Orijinalini görmek için tıklayınız : forester 0-100 YETER ARTIK!!!
Ertug_T.
13-05-2011, 21:53
çok güzel olmuş hızlanma ;)
çok güzel olmuş hızlanma ;)
teşekkürler :)
ya biliyorum zaten o segmentin karşılığı outlander.
öğrenmek istediğim pajeroya ne yapılabildiği?
güç için varmıdır böyle arazi araçlarına uygulamalar falan?
çok hantal be.
hele cooperdan sonra... :)
arazi araçlarına güç için uygulama tabi ki var off road yarışlarında çıkan sese dikkat et mesela araçlardan :D
bu forester ve outlander'lara bride'ları koydun mu takata kemerle aman aman diyorum bi jant bide yere basıp çaprazı verdin mi egzosa olay bitti:D
çok güel fotolar vardı bende fkat pc'ye format atınca gitti, sahibinden'de forester outlander ilanlarına bakardınız direk :D
Ulan öküz herif milletin arabasını ortaya sürüp başkasının arabasının kadranındaki hataları incelerken sen normal insan oluyosun, ama ben sana karşı çıkınca yalama ben oluyorum. Allah sana akıl fikir bir de klavyene Atar Mode'u off yapmanı nasip etsin.
lan bildiğimiz malsın lan sen .yiğit maşallah kardeşim aracınada birşey demıycem artık
emrah-58
13-05-2011, 22:08
mükemmel yürümüş cidden aracın tipini begenmesemde yürümesine hasta oldum
DetailEF
13-05-2011, 22:15
lan bildiğimiz malsın lan sen .yiğit maşallah kardeşim aracınada birşey demıycem artık
bana baksana usta klavyede atarımız yuz yuzede devam eder hıc problem değil bız ıddalastık kadranın tutmadığını söledım bu sneı hıc ılgı ve alakadar etmez sana burdan oryaa ucu naısl doknuyuo anlamısta değilim senın kaşıntı derınlerden galıba
Ben senin atarlanmalarına birşey demiyorum, çünkü sende haklısın rezil olmak istemezsin insanlara ezilmek kimsenin hoşuna gitmez, ama ben seni sözlerimle değil aslında yaptıklarımla eziyorum. PM'de kuzu gibisin burada malsın bilmem nesin sözlerine devam ediyorsun boşver. Sen iyi bir insanın belli ama lütfen elaleminkiyle gerdeğe girmeye çalışma kendinde m3 varsa clio rs varsa 306 varsa bilmem ne varsa iddia ettiğin arabalar kendininse konuş. Öteki türlü konuşman gerdek olayına giriyor söylediğin sözleri tarafına iade eder öperim ;)
ProdriveSTI
13-05-2011, 22:21
Maşallah
5 - 5.5 sn gibi bir rakam 0-100
Çok iyi bir değer.
Ben senin atarlanmalarına birşey demiyorum, çünkü sende haklısın rezil olmak istemezsin insanlara ezilmek kimsenin hoşuna gitmez, ama ben seni sözlerimle değil aslında yaptıklarımla eziyorum. PM'de kuzu gibisin burada malsın bilmem nesin sözlerine devam ediyorsun boşver. Sen iyi bir insanın belli ama lütfen elaleminkiyle gerdeğe girmeye çalışma kendinde m3 varsa clio rs varsa 306 varsa bilmem ne varsa iddia ettiğin arabalar kendininse konuş. Öteki türlü konuşman gerdek olayına giriyor söylediğin sözleri tarafına iade eder öperim ;)
sana attığım pm de kuzuydum öylemı yok arkadaş sen yaratıksın ben bunu anladım hala burdakı konunun gecılme gecme mevzusu olmadığını anlayamamıssın kı gecılmekten m3 ten rsden 306dan bahsedıyosun.olay fabrıka verısı o sanıyelı aracla yuruduğunde doğru sonucun cıkması kımsneın ısnanlığı naısl onu bılemıyorum ama konuya bodozlama dalmana anlam veremedım bende 5000 kere daha yazsam yıne gecme gecılme mevzusu acıcak bı adam cıkıcak burda
araç 5-6 saniyede 100e çıktı, siz daha kısa zamanda seviyeyi 0a indirdiniz.
