :D
kanka biraz sabredin inşallah çok güzel bi şekilde çıkarıcam aracı eksikle çıkmam o günde biliyosun hatrın için gelecektim kısmet olmadı. herkesle deniycem yürütmeye aldık oğlum yatırmaya değil zaten;)
bende hiç bişi yaptırmadım yaptırıcam işte denıyelım sonra yıne denıyelım :D ben senı ıstıyorum anla artıkkk :D :D
istediğin şey kalkık vaziyette oğlum bekle ama hemen vermiyorum ben öyle :D :D
cihan-34
14-05-2011, 09:25
noldu kardeşşşşşş vitesleriiii iyi atamadın heralde 5 ten sonra naptı sana corsa uzaktan ötüp duruyodunnn.
cihan-34
14-05-2011, 09:29
Noldu ufukçuk kardeşşşşş viteslerii iyii atamadın heraldeee 5 ten sonraaa naptı sana corsaaa uzaklardannn ötüp duruyodunnnn burası ikitelli filann teller koptu heralde seninnnn
Noldu ufukçuk kardeşşşşş viteslerii iyii atamadın heraldeee 5 ten sonraaa naptı sana corsaaa uzaklardannn ötüp duruyodunnnn burası ikitelli filann teller koptu heralde seninnnn
ben 220 de 2 3 boy arkamdaydı :):) aslı inkar edilirse videolarda mevcut :) ama ben video ısını sewmem yanımdakı arkadasım baktı video cekıyolar dedı, bende ona cek kanka dedım :D iyiki de çekmıs yanı :)
sen benimi 220 de2 boy arkana aldın ufuk yapma allahını seversen orda sıkıntı oldu sende iyi biliyon dönerkende çektinmi video dönüş yolunda böyle konuşursan olmaz kendin demedinmi 200 den sonra geçip gidiyon diye ;)
aLperTunga
14-05-2011, 17:35
bu muhabbet sıçarrrrrr..söyliimm
benim babam senin babanı döverr