Orijinalini görmek için tıklayınız : NEDEN ayni tarihe 2 drag yarişi ?? AMAÇ NE ??
GTR R32 Turan
11-05-2011, 16:01
Yorumlariniz??
ahmet3425
11-05-2011, 16:02
konu nedir arkadasım ?
turan abi akhisarın tarihi aylar öncesinden belliydi
konya önce bu tarihe aldı yarışı sonra tarihler çakışıyor diye 15 mayısa aldı bu seferde motodrag yarışından ötürü yine 22 mayısa almak zorunda kaldı
tabi 2 yarış aynı tarihte yanlış bunu anlatmaya çalıştık keşke konyadaki arkadaşlar farklı bir tarhe erteleseydi
konu nedir arkadasım ?
arkadaşım dediğin adam 37 yaşında ahmet :) sanırım tanımadın ankaradan turan abimiz swap center GTR32 :D
GTR R32 Turan
11-05-2011, 16:09
konu nedir arkadasım ?
neden ayni tarih
zaten bunu canı gonulden yapan kac kişi var?
2 ye bolunmenin ne anlami var.
ahmet3425
11-05-2011, 16:10
arkadaşım dediğin adam 37 yaşında ahmet :) sanırım tanımadın ankaradan turan abimiz swap center GTR32 :D
he oylemi iyimiş saygılar sunarım abicim :D
Takılma canim :) biz seninle kalkarız...Turan abi ne zaman geliyorsun istanbula ? Ama gelirken bütün bütün yuttuğum köftelerden de getir ama :) Sen yada ismail katılıyor musunuz draga abi ?
GTR R32 Turan
11-05-2011, 16:13
turan abi akhisarın tarihi aylar öncesinden belliydi
konya önce bu tarihe aldı yarışı sonra tarihler çakışıyor diye 15 mayısa aldı bu seferde motodrag yarışından ötürü yine 22 mayısa almak zorunda kaldı
tabi 2 yarış aynı tarihte yanlış bunu anlatmaya çalıştık keşke konyadaki arkadaşlar farklı bir tarhe erteleseydi
super olur du
GTR R32 Turan
11-05-2011, 16:14
Takılma canim :) biz seninle kalkarız...Turan abi ne zaman geliyorsun istanbula ? Ama gelirken bütün bütün yuttuğum köftelerden de getir ama :) Sen yada ismail katılıyor musunuz draga abi ?
insallah kismetse gidiyoruz
super olur du
aynen abim 2 taraftada iddialı arabalar var bölük pörçük olmazdı en azından
swap center akibinide akhisarda görebilseydik çok güzel olurdu
Day Walker
11-05-2011, 16:18
Bencede çakışması kötü olmuş.
GTR R32 Turan
11-05-2011, 16:18
konya gidiyoruz bi aksilik olmaz ise
kofte kolay sen iste yeter ki :)
Abi supranin %75'i skyline'in % 65'i bitti.Bir daha ki yarışlara bir aksilik olmazsa yaninizdayim:) şimdiden basarılar ikinizede...
kara_baskan
11-05-2011, 20:49
Yarışları çakışan iki Kulubün bir tarafı olarak iki kulüp içinde ufak bi açıklama yapayım.
Konyadan Süleyman Bey bizi aradı. İstemiyerekte olsa buna mecburuz dedi. TMF yönetimi değiştiği için elimizden birşey gelmiyor dedi.
Ama biz şampiyonamızın tarihlerini belirlemek için kulüp olarak 2 toplantı yaptık. Saatlerce kafa patlattı 10 kişi. Listeler yapıldı, Ajandalar kontrol edildi, Sınavlar, diğer yarışlar, hava durumları, bayramlar, tatiller vs.. Sonunda bu tarihlere karar verildi. Biz ilk yarışımız yani 22 Mayısı bir hafta sonraya ertelersek İzmirde Türkiye Pist Şampiyonası ve AÖF sınavları var. Bu hem seyirci açısından, hem katılımcı açısından bizi olumsuz yönde etkileyebilir. Ayrıca Kulüp yönetiminden çoğu arkadaşımız Tırmanma yarışında görevli. Bir hafta önceye alsak hem hazırlıklarımız tam değil, hem hava yağışlı. Yani bizim erteleme yada geri almamız mümkün değil.