adam diyo forester, siz diyosunuz reno master...
emretorlak
13-05-2011, 22:37
marka modele göre harika hızlanıyor çok keyifli
vericen kutsalı vericen kutsalı:)))))
marka modele göre harika hızlanıyor çok keyifli
vericen kutsalı vericen kutsalı:)))))
ahuahuahauhuah :D
embiya26
13-05-2011, 23:16
yarım saat oldu oku oku bu ne olum yıgıt bole muahbettı az cok anladım yıgıt kutsalı gecmıs kutsalda bunu yedıremmeıs olemı dogrumu anladım sıkıcem yıgıt basım agrdı okurken
yıgıtı ben partnerle gecıom forester ne haddıne 106 306 klakmıs kı :):):):) foresterle
yıgıt 5,5 sny uzaya mı cıkıcaz oglum mukemmelsın sen benım ıdolumsun bılıosun
partner spec:) 0,100 8,8 -9,2 sny arsı hızlanma burası turkıye kıcı yerden yuksek olan makınadan korkun yıgıt arkadasım bunn en buyuk ornegı :):)
yarım saat oldu oku oku bu ne olum yıgıt bole muahbettı az cok anladım yıgıt kutsalı gecmıs kutsalda bunu yedıremmeıs olemı dogrumu anladım sıkıcem yıgıt basım agrdı okurken
yıgıtı ben partnerle gecıom forester ne haddıne 106 306 klakmıs kı :):):):) foresterle
yıgıt 5,5 sny uzaya mı cıkıcaz oglum mukemmelsın sen benım ıdolumsun bılıosun
partner spec:) 0,100 8,8 -9,2 sny arsı hızlanma burası turkıye kıcı yerden yuksek olan makınadan korkun yıgıt arkadasım bunn en buyuk ornegı :):)
hah bi sen eksiktin knka hoşgeldin :D
kutsalla kapışmadık knka sidik yarıştırdık....
embiya26
13-05-2011, 23:47
hehehehe ıyı yapmısnız gergın komdı bı konu olmus kutsal ıyı sakın bı cocuktur ama nıe bole yaptıkı gelde bı denıyek hacı senın klasmanın benım benle dene o zamn kımsenın gucune gıtmez hehehehe
hehehehe ıyı yapmısnız gergın komdı bı konu olmus kutsal ıyı sakın bı cocuktur ama nıe bole yaptıkı gelde bı denıyek hacı senın klasmanın benım benle dene o zamn kımsenın gucune gıtmez hehehehe
turboyu kapatır gelirm knka canın sağolsun senin :D
embiya26
13-05-2011, 23:52
heheeh ayvallah kanka en yakın zamnda beklıorum esk gecenkınden pek bısı anlmadık bızım tarlalar surulcek jıbı getır de tuplu az yakar suruveırrısın:)
heheeh ayvallah kanka en yakın zamnda beklıorum esk gecenkınden pek bısı anlmadık bızım tarlalar surulcek jıbı getır de tuplu az yakar suruveırrısın:)
uhuahuahauhauhauhau :D:D:D:D:D:D:D
YouTube - Aygaz'ın son reklamı - Tüpler uzayda (http://www.youtube.com/watch?v=R2_ikqXEByU)
canım sıkıldı bide bunu ekliyim bari :D
GokhanRS
14-05-2011, 00:05
YouTube - Aygaz'ın son reklamı - Tüpler uzayda (http://www.youtube.com/watch?v=R2_ikqXEByU)
ahahahahhahaha zuahhahaha muhahaahha nihahahaha kapak ul hahahah :D
Maşallah süphanallahhhhh gidişine kurban. :D
JDMazda_GTR
14-05-2011, 00:56
ahahhahaadnfhbfcofvofdbodffjnv ben bunu ılk defa ızledım supermıs yaaa:D:D:D:D:D
BurakCengizhanoğlu
14-06-2011, 00:32
fake bu vidyo jeep böyle gidemez
DaRkNeSs-
14-06-2011, 00:38
buyur burdan yak :D
Ertug_T.
