Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 GTİ--focus S.TREND--passat 1.8Turbo
geçen hafta çok yakın bi arkadaşıma bizzat bulup kanına gidip aldırdığım 206 gti ı hemen hayırlayalım dedik :) umut la serdar da kırmadılar bi çıkıp aramızda bi baktık nedir ne değildir ;)
206 gti= katalizörüne kadar standart ilk sahibinden alınmış hiçbir modifiye yüzü görmemiş bir araç ;)
focus sport trend= st 170 headers--hks mantar filitre--kat iptal
passat 1.8turbo= aem filitre--63 lük down pipe--kat iptal--60 lık borular orjin son susturucu
206 gti 2 kişi---focus s.trend 2 kişi 2. vites 60km
f87Ul9C8vWU
206 gti 2 kişi---focus s.trend 2 kişi 3. vites 50km
67SqnltIdMw
206 gti 2 kişi---focus s.trend 2 kişi---passat 1.8 turbo tek kişi 2. vites 50km
09oxv6evbdI
bunlarda osman(G60) dostumun kamerasından :)
Wl4-DVDxgVQ
fA9qi3ishow
Yw3PKaS-KzU
BMi94CUVoss
flexamin
12-05-2011, 14:07
kankacım öğlen vakti biranda arayıp ben geldim dedim ve sen kırmadın geldin getirdin. çok zevkli oldu. tekrar ilgin alakan için çok teşekkür ederim.
bütün araçlara maşallah. Tüpümü değişeyim kanka çok daha iyi olcak :D o gün benzin olsa arabada benzinde denerdim ama napalım :) geçsek nolur geçilsek nolur maksat deneyek roll yapak sevişeh :D tekrar teşekkür ederim
Sana da maşallah :))
Nerden nereye geldi passat...
flexamin
12-05-2011, 14:15
Sana da maşallah :))
Nerden nereye geldi passat...
saol kardeşim maddiyatın ve zamanımın imkanı doğrultusunda bişeler yaptık daha 2-3 şey eksiğim war ama focus da güzel oldu senin :D hava ii olursa sevişeh :D tekrardan
saol kardeşim maddiyatın ve zamanımın imkanı doğrultusunda bişeler yaptık daha 2-3 şey eksiğim war ama focus da güzel oldu senin :D hava ii olursa sevişeh :D tekrardan
tmm hallederiz serdarcım ama bu havaların pek ii olucağı yok bu haftasonu artık n zmn düzelirse buluşuruz ;)
flexamin
12-05-2011, 14:21
tmm hallederiz serdarcım ama bu havaların pek ii olucağı yok bu haftasonu artık n zmn düzelirse buluşuruz ;)
tamam panpa buluştuğumuzda sana bir kaç birşey sölicem focus la ilgiili yada msn e ekle kanka beni pm atıom benim msn i
Telden giriyorum videolar hangi siteyse borked yaziyor youtube linki istiyorum:)
pepecura
12-05-2011, 15:09
araclara maşallah .. cok guzel denemeler olmuş passat 2 kişi olsaymış keşke ;) sanırım benzine almamış. ankarada olmak vardı..
kazasız belasız surusler dilerim.
flexamin
12-05-2011, 15:31
araclara maşallah .. cok guzel denemeler olmuş passat 2 kişi olsaymış keşke ;) sanırım benzine almamış. ankarada olmak vardı..
kazasız belasız surusler dilerim.
öncelikle yorumun için kendi adıma teşekkür ederim. 2 kişi olsamda sonuç pek değişmezdi. ama focus ile 206 gti ciğerli güzel makineler. olsaydın sen de senle denicek bir dolu araba bulurduk :D
brkkksln
12-05-2011, 15:56
çayyolundaki satılık olan siyah gti mı o? ben niyetlenmiştim ama size nasipmiş.
maşallah araçlara.kazasız belasız...