Geçen 6 Haziranda yaptığımız yarış ile TMF nin ulusal yarışı çakışmıştı. Rica ettik onların yarışını bir hafta sonraya aldırdık. Süleyman Beylerde denemiş ama olumlu bir dönüş alamamışlar.
Olay budur yani arkadaşlar.
KSK-VTEC
11-05-2011, 21:17
Swapcenter ekibini akhisarda görmek isteriz, ayrıca sizin araçlarınıza denk yada yakın baya bi araç geliyor yinede tercih sizin tabikide
kesinlikle swapcenter - torj garaj ( tork un ilk yarışdan sözü var idi ) vs.. beklemedeyiz..
organizasyon cok iyiymis tebrik ederim emegi gecenleri, bir dahaki yarisa kesin katiliyoruz ve kalabalik gelicez bu sefer, organizasyon guzel olunca sohbet muhabbet bol olur haliyle herkez gelir;)
olcum baya iyi yapilmis, asfaltta oldukca iyi heralde cunku stock 996TT heryerde en iyi dusuk 12 lerde yuruyor, konyaya gore bence olcumde asfaltta cok daha kaliteli. Demek ki stock 996 TT 4 tane slick taksa 11.5 lara falan inecek rahat akhisarda, o zaman 10 saniyeler hatta belki 9 lar akhisarda cokta uzak degil;)
velhasil organizasyon kalitesinden dolayi tekrar emegi gecenleri tebrik ederim, elinize saglik;)
Ayrica bir tebrikte gazihan`a masallah ciddi basari;)
gecen sene benzerı durumu 06 hazıran ve ankara yarısında yasamıstık...hatta bununla ılgılı bır acıklama yazmıstım (motorsporları konularının bırınde var ama bulamadım bulursam lınk ekleyecegım ) bız tarıhı belırledık fakat ankara konuyu actıgı ıcın yapacagımız yarısı daha ılerıye erteledık...
06 hazıran 2010 da yaptıgımız drag organızasyonu da motodrag a denk geldı konustuk rıca ettık sonrakı haftaya ertelemıslerdı...konyanın bu denemesıde bıraz ustune dusulurse gerceklesebılır,karar org komıtesının tabı...
yazılanlar yanlıs anlasılmasın yapılmasın denmıyor,aksıne yapılsın hatta akhısarda da konyada da bulunalım ıstoyoruz aslında,2 yarıstada olalım...fakat 2 yarısıda cakıstırmak pek hos degıl barıs yukarıda gereklı acıklamayı yapmıs bızım yarısın ertelenmesı soz konusu bıle degıl
evet aynı özveriyi geçen seneki yarışda ankara ile aynı tarihe geldigi için ileri tarihe ertelemiştik..bence konyada biraz özverili olmalı..
gerekirse hazirana bile ertelenir bizde konyaya gelmiş oluruz böylece..
GTR R32 Turan
12-05-2011, 14:42
Yarışları çakışan iki Kulubün bir tarafı olarak iki kulüp içinde ufak bi açıklama yapayım.
Konyadan Süleyman Bey bizi aradı. İstemiyerekte olsa buna mecburuz dedi. TMF yönetimi değiştiği için elimizden birşey gelmiyor dedi.
Ama biz şampiyonamızın tarihlerini belirlemek için kulüp olarak 2 toplantı yaptık. Saatlerce kafa patlattı 10 kişi. Listeler yapıldı, Ajandalar kontrol edildi, Sınavlar, diğer yarışlar, hava durumları, bayramlar, tatiller vs.. Sonunda bu tarihlere karar verildi. Biz ilk yarışımız yani 22 Mayısı bir hafta sonraya ertelersek İzmirde Türkiye Pist Şampiyonası ve AÖF sınavları var. Bu hem seyirci açısından, hem katılımcı açısından bizi olumsuz yönde etkileyebilir. Ayrıca Kulüp yönetiminden çoğu arkadaşımız Tırmanma yarışında görevli. Bir hafta önceye alsak hem hazırlıklarımız tam değil, hem hava yağışlı. Yani bizim erteleme yada geri almamız mümkün değil.