14-06-2011, 00:49
e gidiyo ama :D
redbaron
14-06-2011, 01:32
:redspotda:redspotda:redspotda dağılın beyler olay bitmiştir .
ProdriveSTI
14-06-2011, 01:58
Jeep değil o Subaru ;)
Ayrıca nerden vardın bu kanıya :)
BurakCengizhanoğlu
14-06-2011, 03:32
Yok kardeşim şimdi kesin eğim vardır. Ki kaldıki jeep bu isterse ferrari marka olsun gidemez.Yalan bu vidyo FAKE
S.Özeren
14-06-2011, 04:12
Yok kardeşim şimdi kesin eğim vardır. Ki kaldıki jeep bu isterse ferrari marka olsun gidemez.Yalan bu vidyo FAKE
NYmgUrcri-8
VteC_MaNiaC
14-06-2011, 07:54
demin izlediğim şey gerçek miydi ?
demin izlediğim şey gerçek miydi ?
hangisi burda bir sürü video var :D hemen üstdeki videodan bahsediyorsan evet üzgünüm ilk sayfadan bahsediyorsan evet oda gerçek ,ama onun için üzgün değilim :D
bu araba rolling te stock clio rs e geçilen stationwagon cip değilmi ? bence ibrede sapma olabilir ozaman bununla deneyen clio rs in 4 saniye falan yapması gerek :D drag ta dahada açar çünkü buna yinede güzel gidiyor araç dahada iyi olur uğraşılırsa
Sipariş vermeden ürünler pc ye kadar teslim edilir :)
NYmgUrcri-8
fakir hausgerate :D
aviator35
14-06-2011, 09:32
fakir edebiyatı çok iyiymiş ya:D yiğitin arabayı geçer bu :D
maşallah bence çok başarılı
VteC_MaNiaC
14-06-2011, 10:08
hangisi burda bir sürü video var :D hemen üstdeki videodan bahsediyorsan evet üzgünüm ilk sayfadan bahsediyorsan evet oda gerçek ,ama onun için üzgün değilim :D
fakir videosu ya :D içimi burktu :D
BurakCengizhanoğlu
14-06-2011, 13:46
bu araba rolling te stock clio rs e geçilen stationwagon cip değilmi ? bence ibrede sapma olabilir ozaman bununla deneyen clio rs in 4 saniye falan yapması gerek :D drag ta dahada açar çünkü buna yinede güzel gidiyor araç dahada iyi olur uğraşılırsa
Clio rs buna 50 tır boyu koymuş diyolar ?Hatta clio rs otoban bitirdiğinde subaru daha boludaymış öyle şeyler de duydum?Bu clio rs ler kaç beyler yav ?Baya iyi makine heralde?
Sen ne diye konu açarsın ki... İnsanların doğru bildiklerini...tabularını yıkmaya ne hakkın var :D
Altı üstü jip la... Hemide tüplü :D
DaRkNeSs-
14-06-2011, 19:11
drag başka şey rolling başka ama elma ile armutun birbirine karıştırıldığı bi ülkede bu gayet doğal tabi :)
Çook iyiymiş..düz vites mi
maşallah kardeşim bence sen kimseye aldırış etme :)
senin zevkin buysa eğer herşeye değer;)
Cliosportve
14-06-2011, 21:00
Bu konu sanırım kutsal güçler tarafından uzuyor :D
Ludacris
14-06-2011, 21:05
mesajım bulunsun :D
video güzel, subaru her zaman güzel
maşallah güzel hızlanıyor...
esmerserseriler
14-06-2011, 22:06
eğer bu video gerçekse ozaman hepimiz tüp taktıralim:).iyi gidiyor maşalaah..
redbaron
14-06-2011, 22:36
bunlar x6 4.0d veya cayenne turbo nun nasıl gittiğini falan görmemişler herhalde :D 2-2,5 ton aletlerin nasıl ivmelendiğini ben uğraşmayayım siz youtube dan bakın kaldıki bu forester 2 ton altı çok daha hafif
DaRkNeSs-
14-06-2011, 22:37
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
çok ince gördün baba :D
O zaman ben hiç video falan yüklemeyeyim. Hem 1.3 12V, hem lpgli, hem turbolu hem de 0-100 ~7.5 saniye görünce bazı arkadaşlar forum çöker herhalde :D
Maşallah diyelim Forester da süper hızlanıyor, kazasız belasız sorunsuz günlerde kullanın.
esmerserseriler
14-06-2011, 22:53
bu saatten sonra herşeye inanırım......