çayyolundaki satılık olan siyah gti mı o? ben niyetlenmiştim ama size nasipmiş.
maşallah araçlara.kazasız belasız...
teşekkürler,,evet aynen aynı araba büyük ihtimal,,,,ben böle temiz GTİ türkiyede sayılıdır diye düşünüyorum,,çıkmaz hatta bölesi sanmıyorum ;)
flexamin
12-05-2011, 17:47
kanka ama 206 tahmin ettiğimden iyi gidiyor valla kat bile üzerinde iken ufak tefek donuşlarla çok daha iyi gidicek. emre kardeşim kazasız belasız binsin maşallah
kanka ama 206 tahmin ettiğimden iyi gidiyor valla kat bile üzerinde iken ufak tefek donuşlarla çok daha iyi gidicek. emre kardeşim kazasız belasız binsin maşallah
teşekkürler serdar ,,evet bizimde beklediğimizden iyi ,,, daha ilk gününde arabayıda tanımadan bu kadar gitmesi iyi ,,,vitesler hızlanır ve araba 1-2 parçayla çok daha iyi hala gelir ,,ışığı gördük yane :) ......
flexamin
12-05-2011, 18:35
pompaya devam kanka:D
maşşallah ama 206 hantal kalmış gbi braz. öncelikle taze oksijen sokmaya bakın derim.
maşşallah ama 206 hantal kalmış gbi braz. öncelikle taze oksijen sokmaya bakın derim.
araç 2001 model ve 106000km de 10 yıldır ilk sahibi tarafından kullanılmış ,,katalitik bile duruyo dediğim gibi sırf ondan bile kurtulsak en azından 5500-6000 devir gibi olan tıkanması geçicektir ,,,,ve aracı videoların çekildiği sabah aldı arkaşım ilk defa gazına debriyajına bastı diyebiliriz burda :)
zaten araç sahibi öle çok kurcalıcak bi arkadaş değil ,,,filitre ve egzoz sistemiyle oynarız bide belki ilerleyen zamanda bi yazılım yapılır ,,,daha ötesine pek geçmeyiz ;)
Gorkem seversin 206 lari:D:D
Gorkem seversin 206 lari:D:D
vayy en eski 206 cılardan kaanım :D aynen severim bilirsin ,,,senin 206 la bi drag videosu olan birisi aldı okuldan ,,,kim bakalım bil :)
benim 206 dan mi bahsediosun yoksa bu videodakini mi?
benim 206 dan mi bahsediosun yoksa bu videodakini mi?
seninkiyle denemiştik birini bigün okuldan çıkıp ,,,hatırla hadi bakalım :D
umut mu lan:D
gokhan olamaz heralde:D
umut mu lan:D
gokhan olamaz heralde:D
yok olum,,alsana bi süpriz daha o zaman videodaki focus bizim Umutun zaten :) emreye aldırdım bu 206 gti da ,,,,hatırlamadın bak pehh ,,,senin gti la onun eski corollayla bi ışıktan basmıştık sıfırdan :D
Hayda:D
Bizim Emremi aldi,iyi yapmis.gule gule binsin. Demek videodaki siyah focusda bizim Umut un:):)
olm ben gittim takimi kurdun,askolsun:)
araç 2001 model ve 106000km de 10 yıldır ilk sahibi tarafından kullanılmış ,,katalitik bile duruyo dediğim gibi sırf ondan bile kurtulsak en azından 5500-6000 devir gibi olan tıkanması geçicektir ,,,,ve aracı videoların çekildiği sabah aldı arkaşım ilk defa gazına debriyajına bastı diyebiliriz burda :)
zaten araç sahibi öle çok kurcalıcak bi arkadaş değil ,,,filitre ve egzoz sistemiyle oynarız bide belki ilerleyen zamanda bi yazılım yapılır ,,,daha ötesine pek geçmeyiz ;)
hayırlısı olsun. ben zaten yorumu diğer araçlara göre değil. 206 nın kadranına istinaden yaptım.devir çevirirken sıkıntısı var braz.filtre ve egzoz sistemi elden geçerse makine açılacaktır kanaatimce.