Geçen 6 Haziranda yaptığımız yarış ile TMF nin ulusal yarışı çakışmıştı. Rica ettik onların yarışını bir hafta sonraya aldırdık. Süleyman Beylerde denemiş ama olumlu bir dönüş alamamışlar.
her iki organizasyonda da emeği bulunan bütün arkadaşlara teşekkürler.
açıklama için de ayrıca teşekkür ederim
aynı tarih yerine farklı tarihlerde olsaydı
hem katılım hem rekabet
hem de izleyici için muhteşem bir şölen olurdu.
ama daha hersey geçmiş değil.
biraz daha özveri yapılırsa bu tarih sorunu çözülür diye düşünüyorum
emeği gecen herkese
TEŞEKKÜRLER.:)
Bu yarışta ankara ekibi akhisara giderse bidaki yarışta istanbul ekibi konyaya gelirse bu sorun çözülür.. izleyenler içinde karnaval havası yaratılır... Sağlam araçlar bölünmüş olmaz böylelikle
SOYLE soyleyım ben sıze ayrıntılı acıklama olur ınsallah sıze karsı
22 sı cakıstıgı ıcın yarısı bız 15 mayısa almıstık ama hava durumu nedenı dolayısıyla motor yarısı 1 hafta sonraya ertelendı motor yarısıda turkıye sampıyonası oldugu ıcın bızde mecburıyetten 22 gerı almak zorunda kaldık 29 mayısa alalım dedık bu tarıhtede motor yarısı oldugu ortaya cıktı turkıye drag kosullarına tek uygun pıst konyada oldugu ıcın butun motodrag yarısları konyaya verılmıs 8 yarıs var anlıycanız o yuzden boyle oldu ınsallah bı dahakı yarısa elımızden gelenı yapcaz bızde ıstemıoduk aynı tarıhte olmasını ama mecbur kaldık kımse kızmasın bızede hak verın
ardacngns
12-05-2011, 18:10
Swap center grubu keske akhisara gelse cogunluk orda benim bildigim
abdullah songür
12-05-2011, 18:55
swap center grubunu konya ya bekleriz
chiefkadir
12-05-2011, 21:39
Konya -Akhisar çakışması iyi olmamış,orabura derken haziranda bir Ankara olabilirmi ecebola :)
haziranın 1. yada 2. haftasına alabilirseniz çok çok güzelolur..
Vts_Power
12-05-2011, 23:37
ankara 26 haziran,24 temmuz ve 18 eylül tarihleri çok önceden alındı yarış olacak. afişler falan hazır değil bende pek ilgilenemedim.tarihler bunlar ve kesin
bu arada ben manisaya gideceğim.yetişebilirsek inşallah 1 gün önceden gelmek istiyoruz.
edit : pardon 22 yanlış oldu 24 pazar olacak
anlasıldı bu sene butun yarıslar hep aynı gun olacak galıba,tarıhler afıste mevcut
http://www.rpmraceevents.com/images/stories/anasayfa/dragracechampionships2011.jpg
kara_baskan
12-05-2011, 23:48
ankara 26 haziran,22 temmuz ve 18 eylül tarihleri çok önceden alındı yarış olacak. afişler falan hazır değil bende pek ilgilenemedim.tarihler bunlar ve kesin
22 temmuz cuma günü mü olucak sizin yarış?