TolgaTürkmen
14-06-2011, 23:31
Clio rs buna 50 tır boyu koymuş diyolar ?Hatta clio rs otoban bitirdiğinde subaru daha boludaymış öyle şeyler de duydum?Bu clio rs ler kaç beyler yav ?Baya iyi makine heralde?
clio rsler 172 182 192 diye giderler :D
nolmuş la burada böle :D
henüz okuyamadım son yazılanları bekleyin hele :D:D:D
ahuahuahua :D ciddi değilsin dimi? :D
yaptık gidecek knka.....
istiosan gel senin fülüans la bi yürüyek :D
zaaaaaaaahhhh :D
yok uzatanlar kankilerim benim, kutsal alemlere laf dokundurma çabasındalar :D:D:D
ahuahuahuahua :D:D:D:D
bunlar x6 4.0d veya cayenne turbo nun nasıl gittiğini falan görmemişler herhalde :D 2-2,5 ton aletlerin nasıl ivmelendiğini ben uğraşmayayım siz youtube dan bakın kaldıki bu forester 2 ton altı çok daha hafif
bahsettiğin araçlar kaç beygir bilionmu?
ha 4.0 olmasada x6 3.5d ile denedim araç sahibi bizzat babam oluyor, azkaldı x6 sahibi yapıyordu beni :D:D:D:D
esmerserseriler
15-06-2011, 23:06
hayaldi gerçek oldu x6 geçti....avrupada örnekleri varmı bu konunun?
esmerserseriler
15-06-2011, 23:14
valaa şaka bi yana gerçektende fena gidio..
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: masallah
BurakCengizhanoğlu
15-06-2011, 23:51
yaptık gidecek knka.....
istiosan gel senin fülüans la bi yürüyek :D
fülünsün nasıl gittiğini gördün kanka ... Şaka makinesi yapmış babam ben yokken çip attırmış, kat egr falan filan bi ton şey yaptırmış...
Subaru Forester 2.5 Turbo vs BMW X5 4.4 - (http://v.youku.com/v_show/id_XMjA3MDg0Mzg0.html)
Maşallah emeklerinize değmiş çok güzel hızlanıyor.
Kazasız belasız..
esmerserseriler
16-06-2011, 19:43
Subaru Forester 2.5 Turbo vs BMW X5 4.4 - (http://v.youku.com/v_show/id_XMjA3MDg0Mzg0.html)
bu foresterda tüplümü.x5 bu x6 değil:)ama genede güsel çalişma...
bu 35d ler veya 40 d ler 4.4 ü çizer :D ağırlık hikaye güzel gidiyorlar bmw nin dizelinden korkmak lazım
bu foresterda tüplümü.x5 bu x6 değil:)ama genede güsel çalişma...
tüp benzin arası çüç farkı nedir diye bi sorsana önce abicim ;) :)
Abim valla helal olsun Forester'ına Allah her türlü kazadan beladan korusun o kadranı nasılda devirdi öle şaşırdım doğrusu sonuçta bi japon yani 4 çeker..
Onun ben torkunu yiyem 41 kere maşallah..
Valla ne yalan söleyim ben bu kadar beklemezdim bu araçtan :)
Abim valla helal olsun Forester'ına Allah her türlü kazadan beladan korusun o kadranı nasılda devirdi öle şaşırdım doğrusu sonuçta bi japon yani 4 çeker..
Onun ben torkunu yiyem 41 kere maşallah..
Valla ne yalan söleyim ben bu kadar beklemezdim bu araçtan :)
eyvallah sağol :)
esk slalomlarından sonra gördüm aracı kutahya yolunda pek rakibi yokdu ama denemeleri oldu bi kaç araçla gerçekden guzel bi araba tuplu oldugunu baya bi sonra ogrendim şok oldum allah kazadan beladan korusun guzel gidiyo..