Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da geç saatte açık özsüt??
Ahmet Saraçoğlu
12-05-2011, 15:07
Arkadaşlar istanbulda çıkıyorum şimdi yola ,,, avm lerin içindeki haricindeki ; söğütözü , ümitköy özsüt falan akşa kaça kadar açıktır , akşa gideniniz , bileniniz varmı?Sürpriz doğum günü pastası lazımda:D Avm içindekiler 930 , 10 da falan kapatır büyük ihtimal ,, ama dışarıdakiler bi 11 1130 a kadar falan açıksa çok acele etmiyim.
bahçelideki 12 ye kadar açık biliyorum ben
Çukurambar Liva ve Özsüt açık olur o saatlerde Ahmet ;)
Diğerleri konusunda bi fikrim yok malasef.
valla bizim burdakı yazın gece 1e kadar, bu aylarda da 23 30 - 00 00 cıvarı kapıyor.ıstanbul-mımaroba subesı bu dedıgım.herhalde bence her yerde aynıdır.
maskaran
12-05-2011, 15:10
bahçelideki 12 ye kadar açık biliyorum ben
12 ye kadar açık + 12 den sonrada temizlik yapıyolar yani rica edersen daha geç bile alabilirsin
abi gelirken boludan al gel =) cook acilse benn alım gelince veririrm sana nasıl bişey arıyorsun
Hava yağmurlu gelmeme şansın warsa gelme burası cekilmez bi şehir oluyor :( ewde tv izlemekten başka bişey yapamıyorsun
Akşam bi Özsüt te buluşma mı yapsak , kalmıyalım saat 00:00 kadar da :D
Ahmet Saraçoğlu
12-05-2011, 15:36
Tama o zaman beyler çok saolun ,, ben bi aksilik olmasa 9 915 gibi ankara içinde olurum...rahat rahat yetişirim sıkıntı olmaz.
@dirk ,, hocam çok saolasın düşünmen , söylemen bile yeter. , o saatlerde açık yer varsa rahat rahat hallederim..özel bişey değil standart beyaz pasta:D + doğumdünü tebriği
bugunlerde püskevit moda püskevit pasta yaptır abi =)
ıllakı ozsut demıyorsan cayyolunda leda var pastalar on numaradır. gece 12 ye kadar acıktır.