Vts_Power
12-05-2011, 23:52
[QUOTE=shumi;2287150]anlasıldı bu sene butun yarıslar hep aynı gun olacak galıba,tarıhler afıste mevcut
tarihiniz ilk belli olduğunda dino: deniz i aradım hemen.Ankara'nın durumu çok özel tören ve fuar lardan neredeyse hiç boş günü yok hipodromun.2010 ylından binbir zorlukla alınmış günler bu tarihler.denize durumu anlattım kendiside online olursa yazar.Ankara için tarih değiştirme imkansz gibi.aynı gün olmasını bende istemem ancak elde olan bir durum değil.
kara_baskan
13-05-2011, 00:02
[QUOTE=shumi;2287150]anlasıldı bu sene butun yarıslar hep aynı gun olacak galıba,tarıhler afıste mevcut
tarihiniz ilk belli olduğunda dino: deniz i aradım hemen.Ankara'nın durumu çok özel tören ve fuar lardan neredeyse hiç bış günü yok hipodromun.2010 ylından binbir zorlukla alınmış günler bu tarihler.denize durumu anlattım kendiside online olursa yazar.Ankara için tarih değiştirme imkansz gibi.aynı gün olmasını bende istemem ancak elde olan bir durum değil.
haklısın denizi aradın. deniz seninle görüştükten sonra bana sordu nedir durmumuz diye. bende baktım takvime. bir hafta sonraya alamayız izmirde drag var dedim. 1 hafta öncesi başka bir yarışta bizim ekibimizden arkadaşlar görevli oda olmaz dedim.
üstteki mesajların birindede belirttim. biz bu tarihleri alabilmek için 10 kişi saatlerce iki toplantı yaparak hangisi verimli olur diyerek 10larca aktivite vs.. gözden geçirdik.
Eğer siz bu tarihlerinizi daha önceden yayınlasaydınız hiçbir şekilde çakışma olmazdı.
Ayrıca siz denize sadece haziran için teklif sunmuştunuz, temmuzu şimdi öğreniyorum ben. yada deniz bana söylememiş olabilir.
Biz drag severlere güzel bir yarış sunmak istedikçe bir şekilde düzensiz organizeden yada basit hatalardan dolayı problemler çıkıyor.
Sanırım sizin içinde bizim içinde şu saatten sonra yapıcak birşeyiniz yok.
Hayırlısı olsun diyelim.
Vts_Power
13-05-2011, 00:09
[QUOTE=Vts_Power;2287166]
haklısın denizi aradın. deniz seninle görüştükten sonra bana sordu nedir durmumuz diye. bende baktım takvime. bir hafta sonraya alamayız izmirde drag var dedim. 1 hafta öncesi başka bir yarışta bizim ekibimizden arkadaşlar görevli oda olmaz dedim.
üstteki mesajların birindede belirttim. biz bu tarihleri alabilmek için 10 kişi saatlerce iki toplantı yaparak hangisi verimli olur diyerek 10larca aktivite vs.. gözden geçirdik.
Eğer siz bu tarihlerinizi daha önceden yayınlasaydınız hiçbir şekilde çakışma olmazdı.
Ayrıca siz denize sadece haziran için teklif sunmuştunuz, temmuzu şimdi öğreniyorum ben. yada deniz bana söylememiş olabilir.
Biz drag severlere güzel bir yarış sunmak istedikçe bir şekilde düzensiz organizeden yada basit hatalardan dolayı problemler çıkıyor.
Sanırım sizin içinde bizim içinde şu saatten sonra yapıcak birşeyiniz yok.
Hayırlısı olsun diyelim.
ben hem haziran hem temmuz tarihlerini söyledim denize.
ankara nın durumu o kadar kritikki. günler için söz alındı ama her an herşey olabilir kiralama olup parası yatırılana kdar güvenipde birşey yayınlayamıyorsunuz.şu an bile vermiyoruz size o günü diyebilirler o nedenle ankara çok kritik.yanlış anlaşılma olmasın.
ayrıcada ben bu ankara org hiçbiyerinde olmayacağım sadece bir yarışsever olarak konuşuyorum.
kara_baskan
13-05-2011, 00:14
[QUOTE=kara_baskan;2287190]
ben hem haziran hem temmuz tarihlerini söyledim denize.
ankara nın durumu o kadar kritikki. günler için söz alındı ama her an herşey olabilir kiralama olup parası yatırılana kdar güvenipde birşey yayınlayamıyorsunuz.şu an bile vermiyoruz size o günü diyebilirler o nedenle ankara çok kritik.yanlış anlaşılma olmasın.
ayrıcada ben bu ankara org hiçbiyerinde olmayacağım sadece bir yarışsever olarak konuşuyorum.
