Orijinalini görmek için tıklayınız : Hararet sorunu
maxpower
11-05-2011, 14:05
Palio 1.2aracımız hararet yapıyor. İşin ilginci sürekli yapmıyor ve havalandırmayı açınca hararet düşüyor. Hararet yükseldiği gibi bazende giderken motor suyu sıcaklığı 90'ın altına düşüyor. Cuma ustaya götüreceğiz de neden olabilir nerelere baktıralım, düşüncelerinizi alabilir miyim???
Araç lpgli ve otomatik.
termostada baktırın ılk önce
by serçe
11-05-2011, 14:26
yağına baktınız mı ? yağ su karıştırma var mı kapak çatlamış olabilir. değildir inşallah arkadaşın dediği gibi termostat' da baktırın belkide radyatör tıkalı olabilir düşündüklerim bunlar inşallah kötü bir şey yoktur geçmiş olsun .
ykavcioglu
11-05-2011, 14:31
Su eksiltiyormu?
CasabLanca
11-05-2011, 18:24
palioların fan tek rezistanslı mı çift mi?
benzeri başımıza gelmişti.Su haznesini değiştirmiştik suyu koyduk devam ettk havasını kendi alır diye ama almamış aynı bahsettiğin sorun olmuştu havasını aldık düzeldi.yalnız bahsettiğim araç 1.6 palio idi.
herşeyden olabilir..
Su eksıltıyor olabilir.
Radyatör tıkalı olabilir
Fan müşürü zamanında açmıyor olabilir
suyu azalmış olabilir
termostat tan yapabilir
kaan megi
11-05-2011, 22:22
bizimde başmıza geldi fan müşürünü değiştir problem ortadan kalkar
overblack
11-05-2011, 22:54
Palio 1.2aracımız hararet yapıyor. İşin ilginci sürekli yapmıyor ve havalandırmayı açınca hararet düşüyor. Hararet yükseldiği gibi bazende giderken motor suyu sıcaklığı 90'ın altına düşüyor. Cuma ustaya götüreceğiz de neden olabilir nerelere baktıralım, düşüncelerinizi alabilir miyim???
Araç lpgli ve otomatik.
devirdaimden lpg için su alırlarken "t" parça takmayıp direk almışlarsa öyle sıkıntı olabilir.
maxpower
11-05-2011, 22:57
kusura bakmayın nete yeni girebildim, cevap yazan herkese teşekkürler:)
termostada baktırın ılk önce
termostatı not aldım
yağına baktınız mı ? yağ su karıştırma var mı kapak çatlamış olabilir. değildir inşallah arkadaşın dediği gibi termostat' da baktırın belkide radyatör tıkalı olabilir düşündüklerim bunlar inşallah kötü bir şey yoktur geçmiş olsun .
o kadar büyük bi sorun olduğunu sanmıyorum. zira bu akşam o kadar yol gittim hararet hep 90daydı, hiç oynamadı ne aşağı ne yukarı
Su eksiltiyormu?
su eksiltme yok
palioların fan tek rezistanslı mı çift mi?
hiç bilmiyorum
benzeri başımıza gelmişti.Su haznesini değiştirmiştik suyu koyduk devam ettk havasını kendi alır diye ama almamış aynı bahsettiğin sorun olmuştu havasını aldık düzeldi.yalnız bahsettiğim araç 1.6 palio idi.
havasını almıştılar, ondan olduğunu sanmıyorum
herşeyden olabilir..
Su eksıltıyor olabilir.
Radyatör tıkalı olabilir
Fan müşürü zamanında açmıyor olabilir
suyu azalmış olabilir
termostat tan yapabilir
radyatör ve fan müşürünü de not ettim
bizimde başmıza geldi fan müşürünü değiştir problem ortadan kalkar
inş fan müşürü gibi önemsiz bişeydir de hallederler hemen
maxpower
12-05-2011, 08:52
devirdaimden lpg için su alırlarken "t" parça takmayıp direk almışlarsa öyle sıkıntı olabilir.
t borusu var onu biliyorum, geçen değiştirildi çünkü