Hayda:D
Bizim Emremi aldi,iyi yapmis.gule gule binsin. Demek videodaki siyah focusda bizim Umut un:):)
olm ben gittim takimi kurdun,askolsun:)
harbiden öle oldu kaancım sende olsaydın burda baya eğlencektik yane ,,gittin gelmiyon sende arkadaş napim ben ,,kim araba alcam dese tek kapı şöle hafif giderli bişeye doğru yöndendirip aklını çeliyorumki dediğin gibi takım tamam olsun :D
206nın cıgerını begendım gıbı, 2007dede ılk sahıbınden bı gtı vardı Görkem:)
kat ıptalıyle karakterı degısecektır aracın, su halde orta alt devırlerı cok canlıdır ama 5500den sora tam öludur:)
206nın cıgerını begendım gıbı, 2007dede ılk sahıbınden bı gtı vardı Görkem:)
kat ıptalıyle karakterı degısecektır aracın, su halde orta alt devırlerı cok canlıdır ama 5500den sora tam öludur:)
kesinlikle serkan doğru yorumlamışsın ,,,şuan üst devirlerde tıkanma direk belli ediyo kendini ,,,ama maaşallah araba güzel bencede,,,bakalım senin eski canavar kadar olmasada bişiler yaratırız zamanla ;)
chiefkadir
12-05-2011, 21:42
Serdar naapmışın len passata :) Maşallah
flexamin
12-05-2011, 21:45
Serdar naapmışın len passata :) Maşallah
inceden abi :D
teşekkür ederim
mert0640
12-05-2011, 21:56
amşallah tüm araçlara...
passat baya bi hızlanmışmı ne :)
ProdriveSTI
12-05-2011, 22:02
Maşallah Focus'a :) Kimse beğenmez focusu ama sağlam gideri vardır alt devirleri çok güçlü birde çok yakmasa :D
gambit49
12-05-2011, 22:19
cok guzel aksam olmus :) passat da guzel gitmis
focus musty35
12-05-2011, 22:20
kardeşim bu ne hız yavasla bıraz ama :D
alper1001
13-05-2011, 07:22
focus st nin gidişini çok iyi bilmiyorum ama, 206 biraz yawaş kalmış sanırım, en azından passata bir süre tutunmasını beklerdim, passatında gerçekten maşallahı var specine göre çok güzel yürümüş
flexamin
13-05-2011, 09:42
katı bile üstünde duruyo 206 nın buna rağmen çok güzel gitti. focus da üzerindekilerin hakkını veriyor
pepecura
13-05-2011, 10:09
katı bile üstünde duruyo 206 nın buna rağmen çok güzel gitti. focus da üzerindekilerin hakkını veriyor
hiçbir 206 focsuu cart diye ayıramaz ama focus'a yapılanlara bakarsak başarılı olmamış sanırım ?
Maşallah Focus'a :) Kimse beğenmez focusu ama sağlam gideri vardır alt devirleri çok güçlü birde çok yakmasa :D
saol teşekkür ederim
hiçbir 206 focsuu cart diye ayıramaz ama focus'a yapılanlara bakarsak başarılı olmamış sanırım ?
ya sen Ankaraya geldiğinde deneriz ya da ben istanbula geldiğimde veya boluda buluşur orda deneriz seninle benim arabamdaki farkı görür o zaman karar veririz ne kadar yaramış ne kadar yaramamış daha sağlıklı olur böylece bence ne dersin???
Ayağınıza sağlık umut focus baya iyileşti maşallah :)
Ayağınıza sağlık umut focus baya iyileşti maşallah :)
saol timucum ;)
pepecura
13-05-2011, 12:43
ya sen Ankaraya geldiğinde deneriz ya da ben istanbula geldiğimde veya boluda buluşur orda deneriz seninle benim arabamdaki farkı görür o zaman karar veririz ne kadar yaramış ne kadar yaramamış daha sağlıklı olur böylece bence ne dersin???