Peki. Tarihler resmi olarak onaylanmadıysa yazışmanın pek bir anlamı kalmıyor.
Vts_Power
13-05-2011, 00:19
[QUOTE=Vts_Power;2287196]
Peki. Tarihler resmi olarak onaylanmadıysa yazışmanın pek bir anlamı kalmıyor.
tarihler onaylandı yönetmelik gönderildi
yanlıs anlasılacak bısey yok tabıkı konusamadık en azından yazarak anlasalım :)
tarıhlerın tam olarak onaylanamamasıda bır hendıkap...
bırde su yonle dusunelım,konya aynı tarıhe yazıldı,ankara aynı sekılde bu tarıhlerle oynamanın bır yolu bulunmalı... bızım butun hazırlıklarımız tmm baslıgımız 1 ay oncesınden acıldı + davetıyeler gonderıldı ( elınıze ulasmıstır muhtemelen ) yurtdısına bıle davetıye varken nasıl oynayabılırız bu tarıhlerle... yayımlanmıs tarıhler olsa eyw,ona gore plan program yapardık...bundan 1 ay once barısın anlattıgı sartlarda baktık umıt ulku yarıs pıstı tarıh belırlemıs onla cakısmasın dıye bunları belırledık ve acıkladık,kı bunun uzerınden yaklasık 1 ay gectı konya bır baslık ankara bır baslık ee bızımde kendımıze gore plan program ve takvımımız oldu sımdı bızden bunu degıstırmemız ıstenıyor ne kadar mantıklı ?
onayı sonradan okudum,ama baslık yok gormeden belırlemek zaten mumkun degıl :)
kara_baskan
13-05-2011, 00:26
ankara nın durumu o kadar kritikki. günler için söz alındı ama her an herşey olabilir kiralama olup parası yatırılana kdar güvenipde birşey yayınlayamıyorsunuz.şu an bile vermiyoruz size o günü diyebilirler
tarihler onaylandı yönetmelik gönderildi
biraz çakışma olmadımı yazdıklarında?
gerçi çakışma olsada bu saatten sonra yapacak birşey yok. selçuk abide güzelce izah etmiş.
kara_baskan
13-05-2011, 00:29
sanırım konu başlığınında Neden aynı tarihlerde 2şer drag yarışı olması gerekiyor :)
Vts_Power
13-05-2011, 00:35
yanlıs anlasılacak bısey yok tabıkı konusamadık en azından yazarak anlasalım :)
tarıhlerın tam olarak onaylanamamasıda bır hendıkap...
bırde su yonle dusunelım,konya aynı tarıhe yazıldı,ankara aynı sekılde bu tarıhlerle oynamanın bır yolu bulunmalı... bızım butun hazırlıklarımız tmm baslıgımız 1 ay oncesınden acıldı + davetıyeler gonderıldı ( elınıze ulasmıstır muhtemelen ) yurtdısına bıle davetıye varken nasıl oynayabılırız bu tarıhlerle... yayımlanmıs tarıhler olsa eyw,ona gore plan program yapardık...bundan 1 ay once barısın anlattıgı sartlarda baktık umıt ulku yarıs pıstı tarıh belırlemıs onla cakısmasın dıye bunları belırledık ve acıkladık,kı bunun uzerınden yaklasık 1 ay gectı konya bır baslık ankara bır baslık ee bızımde kendımıze gore plan program ve takvımımız oldu sımdı bızden bunu degıstırmemız ıstenıyor ne kadar mantıklı ?
konuyu açtığınız tarihde aradım ben denizi ve bilgi verdm. Ankara için tarih değiştirme söz konusu değil.alan kiralandı parası ödendi.bu kdar zamandan sonra ilk defa 3 yarış birden yapılacak ankara'da. bu drag işinin öncüsü ankaradır bunu unutmyalım.boos benim değil benimle bi alakası da yok.ben yarış olması için elimden geleni yapıyorum neresi olursa olsun.Ancak Ankara farklı arkdaşlar bunu sizde biliyorsunuz. manisa veya konyaya kaç kişi gelir izlemeye ankaraya kaç kişi?
sizin kaygılarınızıda anlıyorum haklısınız. ben denizle konştukdan sonra tarihlerle oynarsınız die düşündüm ama değiştirmediniz. imkanlarınzı zorlayın önceki sonraki haftaya alın derim.bu benm şahsi fikrim.dediğim gibi klüpden değilim bilgi veriyorum sadece..
Vts_Power
13-05-2011, 00:37
biraz çakışma olmadımı yazdıklarında?
gerçi çakışma olsada bu saatten sonra yapacak birşey yok. selçuk abide güzelce izah etmiş.
anlamıyorsunuz..
federasyon onayladı ama kültür bakanlığına bağlı akm.kiralasanızda federasyonda onaylasa son dakika golü olabilir.burası başkent anlatabiliyormuyum :)
TAM35GNY
13-05-2011, 00:38
Yaw Turan abi walla ortaligi ayaga kaldirdin yaw :D Neyse iyi de olmus bir bakima..
Ben sadece sunu demek isterim araclara o kadar emek harcaniyor o kadar masraf yapiliyor tabiki de herkes aracini olcmenin pesinde ve iki yarista bildigim uzere sure usulu yapilacak, yani ahmet 10sn akhisarda cikartirken mehmet de 11 cikaracak ve birbirlerini gormus olacaklar.. Ayni tarihte yaris olmasi yariscilari bolse de aslinda iki organizator kulup arasinda da bir rekabet olmus olacak ve organizatorler yarismi olacak.
Iki kulubun de yaptiklari simdiye kadar ortada tabiki de her iki kulupte kendilerini gelistirmis olarak bu yarislari duzenleyecek, yariscilar ise bu tercihi yaparak sadece alacaklari hizmeti dusunecekler, bunun sonucunda bir sonraki yarista iki kulup cok daha iyi hazirlanmis olacak cunku her kosul esit olaraktan organizasyon kiyaslama sansi olacak hem izleyici acisindan hem de yarisci acisindan.. O yuzden madem elden tarihleri degistirmek acisindan gelen birsey yok bence daha bu konu tartisilmasin da kulupler iyice hazirlansin ;)
Bizim onceden yaptigimiz yarislardan aldigimiz tecrubeye gore bu yarista cigir acacak yenilikler denemek istiyoruz bir kac supriz olabilir teknik sikinti yasanmazsa iste o zaman zaten kimin nerde yaristiginin da onemi kalmaz izleyiciler acisindan :D :icon_tup:
Vts_Power
13-05-2011, 00:42
Yaw Turan abi walla ortaligi ayaga kaldirdin yaw :D Neyse iyi de olmus bir bakima..
Ben sadece sunu demek isterim araclara o kadar emek harcaniyor o kadar masraf yapiliyor tabiki de herkes aracini olcmenin pesinde ve iki yarista bildigim uzere sure usulu yapilacak, yani ahmet 10sn akhisarda cikartirken mehmet de 11 cikaracak ve birbirlerini gormus olacaklar.. Ayni tarihte yaris olmasi yariscilari bolse de aslinda iki organizator kulup arasinda da bir rekabet olmus olacak ve organizatorler yarismi olacak.
Iki kulubun de yaptiklari simdiye kadar ortada tabiki de her iki kulupte kendilerini gelistirmis olarak bu yarislari duzenleyecek, yariscilar ise bu tercihi yaparak sadece alacaklari hizmeti dusunecekler, bunun sonucunda bir sonraki yarista iki kulup cok daha iyi hazirlanmis olacak cunku her kosul esit olaraktan organizasyon kiyaslama sansi olacak hem izleyici acisindan hem de yarisci acisindan.. O yuzden madem elden tarihleri degistirmek acisindan gelen birsey yok bence daha bu konu tartisilmasin da kulupler iyice hazirlansin ;)
Bizim onceden yaptigimiz yarislardan aldigimiz tecrubeye gore bu yarista cigir acacak yenilikler denemek istiyoruz bir kac supriz olabilir teknik sikinti yasanmazsa iste o zaman zaten kimin nerde yaristiginin da onemi kalmaz izleyiciler acisindan :D :icon_tup:
kesinlikle haklısın günaycım. bana konya daha yakın olmasına rağmen ben organizasyon kalitesi bakımından akhisarı tercih edicem.Ankara işin sadece reklam kısmı.süre için ankara'da zaten yarışılmaz o boya izlerinde ve çivilerin içinde.:)
tmm net olarak sunu deneyelım olmadı baktık ısın ıcınden cıkamadık aynı tarıhlerle devam ederız...