o focus sen miydin ya :) valla en başta anlamadım sen olduğunu bahsettıgın 206 da bu ozaman. jeton şimdi düştü kusura bakma.. ne bilim abi boşboş bi 206 karşısında hedrslı filtreli focusu görunce şaşırdım. yanlış anlama.denersek iyi olur tabi.belki senelik izinde :icon_tup:
araçlara maşallah ;) focusun açık filtresi 2-3 boy geride (4. vitesteki 206 Gti nin yakalaması da olmaz o zaman ) bırakıyor..kendi orjinal filtre aksamında iyileştirme yapmak daha verimli olur. tecrübe ile sabittir. ;)
araçlara maşallah ;) focusun açık filtresi 2-3 boy geride (4. vitesteki 206 Gti nin yakalaması da olmaz o zaman ) bırakıyor..kendi orjinal filtre aksamında iyileştirme yapmak daha verimli olur. tecrübe ile sabittir. ;)
zaten bizde focusa kendimiz umutla beraber uğraşıp güzel bir kit yaptık öle direk filitre kabını çıkar oraya koy şeklinde değil yani,,,hem filitre yeri farklı şuan hemde tampon arkası ızgaradan 100mm lik boruylada gayet güzel bi hava beslemesi var ;)
öncesi sonrası yaptığımız denemelerle elde ettiğimiz kazanç ortada herhangibi kaybı bırak yeterince ilerledi diyelim :)
öncelikle o videoda 206 çok hafif bir viraj var o virajın içinde kalıyor hatta videoda bırakmamızın nedeni de daha sonra keskin bir viraj vardı bnm avantajıma ve de otobandan çıkış yapıcaktık, bnm eklediğim videodan izlediyseniz osman geniş açılı objektifle çektiği için mesafe biraz fazla gözüküyor aramızda 1 boy 1.5 boy var maksimum
Açık filtreye gelince de kutu içi green vardı bnde soora açığa dönünce daha rahatlı araba alttanda besledik fln güzel bişi oldu ve ilerlediğini de başka araçlarla deneyerek gördük.
Sen de farklı bi etki yapmış olabilir, koyduğun yere ve hava beslememiz farklıdır büyük ihtimal
zaten bizde focusa kendimiz umutla beraber uğraşıp güzel bir kit yaptık öle direk filitre kabını çıkar oraya koy şeklinde değil yani,,,hem filitre yeri farklı şuan hemde tampon arkası ızgaradan 100mm lik boruylada gayet güzel bi hava beslemesi var ;)
öncesi sonrası yaptığımız denemelerle elde ettiğimiz kazanç ortada herhangibi kaybı bırak yeterince ilerledi diyelim :)
+1000021....
kornanın yerini değiştirdik fln normalde sığmıyodu ordan o kadar geniş boru :))
öncelikle o videoda 206 çok hafif bir viraj var o virajın içinde kalıyor hatta videoda bırakmamızın nedeni de daha sonra keskin bir viraj vardı bnm avantajıma ve de otobandan çıkış yapıcaktık, bnm eklediğim videodan izlediyseniz osman geniş açılı objektifle çektiği için mesafe biraz fazla gözüküyor aramızda 1 boy 1.5 boy var maksimum
Açık filtreye gelince de kutu içi green vardı bnde soora açığa dönünce daha rahatlı araba alttanda besledik fln güzel bişi oldu ve ilerlediğini de başka araçlarla deneyerek gördük.
Sen de farklı bi etki yapmış olabilir, koyduğun yere ve hava beslememiz farklıdır büyük ihtimal
filtreden ziyade düşük prepressure u sevmez zetecler....sri(prepressure düşürür) tarzı ise verim alınmaz pek ama cai(prepressure pek değiştirmez) tarzında ise verimli olabilir....
filtreden ziyade düşük prepressure u sevmez zetecler....sri(prepressure düşürür) tarzı ise verim alınmaz pek ama cai(prepressure pek değiştirmez) tarzında ise verimli olabilir....
custom cai zaten diyelim bizimkisi ;)
passat nereye gidiyo ya öyle. acelesimi var? :D
TolgaEsentepe
13-05-2011, 14:56
serdar her arabasını yürütmüştür maşallah diyelim 3 aracada :)
flexamin
13-05-2011, 15:26
serdar her arabasını yürütmüştür maşallah diyelim 3 aracada :)
saolasın kardeş kendi çapımızda bişeler yapıyoruz işte :)
Özgür Ozan
13-05-2011, 16:11
tüm araçlara maşşallah güzel baya çekişmeli güzel denemeler olmuş