sızde yetkılı arkadaslarla bı gorusun bızde bır toplantı yapıp degerlendırelım ona gor tel yada buradan goruselım sımdı buraya ne yazarsak yazalım bos yalnız 2 tarıhın 2 sıde cakısıyor yapılacaksa her ıkı tarafta fedakarlık yapmaya calıssın...calıssın dıyorum cunku komple yarıs takvımını,tatılını yok bayramını vs nı bır daha gozden gecırmek gerekecek...
sunuda atlamamak lazım,manısa veya konyanın pıst yapısı ( zemını ) bu ıse daha elverıslıdır yalnız ankarada yapılan yarısa gore ankaranın en onemlı avantajı ferah bır pıste sahıp olmasıdır 17 sene ankarada yasadık cok ıyı bılıyorum orayı :)
dıkkat ettıysenız her yarıs baslıgında yazıyoruz bızcede bu kadar cok yarısın olması evet cok cok ıyı neden,kurumaya yuz tutmus bır hobıyı,sporu ne dersek artık canlandırmak genel amac...yalnız su tarıh olaylarını tam ve dogru ayarlamak gerekıyor ıste,nasıp bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :icon_tup:
Ahmet abı sen gaz basda nere olursa olsun canavar ;)
kesinlikle swapcenter - torj garaj ( tork un ilk yarışdan sözü var idi ) vs.. beklemedeyiz..
kesinlikle katilmak isteriz, organizasyon, olcum, ortam cok kaliteli oluyor sizin duzenlediginiz yarislarda fakat bu sezon icin yaristirmayi planladigimiz kendi bunyemizdeki yaris arabamizi henuz tamamlayamadik, yetismesi de mumkun gorunmuyor is yogunlugundan dolayi, ust sinif icin olmasada kismet olursa renk katmak icin bir iki arabayla katilmaya calisacagiz. En yakindan Turan abi biliyor garajin yogunlugunu ve en cok sevdigimiz yaris atmosferini bile oncelikli olarak garaj islerini dusunerek biraz ertelemek durumunda kalabiliyoruz. Cunku herkez fikrime katilacaktir, herkez arabasinin hizli yapilmasini istiyor, biran evvel binmek istiyor e bizde isleri bekletip kendi arabamiza yogunlasamiyoruz haliyle:(
KSK-VTEC
13-05-2011, 01:08
ankara 26 haziran,24 temmuz ve 18 eylül tarihleri çok önceden alındı yarış olacak. afişler falan hazır değil bende pek ilgilenemedim.tarihler bunlar ve kesin
bu arada ben manisaya gideceğim.yetişebilirsek inşallah 1 gün önceden gelmek istiyoruz.
edit : pardon 22 yanlış oldu 24 pazar olacak
Şöyle alevli biseylerle gel
Vts_Power
13-05-2011, 01:22
Şöyle alevli biseylerle gel
alevli utku var menüde uyarmı :)
:eek: dayanamadın yawru dımı :D dur bakalım yarın bellı olur,insallahta olur :icon_tup:
Ahmet Abi ewt görüştük telefonda Haziran kesin çakışıyor, ama Temmuz daki de çakışabilir demiştin. Şimdi burada yapılması gereken çözüm bulmak...Biz kulüp olarak toplantı yapalım açıklayalım şöyle şöyle yaparsak uyar mı size diye... Ama bunun için de sizin organizasyonunuzun kesin yapılıyor olması lazım. Ne zaman kesin belli olur diyeceğim ama son hafta bile değişebilir siz de :)
Sizin öneriniz varsa onları da alalım ortak yol bulalım ;)
oldu uleennn olduuuuuuuu.........:D:heyoo::icon_tup:
karabaşkan diger namı ile 1. başkan :)
önümüzdeki günlerde gerekli açıklamayı RPMRACEEVENTS başlıgı adı aldınta yapıcak..
bana tel açıp sormayın söylemem:D
önümüzdeki günlerde gerekli açıklamayı RPMRACEEVENTS başlıgı adı aldınta yapıcak..
hemde TR de yine bi ilk olduuu ! :D:D rpm race events şaşırtmaya devam edicek :D
ne oldu nan yazsanızaa :D
ahmet abiiiiiii bindirecen mi beni arabana :D
KSK-VTEC
13-05-2011, 13:17
Beyler sakin olun olan biten bişey yok bu gün deneme yaptık pistte bi araçımız 10 sn nin altına indi okadar büyütecek bişey yok yani
:D:D:D::D:D
10sn. de olucak:D oyunuzu bana verin..vht de dükücem:p
Beyler sakin olun olan biten bişey yok bu gün deneme yaptık pistte bi araçımız 10 sn nin altına indi okadar büyütecek bişey yok yani
hoppalaa tolga abi niye bozuyosun ya :heyoo::D
chiefkadir
13-05-2011, 13:40
edit : pardon 22 yanlış oldu 24 pazar olacakgel gidelim manisaya dedim yok konyaya gidecem dedin :D Akhisara gelen araçları daha çok sevdin galiba:hahaha:
nasıl büyütecek bişey yok siz neden bahsedeyisunuz yada dalgamı geçiyosunuz hangi araba denemede 10 nun altını çkardı:beuj:
yoksa reklam olsun diyemi
bende citekle deniyorum 8.35 çıkıyo pistte 10
:) hayırlısı
10 sn. altımı valla sabırsızlanmaya başladım 1 hafta kaldı:D
nasıl büyütecek bişey yok siz neden bahsedeyisunuz yada dalgamı geçiyosunuz hangi araba denemede 10 nun altını çkardı:beuj:
allah şükür reklama ihtiyacımız yok..:)
tolga konu dagılsın diye yazdı herhalde böyle bişeyi, 22 sinde belli olacak herşey bakalım kaç sn. leri görücez ama ben şahsen umuyorum 11 altı araçlar çıkacak diye..
TAM35GNY
13-05-2011, 19:01
Ahaaha ben zaten biliyordum :P
Ismail abi suprizin suprizi kacmasin diye ama eger tutunma sorunu olmazsa 2 arac var 10sn alti cikartacak bence..
nitrateX
13-05-2011, 19:04
teşekkür ederiz gayet güzel açıklamışsınız
Ahaaha ben zaten biliyordum :P
Ismail abi suprizin suprizi kacmasin diye ama eger tutunma sorunu olmazsa 2 arac var 10sn alti cikartacak bence..
tamam tahminse bunlar sorun yok ama 10 saniye altı varda bizmi bilmiyoruz diye merak ettim her neyse hayırlısı diyelim
Vts_Power
13-05-2011, 23:50
ne oldu nan yazsanızaa :D
ahmet abiiiiiii bindirecen mi beni arabana :D
ayıp ettin muştu her zamann :)
gel gidelim manisaya dedim yok konyaya gidecem dedin :D Akhisara gelen araçları daha çok sevdin galiba:hahaha:
akhisar daha iyi :icon_tup:
buyrun burdan yakın..:icon_tup::icon_tup:
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/83988-rpm-race-eventstan-bir-ilk-daha-canli-yayin.html
TAM35GNY
14-05-2011, 20:08
tamam tahminse bunlar sorun yok ama 10 saniye altı varda bizmi bilmiyoruz diye merak ettim her neyse hayırlısı diyelim
Al abi denen olay aciklandi su anda testler bitti :) Tr nin yeni rekoru canli izlensin diye :icon_tup: